Näppikset: Kispistä tulossa Lahden oma Kispigate. Millä päättäjät perustelee kalliimman, rumemman ja matalamman UEFA-tason stadionin rakentamisen?

Kispistä tulossa Lahden oma Kispigate. Millä päättäjät perustelee kalliimman, rumemman ja matalamman UEFA-tason stadionin rakentamisen? Ja tämä kaikki häikäilemättömästi meidän kaupunkilaisten silmien edessä. Nyt on tutkivalle journalismille paikka.

En anna Marinille hyvää arvosanaa. Pakkotestaus Suomen rajoille olisi pitänyt päättää jo viime vuoden puolella. Uskomatonta pelleilyä hallitukselta

"Ilmanvaihtoa suuremmalle" on ehdotettu korona-ajaksi. Kuitenkin maskit naamalla hengitetään samaa ilmaa. Olisiko syynä lisääntyneisiin tartuntoihin?

Kirsikkapuiston parkkipaikka huoletti, mutta kyllähän viereisen ison kirkon parkkipaikalle mahtuu paljon autoja. He ovat vuosia parkkeenanneet ympäristöön miten haluavat, niin kohtuus on että kirsikkapuiston vierailijat saavat käyttää heidän parkkipaikkaa. Ennen kiellettiin lasten läpikulku, mutta varmasti nykyään ollaan suvaitsevampia.

Haluaisin kirsikkapuiston kauppatorille!

Mitä jos nämä korona rokotevastaiset löytävät itsensä teho-osastolta? Heitä ei tarvitse hoitaa, eihän heillä "ole koronaa".

Liikalihavuus, liiallinen alkoholin käyttö ja tupakointi työllistää sairaaloita ja lääkäreitä enemmän kuin korona. Kaikki nämä itseaiheutettuja, mutta kukaan ei syyllistä eikä kiellä hoitoon pääsyä.

Kaupan kassalla voi asiakas nopeuttaa pakkaamistaan laittamalla ostoksena uudelleen omaan kärryynsä ja siirtyä pakkaamaan ostoksiaan kauemmas kassalta. Näin ei kassajonot kasva ja turvavälit onnistuu paremmin.

Lehti 17.3.: 15v yritti hirttää 13v, polttanut kättä tupakalla ja lyönyt päähän toistuvasti. Kahta muuta tukehduttanut vaatteilla ja kuristusotteella. Koulun rehtori, joka vähättelee "kaikissa kouluissa koulukiusaamista", ei ole virkansa arvoinen. Rehtori irtisanottava.

Luin lehdestä juuri noista rajoituksista. Hämmästys oli suuri, kun uimaan pääsee edelleen ns.kuntoutujat. Tämä on oikein, jos sairaus sen vaatii, mutta siellä on kyllä oikeasti suurin osa muuta väkeä, joista on ihanaa päästä uimaan. Kyllä riski siellä on tosi iso, ollaan lähekkäin, saunassa ym. kerrotaan kuulumisia. Laittakaa ihmeessä lääkärintodistus ehdoksi, jos kaikki halukkaat sinne pääsee.

Olen ehdottanut, että luokkakoko voidaa suurentaa vaikka 35 oppilaan kokoon kun siihen valitaan vain opinhaluiset ja häiriköimättömät oppilaat. Näin vapautuvat opettajat voivat auttaa pienissä ryhmissä apua tarvitsevia oppilaita. Tämä ei lisää koulun kustannuksia. Pisatuloksetkin paranevat.

Autoveroja maksetaan miljardeja, silti ei reikiä teissä saada korjattua. Hajoo auto. Joo ei talven vika, oli jo reiät syksyllä, edellisenä syksynä...

Nyt ilmastomuutosrahalla voi perustaa sähköautojen akkutehtaan ja akkujen hävityspaikan. Lämpövoimaloille, joilta kielletään turpeen käyttö, voi järjestää haketuonnin. Ikäihmisille, alle 1 000 euron eläkeläisiin 200 euron korotus vähentäisi toimeentulotuen tarvetta.

Sinulle valittaja, joka niputit Navalnyin ja Israelin samaan pakettiin on tainnut tulla historian tunnilla nukuttua tai sitten on vaan muuten jäänyt hankkimatta yleissivistykseen kuuluvaa tietoa.

Kiihkomieliseen Israel-vastaisuuteen on olemassa lääke. Kannattaa "miehittäjä"-sanan tilalle hankkia faktatietoa vuosikymmenien takaa.

Ei tästä niin kauaa ole, kun palestiinalaiset itsemurhapommittivat urakalla Israelissa linja-autoissa. Se sivuutetaan, ja vain toinen osapuoli tekee väärin? Asioista tietämättömät (kaksinais)moralisoivat.

EU:ssa ei kannata hoitaa asioitaan kovin hyvin. Mitä paremmin pärjäämme, sitä enemmän työmme tuloksia sosialisoidaan huonommin menestyvien hyödyksi.

Vierailijarumba pyörii Jalmarissa. Ei tunnu ihmiset välittävän koronasta ja suosituksista. Pakko päästä joka päivä käymään porukalla. Potilaiden turvallisuudesta kyse.

Meneekö nyt kaikki rahavarat älypyörätien harjaukseen ja "litkuun" kun muut kävely- ja pyörätiet on ilman hiekkaa ja ovat kuin kynnöspeltoja?

Miten valtionyhtiö voi kannattaa vierasta valtiota tässä taloustilanteessa!!!

Ihmetyttää, kun Hykyn johto keskussairaalan ravintolassa ei noudata annettuja suosituksia hygieniakäytännöistä. Vai kuuluuko käytetyt maskit pöydälle ja voiko ravintolassa liikkua ilman maskia?

On se kumma että toisissa maissa onnistuu äänestys vaaleissa kun on koronapandemia. Että kehtaatte! Miettikää ihmiset kuka hyötyy/päättää asioista!

Viherpipertäjät ovat lapsellisia viherpiipittäjiä.

Jokaiselta rehtorin virkaan hakijalta tulisi kysyä, miten kitkisit koulukiusaamista.

Aaltonen ja vihreät sais selvittää välinsä muualla kuin lehtien palstoilla. Toimituskin vois lopettaa tuon hiekkalaatikkoleikin, vai onko kysymys vaalityöstä?

Kiitos Lahden liikuntatoimi! Hiihtoladut on erittäin hyvässä kunnossa ja on ilo hiihdellä niitä.

Thl-stm-avi-hallitus: mikä näistä instansseista hoitaa korona-pandemiaa? Kaikki heittää vastuuta toisilleen.

Nyt sysmäläiset tarkkana ketä äänestätte. Jatkuvasti jotain negatiivista kunnasta valtakunnan uutisissa.

Järkeäkin voisi käyttää kaupungin taloudenhoidossa. Rahaa riittää museohankkeeseen, järjettömään pyöräväylien talvikunnossapitoon ja moneen muuhun älynväläys-hankkeeseen. Näillä rahoilla voitaisiin pitää auki vaikka kuinka monta päiväkotia ympäri vuorokauden.

Olemme maailman onnellisin kansa, mutta kuka meistä on se onnellisin? Luulen että minä. Olen saanut naapurin, joka tekee kaikki taloyht. lumityöt ja ruohon leikkuut ja nyt laatikkoni hän pudottaa ESS:n ja tämän ihanan Näppiksen!

Toivottavasti hanhien ja lokkien pesimisen estämiseen on selvät suunnitelmat valmiina. Jos ehtivät munia esteettä, on taas vuosi mennyt ja uusia tulokkaita moninkertainen määrä. Lintujen hyökkäävä käytös ja varsinkin ulosteet eivät ole toivottavia kaupungin parhailla paikoilla etenkin näin korona-aikana.

Kyllä ihan joku muu kuin oppositio on paniikissa. SDP lopetti vaalimainnonan jo helmikuussa, kun huomasi etteivät ehdokaslistat täyty. Siinä suurin syy vaalien siirtoon.

Olen keski-ikäinen mies ja olen aina pitänyt kaikkia ihmisiä tasa-arvoisina. Nyt ihmettelen ja olen harmissani jatkuvasta miesten kollektiivisestä syyttelystä, milloin mistäkin. Täysin verrattavissa rasismiin. Taitaa olla niin, että feministi on nainen tai naismielinen sovinisti.

On se yhtä kompastelua tuo hallituksen meno. Ei päivää ilman kohua.

Aikoinaan yleisurheiluväki vinkui Vääksyn urheilukentän uusimista ja saivat sen, mutta tulostaso vaan laski. Nyt hiihtoväki vinkuu ensilumen latua Vääksyyn, vaikka edellytykset hiihdon tason nostoon on vielä heikommat kun 80- ja 90-luvulla yleisurheilun kohdalla oli. Materiaalia kyllä on, mutta ei osaavia ohjaajia ja valmentajia.

Hei Vihreät ja Demarit, haluatteko Suomen siirtyvän hevosrekiaikaan, siltä se näyttää?

Nyt pikaisesti täsmäkoulutusta ympäri maata. Ensin suomalaiset ja heille asunnot työpaikkakunnalle. Kun Suomessa väki töissä, eläkkeellä tai lapsia, sitten aika ulkomaisten haku Suomeen. Älkää aloittako aina ulkomaalaisista ja kielitaidottomista.

Työministeriön salaisen lisäpöytäkirjan mukaan aktiivimalli 1 sijaan on tulossa aktiivimalli 2 joka on tarkka kopio 1:stä. Tulee voimaan todennäköisesti v. 2022 alusta.

Luin tekstin kellojen siirrosta kesäaikaan. Suomeen EI todellakaan sovi kesäaika. Tämä on kina joka jatkuu siihen saakka kun EU tekee päätöksen asiasta. Sitä päätöstä on odotettava.

Lahden kaupungin katujen, kävelyteiden, kunnossapito kuuluu ostopalveluna yksityisille. Jalkakäytävät kuuluvat pääosin taloyhtiöille.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.