Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppikset | Nyt äkkiä pikakoulutus (1v.) lähihoitajaksi, niin meitä viisikymppisiä tulee joukolla sairaalaaloihin ja hoivakoteihin apuun.

Nyt äkkiä pikakoulutus (1v.) lähihoitajaksi, niin meitä viisikymppisiä tulee joukolla sairaalaaloihin ja hoivakoteihin apuun. Siivoojia voi sitten tilata etelän maista lisää.

Mitenköhän epäekologista on valmistaa polttomoottoriautojen akkuja? Niitähän on puskettu miljardeja maailmalle, ja lisää tulee kokoajan? Juha Anderssonin kirjoitus kaikkea muuta kuin puolueeton.

Olipa Juha Anderssonilta kirjoitus sähköautoista, tuli ihan Trump mieleen. Jutussa oli asiaa ui siemeneksi mutta aivan älyttömästi liioiteltuna. Esimerkiksi viitattiin autopaloihin jossa todettiin "ilmeisesti sähköautoja"? Kävin taannoin vakuutusyhtiössä jossa juttelin asiasta muissa yhteyksissä virkailijan kanssa, hän totesi itsekin yllättyneensä mikä oli yleisimmin palamaan syttynyt auto, se oli saksalainen laatumerkki, eikä ollenkaan sähköauto.

Koronakoirat koulujen oville ja takaisin lähiopetukseen!

Jos pääministerin pitää lehdessä pyytää anteeksi tekemisiään, hänen pitää kantaa vastuunsa ja erota.

Englannissa rokotukset hyvässä vauhdissa. Kuinkahan siellä ajanvaraus on järjestetty!

Lämmin kiitos Finlandia-latujen suunnittelijoille ja tekijöille! Nyt oli kaiken kansan Finlandia. Aivan upea reitti Hälvälän ja Kukonkoivun maastoissa, sopi myös tavalliselle hiihtäjälle. Sääkin suosi ja ladut erinomaisessa kunnossa.

Upeeta että teatterin julkisivu käsitellään ennen liisua, ettei sitten julkisivu likaannu kaikesta saasteesta, mitä 18 000 ajoneuvoa tuottaa, kun siirtyvät keskustan kehälle!

Potkupallo Suomessa: hyvä jos tuhat katsojaa per/peli. Ihan turhaa rakentaa mitään stadioneita. Hiekkakenttä riittäisi.

Me Tapanilassa asuvat ihmettemme ainoan Myllysaaren lenkille johtavan tunnelin epäsiisteyttä ja sinne johtavan mäen peililiukkautta. Koska kaivo on jäässä, tunnelissa on kohta järvi. Jalkarannantien yli johti aikaisemmin myös suojatie, mutta se hävitettiin. Miksi? Nyt olemme huonosti hoidetun tunnelinmäen ja tunnelin armoilla.

Onkohan Lahden parkkiperhoset tulossa keskustaan taas tänä kesänä ?

Hyvin analysoitu paikallisesta suosimisesta kilpailutustilanteesta, kiitos Ari Honkasalo. ESS voisi lopettaa harhaanjohtavat jutut.

J.Andersson. Tarkistaisitko faktat sähköautokirjoituksestasi. Vääriä väittämiä on 12 kpl. Luulo ei ole tiedon väärti.

Hyvä kommentti sähköautoista J Andersson. Nyt olisi hyvä kuulla paloviranomaisten/median kanta mihin taloyhtiöissä voidaan rakentaa latauspisteitä turvallisesti esim.asuntojen alla suoraan olevat autotallit?

Sähköautojen akut painavat paljon ja vievät tavaratilaa. Paino syö renkaita ja teitä sekä bensaa silloin kun akku ei riitä.

Älä osta ladattavaa hybridiä jos et ole ottamassa latausjohtoa käyttöön. Lithium akkukin menee pilalle jos sitä ei ladata seinästä vuosiin.

Kiitos Juha Andersson! Kerrankin täyttä asiaa sähköautoista ja hybridimalleista.

Viitaten Antti Roineen mielipiteeseen, totean, että Urpilainen ei vastannut kysymykseen siitä ovatko eläkerahastomme varat asetettu EU-lainojen vakuudeksi. Sitä on julkisuudessa kysytty myös Marinin hallitukselta. Miksi tähän kysymykseen ei tule vastausta?

Ison Kirjan hyvä ohje. Opeta poikasi tien suuntaan niin hän ei siitä vanhanakaan poikkea.

Sain lapsena vitsaa kun tein tuhmia. Kiitän vanhempiani siitä kun ohjasivat minua oikeaan, rakkauden hengessä. Nyt poliisi "piiskaa". Liekö se jo myöhäistä.

Synnyin uskovaan perheeseen. Vanhempani kasvattivat meitä Ison Kirjan ohjein. Saimme valtavasti rakkautta, hyväksyntää, terveitä rajoja ja kannustusta. Meitä siunattiin ja sitä vielä vanhanakin olemme osaksemme saaneet.

Vai hiihtäjien pelastuksesta sakot. Suurin osa tulipaloista ja liikenneonnettomuuksissa ihmisen oman toiminnan seurausta. Pelastuksesta lasku ja sakot.

Raamikas, korkeakoulutettu pukumieheni saa sukat pyörimään jaloissani! Onnellisuudellani ei ole rajaa, kun tunne on molemminpuolinen. Näin me porvarit porskutetaan eikä huolta huomisesta...

On taas vauhdissa Lahden suunnittelutoimi, kun lähtevät kauniin Kariniemen kimppuun. Esim mitä tai ketä se kapulalossi vaijereineen päivineen rumuudessaan palvelee, kun se ahdetaan pieneen lampeen, pilaten samalla kauniin lammen ympäristön?

Lahdessa oli linja-autotehdas, autot hankittiin ulkomailta. Päättävien tahojen työllistämispolitiikkaa: työllistetään ulkomaiset tehtaat ja ihmiset. Esimerkkejä löytyy pilvin pimein. Mihin ollaan menossa tässä "raha ratkaisee" tilanteessa?

Näin korona-aikana kuntosalien enintään kerralla olijoiden määrän voisi suhteuttaa salin koon mukaan.

Eikö Tonttilasta Karistoon johtavaa kävelytietä saada hiekotettua ja karhuttua, ettei olisi kuin luistinrata. Joku käppänä vielä teloo itsensä.

Kuka tekee ohjeistukset ja millä perusteella ei nyt rokoteta iäkkäiden ja riskiryhmäläisten kanssa työskenteleviä?

Ajattelin, että maahanmuuttajien suuri sairastuvuusprosentti johtuu maskien, turvaetäisyyden, käsidesin käyttämättömyydestä. Mutta tv:ssa sanottiin, että se johtuu ahtaasti asumisesta. Asun yksin väljästi, joten voin hylätä maskit ym.

Eikö kaksi rokotuspiikkiä saanut voisi saada jonkinlaisen pienen merkin takin kaulukseen, niinkuin verenluovuttajilla on, sellainen veritippamerkki ?

Valitettavan usein päättäjiltä puuttuu kyky asettua toisen ihmisen asemaan. Tarvitaan kirje tai puhelinsoitto sekä kohtuullinen matka rokotuspaikkaan, muuten jää moni yksinäinen vanhus rokottamatta. Palautetaan globalisaation myötä hukattu empatia takaisin.

Miksi Lastikka jätti maanantain kirjoituksessaan mainitsematta, että formiaatti muodostaa hajotessaan hiilidioksidia, joka on ilmastonmuutosta aiheuttava kaasu?

Voiko asiaa enää epäselvemmin kertoa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueellinen koronayhteityöryhmä?

Kuka laittaisi Nastolaan itsepalvelu-mattopesulan? Tyhjiä tiloja on valittavaksi asti.

On todella erikoista, että eduskunta suvaitsee kansanedustajan tulla ja olla ilman maskia istunnoissa. Lisäksi loukkaavat puheenvuorot ovat erittäin ikävää kuultavaa. Joiltakin henkilöiltä on valinta mennyt väärään suuntaan.

Maskipakko Suomeen, niin nämä joita "ei kiinnosta tai käsidesi riittää"-ihmiset saavat maistaa omaa niskoittelulääkettään.

Älkää aina ruikuttako. 1950- luvulla oli puutetta kaikesta. Rakennettiin teille kuitenkin hyvinvointivaltio - Suomi nimeltään! Pappa 82v.

Haluaako ESS todella olla niin puolueellinen, että julkaisee paperilehdessä etupäässä vain Harjun terveyttä puoltavia viestejä. Omat ja muiden eläkeikäisten kokemukset ovat todella huonoja tehdystä muutoksesta. Me vanhathan paperilehteä luemme ja haluamme oikeaa tietoa tästä asiasta.

Eiköhän unohdeta hanhien sotkut kun annetaan koirien ulostaa ja virtsata satoja kilometrejä raitteja ja katujen varsia ympäri vuoden! Kukahan suunnittelisi koirille maatuvat vaippahousut? Tottuivathan sellaisiin ihmisten lapsetkin. Siinäpä olisi hieno ympäristöteko! Haisteluviettisen koiran voi viedä koirapuistoihin, joita on rakennettu joka kaupunkiin. Sen jälkeen alettaisiin hoitamaan hanhien jätökset!

