Näppis: Onko kyse suuristakin säästöistä, kun Hollola ei ylläpidä luistinratoja ja latuja viikonloppuisin?

Onko kyse suuristakin säästöistä, kun Hollola ei ylläpidä luistinratoja ja latuja viikonloppuisin? Olisiko liikaa pyydetty edes lumentyönnin (Hämeenkoskelle) luistinratojen yhteyteen, että harrastamaan pääsee silloin, kun perheillä olisi siihen parhaiten aikaa eli viikonloppuisin.

Koronaan sairastuneita Suomessa 46 894, kuolleita 692 eli parantuneita on 46202, asiaa voi tarkastella näinkin.

Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon täällä näppiksessä on kaupungin palveluksessa olevien spinnauksia?

Eikö Donald Trumpin mustamaalaaminen jo riitä tämän lehden palstoilla. Milloin tämä lehti on kirjoittanut mitään hyvää hänestä? Lopettakaa toimitus jo ja keskittykää muuhun fiksumpaan.

Tarja Filatov, unohtuiko demokratian vastustajista mainita Venäjä, joka on tässä ihan meidän lähellä? USA:n muistit, joka kuitenkin on jo ottanut askelia demokratian palauttamisen tiellä. Venäjä on menossa väärään suuntaan.

Todella hieno kirjoitus Tarja Filatovilta demokratiasta ESS 7.2.21.

Miksi toimittaja Säynäjärvi saa päivästä toiseen kirjoittaa täysin puolueellisia Harjun terveyttä vain ylistäviä juttuja?

Jippii, nyt taas tiedän ketä äänestän, hyvä Juri. Vähän aikaa olinkin hukassa, kun Tapiola lähti pois. Assi

Vihdoinkin yöllä tulossa - 30 ja päivällä - 20.

Keneltäkään en ole saanut selvää vastausta, miksi Lahden omakotitaloissa pitää olla erikseen energia- ja sekajäteastia. Jos lajittelen muovit ja kartongit ja vien ne marketin keräyspisteeseen, mitä laitan näihin eri jäteastioihin? Eikö riitä yksi oma keräysastia ja yksi maksu? Biojäte ja muut, kuten lasi ja metalli, menee tietysti eri keräyksiin.

Kyllä Niinistön Villellä on yleistieto hukassa, ehdotti uutisissa Kouvolaan samanlaista kaupunkiraidetta kuin Tampereella.

Viitaten 7.12. pääkirjoitukseen "Onko Helsingissä 3 kertaa mukavampaa?" Helsingissä työmarkkinat vetävät, toisin kuin Lahdessa, jossa taitaa olla kaupungeista valtakunnan korkeimpia työttömyysprosentteja?

Ps. Rami Lehto, haluat Lahteen lisää teollisia yrityksiä duunareille. Miten luulet näiden yritysten menestyvän ilman maistereita ja insinöörejä?

Myllypohjan koulu on ollut väistötiloissa kahdessa eri paikassa jo puolitoista vuotta. Koska aletaan saada tietoa, mitä tapahtuu vanhalle, tyhjillään olevalle koululle? Kuka on tästä vastuussa ja miksi mitään ei tapahdu?

Hyvä Tarja F. Nyt olet alkanut "täydellä potenttiaalilla" rokottamaan pääoman lisäksi myös sosiaalista pääomaa. Varmasti vihapuheet loppuvat!

Hyvä kirjoitus, Markus Pirttijoelta: Onko Helsingissä kolme kertaa mukavampaa? Tuntuu kummalliselta, että 5 m asukkaan harvaan asutussa Suomessa kaikki haluavat asua samalla niemennokalla! Tavallisten ihmisten palkatkin jotakuinkin samanlaisia, ainakin verotuksen Suomessa! Kouvolan yksiön saa säästettyä 5 vuodessa, kun Hgissä menee 29 v yksinasujalta! No markkinatalous hoitaneet hommansa!

Kyllä on reippaita ja ystävällisiä Keijupuiston mölkkymiehet, kun kolaavat samalla lasten luistelujään.

Hyvät ympäristöpääkaupunki ja Liisu, ihan uteliaisuudesta kysyisin, että kuinka autojen valtaama kävelykatu Malskilla sopii arvomaailmaanne?

Lahden asukaslukuennuste v. 2030 on 122 200. Eli tämän päivän lukemasta +3100 asukasta. Uusia asuntoja rakennetaan 4 770. Eli kaikki uudet asukkaat saavat uudet asunnot. Ja markkinoille jää vielä 1 670 tyhjää asuntoa. Siis vuonna 2030.

Miksi ympäristöpääkaupungin energiayhtiö viivyttelee siirtymistä aurinkosähkön tuntinetotukseen viimeiseen saakka, kun suurin osa yhtiöistä siirtyy jo tänä vuonna.

Hyvät vanhemmat. Muistuttakaapa lapsianne, jotka koulumatkoilla ja muutenkin pyörivät aivan vieraissa pihoissa, että lumikasoihin ei mennä, jos ei tiedä, mitä siellä alla on. Monet pensaat ovat peittyneet lumen alle ja niistä katkeilevat oksat, jos niiden päällä kiipeillään ja jalkakin voi jäädä oksien väliin kiinni. Ei tosin ole mukavaa sekään, että jo kerran kasatut lumet levitetään uudelleen pihakäytäville.

Saako tänne kirjoittaa, että YLE verolla saatavat tv ohjelmat on nähty moneen kertaan, ja ne vähät, mitä uusia tulee, ovat pääosin kelvotonta roskaa ja poliittista propagandaa. Katselukelpoiset ohjelmat löytyvät suoratoistopalveluista eri maksuja vastaan. Radiosta voi sanoa samat sanat. Yle-vero on poistettava ja yhtiö ajettava pääosin alas.

Eikös sen Harjun Terveyden pitänyt helpottaa hoitoon pääsyä. Onneksi sentään se edellinen sote kaatui. Tätä samaa ei oota koko Suomeen. Varjelkoon meitä siitä. Rahalla juu, mut kun ei sitä oo. Entäs se Fimlab.

Pääministeri Marinin pitäisi puuttua presidentti Niinistön puhelimella rimputteluun valtionpäämiehille ulkopoliittisissa asioissa, hän ohittaen näin valtioneuvoston tärkeissä Eurooppaa koskevissa asioissa.

Koronarokotuksen ottaneet ikääntyneet julkkikset kertovat saavansa seuraavan rokotteen 2–3 viikon perästä. Sekö kolmen kuukauden rokotusväli ei siis koskekaan kaikkia?

Heikki Hiilamolle tiedoksi: kotitalousvähennyksen voi ilmoittaa verottajalle, kun laskut maksettu. Saa verokortin alemmalla prosentilla heti kun ilmoittaa netissä. Ei siis vasta seuraavana vuonna.

Tehostekoronarokotteen antoväliä aiotaan venyttää kolmeen kuukauteen kolmen viikon sijasta. Eikö aina pitäisi noudattaa lääkkeenanto-ohjeita? THL kai ottaa vastuun?

Kiitos hyvistä laduista Vääksyn Syrjäntaa.

En tiennytkään, että koronavirus tarttuu vasta kello 22.00 jälkeen, jolloin baarit sulkeutuu. Konsertit ja teatterit toimintaan hallitusti, siellä ihmiset vastuullisesti maskit päässä.

"Alkoi ulista" oli vielä taannoin ainoa hyväksytty muoto. Kun nuoriso toistuvasti ja enenevästi alkoi puhumaan kieliopin sääntöä rikkoen, kielitieteilijät antoivat periksi. Kieli elää!

Fingerpori on paras sarjakuva koko Etlarissa. Hienoa satiiria ja sarkasmia. Ei saa lopettaa siksi, ettei se joillekin aukea.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.