Näppis: Jätekierrätys ja keräily kaikille maksuttomaksi

Jätekierrätys ja keräily kaikille maksuttomaksi. Hyötyjät maksakoot yhdessä pakkausjätteiden tuottajien kanssa. Erittäin vähän jätettä kertyvillä pakkokeräily lisää vain päästöjä.

Tänä vuonna Vääksyn Aurinkovuoren latujen kunto varsinkin vapaalla puolella on ollut surkeassa hiihto kunnossa. Miksi taso on laskenut?

Lahden Talot rakennuttaa matkakeskukseen neljä vuokrataloa. Miksi? Nyt jo ylitarjontaa. Lahden kurjistaminen jatkuu meidän verovaroilla. Tervetuloa Lahteen, Kela maksaa asumisenne. Kuntavaalit tulossa, nostakaa kissa pöydälle!

Eikös se lumi ole maanomistajan omaa vasta sitten, kun se maahan putoaa? Näin luin tässä yks päivä.

Joutuuko vanhemmat minkäänlaiseen vastuuseen, joiden lapset otetaan huostaan, kun heillä ei ole tarjota lapselle turvallista ja huolehtivaa kotia.

Tällä lehdellä on koko tabloid historiansa ajan ollut ongelmia lehden nidonnan kanssa. Nyt on saavutettu tyhmyyden huippu, kun taitettu lehden osa niitataan ulkopuolelta, tällöin monta milliä lehden sivun sisäreunasta jää piiloon. Mikäli teillä on huono nitojakone niin jättäkää nitomatta kokonaan!

Tällä palstalla, ei ole järjenkäyttö kielletty!

Onko Lukijan sanassa nyt sellainen kausi, että vain vaalimainoksia julkaistaan? [Toimitus vastaa: Ennen kuntavaaleja julkaisemme ehdokkaiden mielipiteitä, mutta emme pelkästään ehdokkaiden.]

Sallamo-Lavin Gabaldon suomennokset upeita, odotan innolla seuraavaa. Myös "Torimuijan" aion lukea. Kiitos!

Mikä meidän nuorisoa vaivaa, kun toisen hakkaaminen ja pahoinpiteleminen on suunniteltua hupia. Sairasta!

72-v Lahteen verot maksanut, ei ole mitään markk.kieltoa, ei ole saanut rokotekirjettä. Kysyä ei voi puh- ja datalinjojen toimimattomuuden takia.

En ymmärrä, eihän maahan tullessa ole koronatestipakkoa. Suomeen tulo on vapaaehtoista ja sen tulon ehtona on koronatesti. Siis ei mitään pakkoa, vaan ehto.

Joku ehdotti hyvää parannusta vilkun käyttöön pikkuympyröissä. Eihän T-risteyksessäkään vilkuteta vain oikealle.

Ajattelin, että Lahti pudottaa parkkimaksuja, jotta keskustaan tulisi elämää. Mutta ei, Lahti nostaa! Mistä tää porukka on löydetty?!

Lahden olisi pitänyt jo keväällä huputtaa ne keskustan koronaa levittävät kosketusnäyttö- parkkimaksulaitteet. Mutta ei tietenkään, eihän sellaista järkeä Lahdessa ole.

Valtuutettu Koskinen yleisurheilun kannattajana antoi virheellisiä tietoja urheilukeskuksen käyttöasteista. Kyllä Ahkeran pienemmät kisat pidetään pääosin Radiomäellä eikä SM-kisoja stadionilla ole läheskään joka vuosi ja silloinkin vain viikonlopun kestävinä. Kansainvälisiä yhden arki-illan kisoja on silloin tällöin.

Kyllä jalkapallo sopii oikein hyvin urheilukeskuksen stadionille kuten tähänkin asti ja jää vielä paljon tyhjiä aikoja. Kisapuistosta eri lajien kansanliikuntapaikkana tulee tehdä kokonaisvaltainen erillinen hankesuunnitelma kaikessa rauhassa ja järkevä talous edellä.

Onneksi meillä taitavat virkamiehet koronan kimpussa, ei ole heillä aikaa aikakauslehtien haastatteluihin eikä näytille kaiken maailman viihdeohjelmiin, kuten ministereillä.

Etkö todellakaan ymmärrä tulevasi ympyrään kärki- kolmion takaa. Ei ympyrässä jo ajava todellakaan "kurvaa poikittain eteesi" hällä etuajo-oikeus!

Lahden sisäinen "pankki" on tase, niin vastasi aikoinaan eräs valtuutettu kysyttäessä, mistä ne toriparkin rahat otetaan. Eli onko tase ja talousarvio eri asia. "Jotain" yhteistä ainakin. Joopa joo

Keskustan pysäköinti kallistuu, täytyyhän fillarifanaatikkojen pyöräteiden sulatus jotenkin rahoittaa!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.