Näppis: Sulamisvesi kaduilla on todella jokakeväinen ilmiö

Sulamisvesi kaduilla on todella jokakeväinen ilmiö. Vesi ei pääse pois, kun reunoilla on vielä lunta. Valitse kengät sen mukaan. Kumisaappaat on vanha keksintö.

Voi pyhä yksinkertaisuus. Nyt kauhistellaan nuorten väkivaltaisuutta ja käyttäytymisen raaistumista. Nehän pelaa väkivaltapelejä netissä ja videoita suurimman osan vapaa-ajastaan. Kyllä sillä on suuri vaikutus, ihan varmasti, eikä tarvitse olla kasvatuspsykologi huomatakseen tämän tosiasian.

Kauneudenhoitoalan yrittäjät. Kohta vapautuu VTV:stä kurssinkäyneitä työntekijöitä. Eikun valkkaamaan.

Lumentulo yllätti Lahdessa. Mm. Sopenkorvessa valtavat lumikasat ajoradalla maaliskuun lopulla. Ei ole lunta tullut aikoihin. Mutta parin kk sisällä sulavat varmasti.

Tankkasin MY dieseliä 48 l. Oli 12 e kalliimpi tankkaus kuin normidieselillä. 0,25 e kalliimpi litrahinta. Ilmastotoimet voisi aloittaa korjaamalla tämän epäkohdan.

Alkoholi elintarvike? Kyllä! Asiantuntijoiden mukaan oluella elää 3 kk.

Onko nyt tämän bussissa maskittoman henkilön tuntomerkit varmasti tallessa, että voit jatkossa seurata, milloin ja missä maski on asiallisesti?

Phks:n hoitajilla ei kyllä koskaan ole ollut asenneongelmaa minua kohtaan. He ovat tehneet hoidossani oman osuutensa ja minä potilaana oman osuuteni.

Tosi on, ettei kaikki hallituksen saama kritiikki johdu naiseudesta. Eihän hallituksessa tehdä muuta kuin vouhkataan ilmastosta ja elätettävien haalimisesta kotomaahamme. Feminismiä vai politiikkaa, että Marin talloo jo presidentti Niinistönkin varpaita. Arvostan kovasti viimeksi mainittua.

Joku kyseli, miksi Harjun terveyden palautelinkki johtaa Mehiläiseen? No siksi, kun Mehiläinen johtaa koko Harjun terveyttä. Heti irtisanottiin Harjun terveydestä noin 20 henkilöä, mutta ei Mehiläisen puolelta. Anna pirulle pikkusormi, etkä huomaakaan, kun se vie koko käden.

Erinomainen sarja Anna, a-lopussa! Ei väkivaltaa eikä tappoja tai murhia! 65-v!

Vuosia sitten hoitotiede päätti, että potilasta kutsutaan asiakkaaksi, jonka kanssa neuvotellaan. Onneksi lääkärit puhuvat edelleen potilaista, tulee turvallinen olo. He hoitavat, koska he osaavat sen.

Oikeusministeri oli syytön siihen, ettei vaaleja järjestetä 18.4. Hän ei ollut tehnyt mitään. Semmoista on vasemmistohallituksen logiikka.

Ennen kuin naristaan kaupungin toimista, ottakaa selvää, kenelle ne kuuluvat. Hoitohenkilönkunnasta vastaa Hyky, jolle Lahti maksaa yli 400 milj./vuosi hoitotyöstä. Harjun terveys oy:stä vastaa Hyky ja Mehiläinen.

Eteläisen kehätien melu häiritsee eteläisen Hollolan asukkaita etelätuulilla.

Kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, jos ei ole ymmärrystä katsoa peiliin, ja jostain asiasta on muodostunut elämää suurempi trauma.

Hirvittävää katsottavaa tämä tasatyöntölykkiminen. Mistähän hiihtolajista on kyse?

On kumma, miten ärhäkkäästi toimittajat yrittävät piikitellä koronarajoituksia ja ovat jo onnistuneet aiheuttamaan piittaamattomuutta ja näin tautia ei saada pidettyä matalana.

No vastahan se Skinnari oli haastateltavana Alfa TV:llä Sanna Ukkolan ohjelmassa.

Nyt oisi hyvä, kun olisi pienempiä terveysasemia tällaisena tauti aikana.

Onko kauppaan ihan pakko mennä koko perheen voimin? Näinä aikoina voisi jättää toisen vanhemman kotiin niitten lasten kanssa, heti olisi väljempää.

Viihdeohjelmien nimet muuttuu, mutta samat hirviniemet, hintikat, kuustoset, strandbergit, jne pyörivät mukana!

Ai että nuoret maleksii kauppakeskuksissa? Kyllä ne on täynnä eläkeläisiä ja työttömiä aikuisia. Heille pitää saada liikkumisrajoituksia.

Onko se sukupuolista syrjintää, jos pohtii onko, syntymätön vauva poika vai tyttö? Vai pitääkö vaan miettiä, millainen henkilö syntyy?

Kun ilmoitetaan koronat päivittäin, ilmoittakaa myös päivittäin testattujen lukumäärä. Olisi helpompi ymmärtää, onko korona lisääntymässä vai vähenemässä.

Vaikka yksityinen hoitaakin Salpakankaan alueen kävelytiet? niin eiköhän ne kustannukset kuitenkin mene kunnan rahoista. Muutan pois täältä rupumäeltä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut