Näppikset: Mistä kaikesta tehdään "keinoliha"? Olisiko paras nimi "valeliha"? Jos ruuasta käytetään tietoisesti väärää nimeä, onko tuotevalehtelua?

Mistä kaikesta tehdään "keinoliha"? Olisiko paras nimi "valeliha"? Jos ruuasta käytetään tietoisesti väärää nimeä, onko tuotevalehtelua?

Kisapuisto on tuhansien juniorijalkapalloilijoiden liikuntapaikka. Jalkapallo eniten harrastettu urheilulaji Suomessa ja maailmassa.

Äly hoi älä jätä, näppiksellä henkilölle joka kyseli harjakonetta laduille. Ei ne roskat sieltä jäänalta lähde harjaamalla. Onneksi hiihtokausi loppuu ja hiihtoraivo myös, pururadat kuuluu kaikille.

Laskelmien mukaan tavallisen sähköauton akun valmistus aiheuttaa yhdeksän tonnin hiilioksidpäästön, mikä tarkoittaa , että sähköauton aiheuttamat päästöt ovat paljon suuremmat kuin nykyisen polttomoottorin. Tieto Tieteen Kuvalehdessä.

Piknik kirsikkapuistossa ja Hanami-juhla kuuluvat keväiseen kukkivaan kirsikkapuistoon. Jos tehdään, niin tehdään kunnolla ja tilavasti ja tilaa säästämättä.

Pandemian päätöksenteko on lakiteknisesti niin monimutkaista, että iso osa toimittajista on pihalla. Onneksi pääministeri on asiantuntija.

Samoilla sairauksilla 63 v on riskiryhmää, mutta 73 v ei.

Olisihan se hyvä lapsena tottua vitsaan. Ei sitten aikuisena tuntuisi niin pahalta kun saa pamppua!

Harjun Terveys aloittaa yt-neuvottelut kun firma pyörinyt 2 kk! Tehokasta! Hoitajat pihalle, ja pörriäinen jyrää!

Täytyy ihmetellä näitä jalkapallon vihaajia näppiksellä. Ei ole mitään ymmärrystä koko asiasta, ja ovat varmaan huonokuntoisia muunkin urheilun vihaajia.

Viitaten 3.3 ESS olleeseen kirjoitukseen jossa autoilla pyöräilijän päälle ajaja aiheutti pyöräilijän kuoleman. Sai siitä vain sakkoja 360 e. Kyllä on ihmishenki halpa!

Kaikista paras nimi on tietysti uudelle museolle on tietysti Malmu, senhän sanoo järkikin. Kenen vähäjäkisen keksintö tämä Malva- kasvi on? Ei ole mitään tekemistä museon kanssa.

Kyllä tulee hieno puisto Pikku-Veskun rantaan valkoposkihanhille ensi kesänä, ei taida olla kaupunkilaisilla olla sinne asiaa enää.

Käsittämätöntä. Kaupunki vie päkäpäisesti rumaa ja kallista Spatiumia kun olisi 3 milliä halvempaa Kispi 3.1. tarjolla. Haiskahtaa vaalirahakohulta... kenen taskuun nyt menee bonarit. Äänestäjät tarkkana.

Alppiruusupuisto olisi myös tervetullut Lahteen. Kukkiva kaupunki sopisi teemana vihreään ja vehreään kaupunkiin.

Harjun hammashuollon hallinto elää omassa kuplassaan. Käytännön tietämys on heillä olematonta. Hammaslääkärin ensimmäinen vapaa aika on 66 päivän odotuksen jälkeen. Ei 10-15 päivää. Ei kyllä pitäisi kaunistella todellista tilannetta.

Jättäkää Pikku-Vesijärven ympäristö aikuisille ja ikäihmisille. Lapsilla ja nuorisolla on jo paljon rymypaikkoja!

Liian suuri työmäärä, liian vähän aikaa asiakkaille ja liian pieni palkka-- siinä syy lähihoitajapulaan.

Epäasiallista kohtelua työpaikalla on esim. kiusaaminen, vähättely, halveksunta, uhkailu, nöyryyttäminen, syrjiminen, suosiminen. Jatkuvana vammauttaa.

Malskissa on "voimaa, väkevyyttä ja karismaa". mutta Malva, "anteeksi, että olen olemassa", painun maan alle. Älkää nyt antako nimen olla "enne", kuihtuu kukka pois.

Kaupunginsairaalassa hienosti toiminut laboratorio siirrettiin surkean ahtaaseen tilaan eikä ajanvarauksetkaan toimi. Nyt sairaat vanhukset pannaan odottamaan vuoroaan ulos kadulle. Ja sitten laitetaan miljoona euroa Pikku Veskun puiston pilaamiseen! ent.äänestäjä

Koskelan murhaajat eivät tarvitse ymmärrystä miltään asian haaralta katsottuna. Toivottavasti nyt Suomessakin oikeus toteutuu kuten kuuluu ja ympäristölle vaaralliset yksilöt suljetaan vankilaan maksimiajaksi.

Toivottavasti huumeilla ei ollut osaa Koskelan tapahtumiin. Ajattelin vain.

Hanhet katoaa Pikku-Veskulta, kun sinne saadaan paljon porukkaa touhuamaan, leikkimään ja liikkumaan koko päiväksi. Eri ikäisille saadaan monipuolista ja maksutonta toimintaa lisäämään hyvinvointia.

Formiaatti kaduilla pilasi koko ihanan talven kävelylenkit. Ei pääse koirulin kanssa oikein mihinkään, kun sitä ainetta on "kylvetty" joka puolelle. Jotkut kantavat koiransa formiaatti paikkojen yli. Muttei onnistu 32kg koiran kanssa. Ei hyvä juttu.

P. Leppäaho kulkisitko itse paljain jaloin aineessa, joka kirvelisi jalkapohjissa, luulenpa ettet. Koirat penkalle kävelemään, ja höpö höpö. Koirista et kyllä mitään tiedä. Meidän haukulla side käpälässä, kova lumenpinta repäisi kannuskynnen melkein irti.

Onko oikeudenmukaista, että monet yksityisissä "hoivakodeissa" asuvat, hoidosta koko ansaitsemansa eläkkeen maksavat, suomalaisvanhukset käyvät nälkäisinä nukkumaan? Vastaanottokeskuksissa ilmaiseksi ja päivärahaa saaden oleileville tarjoillaan viisi heille ilmaista monipuolista ateriaa päivässä.

Onko alkuvuoden kokeilu jäänyt nyt pysyväksi, että posti jaetaan vain päivinä ma ja ke?

Sote-uudistuksessa verorahat kerätään Helsinkiin ja jaetaan sieltä alueille? Muistuttaa kovasti naapurin systeemiä, sielläkin Karjalan tasavalta lähettää rahaa Moskovaan, muttei taida saada montaakaan ruplaa takaisin päin. Näinkö sitten meilläkin?

Eläkeläisinä kannatamme sotea, jossa määräysvaltaa ei anneta yksityisille terveysjäteille. Perusteena on yksinkertaisesti raha. Eläketuloista maksetaan korkeaa veroa, joten soisi sillä pääsevän kohtuulliseen hintaan lääkärille. Mikään ei estä käyttämästä yksityisiä terveyspalveluja, jos rahat vain riittävät.

Herraviha ja -kateus ovat jylläänneetkin kautta aikojen. Minuakin lyötiin alakoulussa, syljettiin silmilleni ja nimiteltiin herran kakaraksi. Kotonta se viha lähtee, ei lapsi keksi näitä itse. Mutta tämä kundi istuikin sittemmin linnassa. Lapsuuden aggressiot ennakoivat tulevaa.

Kuka olisi ottanut pääministerin paikan tässä hallituksessa, jos olisi tiennyt, mitä tuleman piti.

Rytmihäiriöiden aiheuttajia mm. kasvomaskit, räksyttävät koirat, kyläilyt ja muut sos. suhteet. Tajutkaa tollot. Introvertti 70 plus.

S-marketin kassojen vuoro toivottaa jokaiselle "hyvää päivänjatkoa". Äärettömän rasittavaa kun joku sanoo pakotetusti näin. Lopettakaa, olkaa luontevia ja lopettakaa se hintojen salakavala nostaminen. Lidl toimii ja siihen voi luottaa.

Nyt parempaa huoltoa Tapanilankadun tunnelinmäkeen. Siinä yrittävät pysyä pystyssä niin vanhat kuin nuoretkin. Sen huono hoito on aina ensimmäinen puheenaihe kun siinä yritetään liikkua.

70v ja sitä vanhemmat ovat olleet korona-aikana erityisessä suojelussa. Nyt 70-74v ovat rokotuksessa väliinputoava joukko. Heissä osa on myös riskiryhmäläisiä.

Kapellimestaritarinassa olivat mukana Pesonen ja Saari ansaitusti, mutta Martti Similä jätettiin pois??

Tiirismaan TV-maston hiihtoladun alamäki ei ole kävely- ja koiranulkoilutuspaikka. Hiihtäjät tulevat todella kovaa näillä keleillä, joskus kaksi rinnan ohitustilanteissa.

Ihmetyttää tämä rahan syytäminen Mannerheiminkatuun, kun se tiehän ei vie mistään mihinkään. Kuka ja miksi siellä yleensä liikkuisi. Käykääpä katsomassa, se on vain läpikulkukatu eikä muuksi muutu.

Onko Yle erottanut ammattikielenkääntäjät? Lääkedokumentissa englanniksi puhe milligrammoista. Suom. tekstissä puhuttiin tabl . kpl-määristä. Huh.

Sain lapsena remmiä milloin mistäkin syystä. Halveksin vanhempiani, kun eivät kyvyttöminä aikuisina keksineet mitään muuta kuin rangaistuksia ohjatakseen lasta oikeaan. 3 omaa kersaa ja koskaan en ole joutunut läpsimään omiani. Ihan säännöillä menty.

Joka keväinen koirankakkakeskustelu alkakoon. Ei ole kauhea vaiva kerätä koirasi kakat pussiin ja heittää se roskiin. T.

Eikö kaunis puisto voi olla pelkkä puisto ilman kuntoilua, puuhailua ja teko-elämyksiä?

Mennäänkö vaalit terveys vai politiikka edellä?

Linja 1 Jalkaranta-Liipola,n. 50cm välit, ei käytetä maskeja. Tiedotusta maahanmuuttajille.

Lahtelaiset kansanedustajat viekääpä viestiä hallitukselle, että ostavat rokotteita Israelista kuten kansanedustaja Räsänen pyysi. Israelissa on tietoa ja homma hoituu.

Tri Hanna Suurmunne ylisti Lahtelaisessa digi-verenpainemittausta, digi-labroja ja digi-fys. terapeutin suorittamaa selän tutkimusta. Miten tehdään? Eräs LKT ei tienny.

Loistava idea oli täällä, eli toteuttaa Kisapuiston jääalue pienelle jalkapallokentälle, jossa putket pinnan alla on jo valmiina. Edullinen, nopea ja vaivaton toteutus!

Keski-Suomesta Lahteen tulleena hämmästyttää tämä potkupallovouhotus, samoin latujen kiillotus. Potkupallossa ei mitään mainittavia saavutuksia ja yhtään lahtelaista hiihtäjää en tiedä. Harrastajat pärjää huononmissakin olosuhteissa, kunhan niitä on ympäri kaupunkia. Kaikkia munia ei kannata laittaa samaan paikkaan.

Jättäkää Pikku Vesku rauhaan. Paras paikka mitä voi suositella tutuille. Jos senkin pilaatte, ei mitään asiaa Lahteen. T. Naapurikuntalainen

Luonnonlaki on, että heikoimmat sortuu, vahvat pärjää ja lisääntyy. Lääkkeet ja rokotteet kepulikonsteja, populaatio heikkenee.Sairaudet sairastettava pois.

Taistelua koronaa vastaan johtavat fariseukset. Perustuslaki ei ole Jumalan sana

Hallituksen mukaan on tärkeämpää rokottaa vaalitoimihenkilöt kuin sairaanhoitohenkilökunta! Eihän tuossa ole mitään järkeä, kyllähän ensisijaisesti pitää varmistaa hoitohenkilökunnan terveys !

Köyhällä kun ei ole varaa ostaa mitään, on kiva mennä kauppaan katselemaan vaan, korona ajasta huolimatta. Ei köyhän tarvitse olla myös tyhmä.

Kyllähän olisi monta opettajaa, jotka ansaitsisivat "Vuoden opettaja" tittelin. Monet tekevät työtään kaikkensa antaen ja oppilaitaan kannustaen&rakastaen.

Muutin toissa kesänä takaisin Lahteen 31:n Turun vuoden jälkeen ja olen siitä saakka ihmetellyt Lahden joukkoliikennettä. Turussa ovat bussimatkat halvempia, kahden tunnin vaihto-oikeus eikä matkakortin lataus maksa mitään. Niin sen pitäisi täälläkin olla.

Päättäjät voisivat kulkea joskus Hollolankadun alikulkutunnelin kautta ja "uida" esim. polkupyörän kanssa siellä urheilukeskukseen mennessä. Aivan hoitamaton läpi vuoden ja tärkeä kulkuväylä. Älytunneliko?

Kuntosalit myös kiinni muutamaksi viikoksi. Painukaa ulos raittiiseen ilmaan kävelemään ja juoksemaan niiltä juoksu- ja kävelylaitteilta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.