Lukijalta: Sekä kansainväliset ottelut että kansa sovitettavissa Lahdessa Kisariin

Juhani Melanen

Kisapuistoa ei voi siirtää muualle. Spekulointi tästä asiasta on hyödytöntä. Kisari on Lahden sydän ja dynamo. Kisapuisto on täysin ainutlaatuinen liikuntapaikka, jota on kehitettävä ajan tasalle ottaen huomioon mahdollisimman monen eri liikuntamuodon tarpeet.

Kaupunginjohtaja Pekka Timonen on paljon vartijana, kun ikuisuuskysymykseksi muodostuneen Lahden Kisapuiston kohtalon hetkiä viimein ratkotaan. Lahden kaupunki järjestää Kisapuistosta seminaarin 22.2.2021, jossa joukolla ja pohditaan kruununjalokivemme tulevaisuutta.

Vuosien saatossa asian ympärillä on häärinyt suuri joukko esittelemässä suunnitelmiaan ja näkökulmiaan siitä, miten Kisapuiston uudistaminen ja kunnostus tulisi suunnitella ja toteuttaa mahdollisimman järkevällä tavalla.

Mitä tahansa kokouksessanne päätätte, pitäkää ihmeessä huoli, että Kisari täyttää kaikki kansainväliset kriteerit, joita tulevien otteluiden ja tapahtumien järjestämiselle on asetettu. Huolehtikaa myös siitä, että se säilyy meidän kaikkien peruslahtelaisten olohuoneena periaatteella jokaiselle jotakin.

Tärkeintä on, että Kisapuistosta päätetään nimenomaan yhdessä mahdollisimman yksimielisesti, objektiivisesti ja laajalla rintamalla, sillä yhteisöllisyydessä on tahtotila ja voimaa. Tällöin kaikki turhat haikailut ja pulinat jäävät unholaan ja voidaan unohtaa. Myönteinen pöhinä on hyvä asia!

Futiskeskukselle uusi paikka Lahdessa – miksi jalkapallopyhättöä yritetään Kisapuistoon, jos se ei toivotun tasoisena sinne sovellu?

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut