Näppis: Kiitos latukonemiehelle, Lahden kaupungille ja ilmojen haltialle uskomattomista laduista koko talven

Kiitos latukonemiehelle, Lahden kaupungille ja ilmojen haltialle uskomattomista laduista koko talven. Hiihdosta tuli apu koronayksinäisyyteen. Mitään laturaivoa ei ollut, iloa vaan!

Haluan Sinuhe-egyptiläisen ilman nidontaa. Ois kiva mennä töihin ja ottaa mukaan vain 5 paperia mukaan. Jos menee mummolaan, niin vois ottaa 35 kun on pitempi matka. Näppärää.

Maaliskuun loppu lähestyy. Mitä mieltä säätieteilijät ja viranomaiset renkaidenvaihdon ajankohdasta tänä keväänä?

"Maailman kirjat ovat sekaisin". Formulakausi alkaa ja aina punaisena hehkunut Ferrari on keltainen!

Katsoin ohjelman "Voiko tätä syödä" televisiosta. Tuli mieleen, että korona tuli siitä kun ihmiset Kiinassa söivät lepakoita. Nyt täälläkin syödään mm. sirkkoja. Mikähän virus tästäkin seuraa, kun ihmiset syövät, mitä sattuu. Erikoisuuden tavoittelua. Aika vaarallista touhua.

Ihanaa, että alkaa taas kesäaika! Pitäisi olla pysyvä. Onneksi EU:lla on tärkeämpääkin mietittävää kuin kellojen siirtely.

Vaalien siirto kesäkuulle, ei taida tuoda muuta etua kuin lämpimämmät ilmat äänestää ulkotiloissa. Eivät esim. 70–74-vuotiaat ole ehtineet saada toista rokotepiikkiä ja useat ei ensimmäistäkään! Syksy olisi ollut parempi rokotusten vuoksi. Tosin voi käydä niin, ettei tämä "rokotuskierre" tule koskaan päätökseen, eikä maskiton elämäkään.

EU:n elpymispaketin hyväksyminen = maksamme Etelä-Euroopan velat ja verot. Hylkääminen ei tietenkään tarkoita eroa EU:sta, vaikka joku niin luulee.

UK Kansallispuistossa metsot ajelee läskipyörillä.

ESS 24.3. "Valtuutetut ottelivat kukin ja kakuin". Oliko tapahtumat päiväkodista vai arvostettujen aikuisten valtuutettujen toimintaa?

Ei hollolalaiset niin hölmöjä ole, että ottavat kaatopaikan viihtyisän asuintaajamansa viereen. Kierrätysyrityksetkin vähän kauemmas.

Johan on kamalia nämä Lahden Talojen Kivakadun uudet asunnot. Ei keittiötä, vain olohuoneen seinälle lätkäistyt kaapit ja liesi!

Koronarajoitukset totuttavat tulevaan, koska maapallo ei vain kestä nykyistä väestömäärää, luonnonvarojen ylikulutusta, talouskasvun tarvetta, eikä päästöjä, jotka on käännettävä negatiivisiksi.

Koirani ei saa kieriä lumessa, koska sairastaa pahaa korvatulehdusta, eikä varsinkaan keskellä tietä. Ohjaan toisen koirani jalalla tien sivuun, että pääset meistä ohi. En potki koiraa. Käteni ovat täynnä remmivyyhtejä. Joudun myös nostamaan ääntä, sillä koirilla häviää toisinaan korvat.

Älkää hyvät ihmiset jääkö palaveeraamaan tuttujenne kanssa kaupan käsidesipisteen viereen. Muutkin asiakkaat haluavat käyttää sitä turvallisesti. Turvavälejä on edelleen syytä noudattaa.

Älkää hyvät ihmiset laittako liikaa hajusteita itseenne, kun kuljette busseissa. Muutenkin on hankalaa olla maski kasvoilla. Todella ajattelematonta kanssamatkustajianne kohtaan. Meitä hajusteallergisia liikkuu busseissa paljon.

Uudenmaankatu, liikennevalot ja punainen aalto. Miten voi olla niin vaikeaa muuttaa aalto vihreäksi? Osaamattomuutta vai kiusantekoa?

Hyvä juttu Koivistolta! Toivottavasti päättäjät lukevat. Emme tarvitse sulatettuja väyliä, meillä on 4 vuodenaikaa, nautitaan niistä!

Perjantaikännissä ei kannata somettaa. Harmittaa vain jälkeenpäin, mitä tuli paljastettua. Ja taas on kova työ saada kaikki sanottu kumotuksi.

Harjun terveydessä ihana aulaohjaaja. Kyllä on ihminen, joka osaa auttaa ja opastaa.

Mikäli liikkumisrajoitukset menevät läpi, saa vallanhimoinen pääministerimme lisää sulkia hattuunsa.

Onneksi kiusatut palkitaan, niistä tulee upeita julkkiksia.

Te korona-ohjeistuksesta piittaamattomat vapaamatkustajat . Osoitelkaahan keskisormillanne ensimmäiseksi itseänne ennen mielenosoituksiinne ryhtymistä. Keitä ja mitä luulette niiden auttavan?

Juu jatkuvaa valitusta seuraa yökötys!

Kyllä Suomen oikeuskäytäntö on ihmeellinen: tekijät päästetään vapaaksi ja uhrille (vainajalle) määrätään sakko.

