Näppis: Lahti ei osaa alkuunkaan hyödyntää joukkoälyä

Lahti ei osaa alkuunkaan hyödyntää joukkoälyä. Hyvä esimerkki Kispi 3.1. Case. Joskus pitää maksaa siitä, että tietää, mitä ei kannata tehdä.

Pitääkö 4 miljoonan ihmisen vähentää omia rokotuksiaan vapaaehtoisesti, että 1,5 miljoonaa ihmistä saisi niitä enemmän? Me täällä Lahes kärvistellään ja Helsingissä vaan rallatellaan!

Kertoisiko joku, miten e-pillereiden ilmaisjakelu suojaisi sukupuolitaudeilta? Eiköhän ne voi vain lisätä tartuntoja!

Meillä ainakin on talitiaisia ruokittu koko talvi ja parikymmentä linnun pönttöä pesivät tintit joka kevät, käy nytkin kova viserrys joka aamu.

Minä en lue yhtäkään mielipidettä juuri vaalien alla, jonka joku ehdokas puolueineen on kirjoittanut. Se on sitä peliä, jossa kalastellaan ääniä ja siten aliarvioidaan äänestäjiä.

Hyvä Kari Lempinen! Puolustit nuorille maksutonta ehkäisyä. Äänestän sinua. Keski-ikäiset naiset päätti toisin. Päivi Räsänen kiittää. Nimim. Keski-ikäinen mies

Yhteiskunnan huollettavaksi ei kuulu ei toivotut lapset. Ei ennen syntymää eikä sen jälkeen. Huoltajia on lasten tekijät. 11. käsky: Älä laiminlyö lastasi.

Missäköhän Lahdessa on Mannerheimintie?

18–25-vuotiaat ovat lain mukaan täysi-ikäisiä aikuisia ihmisiä. Kyllä sen ikäisen pitää osata ottaa vastuu myös ehkäisystä. Rahaa tuntuu kyllä olevan kaikkeen muuhun vähemmän tarpeelliseen.

Sputnik Victory on aika konu. Se yritetään myydä Eurooppaan, vaikka sitä ei ole hyväksytty rokotteeksi. Vanha venäläinen totuus on päässyt unohtumaan: voi toimia käytännössä, mutta toimineeko teoriassa.

Tukes myöntää surutta malminetsintälupia ensin Saimaalle ja nyt jo Päijänteenkin vesialueelle! Milloinkahan helsinkiläiset joutuvat ostamaan Ranskasta tuodun juomavetensä pullotettuna? Kaivoslaki on uudistettava perusteellisesti!

Jos olet kiinnostunut lastesi ja luonnon hyvinvoinnista, niin siirry käyttämään ainoastaan hajusteettomia pyykinpesuaineita.

Totta kai Alkot kiinni. Kaikille juopoille "nenänvalkaisu" kevät ja kesä. Terveysteko!

Ei tullut nuorille ilmaista ehkäisyä (tarviiko 24 v. edes sellaista?), mutta eipä ole pienille lapsille enää ilta-aikaan hoitoakaan. Ylikireä verotus ja pirun hieno pyörätiepätkä sen sijaan löytyvät. Miksei Etlari laita näitä vastakkain, kun samasta kukkarosta ne kuitenkin maksetaan?

Nyt pikaisesti lapsilisät käyttöön näille 18–24-v. holtittomille aikuisille, jotta he voivat hoitaa ehkäisynsä! Naurismaan aidatkin nauraa.

Iso peukku Bottakselle! Hieno ele Pelicansille!

Kiitokset Kalle Veirrolle upeasta kirjoituksesta ESS:ssa 29.3. On hienoa, että jollakin on vielä tervettä maalaisjärkeä lyödä tosiasiat rohkeasti pöytään. Kiitos!

VB 77 varmisti kuljettajapaikan itselleen Pelicans-jääkoneen kuljettajana F1-köröttelyn päätyttyä.

Talitiainen ei laula enää titityy-titityy, lauloi välillä tityy-tityy, nyt laulaa tity-tity.

Miten GreenCity jakselee. Enää ei tarvi pyöräteitä pitää sulana. Oliko muutakin merkittävää tulossa 2021, paitsi että kulut juoksee ja nostetaan palkkaa?

Vieraslaji valkohäntäpeura aiheutti viime vuonna 7 000 törmäystä. Punkkien levittäjänä ykkönen. Haittoja myös luonnonkasveille, siten pölyttäjille. Miksi silti riistaruokintaa?

Kondomeja voi ostaa kaupasta. Ei yhteiskunnan tarvitse niitä lahjoittaa.