Vuosina 2017-2018 n. tuhat henkilöä kuoli influenssaan. Ei ollut tämänkaltaista vouhotusta hallituksella eikä lääkärillä.

Kiitos Juha Andersson mielipiteestäsi sähköautoilusta. Olen itse miettinyt tuota samaa. Kuka ostaa yli 4 vuotta vanhan sähköauton, kun tiedossa on pakollinen akunvaihtoremontti. Auton arvo 20.000-50.000?, siihen päälle 15.000-20.000? korjauskulu. Tämä on suuri kupla tai jopa puhallus. Diesel-autoilu on sittenkin vielä edullisin tapa liikkua A:sta B:hen monien tulevien vuosien ajan.

Kannattaa katsoa Armanin jakso palvelutalosta niin ymmärtää mitä lähihoitaja siellä tekee.

Älykäs pyörätie oli tiistai- iltana paikoin liukas kävellä. Pelotti.

Tämä suomalainen byrokratiademokratia ei oiken toimi pandemian hoidossa. Putin tai Biden ei tätä peliä ymmärtäisi.

Ovatko ihmiset muissa maissa yhtä älyttömiä kuin Suomessa? Heitelläänkö kaikkialla käytetyt maskit pitkin katuja ja pihoja? Tosin roskaamisessa taidetaan muutenkin olla maailman huippua, mistään sivistysvaltiosta ei siinä suhteessa todellakaan voida puhua.

Valmis ja nopea ratkaisu tekojään saamiseksi Kisapuistoon olisi pienemmän jalkapallokentän muuttaminen sellaiseksi. Kentän alla on jo putkisto valmiina ja nykyinen talvikäyttö kovin pientä kun kaikki futarit treenaa isolla kentällä. Vain jäädytyskoneisto ja nestettä putkistoon - näin jääkenttä on meillä valmiina!

Pääministeri Marin ja koko hallitus on sekoillut ja sekoilee lakipykäliensä kanssa! Toiminta on todella sekavaa eikä ole selvyyttä kuka tekee päätöksiä ja mitä päätöksiä ?

Akku, lataushybridi sähköautot on välivaihe, ja rahastusta hätäisiltä, tulossa on järkevämpiäkin vaihtoehtoja, onneksi!

Kiitos Juha Andersson tosi hyvästä kirjoituksesta 2.3. 2021 Mielipide palstalla sähköautoista. Olet täysin oikealla asialla. Tämä vouhotus on kyllä lähtenyt lapasesta, sillä ei sähköauto pelasta maailmaa eikä Suomea, päinvastoin, kuten hyvin kirjoitit.

Jaa että kuntosalit kiinni. Kyllähän siinä bisnes kärsii. Muuten en osaa sanoa, kun en ole kuntosalia tarvinnut yli 80 vuoteen. Sitä riittää kaikenlaista puhkumista muutenkin ja samalla syntyvät vaikkapa seuraavan vuoden saunapuut.

Siis jokainen vaaleissa valittu kansanedustaja voi perustaa yksin oman puolueen ja jäädä eduskuntaan kansanedustajana. Eikö!

Muistutus.Vaaleissa voi jättää äänestämättä Harjun Terveyden puolesta äänestäneitä.Sillä on vaikutusta, ei kannata kuunnella tyhjiä lupauksia ja pelotteluja.

Lopetetaan paperimainonta, onhan netti keksitty. Valtava säästö luonnonvaroille ja muulle energialle! Eikö näin, oikeesti!

Lahtelaiset toivoivat kirsikkapuupuistoa, jossa voisi kävellä sekä olla piknikillä tai istua penkillä vauvasta vaariin ihailemassa kirsikkapuiden kukintaa. Nyt se tulee vaikeakulkuiseen rinteeseen. Perhepuistossa on tasaista ruohokenttää yllin kyllin.

Järkyttävää! Osa koronarokottajahoitajista ei itse ole saanut rokotusta!

Marinin hallitus on onnenpotku Suomen medialle, hallituksen töppäilyillä on hyvä mellastella!

Huoltovarmuuskeskuksen hallintojohtaja ei mielipiteensä mukaan näytä tietävän, mitä nyttemmin perusteettomiksi osoittautuneet lupaukset aiheuttivat kotimaisessa valmistavassa teollisuudessa. Miksi ei keskitetty tiedottamista ja huolella punnittu, mitä yrityksille voidaan luvata? Poliitikko, virkamies- ja hankintataso jätti kertomatta, että jo muutaman kuukauden kuluttua suomalainen tuote on suorassa hintakilpailussa HVK:n ja sairaanhoitopiirien hankinnoissa.