Näppis: Mikä ihmeen pakko on vielä tunkea pysäköidyt autot sinne jalkakäytävälle?

Monella asuinalueella jalkakäytävät ovat kaventuneet alle puoleen aurauslumien takia. Mikä ihmeen pakko on vielä tunkea pysäköidyt autot sinne jalkakäytävälle? Ei se ole mikään parkkipaikka.

Pirjo Riihelältä hyvä kirjoitus 10.3. Täyttä asiaa eläinten puolesta. Autetaan kukin mahdollisuuksien mukaan kokonaan löytöeläintalon asukkaita. Soita ja kysy, mitä tarvikkeita sinne tarvitsevat. Niin ja jos omistaa lemmikin niin siruta se eläinlääkärillä. Helpompi jäljittää tarvittaessa. Pidetään hyvää huolta kanssa elävistämme, eläimistä.

Eikö Lahden kaupungin suunnittelijoilla ole muuta hommaa, kuin pilata kaikki, keskusta on jo pilattu, nyt on vuossa Pikku-Vesku ja kesäteatteri. Antakaa niiden olla, ja kesäteatteri kuntoon. Keskikaupungilla on 3–4 rappiotaloa. Laittakaa ne kuntoon, jos on tekemisen puute.

Moni kohu tämän pandemian ympärillä vaikuttaa paljolti median itsensä aikaansaamalta. Ja monella päättäjällä leukoja länkyttää vaalikiima. Minusta tuntuu, että me tavalliset tallaajat emme ole niinkään hämmennyksissä.

Kiitos Orimattilan hammashoidon henkilöstölle erinomaisesta palvelusta.

Kymmenen kaunista ja viisi hyvää kuntavaaliehdokkaat nyt lupaavat: Montako toteuttaa, jos tulee valituksi?

Kohta suomalainen saa sakot tai joutuu linnaan, jos lähtee kaverin kanssa lenkille. Rajat kuitenkin vuotaa ulkomaalaisia Suomeen ilman mitään kontrollia. Kai tämä tuleva rangaistus koskee myös näitä.

Jos bussiin ei pääse koronarajoituksen vuoksi, niin asiakas odottaa pakkasessa ja sateessa ilman katoksia olevilla pysäkeillä. Kuka korvaa, jos myöhästyy vaikka lekurista. Odotetaan, koska pääsee kyytiin. Tulee mieleen Juhani Ahon Rautatie.

Päättäjät laittakaa Vapaudenkatu kaksisuuntaiseksi, niin tulee ainakin yksi henkireikä keskustaan. Miettikää mitkä hyödyt!

Mistä sinä tiedät, mitä minä teen taskuun laittamalleni maskille. Voin vaikka pestä sen tai hävittää turvallisesti. Heitätkö omasi näyttävästi marketin pihalle tai jätät ostoskärryyn.

Saksassa on sunnuntaina vaalit kolmessa osavaltiossa, joissa on yht. n. 20 miljoonaa asukasta, mutta yksi EU:n osavaltio yllätettiin "housut kintuissa".

Viimeistään tämä pandemia on todistanut, että viranomaisten pitäisi muuttua kansanomaisemmiksi!

Jos päihdehaitat pystyttäisiin puolittamaan, voitaisiin luopua ajoneuvoverosta, perintöverosta ja auto- ja moottoripyöräverosta. Mietitäänpä tätä.

Sulkutila päällä ja suunnitellaan jo ulkonaliikkumiskieltoa. Samaan aikaan puolustusvoimat pitää kertausharjoitukset normaalisti. Haloo thl ja hallitus, hieman ristiriitaa näissä!

Ei tätä nykyhallitusta enää saada tällä vaalikaudella vaihdetuksi. Kukaan ei uskalla tarttua tämän uppoavan laivan peräsimeen.

Markettiin mennään parittain siksi, että kumppani ei ole tullut hankkineeksi ajokorttia ja kuski on niin urpo, ettei selviydy siellä yksin.

Ehdotan eduskunnan kyselytunnin nimen muuttamista kysely- ja vastaustunniksi. Näin saattaisimme saada ministereiltä vastauksia esitettyihin kysymyksiin.

Miksi te koiranomistajat viette koiran lasten leikkipaikoille? Kyllä ne oikopolut jonnekin ulkoilureitille pitää tehdä jostain muuta kautta kuin leikkipaikan läpi. Talvellakin.

Onnea Lahti! Bensan hinta yli 10 mk haamurajan.

Lääkäri, Näppikset 9.3.! Et usko, kuinka kauan olen ollut ihan peruskiukkuinen ja isosti ihmetellyt samoja asioita. On pohdittu esim. saattohoidossa olevien koronarokotuksia! Hoitajat ja potilaat pelkäävät tartuntoja toisiltaan. En mene labraan, kun siellä ei kuulemma näytteenottajalla ei ole edes käsineitä, joita minä olen käyttänyt kaupassa ym. käydessäni jo vuoden verran. 84 v.

Mitenkähän paljon viime päivien ketju- yms. kolareiden osallisina ja/tai aiheuttajina oli Suomen talvikeleihin tottumattomia kuljettajia? Vakuutusyhtiötkään eivät tilastoine, kun ongelmat hoituvat kaikkien vakuutusmaksuja korottamalla.

Huomaattehan, että venttiilillä varustetut hengityssuojaimet eivät suojaa kanssakulkijoita, on siis huono valinta koronan torjuntaan.

Miten ihmiset voivat turvallisesti mennä ottamaan rokotuksen, mutta eivät äänestämään? Eihän se rokotus heti anna suojaa.

Lahden kaup. sair. työmaalla ei ole maskeja työmiehillä eikä pomoilla!

On se ihme, että 'eläkeläiset' tai lähellä eläkeikää sinnittelee töissä, on paljon työttömyyttä, antaisivat tilaa jo työttömille, joita on todella paljon näin korona-aikana, tilaa nuoremmille. Eiköhän monen kymmenen työvuodet jo riitä.

Prisma syke avautuu kohta, mutta linja 32 Saksalasta lopettaa ajamisen linjan reittimuutosten takia. Saksalasta ei taaskaan pääse Prismaan sitten ja Paavolan muihin palveluihin. Liipolan kautta Riihelään oleva reitti oli huononnus taas Saksalan palveluihin.

Lahteen tulee huumeluolia koska kaavoitus tökkii. Se on hidasta ja valitukset hidastaa sitä entisestään. Turha yksityisiä rakennusten omistajia syyttää. Syy löytyy muualta.

Varmasti mielenkiintoinen matkaohjelma Levison Woodin Venäjältä Iraniin on pantu alkamaan tiistaisin TV 2 vasta 22.35. Kovasti on aliarvioitu mielenkiintoinen ohjelma.

Israelilaisia arvostellessa unohtuu, että 1950 alkaen ympärysvaltiot ovat yrittäneet tuhota maan useaan kertaan, ja siviiliväestöä on teurastettu urakalla. Ei ole yhden osapuolen vika tämä konflikti. Lukekaa historiaa.

Kiitos työterveys Apilalle.

Taas oli määrätty neljä varusmiestä raskaalla armeijan kalustolla liikenteeseen karmeassa säässä. Eikö Raaseporin tasoristeysonnettomuudesta ole mitään opittu Puolustusvoimissa?

Koronarokotusten piti edetä Suomessa samaa tahtia! Nyt Helsinki rokottaa 70–74-vuotiaita ja Päijät-Hämeessä aukeaa ajanvaraus 22.3. Että tasatahtia!

Suomi on saanut korkeat pisteet Pisa-tutkimuksessa. Koulutuksen taso on huippuluokkaa. Korona-epidemia tuo esiin sen heikkouden. Meillä on suositaan liikaa yliopistoja. Huomiota ei kiinnitetä esim lähi- ja sairaanhoitajiin. Puhumattakaan palkkatasosta.

Huoltovarmuuskeskus tilaa maskit ja suojavarusteet Kiinasta, maasta joka on aiheuttanut tämän katastrofin. Nyt aivan kaikessa tulee auttaa kotimaisia yrityksiä, suosia suomalaisia tuotteita. Vältän kaikkea Kiina-tuotetta. En myöskään mene enää FinnKinon elokuvateattereihin. Senkin omistaa kiinalainen.

Ei ole mitään järkeä määrätä liikkumisrajoituksia niin kauan, kun kansaa saa lappaa rajojen yli joka puolelta. Kaikki rajat kiinni joksikin aikaa.

Mielestäni nuorisoidoleja ja muita julkkiksia kannattaisi värvätä esimerkeiksi turvatoimien käyttäjistä.

Miksi yhä edelleen Heinolan terveysasemalla ei ole yhteneviä käytäntöjä maskien käytöstä, vaan esimiehiä, lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa tulee vastaan käytävällä ilman maskia?

Jos korona kerran iskee keuhkoihin, onko varmaa, että maski ei pahenna tautia? Keuhkot ei pääse tuulettumaan.

Kuinka monta ihmistä on menehtynyt influenssaan vuoden aikana. Nyt puhutaan vaan koronakuolemista.

Jos et käytä maskia kauppareissulla, s- ja k-kaupat, niin kysyn kannatko koronaa? En halua sitä sinulta.

Olen yli 70 v ja matkustanut koko koronavuoden bussilla kerran viikossa keskustaan ruokaostoksille. Voin valita käynteihin hiljaiset bussivuorot. Noudatan turvaohjeita. Toivon, että toisetkin.

Ihan uskomatonta, että Helsingissä suunniteltiin joku Malva-logo ja rahat sinne. Työttömyys alueen surkein. Koko ajan annetaan projekteja ja tuotteita ulos muualle, kun pitäisi tukea päijäthämäläisiä yrityksiä.

Malva-logo on järkyttävä! Naurattaakin vähän. Oisitte päiväkodista pyytäneet ehdotuksia.

Vaikea on venäjänkieliseltä näyttävästä museon logosta panimoteollisuuden koneiden muotoja löytää! Terveisin entinen malskilainen.

Muistakaas potkupalloilijat, että Kisapuiston reunamilla ei tulevaisuudessa ole isoja parkkipaikkoja. Siinä mielessä stadion kaupungin reunamilla olisi parempi ratkaisu.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut