Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Suomalaisille maskipakko ainiaaksi, ei tarvis katella murjottavia naamoja

Suomalaisille maskipakko ainiaaksi, ei tarvis katella murjottavia naamoja.

Vaalilupauksista samaa mieltä. Luvataan kaikkea, mitä ei missään tapauksessa voida toteuttaa. Muistetaan, että tulossa onkin ennusteiden perusteella takapajulan Lahti/Suomi. Kaikkea vastustamalla ei kukaan pärjää.

Voisko ESS olla kaikki sivut yhteen nidottuna kuten kirja. Kauheaa lukea tällaista irtolehtipainosta. Hintaansa nähden tosi heikko esitys.

Mammuttimarkkinat Karisman Cittarissa paljon tyhjyyttä hyllyissä parhaaseen ostoaikaan.

Kyllä ainakin hoitoalalla eläkkeellä olevat hoitajat ovat kullan arvoisia. Mahtava työkokemus ja elämän kokemus arvokkaita taitoja. Sitä paitsi nuoria työttömiä hoitajia tuskin on, ja jos on, niin ovat siirtyneet muihin kevyempiin töihin.

Voisiko maskia käyttää kaikki Phhykyn toimipisteet, koronan leviämisvaiheessa. Aivastellaan, yskitään ja istutaan vierekkäin ilman maskia. Miten tämä voi olla mahdollista?

Miksi koronasta puhuttaessa puhutaan, että kaikki ovat mahdollisia tartuttajia, koska tartuttajia on harvassa edelleen. Tartuttajia pitäisi rangaista.

Ihanaa, mun rakas sisko striimaa häänsä - tänään on sittenkin häät!

Kaupunki antakaa ESS:lle reilu avustus, jotta saavat niittejä lehteen. Irtopainos on ruma, vaikea lukea ja hintaan nähden huippukallis.

ESS palkatkaa kirjapainosta ammattitaitoinen kirjansitoja, joka osaa nitoa sivut 1–50 yhteen numerojärjestyksessä. Ei mitään kuviokelluntaa a ja b sivuja erikseen.

EU vaahtoaa Navalnyista, miehittäjä Israelille ei mitään laittomuuksista. He he tätä yhdenvertaisuutta.

Kaup. sairaala-alueen työmiehillä tupakka suussa pitkin päivää, vaikka savuton alue. Haju tulee rakennuksiin sisään asti.

Pitäisikö koronarokotusjärjestystä muuttaa...eivät vanhukset aiheuta ja pidä yllä tartuntaryppäitä.

THL ohjeistuksissa riskiryhmään 2 kuuluvat 18–69-vuotiaat koronarokotetaan samassa. PHKS nettisivuilla riskiryhmään 2 kuuluvat vain 60–69-vuotiaat. THL mainitsee em. ryhmässä keskivaikeat ja vaikeat uniapneat, PHKS vain vaikeat. Miksi vastoin ohjeita?

Kyllä se inkluusiomalli kouluissa on tuhoon tuomittu. Lapset kyllä oppivat suhtautumaan poikkeaviin lapsiin ja aikuisiin, se malli tulee ja pitää tulla kotikasvatuksen kautta. Miten aikuiset suhtautuvat, niin siinä on se malli.

Pisa-tutkimus ei kerro esim. sitä Suomesta, että kaikki peruskoulun käyneet eivät esim. osaa laskea! Sitä ei sitten ole tutkittu.

Tapahtuma-aukiot ovat jonkun julkisen alan palkannauttijan utopia. Varsinaiset tapahtuma-aukiot Lahes löytyvät Trion ympäriltä, Vanhan Martinan edustalta sekä Maskotin edustan Pikku-Irakista.

Aloitetaan tekemään asioiden eteen muutoksia. Toivotaan, toivotaan ei pelasta Suomea.

Jos olet rokotusvastainen, olet kulkutautimyönteinen. Pistää miettimään.

Varhaiskasvatuksen seteleistä voidaan ja pitääkin leikata, että saadaan tehtyä älypyörätie ja pidettyä se tahmaisena talven ympäri 24/7. Seteleistä pitää leikata lisää, kun fillariuraan aletaan tehä sitä älyä, ja alkaa ympäristöpääkaupungin seminaarimatkailukausi, johon patoumaa kuulemma jo on.

Ainakin minun hengityssuojaimissani uloshengitys kulkee venttiilissä erityisen suodattimen läpi. Ei siinä mitään aukeavaa läppää ole. Joten ole huoleti, suojaan kyllä sinuakin!

Lukiolaiset onneksi tasa-arvoisessa asemassa, kukaan ei saa ruokaa etäopinnoissa. Vanhemmat maksaa myös yli 18 v. kirjat, ruoan, asumisen kaiken.

Minä sairastan pahaa astmaa ja käytän maskia mm. bussissa ja kaupassa muita sekä itseäni suojatakseni. Maski yskittää minua aina, ja yskä aiheuttaa paljon paheksuvia katseita ja kommentteja. Ymmärrän, että kaikki astmaatikot eivät rohkene yskiä maskin kanssa, ja ovat siksi mieluummin ilman. Toivon ymmärrystä! Kaikki syyt maskittomuuteen eivät näy ulospäin.

Hiihtoniiloilla ihan omat säännöt, auto pysäköity kieltoalueella mutkan kohdalla suojatietä ennen ja väärinpäin. No onhan se nykyään sallittu, voi p.kle!

Kuppiloita täällä viikoittain ja chatissä tunneittain suljettavaksi vaativa kirjoittaja taitaa itse arvostaa verovapaita tuotteita, kun ei juurikaan kommentoi rajatarkastusten puutetta?

Hiihtokilpailujen yhteislähdöt tulisi kieltää. Ei mitään järkeä. Turhaa tönimistä ja kantapäillä hiihtoa.

K- ja S-ryhmän marketeissa kassat voisi odottaa sen aikaa, että edellinen asiakas kerkiää myös pakata ostokset pois ja ottaa sen jälkeen vasta seuraavan asiakkaan ostokset. Näin huomioitaisiin turvaväli myös pakkauspäässä.

Marin on niin hyvä, että oppositio on paniikissa. Sen voi jokainen sosiaalista mediaa seuraava todeta. Epätoivoisesti irrotetaan sanomisia kokonaisuudesta ja yritetään luoda kuohuja.

Älypyörätien hinnalla olisi pyöräilijöille voinut rakentaa samanpituisen, suhteellisesti moottoritietä vastaavan baanan.

Kumman ÄÖ suurempi. Koiran vai omistajan? Kakat ja kuset portinpielessä.

Kuka tätä maata johtaa? Kaikki heittää palloa toisilleen!

Lähetin perjantaina 12.3. tavallisen postipaketin Helsinkiin Mukkulan R-kioskista. Sain lauantaina 13.3. viestin vastaanottajalta, että "paketti noudettu, kiitos paljon". Uskomattoman nopea toimitus!

On aikoihin eletty, jos nyt vielä joudumme maksamaan maahanmuuttajien koronarokotukset. Olen maksanut veroja koko ikäni. Tätä asiaa en tule koskaan hyväksymään. Olen 86-vuotias ja elän pienellä eläkkeellä.

Patomäessä juoksee kissoja naapurien pihoissa tekemässä tarpeita. Minulla on loukku odottamassa.

Miksi opettajat ovat koulussa flunssan oireisena opettamassa? Lapsi kertoo kotona, kun kuulee opettajan yskivän/niiskuttavan. Sitten tulee tieto, että koulussa asetettu henkilökuntaa ja oppilaita karanteeniin.

Iso tv-pakkauslaatikko styroxeineen pahvijätteessä! Vähä-älyistä toimintaa.

Katsoitko sinä auton alle jääneen oravan kärsimyksiä ja syytät yliajajaa? Tehtäväsi olisi ollut hakea joku, joka lopettaa oravan kärsimykset tai auttaa oravaa, jos se olisi ollut vielä elinkelpoinen. Ei kirjoittaa näppiksiin. Lain mukaan loukkaantuneen eläimen hoito kuuluu kaikille.

Ei ole äidinkieltä eikä isänkieltä, on henkilönkieltä.

Lahdessa oli kauan sitten jalkapallovalmentaja, jota kutsuttiin "Velhoksi ", nythän meillä on taas oikea "Velho" jääkiekon puolella. Punoo mahdottoman mahdolliseksi, siis tämä Niemelä.

Alkaako koronarokotuksista etninen profilointi?