Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Lukijalta | Hinta on ainoastaan yksi vaikuttava tekijä

Ei ole ensimmäinen kerta, kun päätoimittaja Markus Pirttijoki kirjoittaa (ESS 7.2.) Lahden kaupungin väestöpolitiikasta, erityisesti asuntojen halvoista hinnoista ja ihmettelee, miksi ihmiset eivät muuta tänne.

Haluan kuitenkin nostaa yhden positiivisen asian, josta Etelä-Suomen Sanomien tulisi kirjoittaa: kaupungissa on turvallisuus lisääntynyt merkittävästi, mikä on tavalliselle kaupunkilaiselle tärkeää! Muutoksesta kerrottiin Helsingin Sanomissa 9.2.

Tähän kannattaa nyt perehtyä ja tuoda positiivisella tavalla esiin Lahden kaupungin kohentunut turvallisuustilanne. Vielä muutama vuosi sitten erityisesti Lahden keskusta oli Suomen turvattomimpia kaupunkikeskustoja.

Vaikka Lahti ei ole edelleenkään turvallisuuden suhteen kärkipäässä, positiivinen kehitys kannattaa nyt noteerata. Tällä on merkitystä myös kaupunkiin suuntautuvaan positiiviseen muuttovirtaan. Hinta on ainoastaan yksi vaikuttava tekijä.