Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kaupungintalon remontissa huomioitava tarve arvokkaalle paikalle siviilivihkimisiä varten

Kaupungintalon remontissa huomioitava tarve arvokkaalle paikalle siviilivihkimisiä varten.

Tiedotettiin, että viikonlopun lumisateiden takia suuria aurauskinoksia. Ainakin Sopenkorvessa ne kinokset olleet jo pitkään. Jos kinokset otettaisiin pois ajoissa, uudet kinokset mahtuisivat paremmin. Oli pitkä jakso, ettei lunta tullut. Ei näkynyt kinoksen kuljettajia.

Jos koiravero tulisi, voitaisiin sillä rahalla palkata työntekijä, joka siivoaisi koiran kakat pois.

Aarre Rantala kirjoittaa asiaa – huipputalven iloja ei ole suotu Liipolan/Saksalan hiihtäjille, ladut jätetty aivan luonnontilaan.

Itälahtelaisen bussifirman johto voisi jakaa kuskeille liikenne aapisen. Siellä kerrotaan nopeusrajoituksista. Kun ei muuten kuski ymmärrä asiaa. Ihme kyllä vai mitä. Koskee myös bussikuskeja.

Niin totta, potkupallo ja potkupallo...ihan kun ei olisi muita parannuskohteita. Ideakysely lahtelaisille. Näytetään esimerkkiä muille kaupungeille. Varmasti tulee hyviä ideoita.

P-Hämeen virusinfektiolääkärille terveiset: Bussissa ihmiset istuu 0,50 m päässä toisistaan, yläasteella ei toimi turvavälit eikä kaikilla ole maskia. Mitä tehdään?

On hyvä, että on varaa ostaa auto ja vielä parempi, että jäi rahaa maksaa pysäköinnistä. Kiitos vielä ihanasta toriparkista.

Että oikein insinööri tarvitaan sanoon, koska aurat liikkuu. Tulis aamulla polkemaan täältä Ahtialan perukoilta kaupunkiin. Surkeeta aurausta etenkin pyörätiet.

Liian lievät rankaisut yllyttävät turhautuneita lapsia pahantekoon. Aikuiset pääsee "ratista", suojatieyliajosta ym. pään silityksellä. Tämä on malli lapsille. Empatiataidot kouluopetukseen.

Kokeillaan maksutonta pysäköintiä keskustassa, ensin vaikka ensimmäiset 1–2 tuntia. Nähdään, kuinka massiivinen ostoryntäys kivijalkakauppoihin syntyy.

Kyllä taas johtajat Lahdessa kehuvat saavutuksiaan, mutta kurjistavat sairaiden ja huonokuntoisten elämää, toivovat kai, ettei vaivattaisi terveyden huollon henkilöstöä, kyllä tulosta syntyy.

Nykyisin Lahden terveydenhuoltoa moititaan. Meidän kohdalla Fimlab ja Harjun terveys on toiminut hyvin, jopa kiitettävästi, ja henkilökunta käyttäytynyt asiallisesti. Olavi

Destialta ihme selityksiä lumikasoista. Olisivat vieneet lumikasat pois tämän n. 2 viikon aikana, kun lunta ei satanut. Rahastuksen makua.

Pasi Leppäaho, suuntaapa ihan itse katsomaan urakoitsijoiden aurausten laatua. Näkemäesteitä risteyksissä, maasturia vaativia aurauspenkkoja risteyksissä jne. Joka vuosi samat ongelmat pitäisi muka ilmoitella virkamiehille. Työn opastusta tarvittaessa kohteissa ja sanktioita palkitsemisen ohessa.

Ilmastotavoitteet ja pandemian hallitseminen ovat kuolinisku EU:lle, kun on tukittava rajat, suosittava lähituotantoa, kotimaan matkailua biopolttoainein, hanhet riistalinnuiksi ym.

Miksi rokotushenkilöstöä ei ole rokotettu ennen rokotusruljanssin alkua? Riskeerataan henkilöstön terveys.

Uusi, ajanmukainen sote, päivitättehän pian riskialttiissa koronapotilaiden hoidossa työskenteleville tartuntatautityön lisäkorvauksen aikakautemme urheille hoitajille? Pyytää ikivanha tippaiita

Olin äskettäin Seinäjoella tutustumassa Suomen yrittäjäystävällisimmän kaupungin yritysmaailmaan. Totesin mielessäni, että siellä eletään jo seuraavaa vuosisataa, kun Lahti roikkuu vanhassa. Valitaan uusi valtuusto ja lähetetään se opintomatkalle Seinäjoelle.

Eikö edes nyt korona-aikana ole mahdollista kieltää asiaton oleskelu asemilla ja kauppakeskuksissa? Maskittomat joukkiot ovat terveysriski asiakkaille.

Miksi Suomessa ei muka pystytä järjestämään kuntavaaleja? Vaikka on korona, niin USA:ssa pressanvaalit onnistui. Siellä on sentään paljon enemmän äänestäjiä.

Hyvä kirjoitus laduista keskiviikkona. Nikkilästäkään ei pääse hyville laduille (Renkomäkeen) kuin umpihangessa tarpomalla tai kävelemällä pitkä matka monoilla, jalkakäytävillä ei pääse suksilla hiekan takia. Aina ei voi mennä autolla Salpausselälle tai jäälle eikä ajelu ole ympäristöystävällistä.

Liikuttavan huonoa hiihtoladun hoitoa liikuttavalta kunnalta, Asikkalalta. Golfkentän reitti kokoajan retuperällä.

Miten tämänlainen toiminta hoitaa kaupungin työllisyyttä, verokertymää jne, kun kilpailutus on surkeaa! Taas meni työt Viroon.

Loistavaa palvelua PHHykyn Sydänsairaalalla. Soitin ma aamulla, takaisin soitto puolen tunnin päästä, asiani otettiin heti käsittelyyn, konsultointi kardiologillle. Takaisin soitto kahden tunnin päästä ja asiani on hoidossa poliklinikka käyntiä varten. Lämmin kiitos. Ei aina moitita!

Isossa Kirjassa on oikeat, toimivat ja kestävät kasvatusohjeet. Ne tuottavat tuloksen, jos suostumme niihin. Kasvattajat ja kasvatettavat saavat niistä hyödyn koko elämän ajaksi. Sieltä löytyy elämälle Tarkoitus! Olen testannut. Se toimii!

Markus Pirttijoki: Aikanaan Lahden kylä on ollut huomattavasti pienempi kuin nykyinen kaupungin keskusta ja sen keskustaa on kenties ajateltu toisin kuin tänä päivänä. Kenties silloin on kylän keskipisteeksi ajateltu Lahden (Fellmanin) kartano. Silloinhan Aleksin alkupää on luonnollisesti ollut sen länsipää.

As.oy:ssä tosiaan isännöitsijän ja hallituksen puheenjohtajan valitsee hallitus, mutta hallituksen valitsee yhtiökokous l. osakkaat. Joten osakkaiden kannattaa olla aktiivisia ja osallistua yhtiökokouksiin.

Ei missään nimessä autojäärataa Vesijärvelle. On siellä nähty jo joku auto toikkaroimassa. Autojääradan myötä häviäisi hiihtorauha ja hiihdon mielekkyys, kun moottorit ulvoo ja pakokaasu käryää.

Työnantajat ja päättäjät. Työllistäkää edes vaihteeksi suomalaisia työttömiä. Siitä suuri kiitos.

Sinulle 76 v. Olen 80 v. hollolalainen enkä ole myöskään saanut rokotuskirjettä!

Taivaan Isä pitää huolta lapsistaan ja voimaa antaa päivään uuteen.

Wallun poika tekee vaalityötä, laittaa näppikselle, miten hän hanhet saa pois?!

Olet soittanut Harjun terveyteen. Jos asia koskee sitä, paina 1, jos sitä, paina tähti, jos haluat, että soitamme sinulle paina 1. Soitamme sinulle 14.30. Nyt on ilta, mutta soittoa ei ole kuulunut. Tämäkö on yhteisyritys, jota kovasti on kehuttu?

Ihminen asuu täällä maapallolla ja tuhoaa luontoa. Meidän tulee verrata ihmistä eläimeen, joka haluaa vain elää sen takia, että pysyy hengissä.

Viron tuore pääministeri on korkeasti koulutettu, toiminut mm. europarlamentaarikkona. On oppinut diplomaattisen neuvottelutaidon. Sopii mainiosti vaikkapa Time-lehden paperiversion kansikuvaan!

Miksi Triossa saa hillua ilman maskia? Jos nuori ei itse tajua pitää maskia, on vanhemman tehtävä asialle jotain! Tai sitten maskipakko kaikkialle!

Toivoisin kaupunginjohtajan ja päättäjien suuntaavan kaiken voimavaransa yritysten saamiseksi Lahteen ja unohtavan Kisapuiston lobbarit.

Maski-askeja on myynnissä, ne ovat pikkusikarirasian kokoisia. Sitä voisi käyttää ruokalassa käynnillä.

Keskussairaala aloitti toimintansa 45 vuotta sitten 1.3 1976! Loistavaa työtä alueen väestön hyväksi. Lämmin kiitos siitä ja jaksamista tälläkin hetkellä ponnisteluissa vaativissa olosuhteissa. Olemme hengessä mukana!

Sairaalassa ei kuulu kenellekään, jos ei meinaa jaksaa kävellä pitkiä käytäviä. Vapaaehtoisia on joskus, mutta ei hekään kaikkeen repeä. Henkilökunnalla kädet täynnä. Kuka auttaa? Nimim. Ulkoistettiinko kaikki tukityö sillä aikaa, kun olin työelämässä?

Kalustoa on. Vaan ei tahtoa/ rahaa/ ymmärrystä ajaa lumia pois iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. On joitain poikkeuksia, ahkeria yrittäjiä.

Suosi virolaista! Mihin katosi suosi kotimaista!

Kiitos, Phks:n sydänkeskus. Kiitos myös Hollolan terv.keskuksen röntgen ja palvelutoimisto. Palvelu hyvää, asiallista ja iloista.

Heinolan terveysasemalle ei ole ilmeisesti vielä kantautunut suositus maskien käytöstä, sillä niin lääkäreitä, hoitajia kuin myös esimiehiä tulee käytävällä vastaan ilman maskeja.

Hallituksen puhujat ovat kohta vuoden jauhaneet samaa. Pelkkää neuvottelua ja taas samaa. Eiköhän tuo jo riittäs ja jotain olis tehtävä. A-studiossa oli ohjelma koirakouluttajista ja se oli pelkkää eläin rääkkäystä. Tuo pitää lopettaa. Eläinsuojelijat asialle.

Tämä mahtava EU:han antaa mahdollisuuden yrittää toimia koko Euroopassa. Myös virolaiset Suomessa. Ja kun on hankintalaki niin halvin voittaa. Ei saa suosia paikallista. Kuinka väärin tämä onkaan.

Miksi Lahden paras kaupunkipuisto Pikku-Vesku pitää ottaa kehittämisen kohteeksi?

Aikuisten leikkipaikka remonttiin 22 milj., lasten 190 tuhatta. Tasapuolista?

Pikku-vesijärven puisto voisi jäädä puistoalueeksi. Sillä onhan Lahdessa lapsille Launeen perhepuisto!

Kiva poltella norttia parvekkeella kauppakeskusten edessä ja bussipysäkeillä sekä kulkea ilman maskia.

Euroopan ympäristöpääkaupunki voisi näyttää mallia, ettei tehdä enää asfalttisia p-alueita, varsinkaan puistoihin ja sinne, missä tarvitaan vihreätä maaperää puhdistamaan hulevesiä!

Johtamistapoja on monia. Jos johdetaan kieroudella, ahneudella ja ollaan vielä ylpeitä, luu jää kouraan.