Näppis: Kaupunki olisi voinut vaikka piffata tilat innokkaalle yrittäjälle

Kaupunki olisi voinut vaikka piffata tilat innokkaalle yrittäjälle, joka olisi halunnut tarjota kahvilapalveluja ulkoilijoille Tapanilan hiihtomajalla. Ei kelvannut edes järkihinta kaupungille. Kannattavampaa pitää tilat tyhjillään?

Näköjään rokotteellakin saadaan eriarvoisuutta/epätietoisuutta/ vertailua/kateutta/ hämmennystä aikaan.

Ymmärrätkö, että kotona lastaan hoitava saa pienen murusen siitä lastenhoitotyöstä, mitä se yhteiskunnan maksamana tulisi kaikkine oheiskuluineen?

Kehuit erinomaista Tokmannia, kun erikseen kysytään, haluaako kuitin ja kuulutit muitakin toimimaan niin. No, jos joku virhe tulee, niin mistä katsot ja todennat sen? S-ryhmässä tosin saa sähköisen kuitin puhelimeen (tarvii aps:n). Se on hyvä!

Nyt lahtelaiset sukset esiin ja hiihtämään! Ladut on huippukunnossa. Korona unohtuu perinteisessä harrastuksessa.

Kiitos Harjun nopeasta takaisin soittopalvelusta. Ajallaan soittivat takaisin. Ystävällinen s.hoitaja ja asiat hoituivat. Niin kaivo vastaa kuin sinne huudetaan.

On hurskastelua puhua kiusaamisesta, kun meillä on arvostetussa asemassa väkivaltakoneisto, kuten armeija poliisi. Näitähän yleisesti ihaillaan.

Kuitti tulee aina antaa automaattisesti ostoista! Kassan ei tule kysyä, haluaako asiakas kuitin vai ei. Jos asiakas ei halua kuittia, ilmoittakoon hän siitä kassalle.

Kyllä kassakuitti on tarpeellinen. Usein virheitä!

Henkilö yli 60, ei kymmeniin vuosiin ole käyttänyt mitään terveyden hoidon palveluita. Kunto huono, koska saa rokotteen?

Miksi ei Tapanilan hiihtomaja vuokrata, mutta rahaa laitetaan miljoonia pyöräteihin.

Tarkista, onko puhelimessasi sulku, joka estää nimettömät puhelut. Minulla oli se uudessa puhelimessa, kun ihmettelin, miksi ei lääkärin takaisin soittoa kuulu. Vein puhelimen DNA-myymälään jossa poistivat ne sulut. Lääkäri oli yrittänyt silloinkin kolmesti soittaa.

Ei todellakaan toimi Harjun terveys. Takaisin soittoon ei tule vastausta koronarokotteeseen ja kun saa yhteyden jotain kautta, on tuskastunut vast. että kaikki on vasta suunnitteilla ja sekaisin.

Samaa mieltä 5.2 olleen kirjoittajan kanssa näppiksellä. Aluejohtajan vastaus Fimlabilta oli ylimielinen, erittäin ala-arvoista suhtautumista iäkkään ihmisen ongelmaan. Vai pitäisi juosta kaksi kertaa saman päivän aikana verinäytteessä. Kaiken piti olla kaikille sujuvaa ja ystävällistä. Huh huh.

Tulisi äkkiä laki osatyökykyisten työllistämisvelvollisuudesta. Ainakin phhyky näyttää hankkiutuvan eroon osatyökykyisistä, vaikka sote-alan työntekijöistä pitäisi olla pula. Näinkö pysytään budjetissa – palvelujen tasoa laskemalla.

ESS tiedottaa koronarokotuksista, mutta ei puh.numeroa, mistä voi Lahdessa varata ajan. Tiedotus toimiikin muuten, mutta Harju toimii ihan eri tahtiin. Mistä lehti saa tietonsa?

Helsingin Yliopisto noudattaa Suomen lakia kieltäessään yksityiseltä yhtiöltä lääkärien erikoistumiset.

Nyt on Lahella rahaa. Nyt teitä leventämään ja kaventamaan. Nyt lämmitettyjä pyöräteitä ja sassiin. Ennen vaaleja otan selvää, mihin puolueeseen kuuluivat nämä älypyörätien keksijät. Se puolue tai puolueet jää rannalle ruikuttaa.

Kiitos Saara Vehkalalle rohkeasta avoimuudesta yleisönosastokirjoituksessaan ESS la 6.2.

Miksi Suomen valtio ei palauta ulkomaalaisia rikollisia kotimaahansa. Jos on Suomen kansalaisuus, otetaan kansalaisuus pois ja ulos. Valtavat määrät meidän verorahoja käytetään ulkomaalaisten tuomioihin kuten tämä Liberian kansalainen. Ulos täältä ja tuomittavaksi sinne, mistä tulikin.

Onko Lahden rakennustyömaat käyty läpi koronatarkastajien toimesta. PHKS iso työmaa, jossa työntekijät ahtaissa kopeissa. Käytetäänkö työmaalla maskia koko ajan? Kuka valvoo?

Ottakaa ihmeessä kassakuitti. Paljon virheitä tarjoustavaroiden hinnoissa, joutuu oikaisemaan jatkuvasti, jos ei tarkista tai ei kuittia ole, sitä ei voi tehdä.

Uskonto ei ole satua. Siihen liittyy vahva historia. Suunnilleen Jeesuksen syntymästä nykyinen ajanlaskumme on alkanut. Siis opiskellaan vaan uskontoa ja historiaa.

Kiitos Lahti Energian nohevalle päivystäjälle, joka pe-iltana tulit korjaamaan talomme lämmityksen. Hienoa asiakaspalvelua.

Harju-terveyden palveluun sisältyy lääkärin kohtaaminen digiasiointi- sekä päivystyskanavissa. Menevätkö ne lahtelaiset, joilla ei ole digilaitteita/digiosaamista aina päivystykseen, kun on tarve asioida lääkärin kanssa? Mihin jäi ajanvarausmahdollisuus lääkärille? Lupaushan oli, että lääkärille pääsy helpottuu uudessa järjestelyssä. Toisin kävi.

Hollolassa käytetään enemmän maskeja kuin Lahdessa, Suomessa enemmän kuin Ruotsissa. Kummat ovat viisaampia?

Harjun terveys on alunperinkin tiedottanut panostavansa sähköiseen palveluun ja hoitoon. Hyvin se pelaakin. Puhelu siirtyy automaattivastaajalta toiselle ja taas edelleen seuraavalle.

Urh. selostaja tai asiantuntija eivät sano urheilijan nimeä oikein ja samanlailla. Jaa tota jaa tota Mantilalta Mikkosen muistelot. Jauhojärven Golonna, Klebo, Vanhatalon Pinturoon, ärrä särähtää hölmön kuulosta, kun todistaa et Ranska taipuu.

Nykyinen kaupunginjohtaja sai suuren eurooppalaisen ympäristöpalkinnon, vaikka ei ole sen eteen mitään. Oikea kohde olisi ollut edellinen kaupunginjohtaja!

Jalkapallossa, juoksuissa ym. tehdään jatkuvasti näppäriä liikkeitä. Miksei saisi hiihdossa? (Mäki-Bolshunov)

Kansakoulun uskonnon tunnilla kysyin opettajalta, kasvoko Jeesus niin nopeasti: jouluna syntyi ja pääsiäisenä ristiinnaulittiin? Muistan, että opettaja katsoi minua monttu auki. Ehkä hän ei ollut tietoinen ajanolemuksen monimutkaisuudesta?

Kävin Fimlabin labrassa tammikuussa 2 kertaa. Eka kerralla käännyin pois, kun näin odotustilan ruuhkan. Toisella kertaa sama tilanne. Sitten valitsin Nopsa palvelun. Koppiini vain änkesi seuraava "potilas" ennen kuin ehdin alta pois. Onko phhyky ryhtynyt toimeen turvallisen labrassa jonottamisen suhteen? Ei toteudu nyt 2 m:n turvaväli, ei edes 10 cm:n.

Isla Huuskonen oli asian ytimessä. Mikä muu kuin uskonto jakaa maailmaa nykyisin(kin). Viholliskuvat kumpuavat sieltä. Näitä myös nostatetaan sos.mediassa.

Kuinka paljon Suomessa on kuollut ihmisiä koronarokotukseen tai saanut vakavia haittavaikutuksia, saisiko luvut myös maailman tilanteesta?

Ympäristöpääkaupunki ja pyöräilyn edistäminen, mahtava juttu! Formiaatin käyttö keskustassa esim. Vesijärvenkadun kevyen liikenteen väylällä, jossa pääosin jalankulkijoita, ei järjen häivää! Kengät, rappukäytävät, eteiset mustassa mönjässä, ei kiva. Herätys hallinnossa!

Kyllä kypsyttää, kun Etlari käyttää joka päivä puoli palstaa ilmoittamalla "Asiakaspalvelupisteemme ovat toistaiseksi suljettuina". Ilmoittakaa sitten kun tilanne normalisoituu

Miksi kiusaamisesta puhutaan aina koulukiusaamisena? Niin myös Valopilkku. Lauantain jutussa mainitaan, että koulukiusaaminen on raaistunut, somessa kiusataan ympäri vuorokauden. Haloo: koulukiusaamista? Open ja rehtorinko pitäisi pystyä se estämään? Miten?

On tekoälyä ja teknoälyä. On älypuhelimet ja älyrobotit. Ja nyt halutaan älypyörätiet! Onko oma äly kuollut jo sukupuuttoon?

Suomen Kuvalehti alitti journalistisen riman julkaistessaan yhden henkilön mielipiteen laajempana totuutena uuden kierrätyspuiston sijainnista.

Miten Porin Ässät sai ottaa katsojia peliin? Muutama paikallinen saa melkoista ääntä siellä aikaan?

Kehätiellä keskituntinopeus reilusti yli sallitun. Milloin poliisi puuttuu ylinopeuteen? Melunsuojausta parannettava!

Voiko joku kertoa, mistä tulee ja kenen rahoittama on Alfa-kanava telkkarissa?

Kuitti on todiste ostotapahtumasta. Ei vaihtoa tai palautusta ilman kuittia, Tokmannillakaan.

Kommentoi