Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Lainsäätäjä, älä pakota ihmistä tuolle tielle tai tule aidosti avuksi

Yksin yrittäminen on kamikazetouhua: heittäytymistä tyhjän päälle ilman tukiverkkoja. Lainsäätäjä, älä pakota ihmistä tuolle tielle tai tule aidosti avuksi.

Miten voidaan arvottaa HUS-alueella asuva 80-vuotias ikäihminen tärkeämmäksi kuin muualla asuva? Täällä hän ei saa tehosterokotusta 3 vkon päästä, vaan 12 vkon. Ja lehdissä vielä nämä kehuvat. Miten täällä ne sairastavat vanhukset, joille päivittäinen liikkuminen on erityisen tärkeää? Odottavatko vielä 3 kk ennen kuin saavat toisen rokotuksen? Ja onko teho sama kuin 3 vkon jälkeen?

Hyvin joku täällä parjasi liikenneympyrässä ajamista paljastaen ajavansa itse väärin! Siis vasemmalle kääntyvä/ajava ei vilkuta ympyrässä ja hänellä on etuoikeus oikealta ympyrään tulevaan nähden.

Onneksi joku toinenkin on kyllästynyt Fingerborin puujalkavitseihin. Poistaa voisi myös Viivin ja Wagnerin. Pois vaan, kiitos!

Fingerpori Etlarissa on hyvä ja huumorilla höystetty sarjakuva. Näin Korona-aikana se tuo hassun hauskaa elämäämme!

Suomenkieli muuttuu nopeasti. Oikea muoto oli alkaa ulista. Sitten hyväksyttiin puhekielinen alkaa ulisemaan ja nyt sanotaan alkaa ulisee – jopa radiossa.

Sain saunallisesta rivarikolmiosta saman, mitä maksoin 15 v. sitten. Täysi pintaremppa tehtiin silloin. Olen tyytyväinen. Halpaa asumista.

Puuhataan ns. haittaveroa mm. sokeri, suola, rasva. Lihakset tarvitsee suolaa.Tarvitsemme myös voita sekä energiaan sokeria. Perusruokina. Kevyt jutut on keinoistettuja, kovetettuja.

En minäkään joka kerta Fingerporia ymmärrä, mutta silti se on Wagnerin kanssa ESS:n sarjakuvien parasta antia. Nauretaan ja nautitaan.

Jos 80-vuotias haluaa, että nuoret rokotetaan ennen häntä, hän voi itse jättäytyä nyt pois rokotettavista. Viisaampaa on kuitenkin toimia viranomaisten ohjeiden mukaan.

Liikenneympyrässä käytetään ainoastaan oikean puoleista vilkkua, kun poistutaan ympyrästä. Vasemman puoleista vilkkua ei liikenneympyrässä tarvita koskaan, siis ei ikinä ei milloinkaan.

Vesikansassa maksetaan veroja yhtä paljon kuin Salpakankaalla. Esim. Paimelantie auraamatta päivätolkulla.

Kaikki, jotka myyvät esim. leipiä, pullia markettien aulassa, kahvilan ja R-Kioskien myyjät ym. Miksi suurella osalla ei ole maskia! Minä ja moni muu boikotoimme näitä.

Fingerporin "vitsit" ovat todella alatyylistä huumoria, ketä naurattaa?

Miksi Launeen Citymarketissa on parkkipaikkoja vain naisille, jotka asioivat lasten kanssa. Pitääkö miesten jättää lapset kotiin.

Eiköhän täällä Lahdessa olisi ensin viisainta ottaa selvää, miten älykkäämmät seudut aikovat hoitaa massarokotukset.

Voisivatko vartijat tai kaupan henkilökunta opastaa maahanmuuttajanuorukaisia, että eivät parveilisi tiiviinä ryhminä ilman maskeja ja etäisyyksistä välittämättä kaupoissa.

Eläkeläisiltä poistetaan eläkeputki, nyt pitäisi saada pienten lasten äidit töihin. Missä ne työpaikat ovat? Miten tämä eroaa Sipilän hallituksen politiikasta? Työpaikoista pula, ei tekijöistä.

Nyt meillä on kunnon talvi, mutta se ei kelpaa kaupunkimme ilmastovouhottajille, kun jalkakäytäville ja pyöräteille on isolla rahalla keinotekoisesti pitänyt tehdä kesäkeli!

Liikenneympyrässä ei vilkuteta vasemmalle koskaan. Sieltä poistuttaessa vilkutetaan oikealle. Ympyrää kierretään vasemmalle ilman vilkkua. Kortti pois, jos tätä ei ymmärrä.

Sote tekee tehtävänsä, nastolalaiset ei pääse hammashoitoon omassa terveyskeskuksessa. Lahtelaiset vie kaikki ajat, ei järjen häivää, hyvä sote.

Sisältäähän liikenteen päästöttömyysvaatimus ihan varmasti olennaisena osana globaalisti myös ilmailun, täysin turhan massaturismin osalta.

Baarit ym. juottolat ovat auki sen takia, kun kokkarit närkästyy, jos ei voi yrittää, ja persut & sossut marisee, jos ei pääse örveltään. Ja kaikkihan liittyy politiikkaan ja omiin äänestyskannatuslukuihin!

Kiveriön tyhjälle kentälle saatiin ladut. Mukava seurata, kun lapset käyvät hiihtämässä. Koiran ulkoiluttajat älkää talloko latuja.

Rokotustodistus ehdottomasti pakolliseksi, ehdoksi sille, pääsetkö esim. ulkomaille/lta, ravintolaan ym, myös kaupat vois ottaa tämän käytännön!

Nissinen kirjoitti asiaa 8.2. viranomaiset syövät uskottavuuttaan muuttamalla "tutkittua ttietoa" itselleen kulloinkin sopivaksi. Esim. rokotesoppa on hämmennetty niin, ettei ole uskomista mihinkään. Kunhan jotain jolloinkin pistelevät. Törkeää.

Kannatamme uimahallien remonttia ja laudekorkeuksien, etenkin Kivimaan hallin, korjaamista sekä uimahallien ja kuntosalien avaamista. Liikunnalliset eläkeläiset

Tanskassa sentään uskalletaan sanoa mielipiteensä toisin kuin meillä.

Sprinttihiihto on kilpahiihdon "jokkislaji". Kannattaako yritysten sponsoroida hiihtäjiä, jotka yrittävät menestyä vain sprinttimatkoilla?

Minkä vuoksi kaikissa tv-uutisissa näytetään 3-4 koronarokotusta? Osa ihmisistä pelkää pistamisen näkemistäkin ja kavahtaa sanaa rokotus. Sen tilalle voisi ottaa käyttöön vaikkapa sanan suojaus. Saan pian koronasuojauksen.

Kysykää nykyiseltä hallitukselta, onko Suomi enää Pohjoismaa.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun kolme iltapäivää odotin Harjun Terveydestä takaisin soittoa. Näin meitä kohdellaan.

Suomella taitaa olla joka maassa suurlähettiläs tai asianhoitaja. Hallitus laittakoon nämä tienaamaan palkkansa, mainostamaan ja kauppaamaan tehostetusti Suomen vientiä pystyyn, saadaan työpaikkoja ja verotuloja.

Voitaisiinko vetää lippu puoleen tankoon ja nostaa otsikoihin jokainen tehty itsemurha koulukiusaamisen seurauksena? Näin hekin saisivat arvostustusta, vihdoin.

Marin on saanut jo Niinistönkin marisemaan.

Varasin soittoajan Päijät-Soten lääkärille omamehiläisestä, lääkäri soitti ja sain palvelun, tosin Vantaan Mehiläisestä maksu: 39,90 e+toimistomaksu 19,90 e. Pörinä on sekottanut hyvinvointiyhtymän ihan kuutamolle.

Milloin me saadaan S-market Karistoon, nyt on hinnat pilvissä kun on vain yksi kauppias?

Kuka varasti Nastolan vaakunan kunnantalon seinästä?

Kansa vois vähän tutustua historiaan ja oppia, mitä elämä oli sota-aikana. Siihen verraten korona-aika lasten leikkiä!

Samaa mieltä Fingerporista. Ala-arvoista ja loukkaavaa.

Työhuvinvointi on henkisen resilienssin co'ettelua. Hyvinvointi laittaa kiertämään.

Virkavallan edustaja puolustaa etälamautinta julkisesti, mutta missä vaiheessa virkavallan edustaja ilmoittaa julkisesti vastustavansa etälamautinta tai sen käyttöä? Minä olen tavallinen veronmaksaja, edustan tavallista rahvasta, ja minä en ole sellainen ihminen joka puolustaa poliisin etälamautinta, minä olen kyseistä voimankäyttövälinettä vastaan. Saa jakaa ja saa keskustella, ihan miten vain, hyvä että synnyttää keskustelua.

Harhaanjohtavaa: Sanotaan, että halutaan osaajia. Sitten, että siksi on vapautettava työperäinen maahanmuutto. Tulijat rakennuksille ovat harvoin osaajia.

Joo kyllä pitäis päästä konsertteihin ja teatteriin, yhteiskuntahan ne suurelta osin maksaa. Saisi vastinetta veroille. Baarit ovat oikeita yrityksiä.

Rahat menee koulun kurinpitopykäliin ja poliisin etälamauttimiin, mutta rahaa ei löydy uusien työpaikkojen luomiseen. Missä vika?

Sinä, joka ajelet valonheitin pyöräilykypärässä, sut on nyt huomattu jo.

Jos Suomeen hyökkäisi joku, sanottaisiinko rajalla, tänne ei saa hyökätä, mutta tämä on vaan suositus.

En osta sähköautoa, akkutehdas Ruotsissa levittää koronaa.

Koskahan opettajille maksetaan jotain koronalisää? Opettajien ja oppilaiden terveys vaarassa lähiopetuksessa! Huoli on suuri!

Britannia leipoo 3 osiota, Suomi 2 osiota. Selittelyjä paljon. Samoin huutokauppakeisari, Aki, jatkuvasti jotain selitystä, mielenkiintoisempaa olis itse huutokauppa.

Näyttää siltä, että ihmisten välinpitämätön asenne, seuran tarve ja viinanhimo sekä suosituksiin perustunut ohjeistus ja toimimaton valvonta estävät koronapandemiasta selviytymisen. Herkemmin tarttuvat ja vaarallisemmat ulkomailta tulevat virusmuunnokset tulevat Suomeen matkustajien mukana; rajat kiinni tartuttajilta. Rokotteiden toimivuus?

Ajoin ensimm{isen kerran sulana pidettävällä kevyen liikenteen väylällä. Säälin heitä jotka joutuvat sitä päivittäin työmatkoillaan käyttämään ja ajamaan loskapaskassa lähes vuoden ympäri. Verorahoja voisi järkevämminkin kohdistaa. Kyllä se kesä sen lumen sitten aikanaan sulattaa.

Kummallista. Suomalainen pelkää äärioikeistoa ja kuitenkin ilmoittaa kannattavansa. Järjetöntä ja pelottavaa.

Miksei sinne Trioon laitettu pientä tiskiä, jossa nämä yksin harhailevat vanhukset olisivat voineet varata ajan. Minun äiti ei ymmärtänyt kirjeestä yhtään mitään puhumattakaan, että näkö on huono. Tulipahan hänen verkkopankkitunnuksiaan käytettyä väärin, kun varasin ajan. Enkä ole ainoa.

Jos kaikki ihmiset tosissaan lukisivat Raamatusta, mitä Jeesus todella sanoi, ja toteuttaisivat sitä omassa elämässään, niin täällä maailmassa olisi rauha ihmisten kesken.

Esa Konttisen kirjoitus älysuojateistä oli hyvä ja ideaa kannattaisi Lahdessakin vakavissaan harkita.

Miten siellä ei jotku tiedä, että lapsen hoito tarhassa maksaa yhteiskunnalle monta kertaa enemmän kuin kotiäidin hoitamana. Olkaamme kiitollisia, että jotku vielä tekee lapsia tähän maahamme.

Fingerpori-sarjkuva parasta huumoria aamuun. Teräviä sivalluksia ja absurdeja tilanteita. Jotka kolistelevat hauskasti taantumuksen tyhjiä tynnyreitä.

Olen kohta 82-vuotias lahtelainen Etlarin tilaaja, enkä ole löytänyt mistään selkeätä tietoa siitä, miten ja missä koronarokotuksen voi saada. Miksi?