Se, että Suomi on taas maailman onnellisin maa, ei niinkään kerro Suomesta, vaan siitä millainen maailman on nykyään.

Jotka kieltäytyvät maskin käytöstä, kieltäytyvät varmaan myös sairaalahoidosta, mikäli sattuisivatkin sairastumaan ja tarvitsisivat hoitoa?

Milloin jatkuvan tilauksen asiakkaat alkavat saada yhtä hyviä tarjouksia kuin määräaikaistilaajat? Nytkin tarjotaan puolta vuotta 50 euroa halvemmalla ja vielä kuukausi päälle ilmaiseksi.

Hesan pojat aikovat kansallispuistoa Evolle. Stop! Mihinkäs me Etelä-Suomen kalastajat ja marjastajat sitten menemme!

Skeittipojat torilla, upeaa, elämä ja nuoret rulettaa! Peukkuja.

Entisenä kärköläläisenä olen tyytyväisenä seurannut pormestari Koskisen johdolla tapahtuvaa voimakasta kunnan kehittämistä. Entisen kunnanjohtajan katkera moitekirjoitus nykyjohtoa kohtaan oli uskomaton. Hänen aikanaan kuntaa ei kehitetty lainkaan, koska päätavoite oli liittää kunta Lahteen.

Menin korona-rokotukseen. Aikani meni. Ei kutsuttu rokotukseen. Kysyin syytä. Ilmoitettiin, että en saa rokotusta, koska kyseinen rokote käyttökiellossa. Näytin puhelimesta muistutuksen rokotusajasta, joka tuli edellisenä iltana. Minulle tokaistiin, että etkö katso uutisia. Katson, mutta ihmettelen, miksi muistutus viesti, jos ei rokoteta. Sote-työntekijä

Vihreän aatteen puolestapuhujat ja ilmastoreetat. Onko oikein 1/3 maapallon asukkaista nauttii, ja ajelee sähkön voimalla. 2/3 koettaa elää tästä aiheutuneesta ekokatastrofista. Kiinassa, Afrikassa, E-Amerikassa?

Ravintolat, kuntosalit ym. suljetaan, ihmisiä lomautetaan...Lahden kaupungin ylimitoitettu virkamies-, työntekijäporukka vain porskuttaa, ei lomautuksia, ei yt-neuvotteluja. Outoa.

Kyrölässä meidän Talkkari pesi jo pihojakin. Täällä homma toimii.

Ei saa viedä toivoa eristyksessä olleilta ja rajoituksia noudattaneilta. Palkitkaa heidät rokottamalla. Älkää viekö rokotteita ensin sinne, missä rajoituksista ei ole piitattu ja tartuntoja on paljon.

Kun otat velkaa esim. asuntoon, voit nauttia omassa asunnosta heti ja vaikka 20 vuotta ja velka on maksettu ja asunto oma. Jos säästät asuntoa varten, saat olla ilman asuntoa 20 vuotta ja inflaatio vie suuren osan säästöstä. Kannatti ottaa velka.

Päijät-Sote, pitäkää joku järki koronarokotusten ajanvarauksessa. Mitä järkeä on meidän kaikkien 70 v. jokaisena päivänä yrittää verkossa päästä läpi olematonta kysymään. Ja lopussa lukee "tai ota yhteys ammattilaiseen".

Maajoukkue pelasi jalkapalloa stadionilla kuten monissa muissakin maissa. Juoksuradat välissä ei haittaa. Kyllä Lahdessakin urheilukeskuksessa on valmis jalkapallon huippuareena ja valmiit oheispalvelut paikoitusalueineen!

Alppikausi loppu, Niinan ja Kallen kilpaselostus ja Kallen 20-v. kehut omista laskuista, rinteistä ja lumista. Ei jatkoon.

Vai seniorikaupunki. Ilman sitäkin valtaan näyttää tulevan kaiken edistymisen kieltävät porukka. Mitään kehitystä ei haluta. Sisältäpäin, sitä tullaan saamaan. No, aikansa kutakin. Toivottavasti.

Kuntatekniikka lakkautettiin monta vuotta sitten, kunnossapito ostettu monelta yksityiseltä. Kannattaa lukea lehtiä, niissä on sitä tietoa näistäkin.

Toimittaja Uuskallion näkemys, ettei Hollolan valtuusto ymmärrä mistään mitään, lienee myös ESS:n virallinen kanta? Ja se "keskisormiheitto" oli aika erikoinen, jos voi sanoa sopimaton!

Kassaraivon lisäksi on jo maskiraivoa. Mummolta oli tekarit irrota, kun huusi kaupassa, pelkäsin että saa sydärin. Voi mummoparkaa peloissaan. Sinä päivänä en voinut pitää maskia terveyssyistä.

Ai, kun poliisi ajaa takaa ylinopeutta ajavaa hörhöä, niin poliisihan se onkin se pahan tekijä, joka syyllistetään!

Hyvä, kun kytölään rakennetaan. Paikka elävöityy ja tyhjät maapalstat hyötykäyttöön. T. Tontin ostanut

Kariniemen puiston lähellä ei asu montaa autotonta lapsiperhettä. Jättäkää puisto rauhaan ja laittakaa rahat Villähteen ja keskussairaalan työläisten lasten ympärivuorokautiseen hoitoon.

On myös mahdollista ostaa kirsikkatomaatin siemeniä Hollannista irtomyynnissä. Puolenkilon pussi 15 e + matkakulut.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.