Näppis: Mitä, jos kuitenkin jätettäisiin nuo asematunnelin muraalit tekemättä ja panostettaisiin siisteyteen

Mitä, jos kuitenkin jätettäisiin nuo asematunnelin muraalit tekemättä ja panostettaisiin siisteyteen, nyt virtsa haisee portaissa. Sitä ei muraalit poista.

Ihanaa polkea töihin Lahdesta Hollolaan, kun tiet on sulat, kiitos kaupungin.

Ympyrässä ajavalla on aina etuajo-oikeus, oli ympyrä miten pieni tahansa! Ei ympyrään tulevan tarvitse miettiä, mihin ympyrässä oleva ajaa, väistää kuitenkin.

Metsissä kulkee paljon ulkoilupolkuja niin kuntien kuin yksityistenkin mailla. Muistattehan ulkoilijat, että puista ei saa katkoa oksia ilman maanomistajan lupaa, vaikka kuinka lumi ja jää olisi painanut ne siihen nenän korkeudelle. Jos ei niska taivu, niin valitse toinen reitti.

Totta kai lopetetaan rakettien myynti ja teiden sulanapito. Pääasia, että koiralla on kiva olla. Koirathan tätä yhteiskuntaa pyörittävät.

13.2. lehdessä digiklinikan yhteydenotot vähäisiä! Yksityisyrityksen pelastava digiklinikka ei toimi! Ei ihmiset käytä turhia palveluita! Ja tämän piti pelastaa Päijät-Häme! Herätkää!

Voisiko ESS tehdä syvempää ja parempaa tutkivaa journalismia? Kuinka paljon Hate (Harjun terveys) säästää ja maksaa vähemmän työntekijöille, kun he aikanaan siirtyvät yksityisen TES:n piiriin?

Koronan ja rajoitukset kestää, mutta tämä jatkuva valitus ja rutina alkaa jo olla liikaa. Media lyö löylyä lisää ja kansa narisee. Tämä tilanne koskettaa kaikkia ja Suomi on pärjännyt hyvin. Tsemppiä nyt!

Asematunneli olis paljon viihtysämpi, jos portaat edes joskus lakaistaisiin.

Antaa englantilaisten vaan vilkutella ympyröissään – nehän ajavat väärää puoltakin! Kun ympyrässä on kaksi vaihtoehtoa: poistua tai jatkaa, niin poistumisen ilmaiseminen riittää. Kyllä siitä pitäisi tajuta, että ellei vilkuta poistuakseen, niin jatkaa.

Autoliikennettä vihaavien suunnittelemissa miniympyröissä poistuvien oikeanpuoleinen vilkku ei useimmissa automerkeissä näy ympyrää lähestyvälle, joten sen on pysähdyttävä nähdäkseen mihin ympyrässä oleva on menossa. Vasen vilkku näkyy ja on hyvä merkki ympyrässä jatkamisesta. Järki käteen vouhkaajat!

Voi jösses tätä Suomi-touhua: kaupoissa saa tungeksia, mutta Rovaniemellä ei saa mennä metsään tien laitaan katsomaan rallia. Naurettavaa.

Inhimillisyyden nimissä kannatamme hallituksen toimia lisätä laitospaikkoja huonokuntoisille vanhuksille. Toki on ihanaa asua kotona niin kauan kuin pystyy huolehtimaan syömisestä, lääkkeistä ja puhtaudesta kotiavun tukemana. Säästösyistä ei ketään saa jättää heitteille.

Kaliumformiaatti on pohjavesille haitaton toisin kuin tuhansien koirien ulosteet eikä sotke kuin hiekan ja loskan aiheuttama kura eikä puhko renkaita ja koko runkolinjan matkalla Hollolan rajalle on mahdollista käyttää harjaamatonta pyörätietä. Kiitän kaupunkia loistavasta talvikunnossapidosta.

Olipa tyhjänpäiväinen pääkirjoitus 13.2. Paikallinen sopiminen on siis huono juttu, sillä Teppo Koskisen mielestä paikallinen sopiminen on huono juttu. Onko Koskinen tehnyt montakin rekrytointia?

Jalkakäytävät sulana pitävä aine kaliumformiaatti, joka syövyttää metallia ja betonia vähemmän kuin kloridit. Se hajoaa hiilidioksidiksi ja vedeksi sekä on kallista.

Taannoin Ylen uutislähetyksessä kuultiin presidentti Trumpin selkeät sanat liittyen kutsuun kokoontua Capitol kukkulalle "peacefully and patriotically". Miksi Ylen nykyisin esitettävistä klipeistä tämä on jätetty pois?

Ostetaan joukolla suomalaisia tuotteita ja palveluita. Pidetään yhdessä Suomen pyörät pyörimässä.

Ilo kävellä aurattuja järvenjääpolkuja pitkin, mutta olkaa koiralliset kulkijat ystävällisiä ja muistakaa ottaa ne kakkapussit mukaan ja käyttöön myös jäällä kulkiessanne. Pidetään siistinä myös nämä reitit yhteisen viihtyvyyden puolesta.

11.2.2021: Koronan takia sairaalassa 0,0017 % ja teholla 0,00029 % suomalaisista (lähde THL). Tilanne on parempi kuin aikoihin. Toki missään vaiheessa tilanne ei ole ollut huono. Ja nyt en ota kantaa tartunnan jälkitiloihin, kenenkään koronaan liittyvään menehtymiseen, ahdistukseen, uutisointiin, maskeihin, käsidesin ryyppäämiseen tms.

Mikä tarve on pitää torikokousta marketissa.

Mistä näitä ajokortteja saa, nytkin kuljettaja tuli pihasta ja lähti kiertoliittymää ajamaan väärinpäin.

Taloyhtiöiden hallitukset ryhdistäytykää ja sanokaa kartelli-isännöitsijätoimistot irti sopimusten mukaisesti. Ei oikeudenkäyntejä, saatavat korvaukset ei kata kuluja.

Tänään 12.2. kävin Triossa koronarokotuksessa kahden sukulaiseni kanssa. Kaikki oli hoidettu erittäin hyvin. Asiaan oli paneuduttu ja tapahtuma saa paljon kiitoksia. Saimme uuden rokotusajankin. Mummo 86 v.

Seurahuoneen siistijöille on suunnitteilla silta Aleksanterinkadun yli. Mukkulaan menijöille olisi enemmän hyötyä Vesijärvenkadulla sillasta Aleksanterinkadun ja vapaudenkadun yli ja katuverkko rauhoittuisi.

Kiitos lumettomasta, sulana pidetystä kevyenliikenteen väylästä. Onpa mukava matkaa taittaa! T. Tyytyväinen talvipyöräilijä

Oiskohan mahdollista kehitellä koirille pilleri, että turren virtsa olisi kirkasta? Ei olisi noita keltaisia hankia.

Kyllä minä niin mieleni pahoihin, kun lumeton pyöräreitti loppui kesken matkanteon, niin oli hyvä ajella! Vaikka toisaalta, hyvinhän tuo pyörä rullasi myös kelvosti auratulla reitillä. Kiitokset!

Harjun terveyden digiklinikka on auki 24/7, siellä ei vain ole kukaan töissä tuota aikaa... eipä toimi lupaukset ainakaan vielä.

Edelleen ihmettelen, miksei ilmoiteta koronatestattujen määrää vaikka ilmoitetaan tartunnan saaneet. Tartuntalukuhan on ilman perustietoja arvoton.

Kiitos, luhtikyläläiset ja sponsorit, uudenlaisista "katuvaloista"! Olimme varta vasten autoilemassa ja ihailemassa tuttua läpikulkutietä. Jalankulkijoitakin oli lauantai-iltana paljon, suurimmaksi osaksi "hyvinvalaistuina". Me olimme liikkeellä klo 19 jälkeen, joten moni ehtii nähdä valot vielä ennen kynttilöiden sammumista.

Miten taloyhtiön hallitus voi esittää kutsussa 3 miljoonan euron remontin hyväksyttäväksi perustellen remontti-v kuluiksi 150 e/kk, muut tiedot puuttuu.

On kyllä ollut todella kierosti tai ammattitaidottomasti laadittu kokouskutsu, kun yritetään ilman laskelmia saada ihmiset hyväksymään epävarmat tiedot.

Käytännössä taloyhtiön hallitus on saanut remonttitarjouksen, mutta oma rahoitus ei ole kunnossa ja yritetään hyväksyttää yhtiökokouksessa vajaa tiedot.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.