Näppikset: Pyyntö kirjastolle, jotain meillekin, jotka olemme vuoden sinnitelleet kotonamme

Pyyntö kirjastolle, jotain meillekin, jotka olemme vuoden sinnitelleet kotonamme. Haluamme etäluettavia kotimaisia lehtiä, eMagz pikaisesti käyttöön.

Pesäpallolle kaksi kenttää Kisapuistoon on riippuvainen siitä, paljonko Spatiumin katsomo laajenee pesäpallon suuntaan. HL

Ai puistomainen ympäristö? Onko unohtunut, että Kisapuiston viereen on suunniteltu raskas kerrostaloalue?

Hyvä "Yrittäjä Lahdesta"! Se on juurikin näin, työllisyys ei nouse, jos työttömyysturvaa ei uskalleta laskea!

Voisihan tuota hiihtopaikan maalialuetta vielä kaventaa. Teräsaita ja 2 m aukko, mistä pääsee maaliin, ja sauvoihin 5 sentin piikit. Tulossa taistelulaji?

Vähättelemättä koronan torjuntaan annettuja kiristyksiä, hallitus voisi pakottaa edustajat työmaalleen! Miten lait voivat olla lainvoimaisia, kun niistä äänestää melkein tyhjä salillinen? AA

Omakotitalojen postilaatikoiden lumityöt ym. tuntuu olevan vain yhden tai kahden talon töinä. Tiedoksi että se kuuluu kaikille, joiden postilaatikot ovat rivissä.

Asikkalasta ei raha lopu kesken. Tälläkin hetkellä on kaksi sivistysjohtajaa ja uusia virkoja perustetaan. Hieman muistuttaa Kuusniemen kunnan touhuja.

Kisapuistoon ei ole tulossa jalkapallostadionia. Stadionissa katsomot kiertää koko kentän. Ei ole sellaista ehdotusta.

Johannes Kläby toimit oikein, hieno teko, nyt voimme taas katsoa hiihtokilpailuja. Hyvää jatkoa kaikille hiihtäjille, myös Suomessa.

Kotipellonkadun päässä lähellä Ala-Okeroisten tien risteystä. Osumasi orava jäi kitumaan keskelle tietä ja yritti kauan päästä ylös. Tarkista ja siirrä pois tai edes lopeta ensi kerralla.

Älkää koko ajan kantako huolta siitä, jos ei ole sos. suhteita ja tuttavien tapaamista. Meitä on paljon, jotka emme niitä kaipaa, vaan koemme ne erittäin stressaavina tilanteina. Ilman niitä elämä hymyilee. Introvertti 72 v.

Tartuntamäärät kasvussa Heinolassa ja junassakin jo maskipakko, mutta Heinolan terveysasemalla henkilökunnan maskin käyttö perustuu yhä vapaaehtoisuuteen.

Myös porukan ulkopuolelle jättäminen on kiusaamista!

Pyyntö Hämeenmaalle, Järvelän S-kauppaan ostosten kotiinkuljetus ja valmiiksi kerättyjen nouto takaovelta. Kysyntää on, kun kuntakin lopetti vanhusten ostosten kuljetuksen. Tuoretiskiäkin toivotaan.

Ihmetyttää korona-altistuneiden määrän raju kasvu. Hakeutuuko ihmiset testiin saadakseen rokotuksen jonon oh?.

Kyllähän rokotukseen menijöitä olisi, jos rokotetta olisi. Esim. Oulussa ympäristöineen rokotusta odottavia on paljon, mutta ei ole rokotetta.

Nuoret hengailee ja sotkee iltaisin Lahden hienosti uudistetun vanhan linja-autoaseman odotustilassa. Ei tee mieli istahtaa pyöreälle penkille kaiken roskan ja jätösten keskelle.

Missä vaiheessa Lahti-Nastola-kuntaliitoksen kannattajat sanovat kyllä Nastolan itsenäisyyden palauttamiselle?

Luotettavaa tietoa koronarokotteiden suoja- eikä haittavaikutuksista ole saatavissa edes asiantuntijatahoilta. Puolueettomia ja vaikutusseurantaan perustuvia tutkimustuloksia on hankala löytää. Onko rokotukseen ilmoittautuvalla oikeus ja mahdollisuus itse päättää, millä rokotteella hänet rokotetaan?

Suomen huoltovarmuus tosi huonossa kunnossa mot-ohjelman tilastojen valossa. Mitä tapahtuu, jos naapurimaista ei saataisi sähköä talven ollessa kova? 1939 ulkomaiset laivat tekivät sota-aikaan u-käännöksen, kun piti suomeen tulla!

Yrittäjä on oikeassa, tekemätöntä työtä riittää Suomessa. Mutta töiden palkanmaksajista on erittäin suuri puute.

Ilmastomuutoksen takia nyt pitää istuttaa puita, eikä kaataa. Hiilinielujen lisäksi vanhat puut varsinkin ylläpitävät monipuolista eliöstöä.

Uuden (miksei vanhankin) asunnon ostajat, katsokaa ihmeessä vastikkeiden summa ja että löytyy vähintäänkin autokatospaikka! Vieraille myös autopaikat! Nyt on katujen reunustat täynnä autoja, kun ei paikkoja!

Kiitos Ilkka Kuosmanen! Kirjoitit hyvin törmäämisestäsi salaliittoteoriaan. Mistä kummasta nämä Rovaniemen saunojan hengenheimolaiset hullut ajatuksensa repivät?

Miksi radiohartaudessa 10.3. pidettiin esillä ns. kristillistä joogaa? Kirkko voisi selkeyttää sanomaansa.

Iso kiitos poliisille ja ensihoidolle hyvästä, asiallisesta, turvallisesta tilanteen hoidosta Launeella

Pakkotestauslaki oli 2020 olemassa, mutta ei otettu käyttöön ja on vieläkin toimittamatta käyttöön.

Lenkkisaunat lämpiävät edelleen.

Astra Zenecasta veritulppaa. Uutisen mukaan kaikki sairastuminen ei johdu rokotteesta. Kumma juttu, että kuolemat sitten laitetaan koronan piikkiin.

Loistavaa palvelua Phhykyn Asikkalan hammashoitolassa! Kiitos!

Aivan loistava kirjoitus 7.-luokkalaisen vanhemmalta Mielipide-sivulla 12.3! Tsemppiä teidänkin perheelle!

Kyllä hykyn hallinnossakin on hoitotyöhön pystyvää väkeä (ylihoitajat), jos ja kun hoitajia ei saada. Seuraavat yt:t pelkästään hallinnon puolelle kiitos.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut