Näppis: Onko perhekeskuksen suunnittelijalta unohtunut sen kohderyhmä: lapset?

Onko perhekeskuksen suunnittelijalta unohtunut sen kohderyhmä: lapset? Harmaat ankeat kapeat käytävät, vaunujen kanssa ahdas tulla hissistä ja renkaat kuraavat koko aulan, jossa lapset kulkevat sukkasillaan. Missä lämpö ja värit? Lapsia ei arvosteta Lahdessa, että suunniteltaisiin heidän ehdoilla.

Onhan uutiset MTV: Marttiina Aitolehto muutti Kanta-Helsinkiin. Sofia Belorf "palasi Dubaista". Kuka näitä tietoja tarvii valtakunnan uutisissa? Pitääkö olla huolissaan?

Eikö vieläkään ymmärretä, että taloyhtiön osakkeen omistajat ja yhtiökokous valitsevat isännöitsijän ja puheenjohtajan sekä päättävät taloyhtiön asioista itse, eikä isännöitsijä.

Taloyhtiön asioista päättää osakkeen omistajat ja yhtiökokouksen valitsema hallitus, ei isännöitsijä eikä hallitiksen valitsema pj.

Ärsyttää suunnattomasti digilehden (näköislehden) automainokset ns. aukeamien välissä

Ei isännöitsijä mistään päätä! Ylintä päätösvaltaa käyttää yhtiökokous eli osakkaat. Hallitus esittää ja yhtiökokous päättää ja isännöitsijä vain toteuttaa tehdyt päätökset. Menkää sinne yhtiökokouksiin, ettei tarvitse mussuttaa.

Taloyhtiötä johtaa hallitus ja yhtiökokous. Isännöitsijän tehtävänä on hoitaa taloyhtiön juoksevaa hallintoa hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti.

Vanhusten hoidon laatua valvotaan tehokkaasti. Laiminlyöntejä löytyy. Lastensuojelun laitoksiakin valvotaan. Yksityisissä kodeissa tapahtuvan hoidon valvonta on varmasti vaikeinta, siellä ne pahimmat tapahtuvat. Uskotaan vain hoitajan kirjoittamiin raporteihin. Perheisiin sijoitetaan myös pieniä lapsia, jotka eivät osaa puhua tai heillä ei ole ketään kenelle puhua.

Olen ymmärtänyt, että juuri nyt rokotetaan alle 70-vuotiaita, koska heidät voi rokottaa Astra Zenecan rokotteella, ja yli 70-v:lle odotetaan lisää heille sopivampaa rokotetta.

Isännöitsijä on hallituksen alainen eikä päinvastoin.

PHHYKY Koronarokotukset: Minun mielestäni "yli 70-vuotiaat" kattaa myös 75–79 vuotiaat. Eli onko se ongelma, jos Phhyky laajentaa THL:n ikärajoja? Eikö niin ole parempi?

Kuntavaalien jälkeen on oikeus odottaa, että valtuustot ja hallitukset järjestäytyvät ja toimivat tehokkaasti koronasta huolimatta. Siinäpä pulma kunnissa ja kaupungeissa!

Esko A vei Suomen EU:hun, Paavo L rahaunioniin ja nyt Sanna M vei Suomen EU:n vasallivaltioksi ja velkaorjuuteen. Ei hyvä!

Lehtiojantie on yksi suuri koirakäymälä. Miten on mahdollista, että jotkut saavat saastuttaa kauniin kaupunginosamme kadut. Koiravero, ympäristäteko.

Kyllä isännöitsijä on pelkkä renki taloyhtiössä

Löytyykö enää kunnon pankkia, jossa palvellaan? Kun soittaa, niin ainavaan hoetaan "On ruuhkaa palvelemme hetken kuluttua". Asiakas odottaa toisessa päässä jo 10 min. Aina vaan sama jorina. Soittakaa asiakkaalle takaisinpäin. Ei raksuta turhia kuluja. Pitääkö laskuttaa pankkia odotusajalta? Ei hyvä näin. Huonoa palvelua on!

EU-rahat, joilla Suomi tukee Italiaa, olisi voinut antaa Lapin matkailuyrittäjille, etteivät ajaudu konkurssiin.

Älä käy viisastelemaan. Kyllä ainakin täällä meillä päin monen polunvieruspuun oksat on katkottu todella rumasti. Isompi ongelma ovat kuitenkin oksien tyngät, jotka jäävät siihen pään ja silmien korkeudelle, kun latva napsaistaan poikki.

Tiputa ne lumet, mutta älä katko puita. Ne eivät ole sinun, eikä toisen omaisuutta saa vahingoittaa. Järjen käyttö ei ole kielletty tässäkään.

Koirat tuovat iloa arkeen, vaikka itselläni ei ole koiraa. Iloisesti tervehtii haukkumalla ja hännän heilutuksella. Turhaa valitusta keksitään ja pienestä valitetaan. Kyllä kerrostalossakin jotain elämää pitää olla, muuten ihmiset tulee hulluiksi.

Miksi LSL ei puutu koiviston auton touhuun? Ajavat joka päivä pienillä Kabusmerkkisillä autoilla teli linjoilla! Lahti ja LSL mainostavat uusista autoista! Onko vuosimallia 2004–2008 uusia? Voisiko LSL vastata, nimimerkillä huonoa mainosta Lahdelle!

Jari Litmanenkin on valjastettu Kisapuiston stadionhankkeeseen. Hän on väärässä, kun sanoo, että jalkapallo on aina ollut suurin laji. 50-luvulla se oli pesis.

Päijät-Hämeessä on liian erilaisia ajattelutapoja. Riitoja syntyy maalaisten ja kaupunkilaisten kanssa. Kuntia yhdistellään ja ajattelutapojen pitäisi uudistua suvaitsemammiksi toisia kohtaan.

Fimlabin aulassa on kyltti, jossa kehotetaan jonottamaan ulkona. Varmaan vitsi, kun pakkasta on 25.

Jos oikeuden päätöksen mukaan äidin tahto määrää, kuka maksaa lapsen elatuksen, niin tasa-arvoista olisi, jos miehen tahto voisi keskeyttää alkaneen raskauden.

Ei hätää Suomi! Velkaa on vuori ja lisää tulee. Koronarokotukset takkuaa, mutta pääministeri on päässyt Voguen ja Timen kanteen!

Vuodenvaihtees kertoiltiin lehdessä Päijät-Soten lyhentävän hammaslääkäriin jonotusajan pariin viikkoon. Tänään sain kiireettömän hoidon jatkoajan 10.5.2021, pitkä pari viikkoo!

Kiitos Lahti hiekasta Liipolan kävelymäkeen Liipolanmäenpolulla! Nyt pysyy pystyssä alamäessä, kun liukkaus poissa.

Jos ei ennen ollut koronatartuntaa, niin 15.2 sen sai Trion rokotuspisteessä. Rokotteet myöhässä ja ihmisiä kertyi vähintään 30–40 jonoon. Käytäväkin täynnä! Huh huh!

Uusi ohitie on ihana. Kiitos. Upeasti tehty, ilo ajella.

Alle viisitoistavuotiasta ei rikoksesta rangaista. Mutta jos vanhemmat joutuisivat vastuuseen heidän rikoksista, voisi kuri kotona koventua ja nuoret pysyisivät paremmin kaidalla tiellä. Nyt niistä rikoksista joutuu vastaamaan yhteiskunta, joka sanoo vaan, että ei ole resursseja. Mutta kyllä sormi saisi osoittaa kotia kohti.

Kannustetaan hakemaan valtiontukea pienyrittäjille. Haettu kaksi kertaa, liikevaihto pudonnut 50 %, työntekijät irtisanottu yms. Vastaus: yritys ei kuulu tuen piiriin. Sit mainostetaan, että tukia jäi jakamatta. T. Konkurssi tulee

Mistähän kepu ja demarit ovatkaan löytäneet ministereiksi sellaiset puhekoneet kuin Saarikon ja Kiurun, jotka jatkavat ja jatkavat samaa mantraa sanomatta mitään.

Piikainkyrön metsästäjät, voisitteko käyttää järkeä metsästäessänne lähellä hiihtolatuja!

Lahden stadion on hiihtostadioniksi suunniteltu, ja kisapuisto on jalkapallostadioniksi eli pyhätöksi!

Kuka ihmeen jäärä jatkuvasti vaatii nykyajan liikenneympyrässä "vasemmalle vilkuttamista"? Kortti pois!

Kesämökkiläisenä joudun toteamaan, että Vääksyn kansanterveystyön/perusterveydenhuollon terveysasema on auki vain virka-aikana. Onhan Vääksyssä onneksi myös yksityisiä terveyspalveluja!

Haluavatko liikennöitsijät palelluttaa kuljettajansa jäisiin vessoihin. Missä inhimillisyys.

Kotoa se kuitenkin lähtee. Ei yhteiskunnalle voi sälyttää kaiken tekemistä. Voisiko joku taho selvittää ja julkaista (nimettömänä tietenkin) millaisilla kasvatusmenetelmillä herttaisista vauvoista syntyy Koskelan tapauksen kaltaisia.

THL on vieraantunut perheiden, ainakin lapsiperheiden elämästä.

Täällä Lumo-nimisessä iglussa radan varrella, oli torstaiaamuna omassa lämpömittarissa 17,6 astetta sisälämpötila. Talon oma mittari näytti reilut 21 astetta. Hyvin on mittarit säädetty. Vuokrat on kovat, mutta lämpöä ei saa asuntoon.

Laittakaahan jäitä hattuun te ilmaston muutoksesta vouhottajat. Suomen päästöt on n. 1 Promillea koko maailman päästöistä.Vaikka suomalaiset verotetaan hengiltä, niin maailman ilmanlaatu ei siitä parane eikä maailma pelastu.

Ihminen ei lyö ihmistä.

Edelleen Phhyky:n omia sairaanhoitajia ja ensihoitajia saamatta koronarokotetta. Työterveys Vellamolla ei ole rokotteita, mitä voisi antaa. Kenen kautta Triossa annettavat rokotteet tulevat?

Kysyn vain Lahden kaupungilta, miten suunniteltu pysäköintimaksujen korotus auttaa keskustan elävöittämistä ja tukee alueen liiketoimintaa? Halutaanko kuollut keskusta ja asiakkaat asioimaan keskustan ulkopuolelle? T. asiakas keskustan ulkopuolelta

Phhky hehkuttaa hyvää tulostavoitettaan. Tämä tulos on revitty hoitajien selkänahasta ja potilaiden kustannuksella! Todella huonoa käytöstä ja organisointia sairaanhoitopiiriltä!

Uskoo ken tahtoo. Harjun terveys on enemmän yksityinen yritys. Siellä erikoistuvat lääkärit tuskin valmistuttuaan jäävät hoitamaan meitä, jotka tulojensa takia ovat tk:n asiakkaita. Harjun Terveys oli iso virhe.

Hyvä idea nostaa pysäköintimaksua, saadaan ajettua ihmisiä pois keskustasta. Mitä siellä ihmisillä tehdään. Onhan siellä myymälöissä kiva yrittäjän olla ihan itsekseen. Hyvä idea, todella hyvä!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.