Näppis: Kyllä teatteritkin voisi vajailla katsojamäärillä avata

Kyllä teatteritkin voisi vajailla katsojamäärillä avata. Istutaan harvassa ja maskit päällä. Meillä on jo kolme kertaa siirtynyt esityspäivä. Odotetaan niin kovasti "Saituria"!

Pitäkää näppinne irti yksityisiltä kuntosaleilta päättäjät. Etenkin me seniorit tarvitsemme lihaskuntojumppaa. Ryhmäkoot hallinnassa (alle10). Meitä on parjattu ja holhottu ihan tarpeeksi. Älkää vielä viimestäkin iloa.

Miten niin ihminen ei lyö ihmistä? Mitäs nää sodat ympäri maapalloa ovat? Entä kaikki pahoinpitelyt ja murhat? Kyllä ihminen on suurin "lyöjä" ihmisille.

Miksi minun on kärsittävä mm. ärsyttävistä automainoksista näköislehdessä netissä. Eihän niitä ole paperiversionkaan välissä.

Kiitos Villähteen kyläyhdistykselle hauskasta lasten ulkoilualueesta ja varsinkin napakelkasta Pyrylän pihalla, vauhdikkaat kelkkailijat.

Helsingissä ykkösraide on etelästä katsottuna oikealla kuten Lahdessakin eli raidenumerointi on looginen – asemarakennus Lahdessa on vain "väärällä" puolella.

Ottakaa niin suuri tila, hallitus, että pääsee kevään yhtiökokoukseen tällasenä aikana.

Ohitustietä on mukavaa ajaa, kun siellä ei ole juurikaan muita. Valitettavasti se tuhosi luontoa pysyvästi ja paljon. Melkoinen hiilinielu vai?

Yhteishaku alkaa. Monet oppilaat odottavat yhä lähiopetusta ja valmistumista. Näyttöjä ei voi suorittaa eikä opetusta saa. Kaikki ei onnistu etänä. Opintotuki loppuu ja ongelmia, keskeyttämisiä tulee. Kela perii lainatkin pikavauhtia? Luottotiedot?

Arv paatoimittaja. Katunumerointi alkaa lännestä ja etelästä. Parittomat talojen numerot oikealla. Asemilla pääraide on ykkönen.

Nykyisin on muotia tatuoittaa kaulalle tusinaperhonen. Koska ikääntyminen näkyy ensiksi kaulalla, ajan myötä tuloksena koreilee yksilöllinen lepakko.

Joku sanoi tällä palstalla, että Päijät-Hämeessä syntyy riitoja maalaisten ja kaupunkilaisten välillä kuntaliitosten yhteydessä. Päijät-Hämeessä ei ole ainuttakaan oikeata kaupunkia, vain pari vähän isompaa taajamaa.

Kenen suojeluksessa nämä rattijuopot, huumekuskit ovat? Rikoksen tekoväline vaan valtiolle!

Kyllä miehen pitää maksaa lapsen elatus, koska mieshän saa lapsen aikaan. Näin on

Litmanen ja Kampman ovat unohtaneet jotain: Kisapuistossa pelattiin kansallislajiamme pesäpalloa jo ennen jalkapalloa.

Onko todella niin että Pelicansin Miika Roinetta päähän taklannut Jyp-pelaaja ei saa pelikieltoa!?

Nyt on kiva matkustaa Hämeestä Helsinkiin, koska lomalaiset lähti Leville ja Rukalle eteläisestä Suomesta. Virus lähti lujaa pohjoiseen.

Lehtiojantie niin mukava kävellä koiran kanssa ja tavata muitakin koiria. Jatkan samaan malliin.

Edellytetäänkö tuhansilta ovelta ovelle ja talosta taloon kiertäviltä ruokaläheteiltä nyt käyntejä koronatesteissä, entä hygieniapassin suorittamista?

Mikä oikeus näillä kelkkamiehillä on ajaa ajoväylillä ja vielä suurempi rikos, pitkin pyöräteitä? Tämä Vierumäen taajamassa.

Kuinka koiravero estää koiria ulostamasta?

Miksi asukkaiden/potilaiden omaiset ei noudata vierailuohjeita. Jos juuri teidän omainen sairastuu, karanteeni koskee myös muita ja epidemia voi olla aikamoinen hoitolaitoksissa. Voi olla, että koko osasto joudutaan testaamaan ja suljetaan. Sitten ette näe omaisianne vähään aikaan. Tauti voi olla myös kohtalokas.

Toim. Kaisa Eerola 20.2. Katsotaan lempein silmin vanhoja SF-elokuvia. Ne toivat iloa ja lohtua sota-aikana. Evakko-äitini kanssa niitä katsottiin ja nyt minä kun äitiä ei enää ole. Kiitos Esa, Tauno, Regina ja muut tähdet valkokankaalla.

Autojäärata Veskulle heti!

Iso järvi keskellä Lahtea, missä on jäärata autoilijoille?

Harjun Terveys. Nastolan terveyskeskuksen API verenpainekone on ollut koko alkuvuoden rikki. Nyt kipinkapin korjauttamaan sitä.

Kuule, Jan Vapaavuori, kukakohan sitä vastakkain asettelua ja käskyttämistä on harrastanut. Vaalit lähestyy ja omalla puolueella ei mene hyvin. En lähtisi kuitenkaan ihmisten terveydellä leikkimään.

Jalkapallo ei ole ainoa kehityskohde Kisapuistossa. On monta muuta lajia, joiden olosuhteet ei ole lähelläkään jalkapallon olosuhteita, jolla muutenkin on jo hieno stadion urheilukeskuksessa. Kisapuisto tarvitsee pitkäjänteisen kokonaissuunnittelun ja taloudelliset realiteetit huomioiden!

Toimittaja sanoi radiossa, että Oskar on Matin ja Tepon poika. Hauskaa!

Latukone liikkumaan yhtä innokkaasti kuin liikkuvan kunnan liikkujatkin liikkuu!

Yle kertoo verkkosivuillaan Rauman telakan koronakaranteenista, että ulkomaalaisten työntekijöiden asuinolot edistivät leviämistä eikä karanteenin merkitystä ymmärretty. Rakentavat isoja laivoja ja ymmärrys tällä tasolla. Millä perusteella kielitaidottomia palkataan Suomeen?

Valkoposkihanhet tulvat pikkuvesijärvelle, koska poikaset tarvitsevat hiekkarannan noustakseen vedestä nurmikolle syömään. Tästä syystä ne kolme hiekkarantaa on poistettava, kivetys.

Ulkoministeriö: Vuonna 2021 kehitysyhteistyöhön budjetoidut määrärahat 1 245 miljoonaa euroa. Viime vuonna se oli 1 032 miljoonaa. Oliko nyt hyvä aika korottaa 213 miljoonalla? Lapsemme avun tarpeessa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.