Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Suomessa koulutetaan liikaa

Suomessa koulutetaan liikaa. Siinä osittainen ongelma työpaikkojen ja hakijoiden kohdantaan. Vähemmän korkeakouluja ja enemmän ammattioppilaitoksia.

Kiitos TV2 :n toimittajille aamujumpasta sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

"Pitääkö olla huolissaan", kun Anianpellon markkinahiihto 14.2.? Asikk. hyv.voit.joht. Matti Kettusen on syytä olla, jos koronatilanne pahenee tapaht. vuoksi. Pakkasilmalla kun räkä tahtoo muutenkin roiskua.

Ketä voi Fingerpori loukata, ei ketään. Onhan olemassa nämä "aikuisten leikit", ei nekään ketään loukkaa. Huumoria "kehiin", hyvät ihmiset!

Kyllä uimahallit voisi olla päivällä auki!

Israelissa pannaan jono pystyyn ja rokotetaan. Mikä estää saman Lahdessa?

Uusmaalaiset, joilla on talviasuttava kesämökki Asikkalassa, ottakaa se "henkireikänä" nyt talvella. Muuntovirus voi viedä teiltä sen mahdollisuuden ensi kesänä viime vuoden kesän tapaan.

S-Pankin asiakaspalvelu on ruuhkautunut Debit-kortin muuttuessa maksulliseksi. Lahden Holman S-Pankki kyykyttää asiakkaitaan kunnolla ja päättikin remontoida juuri nyt ja sulki ovet! Hämeenmaan S-ryhmän on hyvä muistaa, että asiakas on se, joka päättää, minkä kaupparyhmän kassajonossa seisoo!

Tykätään katsella Salkkareita, Poliiseja, Armania mutta miksi tausta"musiikki" on niin äänekästä, että peittää alleen puheen? Vaikeuttaa keskittymistä ja pilaa katselun ja ärsyttää. Voisiko joku tehdä sille metelille jotain? Onko mikrofonit kantapäissä, kun puhe ei kuulu, mutta hiekka rapisee ja kannat kopisee. mummo 73

Viisaita puhut Hannu Heikkinen, ESS 10.2. Kannattaa lukea, jos meni ohi.

Juuri näin, Kati Anttila. Lapset ovat erilaisia. Kuunnellaan heitä. Harrastuksiin osallistuminen ja niiden määrä ei ole ihmisen mitta.

Uusien ratalinjojen myötä Lahteen jää vain paikallisjuna Lht-Hki välille. Kouvolaan Helsingin kautta?

Kiitos kirjoituksesta Kati Anttila. Turvallinen koti lapselle on parasta.

Kun suomalaisia aikanaan muutti USA:han, Kanadaan tai Australiaan, ketään ei elätetty, itse piti hankkia työtä, asunto ja kielitaito. Arvot olivat kristillisiä eikä muuttoliike ollut haitallinen.

Seuraan näppiksistä yleistä ajatusmaailmaa. Julkaistavia valittaessa kannattaisi valita asiallisia ajankohtaisista ja tulevaa ennakoivista aiheista. Poliittiseen vaikuttamiseen tarkoitetut ja "hömppäjutut" voi sivuuttaa.

"Vesijärvihiihtäjät". Kerätään mieluummin rahat Messilän Hannu Yrjölälle kuin kaupungille. Kaupungilla on varaa omiin koneisiin, vain tahtotilasta kiinni. Kyseessä tavishiihtäjät, eihän "siat helmiä tarvinne".

Kyllä on taas huonosti Asikkalassa järjestetty ikäihmisten koronarokotukset, kaikki ajat ovat menneet ja sanotaan että soita uudelleen. Katsokaakin, että yhtään aikaa ette anna seiskakymppisille ennen kuin 80-vuotiaat on rokotettu!

Ulla Vaara, osoitit kirjoituksellasi Uudessa Lahdessa, että löytyy demareistakin ainakin yksi ehdokas, jolla on järki päässä. Kiitos kovasti!

Miksi Lahden Talot näin korona aikana tekee huoneistotarkastuksia. Koronalinko.

Asikkalan markkinahiihto tapahtuma peruutetaan, mutta Asikkalan Jäähallissa pelataan höntsäjääkiekkoa suuremmissa kuin 10 hengen ryhmissä. Oikein pääkaupunkiseudulta tullaan linja-autolla ja samaan bussiin useamman kaupungin alueelta. Järkee vai ei?

Onko tarkoitus todella levittää tautia kun ravintolat auki ja harrastustiloja avataan?

Fingerpori on aivan ihana, se juttu pitää vaan ymmärtää.

En kyllä ymmärrä miten Suomi on vastuussa Venäjän ihmisoikeusloukkauksista. Maksammeko korvauksia kaikille ko. valtion sukupuolisen suuntauksensa vuoksi kärsimään joutuneiden henkilöiden leimaamisesta, mikäli heidät jostain syystä käännytetään takaisin? Aika kohtuuton päätös. (ESS 10.2.)

Jos valitset kävelyn väylän vasemmassa reunassa, valitset myös väistämisvelvollisuuden.

Kaupunki levittää kemikaalia joka pitää pyörätiet sulina. Koirien tassut kuulemma kipeytyvät. Kaupunki, onko teillä esittää Tukesin hyväksymä käyttöturvatiedote kemikaalien osalta. Kysyy JH

Herää epäileväinen kysymys rokoteasioista, miksi meille jo valmiiksi sairaille annetaan huonompaa Astra Zenecan rokotetta, kukaan ei ole kyseenalaistanut asiaa, halutaanko meistä jo valmiiksi sairaista lopullisesti eroon? Vastauksia!

Ei Suomen EU-rahoja Italiaan asti viedä, Virohan ne tarvitsee! Kyllä veljeskansaa täytyy auttaa!

Hyvä kirjoitus ja täysin samaa mieltä Jyrki Vaaherman kanssa. Älytöntä pyörätien hoitoa. Toivon ilmastonmuutosta, eikä tulis enää talvea Lahden seudulle.

Poistakaa kaikki sarjakuvat ja uutiset ja mainokset. Myös tv-ohjelmatiedot ja urheilun voi poistaa lehdestä.

Kyllä, yksinyrittäminen on juuri ns. heittäytymistä, riskinottoa, jota vaaditaan yrittäjältä. Ei kannata lähteä yrittäjäksi ollenkaan, jos ajatus on, että ympärillä täytyisi olla valtava tukiverkko. Yrittäjä on yrittäjä, palkansaaja on palkansaaja, ja näillä on selkeä ero toisiinsa nähden. Rohkeasti vaan yrittäjäksi. Tv. Yrittäjä Lahdesta.

Formiaatti karkottaa ulkoilijat. Paljonkohan tuokin lysti maksaa per tienkäyttäjä. Eteläpuolella Hämeenlinnantietä vilkasta. Ympäristökaupunki hoi, lopettakaa jo hullutus!

Aurinkoisia lenkkeilykelejä ja sulia pyöräteitä lenkin varrella – nautin edes osan matkaa kunnes tassut jäätyy formiaattipyörätielle ja yritän löytää penkan mistä oikaisen metsäpoluille. Kyllä tästäkin selvitään hei! PS. Mun kakatkin kerätään enkä juoksentele hiihtoladuilla.

Klikkailen ajan koronarokotuksille ensisijaisesti sähköisesti tällä mun dosetilla ja kipitän rollani kanssa Trioon -ei haittaa vaikka heikottaa! Miten tää nyt omasta mielestä on suunniteltu?