Näppikset: Lahden seudulla on useita jalkapallohalleja ja ulkokenttiä, harjoittelupaikoista ei ole pula. Tuskinpa Kisapuiston ehostaminen tuo yhtään uusia harrastajia lajiin.

Lahden seudulla on useita jalkapallohalleja ja ulkokenttiä, harjoittelupaikoista ei ole pula. Tuskinpa Kisapuiston ehostaminen tuo yhtään uusia harrastajia lajiin.

Mannerheiminkatu laitetaan hiljaiseksi ettei sen melu häiritse kadun viereen tulevia eliittiasuntoja .

Kyllästyttää pm Marinin monotooninen puhe, pykälien luetteleminen jne. Kun mietin mitä hän sanoi, ei ole jäänyt mitään asiaa mieleen. Pysähtyisi välillä korostamaan jonkun asian tärkeyttä.

Olisikohan aika laittaa busseissa myös joka toinen penkki pois käytöstä? Turvaväleistä ja maskeista ei ollut tietoakaan lauantaina paikallisbusseissa. En todellakaan hetkeen aio bussiin mennä!

Kyselin tutuilta tietävätkö koronasairaita. Yksi tiesi, ja tautinen ei ollut edes niin sairas kuin nuhakuumeessa. Alan ammattilaista on tympinyt vouhotus ja paikkojen sulkemiset alusta asti. Hallitus pelottelee kuin pikkulapsia.

Meiltä vaaditaan vahvaa tunnistusta kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kun meille soitetaan vaikka terveydenhuollosta, niin miten voimme tunnistaa soittajan?

Vaatikaa myös rekkakuskeilta nollatoleranssia ja negatiivista testitulosta ihan jokaiselta. Yhtäläinen käytäntö kaikilla.

Minä ainaskin käytän Mannerheiminkatua joka päivä työmatkoillani mennen tullen, hyvä et on sula, se olikin sitä ennen huonosti aurattu.

Ei se Lahden rumimman rakennuksen peseminen paljon auta kun rakennustelineet ovat vielä paikoillaan!

oEi ole häpyä hallituksella. Vaalien siirto poliittinen ratkaisu, pelkona kannatuksen romahtaminen. Kts 7.3 E-SS s. A5 tutkijan kommentti. Politrukit (media) selittelevät, ja kansa menee lankaan.

Viime kevään jälkeen ei Euroopassa ole vaaleja ihmeemmin siirretty. Hallituksen todelliset tarkoitusperät eivät ehkä kestä päivänvaloa..

Te, jotka vaaditte maskipakkoa kauppoihin, käyttekö sitten puolestani kaupassa? En voi terv.syistä käyttää maskia, olen yksin eikä ole varaa kaupan kalliisiin kuljetusmaksuihin, hyvä kun ruokaan. Näin monella eläkeläisellä.

Kyllä on hirveätä katsella tuo perinteisen hiihdon tasatahtilykkiminen. Se on hiihdon irvikuva eikä mitään hiihtoa. Kauheeta, ei pysty katsomaan.

Su-ESS: iso juttu huoli-ilmoituksista, muttei sanaakaan mihin voi soittaa nimettömänä.

Huoltovarmuuskeskuksemme johtaja ei ole tehtävänsä tasalla. Ostaa maskit saastuvasta ja ihmisoikeuksia polkevasta Kiinasta samalla kun kotimaista tuotantoa ajetaan alas. Äijä vaihtoon ja äkkiä!

Hei Olli Vuori! Etkö voisi laittaa luonto-juttuihisi paikkakuntaa. Missä näit koskikaran ja saukon?

Suuri kiitos miesautoilijalle 7.3.2021 klo 7.00 Hämeenlinnantie Lahti, pysäytit naisautoilijan kun huomasit että autossa ei kaikki kunnossa ja neuvoit miten toimia ja katsoit että pääsin matkaan.

Herää epäilys, että ovatkohan päivittäin ilmoitettavat tartuntaluvutkin pelkkiä arvioita!

Lahden kaupungin Kaavoituskatsaus-lehdessä Ahtialan osalta kartta ammottaa tyhjyyttään erilaisten parannusten ja mm. katujen saneerauksen osalta. Täällä Ahtialan kaupunginosassa olisi paljon erilaista saneerattavaa asumisviihtyvyyden parantamiseksi. Eikös yhteiseen ympäristöpääkaupunkiimme kuulu kaikki kaupunginosat!

Kuntosaleille ei mennä sairaana tai puolikuntoisena, koska tekeminen silloin ei onnistu. Salilla käy terveitä ihmisiä. Auki.

Miksi kaupassa saa jonottaa vaikka joka päivä, mutta vaaleissa ei voi edes yhtenä päivänä, vaikka niissä on helppo tehdä hyvät turvajärjestelyt?

Säälin vaimoja, jotka sietävät miestensä pettämisen. Tai oikeastaan en sääli; sääli on sairautta. Ehkä heillä on epäterve itsetunto, eivätkä usko ansainneensa parempaa. Sittenhän asia onkin juuri näin. Ihminen yleensä saa sen, mitä uskoo ansaitsevansa.

Kun kävelet ja samalla tupakoit, levität tehokkaasti viruksiasi monen metrin päähän. Siksi minulla on maski ulkonakin. Tupakoitsijoita ja baarien asiakkaita eivät rajoitukset koske. Lapsia ja ikäihmisiä kyllä.

Eeva Künnap kuvaa osuvasti älypyörätien syntyä ja nykyistä tilaa artikkelissaan Älyttömästä älyyn ja pimeydestä valoon (ESS 7.3.2021) Mielestäni jokaisen pyörätietä käyttävän lahtelaisen tulisi lukea tämä artikkeli. Esimerkiksi Künnap kirjoittaa, että miksi pyöräilijöiden ja kävelijöiden pitää vaihtaa kaistaa? Kokemukseni mukaan tämä aiheuttaa älypyörätieraivoa. Maalatkaa pyörätielle merkit, missä kukin saa vapaasti liikkua.

Maskikyttääjät, maskittomat eivät ole vastuuttomia/välinpitämättömiä vaan hyvinkin vastuullisia ja välittäviä. Maskittomana huolehdin turvavälistä. Maskillinen, sinä teet valinnan kuinka lähelle hakeudut maskitonta. Pitäisikö kauppoihin luoda lukkari maskilliset ja maskittomat.

Lasten harrastuksissakin voi olla vetäjiä, jotka suvaitsevat ryhmissään vain yleisen muotin mukaisia lapsia. Ollaan kireitä, jos lapsi ei onnistukaan kaikessa niin kuin "pitäisi". Missä on terve aikuisuus?

Miesten 50 km hiihdon maalisuoran tapahtumat yksinomaan järjestäjien vika. Miksi maalisuora oli kavennettu sinisillä kartioilla aivan liian ahtaaksi, lähes puoleen sen oikeasta leveydestä! Jos Kläbon oikealla puolella olevia kartioita ei olisi ollut, kontaktia ja sauvan katkeamisia ei olisi tapahtunut. Tilaahan siellä olisi ollut ylittää maaliviiva maaliportin läpi.

Onkohan kukaan oikeasti miettinyt Hollolassa etäkoululaisten ruokajakelua? Yli 300 yläkoululaista hakee päivittäin 30 min aikana ruoan Salpakankaan koululta. Kaikki eivät asu koulun vieressä. Oppilaat ovat eriarvoisessa asemassa tämän vuoksi ja ruoka jää hakematta. Kyllä nyt Lahti hoitaa asian paljon paremmin!

Kyllä maiden urheilijoiden pitäisi käyttää norjalaisen poron maitoa.

Kiitos sinulle joka löysit lompakon Lidlin kärrystä ja palautit sen kassalle.

Nykyaika on kummallista...pelätään flunssaa, pelätään jotain pikku lumisadetta tai tuulta, tien liukkautta, pakkasta ym. Ne vaan kuuluu elämään.

Hiihdon MM, Suomi sai 7 mitalia: yhdistetty, miehet HS106+10 km=1 kpl.; miesten parisprintti=2 kpl. ja naisten viesti: 4x5 km=4 kpl. Joku kuitenkin "laskisi", että tuli 3 mitalia!

Kisapuiston kokonaissuunnitelmassa tulee huomioida kaikilta osin myös pesäpallon olosuhteet. Jo liikuntalaki velvoittaa kaupunkia tähän. Kansallispeli on hieno laji.

Mitä lakia pandemia noudattaa?

Siis mikä tämä THL:n tartuntaluku yli 10 000 päivässä oikein oli? Jos se oli peruste vaalien siirrolle, niin oikeusministerin pitää erota!

Mitä vaalien siirrosta opittiin? Se, että persut osaavat laskea. Muut laskevat näemmä päissään tai housuihinsa.

Vaalit siirretään kuulemma siksi, että tautitapauksia voi olla huhtikuussa 11000/ päivä. Kai hallitus nyt sitten varmistaa ennakoivasti tarvittavan testauskapasiteetin sekä sairaala- ja tehohoitopaikat. Noin 20x nykytarve, jos ennuste toteutuu. Sanoisin, että se on katastrofi.

''Laskuharjoitus ?''. Koronakriisiä kipparoidaan Suomessa näköjään samalla metodilla kuin risteilyalus Costa Concordiaa 13.01.2012.

Mitä hyötyä on esim siitä, että kaupoissa käydessä käytetään maskia ja käsidesiä. Kun ulos tullessa lytätään käytetty maski taskuun tai laukkuun ja sama maski laitetaan uudestaan käyttöön myöhemmin. Eipä ole ihme, että tartunnat lisääntyvät koko ajan.

Lahti, ymp.pääkaupunki. Toivotetaan kaupunkiin tulevat kesällä tervetulleiksi auringonkukkapeltoineen. Upea näky myös omille asukeille. Asiasta päättäjät ottakaa tästä koppi. Pieni teko, iso ilo.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut