Ehdokkaalta: Prisma on tervetullut Orimattilaan

Kai Koskinen

Tällä hetkellä yksi usein esille tuleva aihe on, tuleeko Prisma Orimattilaan vai ei.

Olen ehkä siinä mielessä tyhmä, että en oikein ymmärrä, miksi se ei saisi tulla Orimattilaan. Sitä myöten tulisi verotuloja Orimattilaan eikä niitä kannettaisi Lahteen. Lahdessa on ihan tarpeeksi ihmisiä omasta takaa, joten se ei tarvitse meidän rahoja.

Jos tai kun Prisma tulisi meille Orimattilaan, se elävöittäisi keskustaamme ja myös houkuttelevuus kasvaisi. Ympäristökunnistakin tultaisiin mielellään Orimattilaan ostoksille ja siten meidän pienemmätkin liikkeet voisivat saada lisää asiakkaita, eikä kaikkea vietäisi esimerkiksi Lahteen tai Porvooseen.

Täällä puhutaan paljon, kuinka Orimattilan pitäisi saada lisää asukkaita, mutta silti ei saisi mikään muuttua. Tuo yhtälö ei vain toimi. Itse nuoren vanhempana mielellä§ni kävisin ostamassa täällä hänen vaatteita, koulutarvikkeita ynnä muita eikä tarvitsisi aina ajaa Lahteen. Joku tuumaa tässä vaiheessa, että onhan täällä Tokmanni. Joo on Tokmanni, mutta mielelläni näkisin, että on vaihtoehtoja.

Meidän keskustamme ei ole kuitenkaan mikään historiallinen monumentti ja siten Prisman tulo ei sitä hurjasti muuttaisi. Jos siis tässä vielä jäi jollekin epäselväksi, niin toivottaisin Prisman tervetulleeksi Orimattilaan, jos se olisi minusta kiinni.

kuntavaaliehdokas (kesk.), Orimattila

Hämeenmaa jatkaa isoja investointejaan Päijät-Hämeeseen

Ihmiset pitää ottaa huomioon taajamaa tiivistäessä – Orimattilassa aiotaan lisätä rumuutta betonilla, pellillä ja asvaltilla

Säästäkää Orimattilan keskustan pääkatu

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut