Näppikset: Pikku-Vesijärven puisto on kaunis alue sellaisenaan! Jos sinne lisätään kaikenlaista lisärakennelmaa, niin se on huvipuisto!

Pikku-Vesijärven puisto on kaunis alue sellaisenaan! Ei tarvitse muuta kuin siisteyttä ja kauniita kesäkukkia, istumapaikkoja! Jos sinne lisätään kaikenlaista lisärakennelmaa, niin se on huvipuisto! Ei sellaista tarvita sinne! Puiston rauhasta nauttiva.

Hiihtäjä menee jäisillä laduille ja pelastus joutuu niitä keräilemään, jos omat aivot ei riitä asiaa ratkaisemaan!! Pelastuslaitoksella on oikeitakin töitä, sakot sietäisivät turhasta hälytyksestä.

Toimikaa nopeammin, myykää kaikki ulkomaille ja tuokaa työvoima myös. Voidaan nauttia sosiaalipuolen rahoittamisesta lungista elämästä. Jee. Kaikki tyytyväisiä.

Joku suositteli "Isoa kirjaa" lastenhoitoon. En löydä sieltä muuta kuin "Joka vitsaa säästää, se vihaa lastaan..."Voisiko saada tänne lisää ohjeita.

Ison Kirjan kasvatusohjeiden mukaan olen saanut elinikäiset traumat. En soisi kenellekään.

Kun täällä julkaistiin että Taivaan isä pitää huolta lapsistaan, niin sopiiko kysyä että miten sodat ja pakolaisleirit ja kaikki sairaudet ja kurjuudet ympäri maailman?

Lahdessa on huoli kun käyteään liikaa yksityisiä päiväkoteja. Mäkysen mukaan saavat siellä suppeampaa palvelua! Voi tätä aatteen paloa.

Miksi kaupungin päätöksenteko pelkää nuorten vanhempien halua pitää lapsensa yksityisessä päiväkodissa ja maksaa kaupungin setelien jälkeen maksettavaksi jäävän summan. Onko vasemmistolle niin tärkeää kerätä korkeita veroja ja kaataa rahaa sellaisiin kuluihin, jotka perheet ovat valmiita maksamaan itse?

Suomi on airueena EU:n eturintamassa ottamassa käyttöön kaikkea sitä mikä liittyy sääntelyyn ja verotuksen kiristämiseen. Kansan etu ei tärkeä Suomelle.

Miksi nykyään nostetaan sankareiksi entiset "konnat"? Moni voi saada väärän viestin, tehdä rikoksia ja jossain myöhemmässä elämänvaiheessa alkaa tarkastella menneillä teoillaan.

Ensimmäisen aallon jälkeen tiukka rajavalvonta ja yökerhot kiinni. Osa kärsii. Nyt kaikki kärsii. Kattilat päässä hallitus näyttäisi älykkäämmältä.

Nyt. Suomi digiosaamisen kärkimaa. Vaalit digitaaliseksi. HETI. Vain ei-osaajille vaihtoehtona äänestyskoppi.

Nyt pitäisi olla valmiina kaikki mitä tarvitaan seuraavan 4 viikon viettämiseen melko eristyksissä, viimeisenä haettiin tomaatit ja broilerit Lidlistä.

Aivan järkyttävää jos Nikkilästään ei pääse hyville laduille, miten me kestämme tämän?

Nyt löytyi Ylen sarja jonka tuun kattoon moneen kertaan - Mistä sä tuut! Myös Signaalin katoin aina uudestaan ja uudestaan.

Mist sä tuut? Jakso 4: Tampereen murteel o hirveen vaikee tehrä itteensä tärkeeks. Se on just näin, eikä tarttekka. T täti 57+

Metsäkankaan S-marketilla käyvillä raksamiehillä ei ole maskeja, eivät käytä käsihuuhdetta yms. elävät kuin ei koronaa olisikaan eikä eikä henkilökunta puutu!

Aikku takaisin kehiin! Eihän näistä nykyisistä naisista ole kuin turisteiksi.

Viipurintie 3-5 pihassa on vieraita autoja koko ajan. Vaikka on kieltomerkki sitä ei kukaan valvo.

Ravintolat pyytäkää koronan negatiivinen- tai rokotustodistus, niin ei ole ongelmaa. Niin on joissakin tahoilla.

Noudatetaan koronaohjeita. Rajat kiinni niinkuin muualla Euroopassa ja 'alikehittyneessä' Afrikassa esim. ebolan riehuessa. terv. 84v.

Harri Moisiolla on hemmetin komea parta!

Mites rappaus tai sementti kuivuu sulkutilassa tai työmiehet noudattavat poikkeusolojen säädöksiä? Remonttikuume vaarantaa kauan odotetut korjaukset?

AH:n kirjoitus Päijät-Sotesta. Kokemukseni: toimii ja ei toimi. Asiakkaan tulee olla tosi omatoiminen ja vaativa. Lääkäreitä ei riittävästi eikä tule olemaan. Tässä uusi "vanhustenhoito-ongelma".

En pue päälleni pelkoa. Otin asioista selkoa !!!!!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.