Näppis: Kevät on tullut ja ok – asujia pommitetaan remonttikaupoilla

Kevät on tullut ja ok – asujia pommitetaan remonttikaupoilla ja ovelta ovelle kiertävillä huoneilmanlaadun mittaus -testilaitteen tarjoajilla. Ei kovin viisasta tällaisena korona-aikana.

Olisi varmaan järkevää kertoa 2–3 kertaa viikossa uutisissa ja sanomalehdissä, missä tilanteissa korona on tarttunut eniten, niin kaikki tietäisivät väistää näitä tilanteita erityisesti.

Näin korona-aikana on ihan kiva olla tavis ja introvertti.

Miksi Harjun terveyden palautelinkki johtaa Mehiläisen nettisivuille? Jääkö palaute vain Mehiläiseen?

Ei tarvitse ihmetellä nuorten väkivaltaista käyttäytymistä, kun katselee viikonloppuisin lastenohjelmia. Kauheata huutoa ja mekastusta, taistelua ja tuhoa.

Psykiatrian avopuoli on ollut kaaoksessa jo pitkään. Henkilökunta irtisanoutuu tai itse uupuu tehokkuustavoitteiden paineessa. Vaiettu ongelma jo pitkään. Sitä on turha silotella palvelun tehokkuudella, kun työntekijöitä ei ole tai edes saada lisää. Suutarin lapsella...

Yhtymä esittää maksutonta ehkäisyä alle 25-vuotiaille. Kyllä on ylimäärästä rahaa näköjään, vaikka on kuultu, että on rahat loppu, kun on kyse vanhusten hoidosta. Kyllä olen itse joutunut hoitamaan ehkäisyvälineet aikanaan. Ei tullut mieleenkään, että muut veron maksajat ne maksaisi. Ihme hyysäystä. Ihmiset jotka ehkäisyvälineitä tarvii ostakoon itse. Ei ne miljoonia maksa

Millä saisi mamutkin uskomaan, että maskia pitäisi käyttää. Kuka ei nyt osaa tarpeeksi selvästi kertoa heille, miten pitäisi käyttäytyä?

Miksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijoiden ja palveluiden käyttäjien ääni ei kuulu? Asialla ovat sen sijaan ääniä kalastelevat kunnallisvaaliehdokkaat!

"Sivistyneen käytöksen" vassaripuoleet ajavat taas maksutonta ehkäisyä. Voi prkle tätä meininkiä. Pitäköön pöksyt jalassa, jos vastuuntunto kateissa. Ja otetaan toki lisää paapottavia ulkomailta niin paljon, kuin ikinä rajat kestää. Viis vanhuksista ja vammaisista.

Älytön säästö kaupungilta. Laaksokatua kavennettiin älyttömän kapeaksi, ja pyöräilijät pakotettiin tälle kapealle ajoradalle henkeään kaupalle, vain sen takia, että saatiin kadunhoitovelvoitus parittoman puolen taloille. Nyt rollaattorimummotkin ovat käyttäneet ajorataa, kun jalkakäytävät ovat niin huonosti hoidetut, että hyväkuntoisetkin kaatuilevat.

Kiveriössä ei ainakaan Teinintietä eikä Kiveriönkadun sivutietä hoidettu talvella käytännössä laisinkaan. Mikä taho sakottaisi teknistä virastoa, sakotetaanhan kansalaistakin virheellisestä pysäköinnistä. Voisiko eduskunnan oikeusasiamies kirjoittaa sakon Lahden kaupungille ?

Hallituksen luonnoksessa alkoholijuomat rinnastetaan elintarvikkeisiin?

Liikkumiskielto. Koirat voidaan käyttää pihalla talon nurkalla. Vanhukset ja vammaiset ovat olleet jo vuoden lukkojen takana. Eivät ole päässeet vierailulle kotiin. Monet heistä tekevät tarpeensa vaippaan. Onko koira tärkeämpi kuin ihminen?

Lahden päätöksissä unohtuu oleellinen, asukkaiden hyvinvointi. Jos ei ole varaa perustaan eli terveys, lapset, vanhukset ym. voi edes murto-osa ajella edestakaisin pyörätietä...voi hyvää päivää!

Totta kai henkilöstön lisäys on vaikuttanut Harjun terveyden hammashoidon käyntimääriin, mutta vain vähän. Henkilökuntaa myös irtisanoutui ennen Harjun terveyden aloittamista, joten osa palkatuista vain korvaa lähteneet. Suurin syy käyntimäärien lisääntymiseen, valitettavasti, ovat lyhennetyt hoitoajat. Ennen tunnissa hoidettiin 1–1,5 asiakasta, nyt 3. Hoitoaikaan kuuluu myös tilojen siivous seuraavaa asiakasta varten.

Sivistyneiden käytöstapojen Suomessa myrkkyruiskeet käyttöön murhista ja tapoista – silmä silmästä. Kyllä niin sairasta luettavaa oli Koskelankin murha. Ei tappajia pidä paapoa yhteiskunnan varoilla. Eiköhän alettaisi kunnioittaa toisen henkeä ihan toisella tavalla.

Viime vuonna Lahden ylijäämä oli 42 miljoonaa euroa valtion koronatukien ansiosta. Saadaankohan lisää älypyöräteitä, vai riittäisiköhän edes murusia hoitohenkilöstölle? Ainakin se on kv-ehdokkaille messevä paikka.

Kuntatekniikka takaisin ja riittävä budjetointi katujen kunnossapitoon ensi talveksi. Veroille vastinetta.

Aamuisin samassa bussissa kanssani tulee nainen, aina ilman maskia. Tänään keskustassa hän tuli perässäni kauppaan ja laittoi maskin päälle kaupassa!

Hallitus saa arvostelua tekemisistä ja tekemättä jättämisistä. Ei sen vuoksi mitä jalkojen välissä on. Arvostelu ei ole vain vihervasemmiston ja naisten oikeus.

Presidentti tiedotti hienosti rokotuksestaan. Milloin pääministeri ja muu hallitus tiedottaa omista rokotuksistaan? Kansa odottaa tietoa.

Rantakartanoon miljoona kävijää vuodessa. Hyvästi päästörajoitukset ja luonnon biodiversiteetti!

Nyt en kyllä ymmärrä, mitä enemmän maskillisia ja etäilijöitä ja vähemmän tapaamisia, niin sitä enemmän tartuntoja. Meillä asiakaspalvelussa työssä oleva ei ole saanut tartuntaa. Etätöissä olevilla on monella ollut tauti.

Onkohan kukaan laskenut sitä, paljonko kaukolämpötalossa kuluu energiaa lämmönvaihtimella kylmän käyttöveden viilennykseen? Energiasyöppö? t. Tietäjät tietää

Korona-rajoitukset olisi pitänyt saada voimaan pääsiäiseksi, jotta niillä olisi ollut paras merkitys taudin pysäyttämiseksi. Mutta tämä hallitus vain viivyttelee ja viivyttelee. Taitaa tulla meille ankea kesä.

Täällä Hollolan Salpakankaalla joka kevät sama riesa. Jalkaisin ei pääse mihinkään. Nilkkoja myöten pitää kahlata vedessä ja loskassa. Mihin niitä kunnallisveroja tuhlataan, kun kadut aina huonolla hoidolla?

Anteeksi, mutta missä on ja mitä tekee Skinnari? Hänestä ei kuulu mitään eikä häntä näy missään.

Valtiovalta. Jättäkää joku miljoonia maksava äly äly hullutus tekemättä ja lisätkää poliiseja. Mitä te päättäjät ajattelette, kun ette kuuntele poliisien tarvetta lisätyövoimasta.

Kyllä nyt ennen vaaleja Lempinen lupaa vanhusten ym. hoitoon parannusta. Toivottavasti äänestäjät muistavat, kuinka innokkaasti hän on hyväksynyt Erholan hurjat säästötoimet.

Päivystävä terveydenhoito on korkean kynnyksen hoitoa. Tarvittaessa suositellaan hankkimaan puupalttoo kaiken varalle.

Teknologiateollisuus on tehnyt oikean ratkaisun. Tämä liike on hyvä eikä heikennä työntekijöiden asemaa lainkaan, vaikka työntekijäliitot nyt raskaasti maalailee uhkakuvia. On aika tulla vuodelle 2021 elämään ja kehittämään maamme nousua ja siihen on syytä myös ottaa osaa työntekijäpuolen ammattiyhdistysliikkeidenkin, ihan vaan nöyrin mielin. Yrittäjä Lahdesta.

Suomeen noudettiin lisää "15–17-vuotiaita Eurooppaan yksin tulleita" afgaanimiehiä; suomalaisnuorukaisia lähetetty veroillamme sinne rauhanturvaajiksi!

Nyt ne vaaralliset kapulanarut pois kunnan metsästä! Omalle tontille. Vaaralliset, lapseni satutti niissä itsensä!

Kyllä sitä kaiken maailman formuloita ja muita urheilukisoja järjestetään. Mennään ympäri maailmaa, saastutetaan, levitellään tauteja, mutta kun pakko, että saadaan miljoonien lisäksi lisää miljoonia tileille ja osakkeisiin. (euro). Ja samalla lapset, nuoret ja yksinäiset laitetaan kärsimään. Hyvä me.

Onko S-Etukortti Visa edelleen saatavissa rinnakkaiskorttina? Yksi tili kaksi korttia. Lisäksi vaimo ei suostu koronajonoon seisomaan.

Miksi islamia opetetaan Suomen kouluissa? Islam ei ole Suomen uskonto, eikä uskonnonvapaus edellytä sitä. Imaamit tulevat aina opettamaan sitä moskeijoissa, sitä ette voi estää.

Vatuloinnilla S-kortilla pyritään vain hankkimaan lisää asiakkaita S-pankkiin. Monet pitävät pankissa rahaa vain ruokaostoksiaaan varten. Luottokortin käyttö edellyttää kuitenkin suurempaa tiliä!

Lahden suurin houkutin yritysten tulolle tänne oli 90-luvun lopulla edullinen sähkön hinta! Mikä on tilanne nyt, hyvä Ladec?

Kaupunginsairaalan aulaan olisi jo aika saada opasteet yhteensopiviksi kutsussa mainittuun osoitteeseen! Ihana aulaohjaaja pääsisi tärkeämpään työhön.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.