Näppis: Rokotukset takkuilevat, koska rokotetta ei ole

Rokotukset takkuilevat, koska rokotetta ei ole. Malttia tarvitaan. Nyt pitäisi tilata Sputnik-rokotetta, joka on todettu hyväksi ja toimivaksi. Ainakin Unkari onnistui sitä tilaamaan. Ennen rokottamista Sputnik pitää täällä kansallisesti hyväksyä. Lääkäri

Varokaa hyvät lahtelaiset Porvoota! Siellä ei nimittäin saa ajella katumaasturilla joka putiikin eteen. On vaan käveltävä raittiissa ilmassa ihailemassa kaunista kaupunkia.

Lahdessa näyttää olevan poliisin antama erivapaus busseille ajaa punaista päin.

Lahti hei oikeasti! Pysäköinti on ilmaista esim. Kouvolassa ja Hyvinkäällä. Kiekkopysäköinti on päivän sana ja hyväksi todettu. Siellä kauppa käy!

Lahti haluaa keskustan autioksi. Pysäköintimaksujen korotus ei ole tarpeellinen, kun jätetään Liisu ja Mannerheiminkadun kavennus pois suunnitelmista ainakin toistaiseksi.

Voi kun tulot pudonneet pysäköinniltä. Tervetuloa meitin muitten pudonneitten joukkoon.

Sula jalkakäytävä on suuri apu vanhukselle. Pystyn käymään kaupassa liukastelematta eikä rollaattorin pyörät tökkää lumeen. Luminen vaihtoehto tien toisella puolella. Ei marista turhasta.

Jos putkiremonttien yhteydessä valittaisiin vuoden turhake, se olisi ylivoimaisesti konsultti. Perustelulista olisi niin pitkä, että loppuisi näppistila.

"SDP:lle tärkeitä keinoja työllisyyden parantamiseksi on työvoimapalveluiden parantaminen". Tällä keinolla ei luoda työpaikkoja muualle kuin työvoimatoimistoon ja ne palkat maksaa valtio. Tämähän vain lisää valtion menoja. Työvoimatoimiston virkailija ei luo työpaikkoja.

Nyt ne ympyräsäännöt kertaukseen. Uskomattomia kommentteja. Ei ympyrässä kukaan "kurvaa toisen eteen". Kun tulet ympyrään, tulet kolmion takaa risteykseen ja väistämissäännöt ovat sen mukaiset.

Missähän ympyrässä ajetaan vastakarvaan. Ja missä Lahdessa on niin iso ympyrä, että tarvii vaihtaa kaistoja.

Tehdään kisapuistosta kaikkien lahtelaisten monipuolinen liikunnallinen olohuone, ei muutamille potkupallopyhättöä.

Saako eläimet Launeen terveysaseman tilat? Kun ääneen sitä ei uskalleta sanoa, mihin eläinlääkäri muuttaa, kerrotaan vaan, että puolen kilometrin päähän. Sitten vaalien jälkeen saamme tietää.

Luulisi ravintoloidenkin tajuavan, että paikat muutamiksi viikoiksi täysin kiinni, nykyisillä aukioloilla mennään kissa-hiirileikkiä vuosia.

Selostajat ja asiantuntijat kurssille et nimet oikein. Kaamil Karnilov Huuulund Klebo ynnä muita.

Kyllä täällä nuoremmatkin niitä laadukkaita saksalaissarjoja kaipaa!

Minulla on haave: Jos joskus saadaan autot keskustasta pois, tulen heti ystävieni kanssa keskustaan shoppailemaan ja kahville, nauttimaan pienen alueen autottomuudesta.

Mielenterveyskuntoutujalla ei ole helppoa korona-aikaan. Klubitalo ottaa vastaan vain poikkeustapauksia, yleisötapahtumia ei ole tai rajoitettu, ravintolaan ei viitti mennä juomaan, kun on lääkkeet, mielenterveyskuntoutujista ei tykätä naapureina. Vitsit on vähissä.

Katsokaa The Economist-lehden kansikuva maaliskuu 2020. "Kaikki on kontrollin alla". Terv. G. Orwell.

Fiksu kirjoitus Ilkka Kuosmaselta hyötyruotsin iloista. Nautitaan kotimaisista kielistämme. Kielitaito rikastuttaa elämää!

Tiukat rajoitteet tuovat enemmän haittaa. Maskien kanssa elämä voi jatkua lähes normaalisti. Ei se ole viimeinen virus maassa, joten pitäisi opetella elämään niiden kanssa rinnakkain.

Viitaten nuorten käyttäytymiseen, olisko nyt syytä antaa palautetta TV-ohjelmien kontrolliin. Niin kuin kaikki olemme huomanneet jo kauan, on tappelut ja murhat olleet suurta tv-viihdettä. Sieltä sitä oppia saa. Tietysti muualtakin, mutta pitäisi sielläkin jonkun valvoa mitä lähetetään. Ennen oli paremmin!

Miksi nykyään remontin tekeminen kerrostalossa on ok kaikkina päivinä ja kellonaikoina?

Mikä puolue tai joku muu, ottaisi kopin asiasta, vanhusten, vammaisten ja lasten hoito. Siis jos omainen voi ja haluaa hoitaa heitä kotona, ja saisi siitä kunnollisen korvauksen, vaikka 1000 e/kk netto. Jokainen tietää, että se tulisi tosi paljon halvemmaksi kuin se laitoshoito! Säästyisi yhteisiä varoja! Kuka laskisi, kiinnostaisi kovasti tietää!

Jos on pakko käydä keskustassa enkä löydä ilmaista parkkipaikkaa, ajelen ympäriinsä sillä aikaa kun puoliso/ perhe käy asioilla. Halvempaa ajella.

Häkkänen (kok.) ihmettelee, nukkuuko oik.ministeriö. Taitavat nukk. muutkin. Heräävät ja pelästyvät, kun aletaan puhua kirveen heittelystä. Sitten kova selitys, että just ollaan säätämässä sitä sun tätä. Pitäisi oikeasti vaihtaa porukka, joka jaksaisi pysyä tilanteen edellä ja hereillä. Tämä ei ole ohi! Aikaa on ollut jo vuosi tuppuroida.

Kumma, kun telkkarin suomalaisessa lauluohjelmassa ei lauleta suomeksi. Formaattihan on jostain kaukaa. Mutta Suomessa suomeksi olisi parasta.

Kyllä kirkot voisi olla auki, ei sinne ennen koronaakaan tungosta ollut ja turvavälitkin oli kunnossa.

Samaan aikaan, kun Pippa Laukka opastaa syömään terveellisesti, ni jo burgerimies vetää omaa rasvaista roskaruokaohjelmaa, onks mitään järkeä? Myös muut julkkiskokit painaa joka ruokaan voita ja kermaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.