Näppis: Miekkiön miäs sanoo tähän, että on se vaan kohrin konua

Hollola päätti lähteä mukaan Hyvin sanottu -hankkeeseen, jolla pyritään vahvistamaan keskustelukulttuuria ja luomaan turvallista keskusteluympäristöä. Samalla vahvistaen luottamusta ja ymmärrystä toisia keskustelijoita kohtaan. Miekkiön miäs sanoo tähän, että on se vaan kohrin konua.

Tuskin on tutkittu, kuinka monen "huonon matikkapään" takana on oikea akalkulia plus muu hahmotusvaikeus. Matematiikan ongelmia ei saa kuitata motivaation puutteeksi! T. Kokemusasiantuntija

Nyt kun/jos vanhan Tevin tontille rakennetaan asuntoja, tehkää paremmat ikkunat jo valmiiksi, kuin Konserttitalon yläkerroksiin.

Päijät-Soten digiklinikka toimi loistavasti. Aamulla yhteys älypuhelimella. Saman tien päivystyslabraan. Ja lääkärille aika iltapäivällä. Tämä on hyvää sotepalvelua.

Tack Ilkka Kuosmanen! Jag skrattade hersyvästi!

Kylläpä on hyvä käydä avannolla, kun tiet on sulia! PS. Valittajia varten on tien toinen puoli!

Jee... Eka koirankakkavalitus tälle keväälle. Tällä kertaa kohteena kaupungintalon puisto. Odottakaamme kevään ensimmäistä parveketupakointi valitusta.

Hienoa, että uimahalleihin pääsee edes ryhmissä. Samalla voisi avata myös hallien kuntosalit! Päivällä ei mitään ruuhkaa. Korkeintaan 3–4 henkilöä ollut yhtä aikaa. Haluaisin sinne pyöräilemään! Olen kohta ihan rampa!

Uimahallien kuntosalit voisi avata ainenkin päiväsaikaan! Ei ole ollut mitään ruuhkaa. Olisi tärkeä asia kunnon kannalta!

Kuka on pyöräteiden kuraamisesta vastuussa?

Persuehdokas spinnaa Korkiakosken kirjoitukseen. Valtio kustantaa Tapanilan toiminnan.

Älkää hyvät uutisten lukijat sohlatko säätoimittajien kiusana. Äly hoi, älä jätä.

Ruotsissa koululaisille järjestetään aamu- ja iltapäivätoimintaa ekaluokasta kuudenteen ja vanhemmat pystyvät käymään töissä normaalisti. Suomessa ei ole pakko järjestää! Perusopetuslain mukaan vain 1.–2.-luokkalaisille! Menetin työpaikkani epätasa-arvoisen järjestelmän takia. Sukulaisia, keneen voisin nojata, ei ole. Onko päättäjillä ratkaisua tähän?

Miten tämä Launeen terv aseman siirto on niiku näiden Päijät-Sote-päättäjien mielestä mennyt, kun työntekijäporras on aivan pihalla. Heitä ei ole uudessa systeemissä ollenkaan opastettu ja asiakas kärsii! Vika ei ole näiden hoitajien ym. siellä tekijäpuolella.

Ilkka Kuosmaselta 17.2.2021 loistavaa ulosantia Esalaisessa. Hieno kirjoitus "vähemmistökielen" kauneudesta verrattuna tyhjänpäiväisiin aamushown löpinöihin. Kaltaisiasi toimittajia enemmän eikä latujen roskaamistoimittajien yllytyksiä.

Mitä liikkuu ihmisen päässä, joka hiihtää koirineen ladulla ja sotkee ne.

Peskää ja keittäkää maskit, sitten uudelleen käyttöön. Kertakäyttöinen kestää myös sen.

Voisivatko maahanmuuttajakouluttajat ohjeistaa suojattejaan turvaväleistä ja maskien käyttämisestä; markettien miesporukat ovat luvallisesti Lahdessa?

Mikähän osuus paljon hehkutetulla digiympäristöllä on nykyisiin niin yleiseen masennukseen? Onko lainkaan tutkittu?

Hyvä pointti M. Varjonen! Päivitetään nykyistä stadionia kv-kisoja ja pelejä varten ja pidetään Kisapuisto kaupunkilaisten ja kansallistason urheilun kehtona! Ei näin pienellä kylällä kannata seisottaa kahta suurta stadionia liki tyhjillään.

Olen 73 v. ja munuaispotilas. Rokotuksesta ei tietoakaan. Kerkiän sairastua tai jopa kuolla.

Hyvä Olan valtuutetut suunnitelma 4. S-market laajenee kenkätalolle päin Prismaksi.

Sote ei toimi, Vapaavuori on samaa mieltä minun kanssa, reseptiasiat ja muut, ei kukaan ota vastaavaa lääkettä, eikä kerrota mitä.

Monikaistaisessa liikenneympyrässä tulee käyttää vasenta vilkkua, kun aikoo siirtyä sisemmälle kaistalle!

Mihin kummaan on tv:stä joutuneet hyvät saksalaissarjat esim: Syyttäjä, Kriminalist, Kahden keikka, joita tällaiset vanhemmat ihmiset katsoisivat mielellään. T 82 v. mummo

Ei saisi sanoa, mutta koronasta on seurannut hyvääkin. Ollut ihanaa ilman väen tungoksia ja älytöntä meteliä joka paikassa. Sitä tulee ikävä.

Ilkka Kuosmasen teksti tänään erinomainen! Itsekin pohjoisesta Lahteen muuttaessani olin tyytyväinen, kun pääsin kuuntelemaan ruotsinkielistä radiota, usein päällä autoa ajaessa. Hyödyllistä ajankäyttöä.

Vasemmalle vilkuttaminen olisi tarpeen siksi, että se kertoisi/varmistaisi ympyrään tulevalle aikooko vastakkaiseen suuntaa tuleva auto kurvata poikittain eteen. Nykyinen pelkän oikean vilkun sääntö on tehty isoon vanhanliiton ympyrään.

Miksi ihmisiä holhotaan? Minä ainakin annan muutaman roposen silloin tällöin mieluimmin kulttuuriin, urheiluun ja kaikkiin kohteisiin, mihin Veikkaus on nytkin pelirahojamme jakanut, kuin ahneen valtion kirstuun verojemme lisäksi! AA

Huom! Suuren lahtelaisen linja-autoyrityksen kuljettajat. Voitteko lopettaa puhelimen käytön ajaessa. Kyseessä on sinun ja matkustajien turvallisuus.

Heinolassa koiran omistajat eivät kerää koiransa jätöksiä. Että suututtaa. Niitä pitäisi sakottaa ja lemmikki kokonaan pois.

Ehdotus liikenneturvallisuuden parantamiseksi. Voisiko tehdä harjasulatusta vielä tänä talvena pyörätiellä Aleksanterinkadulla välillä Vesijärvenkatu - Kauppakatu, jotta kävelijät huomioisivat paremmin pyörätien kyseissä paikassa. Tämä parantaa liikenneturvallisuutta. Kun kävelijät tietävät paikkansa.

Milloin Jalmarin kuntoutussairaalassa rokotetaan koronaa vastaan yli 80-vuotiaat? Henkilökuntakaan ei tiedä.

Mikä on Lahden sisäinen pankki? Sieltäkö sitä vakuudetonta lainaa saa?

Pitääköhän variantitkin lomaa tulevana kesänä lämmön ja valon vuoksi? Onko se niillekin jo liikaa sisäisesti?

Baareissa ollaan tiiviisti vierekkäin. Samoin rokotuspaikkojen odotustiloissa. Vaalipaikalla oltava vaalisalaisuuden vuoksi etäällä toisistaan.

Jotkut ryöväävät suomalaisvanhuksia jopa tekaistuin kolarein ja valepoliiseina toimien. Kertokaa iäkkäille läheisillenne, mitä ja keitä ei pidä uskoa.

Isännöitsijä vastaa hyvästä hallinnosta taloyhtiössä. Ja toimii taloyhtiön hallituksen mandaatilla. Taloyhtiön yksittäisistä henkilöistä puheenjohtaja käyttää suurinta valtaa, jolta isännöitsijän on ensimmäiseksi saatava lupa, sitten koko hallitukselta ja tarpeeksi isossa jutussa yhtiökokoukselta.

Kommentoi