Näppis: Meillä on jo mitä tarvitsemme!

Totuus on se, että urheilukeskuksen stadion on riittävän hyvä jalkapalloareena! Faneina ja asiantuntijoina sekä veronmaksajina kannatamme sen pitämistä ykköspaikkana. Hyvät liikenneyhteydet ja parkkipaikat, valmiit ja erinomaiset katsomot, maailman luokan valot, lämmitettävä nurmi jne. Meillä on jo mitä tarvitsemme!

Valtiovalta ajaa ihmisiä pakkoyrittäjyyden ansaan ja poistaa samalla perusturvaa. Selvää käsienpesua ja säästötoimi!

Ilmastoahdistuneet voivat itsekin toimia: lautanen tyhjäksi, roskiin vain pilaantunut ruoka. Ruokahävikki älyttömän suuri.

Lahden läpi ajaessani kauhistelin katujen jäistä kuntoa, mutta pyörätiet, ja jalkakäytävät kyllä sulana, ja loistokunnossa.

Ympyrässähän saa nytkin vilkuttaa vasemmalle, mutta miksi pitäisi? Kaikkihan ajaa muutenkin vasemmalle kunnes poistuu ympyrästä. Se poistumisvilkku oikealle tai oikeammin sen käyttämättä jättäminen on se isoin ongelma.

Remonteissa yleensä kulut lähtee juoksemaan asukkailta remontin valmistuttua, niin taloyhtiön hallitus ei saa esittää 2021 kuluja osakkeenomistajille.

Etusivulla selvästi lukee, että taloyhtiön hallitus pyytää saada päättää, koska maksut alkavat ja rakentamisen ajan limiitin kulut on ilmoitettu 2021!

Kirkko jättänyt heitteille pienryhmänsä! Niitä olisi voitu pitää alle kymmenen hengen ryhmissä koko ajan, onhan kirkolla väljät tilat missä järjestää! Esim. sururyhmälle olisi huutava tarve!

Ihana ystävänpäivä toivotus, koiraherroilta Harri ja Pyry. Teille myös kaikkea hyvää, söpöiltä näytätte.

Kunnilla ei ole rahaa maksaa hoitajille suurempaa palkkaa. Ei ole mahdollista kerätä enempää veroja.

Aina, kun tarvittiin apua, tai olkapäätä, sitä annettiin. Mutta kun olisi itse tarvinnut sellaista, kellään ei ollut aikaa. Mieluummin yksin kuin huonon ystävän kanssa.

Toimittaja hyvä, ensin ajatellaan ja sen jälkeen kirjoitetaan. Ei "Kerma vai manteli" vaan "Hillo vai manteli".

Miten on mahdollista, että Liberian sotarikoksista syytetyn oikeudenistuntoa käydään Suomessa? Olen kai tyhmä, kun en ymmärrä?

Kovien pakkasten aikana lintulaudalla oli ruuhkaa. Pakkasten hellitettyä tilaa piisaa. Energiaa linnutkin tarvitsevat kylmillä.

Ympäristöpääkaupunki voisi lopettaa typerän kemikaalin levityksen. Eikö tulisi halvemmaksi kaupungin kustantaa kaikille talvipyöräilijöille nastarenkaat pyöriinsä. T: Nastapyöräilijä

Ihmeellistä toimintaa kaupoissa, menee ostamaan Ystävänpäivänä sydänmunkkia, ei ole, myyty jo monta päivää sitten. Ne pitäisi olla saatavissa Ystävänpäivänä.

Ihme nillitystä, kun pyöräilijät saa muutakin kuin rikottuja kiviä. Koira kulkee hihnassa, jonka päässä olet sinä. Kiitos, Lahti, pyöräreiteistä.

Mitä ihmettä varten Kalle Palander on syöksylaskujen selostamossa "sössöttämässä". Siellä on ihan hyvä selostaja, Kalle vaan pilaa kaiken.

Lopettakaa pyöräteiden sulatus! Rappukäytävät harmaana mönjästä, kengänpohjat tahmeita, koirien tassunpohjat kipeät, pyörät likaisina. Harjaus ja hyvä hiekoitus riittää.

Kaupungintalonpuisto on nykyisin kuin koirakäymälä, keltaiset lumikasat ja kikkareet, ei miellyttävää kävellä läpi. Onko ainoa paikka koirien tarpeille?

Laturaivoa Vesijärvellä! Hiihdin lapsenlapseni kanssa perinteisen latua. Pysähdyin auttamaan lapsenlapselleni huippua päähän, niin takaa tullut naishiihtäjä huomautti kireänä, että voisimme mennä sivuun. Uskomatonta – hänellä oli 10 m leveä baana meidän ohittamiseen! Näytti todella kyseenalaista esimerkkiä lapselle.

Rokotukset. Olen 8-kymppinen keuhkokroonikko. Osaan käyttää puhelinta ja nettiä. Lahdessa yli sadalletuhannelle yksi puhelinnumero, josta takaisinsoitto. Kun kolmeen kertaan eri päivinä tulee se soitto, sanotaan, että teillehän kuuluu jo rokotus, odottakaa hetki, tuut, tuut. Netti kertoo olevansa osaltaan pois käytöstä. Mistä minä saan rokotusajan?

Ehkä olisi kaikkien kannalta paras, että väistämisvelvollisuuksista kinastelevat kävelijät ja pyöräilijät painelisivat järveen umpsukkeliin.

Kunnallisvaaliehdokas, joka lupaa säästää Hälvälän koulun, saa minun ääneni vaaleissa.

Kommentoi