Esalainen 31.3, Ilkka Kuosmanen. Kerrotko paljonko tulivat sähköauton lataukset maksamaan? Sekä energia että siirtomaksu, per 100 km. [Kotilatauksella (yösähkö) 2,1 e / 100 km. Jos lataa päivällä, hinta on osapuilleen 3 e, terveisin I.K.]

Luitko Tiina Halttunen koko kolumnin? Lopussa luki näin: Putinin trollit tiedetään, ei kai rinnalle tarvita Stadin tolloja. Helsinki, älä ole Aasinki. -Toivotaan siis, ettei oltaisi tolloja missään.

Olin niin haltioissani, kun luin Ville Skinnarin kirjoituksen Omalähiö-lehdestä Afrikan asioista ja tuestamme sinne. Kohderyhmä artikkelille oli kohdallaan. Tsemppiä kuntavaaleihin.

Tuhannesti anteeksi sinisen pakun kuskille risteyksessä Lahden matkakeskuksen luona! Anteeksi törttöilyni!

Hienoa, että ydinvoimala Olkiluodossa starttaa! Puhdasta energiaa luotettavasti 60 v! Don Quijoten tuulimyllyjen määrä jo riittää!

Kreeta Karvala ja Alma Media ovat varmasti nyt kovin tyytyväisiä perustuslakivaliokunnan päätökseen. Saamme kuulla hallituksen haukkumista koko kevään.

Miksiköhän isis-naiset eivät joudu oikeuteen suomessa? Ruotsissa, Britanniassa, Ranskassa ne on olleet tuomiolla. Oikeusministeri ei ole tehtäviensä tasolla! Vaihtoon!

Mikä saa ihmisen varastamaan? Rivarin terassilta vietiin tuolit keskellä päivää. Olisit vienyt matonkin, joka oli tuolien päällä. Ketjut ja munalukkoko avuksi?

Vaikuttaa siltä, että loputtomista talousvaikeuksista kärsivät yritykset haalivat osaomistajikseen Bottaksia ym. raharikkaita. venekauppajapelicans

Launeen seurakunnalle hiljaisen viikon keskiviikon iltakirkosta. Ahtisaarnaan pitää kuulua muutakin kuin pelkkää tekstinlukua. Selittävä saarna pitää olla pääosassa. Virret kuuluu kirkkoon, liian taiteellisen musiikin tilalle kansantajuisempaa musiikkia.

Jos se 4 mrd, joka on tarkoitus lahjoittaa EU:lle, käytettäisiin rokotteiden suorahankintaan, loppuisi pandemia hyvin nopeasti. Ilman mitään rajoituksia.

Eduskunnassa päättäjät porskuttaa. Nauttiivat hyvästä palkasta, kampaamossa käynnistä. Hyvästä ruuasta, samaan aikaan muut pelkäävät. Miten pärjäävät, kun kaikki suljetaan. Työttömyys ja muut ongelmat lisääntyy.

Rokotus kaikille nopeasti, ette voi ikuisesti pitää paikkoja suljettuina. On kun löysässä hirressä roikkuisi. Tehdään 3 vk jatkoa, ja jatketaan sulkua. Tulee uusi lama ym.

Laskehan uudelleen Lahden osuus kehätiestä. Laske samalla kehätie vs. älypyörätie käyttäjämäärät. Tehtiinkö kehätie lahtelaisten vaiko koko valtion riemuksi? Pyöräilin työmatkani talven yli Ahtialassa, hyvin pärjättiin ilman älyä, ympyröitä ja formiaattia. Nastarengas on hyvä vempain.

Hurraa, liikennesuunnitelmakysely onneksi näyttää, etteivät kaikki ehdokkaat halua autottomia väkisin muualle keskustasta ja samalla tyhjiä liiketiloja aina vaan lisää. Haloo, emme ole Hesa ainakaan vielä tuskin koskaan. Päijät-Sote sakkaa, yksityinen säästää, hoitoporukka katoaa? Kenen idea?

Melko paljon pienenee ajosuorite aurinkopaneeli-sähköautomenetelmällä, jos ajoneuvo on esim 8–10/h vuorokaudessa ajossa, eikä pääse lataukseen.

Uutisten lukijoista ja säästä. Moni lukija on ihan ok, mut yks ei halua menettää omaa telkkarissa näkyvyyttään. Niin, aamutuimaan.

Kiertävässä työssä todettu; koronakattavuus hävittänyt influenssan esiintyvyyden. Tosin muunkin positiivisen esiintyvyyden loistavasti.

Ilmainen ehkäisy olisi satsaus tulevaisuuteen! Toivottavasti tulevaisuudessa muutama turhasta valittaja vähemmän.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut