Näppikset: Miksi sinne ruokakauppaan pitää mennä pariskunnittain ja koko perheen kanssa? Eikö yksi henkilö taloudesta voisi hoitaa ostokset niin olisi edes jotain mahdollisuutta noudattaa turvavälejä.

Miksi sinne ruokakauppaan pitää mennä pariskunnittain ja koko perheen kanssa? Eikö yksi henkilö taloudesta voisi hoitaa ostokset niin olisi edes jotain mahdollisuutta noudattaa turvavälejä.

Väliaikalähdöt hiihtoon, niin ei tarvitse selvitellä noita loppukiri sähläyksiä.

Irja Taskinen vastustaa Pikku Veskun lasten leikkipaikkaa, mutta koirille pitäisi saada temppuratoja. Kohta koirat samassa asemassa kuin lehmät Intiassa.

Minkälaiset älykääpiöt niitä tilastoja tekee työvoimatoimistossa kun ne ilmottaa että on laitosmiehistä pula Lahdessa? On 1 paikka ja hakijoita kymmeniä.

THL:llä ei näytä olevan luottoa korona-rokotetta kohtaan.Tartunnat heidän ennusteen mukaan vain lisääntyvät. Pankaa nyt joku tämä THL kuriin ja seurantaan. Hysteerinen laitos, jolla liikaa valtaa.

Hei, Tasa-arvon vuoksi olisi tärkeää perustaa myös Miesten päivä.

Siirrytään tavarakuljetuksissa trailerikuljetuksiin, kun testaus ei suju satamassa. Kukin maa vie trailerin satamaan täydessä lastissa ja tuo täyden maahan ja siitä edelleen ohjeiden mukaan tullin kautta. Siis kuljettajat eivät käy ulkomailla. Toimii myös maarajalla.

Ei nää kurssit oikein etänä onnistu. Pitäis järjestäjän antaa laitteet ja koulutus käyttöön. Onneksi ei karenssia saa. Mutta turhaa touhua vaan.

THL syötti viisikon lapaan, 18.4. tartuntoja 11 170. Katsomo hiljeni, persut kärkeen.

Älkää ihmeessä äänestäkö vihreitä, he vievät Suomen tuhoon ja perikatoon. Ohisalo manipuloi herkkäuskoisia taas kerran!

Pääoppositio nostaisi kuntien palkka- ja sosiaali menoja, keventäisi veroja ja pienentäisi velkoja. Ihan kiva mutta ei mahdollista oikeassa elämässä.

Jättäkää nyt ihmeessä pois sunnuntai-illan Intian eläimet pois 1:seltä ja tilalle meidän kaikkien odottamia saksalais sarjoja. Kiitos.

Urheilutoimittaja voisi korjata virheensä. Bolshunov työnsi itse sauvansa haaroihinsa ja katkaisi itse sauvansa.

En ole minäkään kuntosaleja 81 vuoteen tarvinnut. Hyötyliikuntaa on ollut tarpeeksi ja onhan raikkaat metsäpolut ja välineitä kotosalla.

Miksi kirkossa ei käytetä urkuja enää lainkaan? Ja muutoinkin herää kysymys: Miksi kirkot on kiinni, mutta kapakat auki?

Sataman rantaväylän reunat niin täynnä koirankakkaa, että koko ajan täytyy väistellä. Ja lasta varoitella. Ymmärtääkö koiraväki, että juuri se aiheuttaa koirainhoa - ja syy on ihmisessä. Kerätkää ne kakat!

Perustuslakivaliokunta pitäisi lakkauttaa. Tilalle perustettaisiin Perustuslakituomioistuin, jossa puoluepolitiikasta erillään olevat tuomarit tulkitsevat lain kirjaimen.

Käsittämättömiä ehtoja etätöille: kun opiskelijat ovat etäkoulussa kotona, omissa huoneissaan, ei vanhempi voi (vaikka pitäisi) tehdä kotonaan etätyötä. Vaikka tekisi sitä eri huoneessa, ovien takana. Ei voi, ellei koululaiset painu pihalle opiskelemaan, tai itse mentävä ulos, vaikka kylmään autotalliin.

Palvelu on huonontunut pienissä liikkeissä. Ei tee mieli mennä. Marketeissa ei tule kukaan kiukkuamaan, kivijalat kuolkoon pois.

Meillä on nyt hylätty kerrostalo huumeluolana Lahdessa. Talo on äärimmäinen häpeäpilkku ja omistaja-grynderillä ei taida olla resursseja tehdä asialle yhtään mitään. Lahti: kovimmat pakkokeinot käyttöön ja heti!

Kunnallisvaalit voitaisi järjestää twitterissä tykkäyksillä. Sitähän nuo ministerit ja presidentitkin käyttävät virallisena kanavanaan.

Täällä "juottoloita kiinni" viikoittain hokeneelle: Tiedätkö, että rajat ovat edelleen käytännössä auki. Olleet koko ajan. Miksei se huolestuta Sinua? Ajatteletko ettei koske itseä, jos ei tunne ketään ulkomailta?

Ei yhtään rokotetta Israelista Suomeen ennen kuin kaikki miehitysalueen palestiinalaiset on piikkinsä saaneet.

Kiitos vaalipäìvän siirrosta! Huhtikuussa en olisì mennyt äänestämään mutta nyt menen!

Eikö Suomessa ole tilaa yhdelle sympaattiselle Saif Ameenille?

Persujen vaalivoittoa enemmän tulee pelätä EU:n avoimien rajojen arvomaailmaa, joka mahdollistaa taas nykyisiä hurjemmat tartuntaluvut kun rokotusten antama suoja-aika on mennyt

Lahden kaupunki lienee saanut jättipotin Lotossa, mutta unohtanut kertoa siitä kansalaisille. Miljoonia sinkoillaan nyt moniin hankkeisiin, jotka eivät ole ennen olleet välttämättömien listalla. Vai mistä nyt rahat?

Hallitus vaihtoon ja äkkiä. Lässytystä jatkettu jo vuosi. Yksi puhuu yhtä ja toinen toista, kolmas ei tiedä mistään mitään, voi kiesus tätä vellihousujen määrää.

Toimittaja Päivi Arvonen kirjoitti kolumnissaan 8.3 että länsimainen nainen saa arabimaissa osakseen kunnioitusta kun hän vastavuoroisesti kunnioittaa paikallisia ihmisiä ja kulttuurinormeja. Minäkin alan kunnioittaa arabimaista olevia maahanmuuttajia jos hekin elävät Suomen kulttuurinormien mukaisesti. Kirjoitapa Päivi tästä kääntäen peili toisinpäin.

Voi juku, Halla-Aho ei ehkä olisi poseerannut muotilehtien kansissa mutta olisi saattanut tulla Brysselistä hieman pienemmän velkakuorman kanssa.

Asioista päättävät ihmiset. Panostakaa ja auttakaa nyt nimenomaan suomalaisia yrittäjiä. Se ei aina ole rahasta kiinni.

Kyllä nyt korona vältetään kun henkilöstöravintolatkin suljettiin. Tuleeko Marin sulkemaan myös huomattavasti ahtaammat taukohuoneet vai mennäänkö työpäivät ilman ruokataukoa? Mutta saatiinhan tälläkin taas muutama lomautettua ja ihmisiä taloudelliseen ahdinkoon.

Järkyttävää pelottelua Thl: muka jopa 11000 tartuntaa päivässä. Pitää laittaa ulkolaiset rakennusmiehet sulkuun kun niitä ei kerran testata ja sieltä tulee tartuntoja koko maahan.

Malskissa on "voimaa, väkevyyttä ja karismaa". Mutta Malva, "anteeksi, että olen olemassa", painun maan alle. Älkää nyt antako minen olla "enne", kuihtuu kukka pois.

Kahta asiaa toivoisin. Korona-rokotusten nopeuttamista ja huumekauppiaiden kiinni jäämistä poliisille.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut