Näppikset | Kun nuoria ei kouluttaudu tarpeeksi hoitoalalle, tuodaan Filippiineiltä hoitajia. Onko tämä oikeata politiikkaa, ottaen huomioon suuret työttömyysluvut?

Kun nuoria ei kouluttaudu tarpeeksi hoitoalalle, tuodaan Filippiineiltä hoitajia. Onko tämä oikeata politiikkaa, ottaen huomioon suuret työttömyysluvut?

Eikö Eu:n elpymismiljardit pitäisi sijoittaa koronasta elpymiseen, eikä ilmastotoimiin. Se on toinen ongelma.

Onko Nesteen toimitusjohtaja hollantilainen ?

Elisa Lientola kirjoittaa, että vasemmisto pitää lapsiperheiden puolta. Vastaan, että yksikään puolue ei pidä lapsiperheiden puolta. Päinvastoin puolueet heittävät koko vastuun yksittäisten aikuisten syliin. Onneksi näitä aikuisia on. On poliittiseen päätöksentekoon osallistuvalta henkilöltä kohtuutonta esittää väitteitä, että vasemmisto tai oikeisto huolehtisi. Tuo väite on mätää politiikkaa jota valuu ulos eniten juuri ennen vaaleja. Äänestäkäämme vastuuntuntoisia ihmisiä. Ei vasemmistoa eikä oikeistoa. Ei puolueita.

Onko Vuolenkosken uuden M-kaupan hevitiski vain trendikkäille nuorille? Saako Mummot ja Papat oman hyllyn?

EU:n elpymisrahoitus: Suomen saanto on tällä tietoa 2,1 miljardia. Lopullinen määrä selviää vuoden kuluttua kesällä SS 16.3. Alkuperäinen saanto oli 3,2 mrd. Suomen maksuosuus edelleen 6,6 miljardia. Kovin on epämääräinen velkakirja. Velkaa velan päälle.

Päijät-Hämeen kunnat tukevat naisvaltaisen alan palkkojen alentamista (HATE) ja shoppailevat halpatyövoimaa Filippiineiltä. Tätäkö me oikeasti haluamme?

Toivottavasti PhHyky palkkaa koulutuksen saaneita hoitajia koska kouluttamattomista ei ole hyötyä vaan lisäävät hoitajien työtaakkaa. Hoitajamitoitukseen lasketaan vain ammattiin koulutetut hoitajat.

Viime aikoina lehden etusivuilla julkaistut valokuvaajien kuvat ovat olleet erityisen kauniita ja siten toivoa antavia näinä aikoina. Lämmin kiitos. Erityinen kiitos Sami Lettojärvelle maanantain kaupungintalon kuvasta herkkine väreineen. Niin voimaannuttavaa.

Miten nykyisen kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsenet kuvittelevat mahdollisten äänestäjien suhtautuvan kirjoituksiinsa, joita nyt lehdissä enenevässä määrin on? Ei näistä toinen toisiaan syyttävistä kirjoituksista kukaan ota tolkkua eikä pysty hahmottamaan kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Trumpin tyyliset fake news-ilmiö on siis myös täällä! Äänestetään uudet hahmot kehiin!!!

Kun nyt sieltä ulkomailta pakosti hankitte sairasnhoitajia, niin vaatikaa täydellistä suomenkielen osaamista. Ei suomalaisilla ole velvollisuus omassa maassaan opetella kieliä, että pääsevät lääkäriin ja sairaalaan.

Kiitos sinulle rehellinen asiakas Sokoksen S-marketin kassalla 11.3 päivällä, kun annoit sinne unohtamani rahakukkaron kassalle. Kiitos!

Nyt kun vaalit siirtyivät, on hyvää aikaa kaivaa esille museon alkuperäiseen budjettiin uskoneet tai uskovinaan olleet edustajamme. Osa näistä on jo heittänytkin pyyhkeen kehään, mistä kiitos heille. Museon lopullinen hinta lienee noin 2 - 2,5 -kertainen alkuperäiseen hintaheittoon verrattuna.

Miksi Nastolan uimahallissa saa olla yhtäaikaa 30 henkilöä eikö uimahalleissa ole mitään rajoituksia?

Onko lahden kaupungin jalkakäytävien kunnossa pito aloittanut kesälomat?Jalkakäytävät niemenkadulla järkyttävässä kunnossa! Varmaan sama muuallakin!

Kysymys Aville. Kuinka monta tartuntaa on saatu uimahallissa Lahdessa? Miksi ne pitää sulkea?

Keskustan lidlissä asioivat varokaa päätänne kun otatte kärryn ettei pulut pasko päällenne

Voisiko Vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettu Elisa Lientola kirjoittaa ihan ohjeet toimittajille siitä miten pitäisi kirjoittaa, jotta poliittisen vasemmiston viesti voitaisiin päivästä toiseen toistaa tämänkin lehden palstoilla. Luin toimittaja Säynäjärven kirjoituksen. Lientola tarttuminen siihen Mielipidepalstalla on aiheetonta, asiatonta ja tyhjää vaalimainontaa.

Sivistyksen taso näkyy roskakatoksessa

Suomiko pienenä maana pelastaa maailman käyttämällä miljardeja?

Suomeen noudettiin nyt lisää 15-17-vuotiaiksi ilmoittautuneita Eurooppaan yksin tulleita afgaanimiehiä. Uutiskuvassa olikin taas pieni pakolaistyttö.

Jos olet fanaattinen punaisen lihan vastustaja ethän käytä nahkakenkiä ja villasukkia ja - tumppuja

Minun keuhkojeni astma ja ahtauma hoituu lääkkeillä. Ei ole käypää maskia! Mutta miten hoituu noin tyhmä ja sivisty mätön asennevamma?.

Onko kallis,ohut, kuva lehti etlari muuttumassa iltapäivä lehdeksi?

Kuka jaksaa odottaa että sä tumpula saat ostoksesi pois kaupan hihnalta käy yölä kaupassa josset osaa nopeamin pakata mistä näitä nyhriä riittää sama juttu liikeenteessä

Rajat vuotavat edelleen kuin seula ja tänne lentää matkustajia jopa Brasiliasta ilman testipakkoa, mut tääl Lahes joku ajatusten Porvoonjoki huutaa koko ajan vaan yksittäisiä kippoloita suljettaviksi? Voi hyvää päivää!

Missä makaa auraustyön valvoja ? Politikot on mielissään kun lopettivat Kuntatekniikan!

Säässä kuin säässä, varusmies! Liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sakot, jos vielä jatkuu käräjille,maksat asianajajan palkkiot! Kova hinta koulutuksesta!

Taloyhtiön liittymän tukkivan aurakuskin täytyy tuntea jotain outoa sadistista mielihyvää työstään.

Palkataan Lahteen hanhi tarkkailija. Kun niitä hanhia on. Tarkkailee ja häätää hanhet pois uimarannoilta ja samalla kerää ulosteet muovipussiin ja vie ne ely-keskukseen ihmeteltäväksi.

Miksi Päijät-Sotessa riskiryhmään 2 kuuluvia tullaan rokottamaan vain ikäryhmässä 60-69 v. THL kertoo että ikäryhmissä 18-69 kuuluvat ryhmä 2 rokotusten piiriin, Kanta-Häme noudattaa tätä ohjetta. Miksi P-H Sote ei?

Lopetan Polttoaineen oston NESTEELTÄ !!! Ei kannata SUOMALAITA työtä !!!

Työikäisille nopeasti rokotukset, koska he tätä maata jatkossä kannattelevat!

Tuskin olen ainoa joka yritti immunivajeen, lääkitysten ja Astra Zenecan lääkeselosteen perusteella vaihtaa rokotetta toiseksi onnistumatta eikä PHHYKY:n Kuosmanen muka tiedä mitään! Eroa!

ESS 17.3 juttu hurjasta koulukiusaamisesta ja tapon yrityksestä.Järkytyin kun rehtorin kommentti asiasta oli että"kaikissa kouluissa on koulukiusaamista" Tatkottaako että se on hyväksyttävää?!

Muista nauttia päivittäin D-vitamiinia, auttaa todistetusti koronaan. Vahvistaa immuniteettia

kyllä on jalkakäytävät olu kamalassa kunnossa. Ei kaikilla ole autoa

Onko yhdenkään puolueen vaaliohjelmassa koulukiusaamisen kitkeminen ?

Niemen koulu on pienellä kunnostuksella edelleen hyvä koulukäyttöön, esim. erityisluokille on tarvetta.

on se kumma, kun ei auramiehet tajuu.jos on satanu 5cm lunta, aurataan niin että 3cm loska aurauksen jälkeen.sekun jäätyy niin koita siinä kävellä tai pyöräillä. Miksi sitä loskaa ei saada aurattua pois jalkakäytäviltä. Auransäädöt pielessä.

Olipa hauska kirjoitus Ari Saukolla mielipidepalstalla. Kekseliästä kielen käyttöä - pakina/kolumniainesta, jota olisi kiva lukea ilkeiden poliittisten kirjoitusten lomaan.

Rehtorin kommentti väkivaltaan: "kaikissa kouluissa kiusataan " !

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut