Näppis: Kuka "viisas" määrittelee, kenen uimarin toimintakyvyn ylläpitämiseksi allasliikunta on välttämätöntä?

Kuka "viisas" määrittelee, kenen uimarin toimintakyvyn ylläpitämiseksi allasliikunta on välttämätöntä? Ainakin se sitten selviää, kun olet raihnainen ja huonokuntoinen. Hallit auki kaikille, toivon.

Hölmölän touhua kyllä, ei saa mennä metsään kisoja seuraamaan, kuitenkin suositellaan nyt luonnossa liikkumista, äly hoi.

Selkeämpää asiaa, kuin kiertoliittymässä ajaminen, ei voi olla. Silti aina jonkun pitää länkyttää.

Eli citymarkettiin jatkossa hame päällä, niin saa pysäköidä lähemmäs ovea.

Arvoisa metsänomistaja, saanko ilman lupaa pudottaa lumen puusi oksalta mahtuakseni menemään? Vai omistatko kenties lumenkin?

Lahden ensi- ja turvakoti rapauttaa parisuhdetta, avioliittoa vastoin kirkon ja Raamatun kantaa, erokoulutusta, -kahviloita ja -tukihenkilöitä. ESS 13.2.

Kiitos Jyrki Vaahermalle asiallisesta ja tietopitoisesta mielipidekirjoituksestasi viikolla 6, koskien formiaattikemikaalia, jolla pidetään pyörä- ja kävelytiet sulina. Aineesta ei koidu kuin vahinkoa lemmikkieläimien tassuille, kävelylenkkeilijöiden kengille sekä pyöräilijöiden vaatteille ja pyörien renkaille ja ketjuille.

Nyt Suomella on kolme H:lla alkavaa tosi pätevää Venäjä-asiantuntijaa: Haapasalo, Halonen ja Haavisto, joista muu EU voi ottaa oppia suhteiden hoitoon.

Hyvä kirjoitus hauvelilta kävelytiestä. Samaa mieltä varmaan toisetkin koirat.

Ymmärtää jotenkin näinä aikoina hoitajien paineet. Mutta ei niitä pidä purkaa apua hakeviin asiakkaisiin.

Palvelutaloissa tehdään äkkiä liikkuvasta ihmisestä liikkumaton, kun sidotaan tuoliin kiinni, valvooko kukaan?

Eduskunnan p.mies/pj Ei saanut pidettyä järjestystä tv:n välikysymysohjelman aikana! Pj:n arvovalta kärsi pahasti. Sijaiskäytäntö uusittava! Katsojien luottamus edusk.työhön heikkeni.

Kiitos huoltomiehelle, että laitoit asuntomme lämmöt kuntoon avaamalla termostaatista oikean ruuvin.

Voi, kun joku auttaisi metrin levyisen väylän Ruoriniemen kärjestä Myllysaareen.

Näppipalstan pitäjä on juuttunut menneisyyteen. Kun esitin kuntavaalien siirtoa lokakuulle, niin nyt sitä on esittänyt proffatkin. Myös harvinaistuvien, kuten metsäkanalintujen ja m-jänisten ampumisen kielto on sensuroitu. [Kiitos palautteesta. Löydätkö viestisi tästä verkkonäppisten satsista? Kaikki näppikset eivät mahdu paperilehteen. T. Toimitus]

Syyttäjä, jonka mukaan rikollisjärjestöön kuuluminen on salassa pidettävä asia, ei ole tehtäviensä tasalla. Sellaisia meillä kuitenkin löytyy, joten pidetään pikkuisen pienempää suuta Puolaa, Venäjää yms arvosteltaessa.

Lehdessänne 16.2. on juttu Tiimarin tontista. Luin neljään kertaan lauseen: Haapalankatu 1:n kiinteistöt Logicor-yhtiölle, jne. Miten tuo pitäisi lukea tai ymmärtää? Johtuuko toimittajien huolimattomuudesta vai mistä, että vastaavia kummallisuuksia on tosi paljon nykyään. Ärsyttävää luettavaa.

...Ja samassa jutussa (Tiimarin -tontti), tuskin haastateltava sanoo: "mutta ei uskoisin",

Taas populismin kukkanen eduskunnassa. Ai että Italia saa EU:n elvytyspaketista 200 miljardia? Perusteluja ja faktoja, kiitos, eikä mitään heittoja. Me emme kaikki suomalaiset ole vietävissä.

Toivoisin, että Vääksyn Aurinkovuoren ladut pidettäisiin paremmassa kunnossa, sillä tänä vuonna ne eivät ole olleet kovinkaan kummosessa kunnossa. Miksi taso on laskenut?

Esko Poutiaiselta hyvä kirjoitus Hesarissa. Nurmiviljely ja laitumet välttämättömiä maailman ja Suomen ruokahuollon kannalta. Pelkällä kasvinviljelyllä ei pitkälle pötkitä Pohjois-Suomessa, vuoristopelloilla, epävakaiden ilmojen olosuhteissa jne. Nautaeläimet pystyvät jalostamaan nurmirehun ihmisravinnoksi. Hyvä Esko!

Käsittämättömiä nämä koronarajoitukset, ja hallitus vaan suunnittelee lisää. Näillä saadaan yritykset nurin ei mitään muuta.

Nyt media ilmoittaa koronatartunnat ja kuolleet. Pitää ilmoittaa myös syöpään kuolleet, viinaan ja huumeisiin sekä a-virukseen kuolleet. Voidaan saada vertailla.

No kato se on semmonen juttu että tärkeempi on joku kallis älypyörätienpätkä joillekin kuin halvat luistinradat kaikille. Samalla rahalla.

Urheilua ja kulttuuria on lehdessä joskus sivukaupalla. Minulle turhia, joten en lue niitä. Mutta joudun kuitenkin maksamaan. Joka haluaa, maksakoon.

3. peli peräkkäin, jossa Pelsu möhlii pelin itse.

Ei ihme, että taksi kolaroi Päksin risteyksessä. Viime viikolla taksi punaisissa valoissa seisoessaan hilasi itseään koko ajan risteävälle ajoväylälle, puoli autoa oli jo kääntynyt, kun vihreät syttyi. Ei kyytiin!

Haaviston ja Lavrovin tapaaminen meni täysin Venäjän laatiman käsikirjoituksen mukaan. Venäjä suosii, yksittäisten maiden julkisuutta kaipaavia poliitikkoja ja luo näin säröä Eu:n sisällä.

Kiitos, Marko Varjonen, hyvin perustellusta kirjoituksesta ESS:ssa17.2 kisapuistosta ja sen tulevasta käytöstä.

Kyllä uimahallit tulisi avata kaikille. Altaissahan virus ei viihdy ja järkevästi käyttäydyttiin ennen sulkemistakin.

Nyt tehdään näköjään bisnestä jo uimisestakin, koronan varjolla, aika törkeää.

Ensimmäisen kerran oli 17.2 ESS-lehdessä tieto, että rokotustietokirje ei tule, jos on markkinointikielto. Tämän olisi voinut kertoa jo viikolla viisi, silloin kun niitä lähetettiin.

Eihän ystävänpäivänä enää niitä munkkeja ole saatavilla, nythän syödään jo mämmiä ja moni grillaa jo Juhannusmakkaroita. Kauppa se on, joka kannattaa!

Mitä mönjää on aurattu tiehen, kun polkupyörän renkaaseen tarttuu keltaista, lumensekaista pöpperöä ja myös ratas rahisee. Ei olleet tienpinnat ennen tällaisia. Voi joutua käymään korjaamolla.

Sodan aikana kirkot olivat auki. Ihmiset pääsivät niihin turvaa hakemaan, hiljentymään jne. Nyt kirkot kiinni ja valtava määrä iäkkäitä ihmisiä sairastuu koronayksinäisyyteen erotettuna muista ihmisistä. Se on ehkä pahempi sairaus kuin itse korona.

Hiihtostadion ei ole jalkapallostadion, vaikka jotkut päättäjät niin väittävätkin. Suurin ongelma on nurmikenttä, joka ei kestä pelaamista keväällä talven hiihtelyiden jälkeen eikä syksyn sadekeleillä. Tämän ymmärtää jokainen otteluita seurannut.

Kommentoi