Näppis: Jalkapallostadionille hyvä paikka on Renkomäen sorakuopassa

Jalkapallostadionille hyvä paikka on Renkomäen sorakuopassa. Sehän maisemoidaan lähivuosina. Siellä riittää tilaa, eikä keskustaa tarvitse pilata muutaman potkupallopelin vuoksi.

Nyt pipoa löysemmälle, Fingerporin vitsit eivät ole tyhmiä. Ne vaativat suomenkielisten sanojen eri merkitysten ymmärtämistä ja hyvää yleissivistystä. Suolenkin piirsin- tuliko kuva luonnosta vai suolistosta? Asiayhteys kertoo, mitä tarkoitetaan.

Kyllä maalla on mukavaa, ainakin jos asuu Voistion peltoaukeilla. Pihastani lähtee kelkalla tehty latu, siinä on riskiryhmäläisen lysti hiihdellä. Naapurin muori kiittää Eeroa ja Eliasta.

Kyllä on pahasti hukassa kadun hoito. Pyöräkuormaaja kiillotti linja-autopysäkkiä puoli tuntia, johan tuli liukas Mukkulankadulla tiekarhu olis vetänyt kerralla!

Kuvan kanssa ruoka-annos mainokset, kebab-annos ja vieressä kuva kokiksesta ja broilerifile ranskalaisilla perunoilla. Terveellistä?

Nykyinen vilkkusääntö ympyrässä on hyvä ja yksiselitteinen. Vilkku vasta poistuttaessa oikealle. Ongelmia aiheutuu vain, jos vilkkua ei käytetä. Se ei korjaannu sääntöä muuttamalla.

Onko pakko, jos ei taho. Kaikilla olla älypuhelin ja netti? Onhan ennenkin asiat hoituneet. Tämä viesti kirjoitettu tavallisella kännykällä.

Soita 116 117 ja tarkista oletko riskiryhmää, jos olet, soita 03-410 89420 rokotusaikaa! Helppoa, ilman nettiäkin selviää.

Phhyky. Päks. Jalmari. Akuutti. Päijät Sote. Harjun Terveys. Terveysneuvo. Tori. Masto. Oma Kanta. Fimlab. jne. Ikäihmiset eksyksissä hakiessaan apua terveytensä hoitoon.

Koiraihmiset, kun muutama teistä jättää koiran jätökset jääreiteille niin saamme me muutkin koiriemme jätösten siivoavat siitä kuulla, on todella noloa ja itsekästä jättää keräämättä ja aiheuttaa harmia muille jäällä kulkijoille. Ei ihme, että talven kulkureitit koirien kanssa on vähissä. En kehtaisi jättää itse keräämättä.

Voi kun joku auraisi kävely- ja luisteluradan Tiilijärville, vaikka kaikille tai edes Vähälle Tilkille.

Eihän kaupunki voi tyhjäksi jääneitä tiloja ottaa käyttöön, valtio ei maksa siitä koronakulujen vuokrakorvausta!

Paikallislehtemme omistaja on vaihtunut, ei kuitenkaan olettaisi sen tarkoittavan juttuja kuopiolaisten taloremonteista, siilinjärveläisten siirtolapuutarhamökeistä jyväskyläläisten harrastamisista jne. Eikö ESsanomien levikkialueelta löytyisi vastaavia?

Ikääntyneiden covid-19 rokotusjärjestys THL:n ohjeiden mukaan: 1. 80-vuotiaat ja vanhemmat, 2. 75–79-vuotiaat, 3. 70–74-vuotiaat. Miksi lehdissä on ollut ainakin kahdesti, että yli 80-vuotiaiden jälkeen maaliskuussa rokotusvuoroon tulevat yli 70-vuotiaat. Eikö Phhyky aio noudattaa THL:n ohjeita?

Phhky ja Attendo ystävällisesti laskuttakaa vanhuksianne vain yhden kerran joka kuukausi, ja 10:nen päivän jälkeen kuussa niin, että eläkkeet ovat ehtineet tulla tileille! Tämä siksi, että maksunne nyt nyhtävät kaiken irti vanhustemme eläkkeistä. PS. Mistä rahat lääkärikäynteihin, vaatteisiin (pilattu pestessänne) tai hiustenleikkuuseen, jne., Hyvinvointivaltio Suomi?

Englannissa on vasemmanpuoleinen liikenne, joten ympyrästä poistuttaessa vilkutetaan vasemmalle. Siellä on myös tuplaympyröitä, joissa ajetaan sekä myötä- että vastapäivään. Vilkkujen kanssa pitää olla tarkempana kuin täällä!

Silja Paavola kirjoitti asiaa. Vain FFP2 tai 3 suojaa hengitysteitä virukselta.

Iso osa ESS paperilehden jutuista ei ole paikallisia, vaan Kuopiosta, Jyväskylästä. Ymmärrän miksi, mutta ei tätä ole enää järkeä paikallisuutisten vuoksi tilata. Harmi.

Miksi ei enää voi hiihtää, ellei joku tee koneella valmista latua? Valitse paikka, jossa haluat hiihtää ja ala hiihtää. Katso taaksesi ja kas kummaa siinä on latu! Maailman sivu ennen latukoneita ja moottorikelkkoja ladut on tehty niin.

En ole Asikkalasta, mutta sanon kuitenkin, että menkää sitten myös terveysasemalle omalle paikkakunnalle.

Käykääpä päiväkävelyllä Ankkurin S-marketista Sahanpuiston kautta rantabulevardia pohjoiseen. Koiranpissaa parin metrin välein, suosikkipaikat muuttuneet täysin keltaisiksi, koristeina kikkaroita.

Mistähän mahtaa johtua, kun Uusi Lahti lehti on niin vaikea jaettava, ei tule perille! On aivan turhaa laittaa tietoa jakelupäivystykseen, ei minkäänlaista reagointia asiaan, pitäiskö jakajia hieman asiasta huomauttaa?

Suomen huonompi elintaso johtuu eläkeläisten heikosta ostovoimasta (SDP:n tekemä taitettu indeksikor.) ja Marinin hylkäämästä Vappusatasesta.

Näiltä Fingerporin mollaajilta kysyisin, että kiristääkö pipo? Sarjakuvat on sarjakuvia, eikä maailmaa mullistavia asioita!

Jos ärsyynnyt jostain sarjakuvasta, niin onko se vika sarjakuvassa vai sinussa? Epäilen vahvasti jälkimmäistä.

Vanhasen hallituksen kvartetti päätti 2008, että Suomi alkaa elämään velaksi. En ymmärrä, miksi häntä pidetään talousguruna?

Ruotsi ei aikonaan ottanut euroa käyttöön, talouskasvu ollut yli 2 x suurempi vrt. Suomi. Silloiset VVM Niinistö ja PM Lipponen "uittivat" euron käyttöömme, vaikka siitä piti kansan äänestää.

Isännöinnin hinnan tarkastus kannattaa tehdä, meillä irtisanomisen jälkeen olisi ollut valmis tinkimään yli kolmanneksen hinnasta ja luvannut tehdä samat työt. Ilmaa tuntuu hinnoissa olevan.

Tästä ilmaston lämpenemisestä CO2-vaikutuksesta puhutaan aika paljon. Tietäkää, että CO2 on kuitenkin metsien ja kaiken kasvillisuuden kasvun kannalta ehdoton edellytys. Ilman sitä kasvit eivät kasva eikä eläimillä ja ihmisillä ei ole happea hengitettäväksi.

Kiina boikottiin ja laskettelukeskukset sekä ravintolat kiinni, myös ulkolaiset opiskelijat kera siirtotyöläiset ulos maasta, korona kuriin!

Laittakaa se Aleksin pyörälaskuri keskusta–Laune-välille, jos ei vrk:ssa, 5 000 käyttäjää, voi minusta sulatuksen lopettaa!

Pienokaiset pulkissaan ja jalkakäytävien penkat kasvojen korkeudella keltaisina ja ruskeina. Koiraväki vähät välittää.

Koronavilkku on ihan vitsi! Sain viikko sitten vahvistuksen positiivisesta testituloksesta, mutta viestiä, jossa on tunnus koronavilkkuun ilmoittamisesta, ei ole vieläkään tullut!

Suomen EU:lta saamat elpymisrahat tuhlataan ilmastonmuutokseen. Niin häviävät kuin pieru tuuleen.

Lämmin kiitos sinulle nuori hiihtäjä, joka löysit pudottamani kännykän Kunnas–Takkula-ladulta maanantai-iltapäivänä! Vauhdikkaita hiihtolenkkejä sinulle! t. vähän vanhempi hiihtäjä

Etlarissa on tosi hyvät sarjikset, Fingerpori, Viivi ja Wagner, Touhulan perhe. Eläköön suvaitsevaisuus!

Eikös vieläkään ymmärretä, että taloyhtiön isäntä on isännöitsijä eikä puheenjohtaja.

Ei liene kenellekkään epäselvää kummalla summalla Suomi elpyy tehokkaammin, rajoittamattomalla 6,6 miljardilla vai rajoitetulla 2,7 miljardilla, ja antaen vielä tukea kilpailijamaille 3,9 miljardia?

"Todellisuus on se, mitä pidämme totena. Se, mitä pidämme totena, on se mihin uskomme. Se, mihin uskomme, määrittää sen, mitä pidämme totena. Se, mitä pidämme totena, on todellisuuteemme." Fyysikko David Bohm

On "ystäviä", jotka eivät koskaan soita. Sitten kun otat joskus yhteyttä, heillä on niin paljon asiaa ettet saa suunvuoroa.

Kiitos Leo Vilén kirjoituksesta yksityisestä hoiva-alasta. Niin tosi.

Mahdollisuus nimettömiin koronatesteihin ja rokotuksiin. Tulokset noudetaan koodilla. Samanlainen menettely pysäytti aikoinaan hiv:in leviämisen.

Kiitos Jouni Nurminen. Valehtelun ja täysin mahdottomien lupausten tarkistus kannattaa aina. Näitä liikkuu nyt vaalien alla. Hävettää ehdokkaan puolesta kadonnut totuus. Trumpilaisia riittää.

Maa kovissa veloissa, silti rahaa syydetään ulkomaille. Kauankohan veronmaksajien selkä kestää. Oma petti jo, ei hätää, kun eläkettä riittää kiitos.

Kiitos Orimattilan liikuntatoimen laduntekijöille hyvin hoidetuista laduista. Huom: liikuntatoimi kieltää latubaanalla kävelyn!!

Lahden srk lähettelee laskun näköisiä tarjouksia haudan hoidosta, summana kallein vaihtoehto 441 e. Eikä mitään hintatietoa muista vaihtoehdoista tai mahdollisuudesta hoitaa hauta itse ilman kuluja. Mitä tekee asiaa ymmärtämätön: maksaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.