Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Inkluusio on niinkuin eräs yhteiskuntajärjestelmä, ideologia. Sitä kokeiltiin, mutta se ei toiminut.

Tarmo Virtanen ESS 3.3. Olet täysin oikeassa. Inkluusio on täysin väärä tapa. Kiusaaminen tavallisella luokalla lisääntyy, kun siellä huomataan erityisopetusta vaativat lapset jotka saa erityishuomiota mm avustajia. Älytön idea.

Inkluusio on niinkuin eräs yhteiskuntajärjestelmä, ideologia. Sitä kokeiltiin, mutta se ei toiminut.

Isot naakkaparvet etsivät pesäpaikkoja: parit kisailevat savupiipuista ja ilmastointikanavista. Paikoin ne ovat jo hävittäneet pikkulinnut.

Laboratorio Fimlabin uusiin tiloihin pakotettujen ihmisten piti valittaa 2 kuukautta kovaäänisesti lehtien palstoilla ahtaista oloista ja huonosta toimivuudesta. Vasta nyt Fimlab ottaa rajoitukset käyttöön asiakasmäärissä ja oikein vartijan voimin. Kaupunginsairaalan tilat olivat ainakin paljon väljemmät. Ai niin: kaupungin keskustaa pitää elävöittää!

Hollolan terveyskeskuksen hoitajille suuret kiitokset ystävällisestä palveluksesta 2.3.21 terv.piikin saanut.

Oberstdorfissa stadioneilla on iloisia pahvikuvia sadoittain, 19.50 e/kappale, kannustukset nauhalta. Salppurissa kuvat esti joku hel.... arpajaislaki. Onnea Suomen byrokraatit.

Ei Lahden Talot Oy lahtelaisten veroeuroja käytä rakentamiseen. Korkeintaan valtion ARA-rahoitusta. Jos ei olisi LT:n vuokratuotantoa ja vuokria, niin säätelemätön yksityinen kiinteistösijoittaja voisi periä huippuvuokria. Asuntopolitiikka on edes jollain tavalla yhteiskunnan säätelyssä näin.

Vain moraalittomat ihmiset vähättelevät globaalia pandemiaa. Luulevat olevansa ylihmisiä, kun eivät välitä kanssakulkijoista.

Onko pakko pilata pikku-Veskun puistokin, kun jo alatorin puiston pilasitte. Ankkurin alueella on kaksi lasten leikkipuistoa ja Pallaksen rannassa vielä yksi lisää sekä Launeella hieno perhepuisto. Pikku-Veskun puisto pitää säilyttää rauhallisena ulkoilu- ja oleskelualueena, jossa järjestetään vain muutama tapahtuma vuodessa.

Ahneet bensakauppiaat yrittää hinata 95.n hinnan kesäksi 2e/litra. Perusteetta. Mitäs muuten meinaatte myydä, kun sähköllä ajetaan?

Pitääkö Lahdessa olla Apulanta-yhtyeen veroinen että musiikkisi on jonkin arvoista?

Elämme mielenkiintoisia korona-aikoja. Muuan kerrostalon yhtiökokouskutsu julisti osallistumiskilpailun: puhelimitse ilmoittautumisia ei hyväksytä, koska tietsikalla tulleista voidaan rankata sekunnintarkasti ne, jotka ekoina saapuivat osallistujaoikeusmaaliin. Entäpä kymmenten ja kymmenten kylpyhuoneiden remonteista päättäminen näiden toisten kuuden kesken (tietysti voi osallistua tietokonesovelluksen välityksellä / jos on tietokone ja jos osaa). Kyllä toisten rahoilla on helppo pelata. Kylpyhuoneet ovat olleet siellä ja koronan jälkeenkin. On kyse niin isoista rahoista, että niistä päättäminen vaatii oikean yhtiökokouksen! Sitkun aika on.

TV:n valittava miehisiä miehisiä jotka osaavat istua. Näitä vetelästi istuvia kaksin käsin kintusta kiinni pitäviä likaisia kenkiä heiluttavia ukkeleita ja pojan nappuloita.

Onko Sysmässä eläinlääkäripäivystystä? Kello 8-9 ovi kiinni. Ei lappua, jossa syy. Puhelin ei vastaa.

Jollei Trion muita ovia kuin rokotussisäänkäyntiä koronan takia suljeta, opasteet olisivat tarpeen muillakin ovilla ja myös matkan varrella. Voisiko maskittomat miesjoukkiot häätää kauppakeskuksen käytäviltä vaarantamasta koronarokotukseen tulevia vanhoja ja sairaita ihmisiä?

Englannissa ei ole väestöstä tarkkoja rekistereitä, siellä vain mennään jonoon rokotuspisteelle ja saat piikin. Todistuksen saat nimelle jonka vaikka todistat näyttämällä vaikkapa sähkölaskua jossa on osoite Englannissa.

Mistä kampusalueen koronatartunnat ovat peräisin? Onko Lahteen tullut uusia vaihto-opiskelijoita, vaikka muut korkeakoulut ovat lähiopetusta peruneet?

Vaikea on koiran tassuista formiaattia huudella pois, kun se on jo polttanut anturan vereslihalle, ei auta.. että kiitos vaan neuvoista Lastikka ja Leppäaho!

Aika paksua tuubaa päästeli huoltovarmuuskeskuksen johtaja Rain Mutka 3.3 Mileipiteessä. Kehottaisin tutustumaan miksi esim. Neste Oy perustettiin aikoinaan. Mitä enemmän olemme omavaraisia, sen paremmin olemme turvassa kriisiaikoina.

Koulukiusaaminen. Minuakin kiusattiin tai yritettiin. Menin painiseuraan, jossa opin puolustamaan itseäni. Lehdissä oli ilmoituksia painikilpailun voittajista. Tämän jälkeen sain olla rauhassa.

Ison Kirjan kasvatusohjeita löytyy paljon. "Noudattakaa ja totelkaa kaikkia näitä käskyjä(sanoja), jotka minä teille annan, että teidän ja lastenne kävisi aina hyvin, kun teette sitä, mikä on hyvää ja oikein Herran, teidän Jumalanne, silmissä." "Nämä sanat painakaa mieleenne ja sydämeenne, teroita niitä lapsillesi ja puhu niistä kotona ollessasi, makuulle käydessäsi ja ylös noustessasi." "Jotta tulevakin polvi ne tuntisi, vastedeskin syntyvät lapset kertoisivat niistä omille lapsilleen. Ja nämä panisivat luottamuksensa Jumalaan." "Isät, älkää katkeroittako lapsianne, etteivät he masentuisi." Älä vähättele lapsen harmia, vaan ota se vakavasti. Näytä hyvää esimerkkiä. Älä kiroile. Aseta selkeät rajat ja kitke huonot tavat pois, esim. toisen kimppuun käyvä lapsi, on syytä napata syliin. Pettymykset kuuluvat elämään. Lohduta ja kannusta lasta.

Niin ne vaan paljastuu, mukamas hyväkäytöksiset yhteiskunnan pomomiehet, juuri he ovat naisia alistavaa pohjasakkaa ja pettäviä törkimyksiä.

Kadut on nykyään ns hiekoitettu kivimurskalla. Se on aivan kuin lasin päällä kävelisi. Se tuhoaa pyörän kumit jalkineiden pohjat koiran tassut jne. Pahinta että sitä ei korjata pois ennenkuin kun kesän korvalla.

Mä tein juuri niin kuin norjalaismiljardööri kertoo tänään IS. Olin itse vuokralla 1995-2019 ja koko aikana ostin asuntoja ja vuokrasin ne. Nyt velaton.

Miksi koronarokotuksen numero katkeaa kesken heti alkuunsa?? Ei yhdistä ensimmäisen vaihtoehdon perään enään mihinkään vaan katkaisee puhelun. Asia ei siis etene laisinkaan. Missä vikä?

Paavolassa varkaita. Vanhaan autoomme isketty kaksi kertaa. Nyt vietiln 35 cm pituiset Viivi- ja Wagner-nuket. Vanhoja, kuluneita mutta joku kaipaa.

Kyllä nyt on Marinilla sukset sekaisin. Usea Euroopan maa hommaa itse rokotteita ja tekee yhteistyötä keskenään. Miten meille ensi vuoden – saatikka tämän vuoden rokotteet? Odotellaan, että hunaja valuu suomalaisille EU:sta. Se on hallituksen strategia. Huonosti käy ellei saada oikeita ennakoivia toimia tekeviä henkilöitä puikkoihin.

En äänestä kokoomusta enkä perussuomalaisia. He saivat aikaiseksi kunnista sairaalat alas ja vanhukset kotihoitoon.

LASB=Lammin Salibandy. Älkää puhuko lahtelaisista. Vai maksetaanko me lahtelaiset muupaikkakuntalaisten harrastuksesta?

Miten muuten nämä muodikkaat avokonttorit toimii nyt korona-aikana? Olis kovin kiinnostavaa lukea niiden suunnittelijoiden ja niitä rakennuttaneiden toimarien haastatteluja.

Jäitä hattuun AVIT! Nyt ei ole pilkunviilauksen aika. Miettikääpä, miksi terveysviranomaiset asettavat rajoituksia.

Äänestystä pitää siirtää ja rokotteet ohjeiden järjestyksessä. En äänestä jos en saa rokotetta.

Eduskunnan pitää säätää hankintalaki, joka mahdollistaa hankinnat kotimaasta

Pankaa koko maa ulkonaliikkumiskieltoon. Avataan, kun tartunnat ovat alle 50 henkilöä. Käydään vain lääkärissä ja kaupassa ja apteekissa. Lopetetaan tämä jaarittelu ja päästään juhannuksena liikkeelle.

No niin, demarit vuorostaan yksityistää valtionrautatiet, hyvä pojat??

Valkeakoskella 1970-luvun lopussa oli siksi turvallista 'kartsata' kun teini sai olla mukana mutta jos oli turhan hyvästä perheestä niin oli reunalla. Mun kaverit yritti aina viedä mut kotiin ja kun en lähtenyt niin kuulin kun he kovistelivat paikalla olevia että ette sitten koske tohon, porvarityttö.

Haalarit ja pakettiauto – siinäpä yhdistelmä, joka takaa maskittomuuden.

Voi juku! Olisihan se hienoa jos perussuomalaiset olisivat hallituksessa ja Halla-Aho ihan pääministerinä edustamassa Suomea maailmalla. Näihin tunnelmiin.

On se metka juttu että täällä saa huristella vaikutuksen alaisena kortitta ihan niin monta kertaa kun haluaa, mut annas olla jos ajat keskustassa vanhaa kaupunkinopeutta eli 50 km/h ni johan räpsähtää.

Päksin psykiatreille maksetaan turhasta suurta palkkaa kun eivät ymmärrä ottaa sellaista potilasta osastolle joka on vaaraksi muillekin, eikä ymmärrä mitä itse tekee. Psykiatri sanoo vaan omaishoitajallekin, että yritä pärjätä jotenkin vaikka on pyydetty että olis osastolla sen aikaa että sais lääkityksen kohdalle. Voisko saada samalla rahalla ammattitaitoiset psykiatrit?

Näppis ei auta Lahden/Hollolan päättäjien "unelmiin". Liisua, Harjun terveyttä yms. kaltaisia hullutuksia kannattaneihin valtuutettujen vaihtaminen vaaleissa auttaa. Ps.Kariniemen puisto on keidas, jota ei saa pilata.

Nyt ne kuntosalit kiinni. Ei tulis mieleenkään mennä hienhajuseen saliin kun ulkona paistaa aurinko ja on raikas ilma eikä korona viihdy ulkona.

Älypuhelimestani nettiyhteys oli poikki enkä voinut soittaa taksia. Onneksi rakas vanha lankapuhelin pelasti tilanteeni ja ehdin ajoissa rokotuspaikalle!

Meikäläisellä yrittäjällä on vuodessa useita kuukausia, ettei tuloja. On osattava panna säästöön, kun tuloja, niin pärjää korona-aikanakin!