Näppis: Ei taida mennä kovinkaan kauan, kun saadaan jo ensimmäiset kamerat uudelle kehätielle

Ei taida mennä kovinkaan kauan, kun saadaan jo ensimmäiset kamerat uudelle kehätielle, sen verta vieras käsite näyttää tuo 80 rajoitus olevan.

Kenenkä idea se eläkeputken lopettaminen oli, kun ihmisiä ei kuitenkaan oteta mihkään toihin, sossun jonot kasvaa, kurjuus lisääntyy.

Ei halunnut Lahden kaupunki vuokrata Tapanilan hiihtomajaa järkihintaan, ei saa hiihtäjät munkkeja saatikka kaakaota.

Radiotoimittaja: se on "alkoi ulista" eikä "alkoi ulisemaan". Eikö toimittaja osaa suomea?

Minua on pompoteltu paikasta toiseen Harjun Terveydestä, piti saada lääkäriaika samalle päivälle, mutta kaikki pitää tehdä diginä ja sairaanhoitajan välityksellä. Kysyin, miten saa ajan ja vastaus oli, että jos on rintakipua!

Vanha sähkömiesten kaava: oomi kertaa käämi = pimeenä koko lääni.

Hyviä säästökohteita olisi Liisu, tarpeettomat älypyörätiet ja hyvin liikennettä vetävät kadut.

Avoterveydenhoidosta luvattua takaisinsoittoa odotellessaan potilas ehtii joko parantua tai kuolla!

Kumpi: 20 miljoonan säästö sivistystoimialasta eli 216 henkilöä pihalle vai uusi parkkihalli?

Rokottakaa nopeasti ne ihmiset, jotka työn tai muun takia joutuu liikkumaan ja olemaan muiden kanssa tekemisissä.

Fimlabin Nopsa-pikapalvelu on erinomainen uudistus. Aamulla verikoe syömättä-juomatta, homma valmis kahdessa minuutissa. Kiitos!

Tyytymättömyys kaupungin talouden hoitoon on kaksijakoinen juttu. Joku on tyytymätön siihen, ettei saa tarpeeksi tukea tai avustusta. Itse olen tyytymätön, koska näen, että olematonta rahaa käytetään holtittomasti tuottamattomiin kohteisiin. Työllisyys ei parane siitä huolissaan olemalla. Mitä kaupunkimme tekee, jotta Lahdessa kannattaa investoida?

Miksi auratraktorijonnet pitää päällä työvaloja taaksepäin vaik ajavat eteenpäin siirtyessään kohteisiinsa. Häikäisee kyl hienosti!

Isla Huuskosen kirjoitus 4.2. oli täyttä asiaa, kiitos. Uskonnon opetus pois kouluista, koska se häiritsee muiden aineiden opetusta. Eihän siellä muitakaan aatteita saa opettaa.

Kummasta Lahesta se radio Voima tulee. Pitääkö olla huolissaan?

Baarien aukioloa ihmetteleville: Kyllä baareissa on aika hiljaista ja nehän menee jo 22.00 kiinni, eli tartuntariski ei liene hirveä.

Nyt vihervasemmistohallituksen pitää nopeasti iskeä ja hankkia Sputnik-rokotteet Suomeen. Saataisiin pikaisesti rokotukset käyntiin ja lisättäisiin kansojen ystävyyttä.

Anteeksi, mutta voitaisiinko Etlarista lopettaa Fingerpori-sarjakuva täysin mauttomana ja monien arvoja loukkaavana. Aiheetkin näyttävät olevan lopussa.

Joku hokee täällä päivittäin jostain juottoloista ja kaljan kittaamisesta. Kiitos muistutuksesta, pitääkin poiketa tänään lähikuppilaan lonkerolle.

Olisiko konserttien ja teatterin asiakkaiden vihdoin vuoro päästä harrastuksensa pariin ja baariharrastajien jäädä kotiin?

Minäkin niin kaipaan jo säännöllistä vesiliikuntaa, uintia, vesijuoksua ja vesijumppaa. Kaiken tämän olen korvannut ulkona kävelemällä. Onneksi kevätkin sieltä pikkuhiljaa lähestyy ja mieli virkistyy. Silti vesiliikunta on se, mitä tässä hetkessä eniten kaipaan.

Kyllä fyysisesti työssäkäyvät, nuoret ja lapset maksavat kallista hintaa korona-aikana!

Ilmojen haltia on ollut suopea, saimme valkean joulun, lunta ja pakkasta on riittänyt kaikille tasapuolisesti. Seuraavasta talvesta ei tietoa, ehkä ensi jouluna saamme hikoilla helteellä.

Turha on huolestua kuntavaalien koronaturvallisuudesta. Avataan äänestyspaikoille tilapäinen kaljakuppila ja simsala pim! Ainakin hallituksen kriteerien mukaan turvallisuus on kunnossa.

Rokotusjärjestyksen soisin olevan toisin – ensin rokotettaisiin eläkeläisten työelämässä olevat lapset ja nuoret riskiryhmäl sitten opintiellä olevat lastenlapset. Sitten vasta eläkeläiset – ei välttämättömiä menemisiä. Olen 80 v.

Nuorten väkivaltaa ja pahoinvointia kauhistellaan ihan eduskuntaa myöten. Kun lapset ja nuoret pelaavat väkivaltaisia videopelejä kaiket vapaa-aikansa, niin kyllä se kasvattaa väkivaltaisuuteen. Kun kotonaan ei välitetä, niin tässä on seuraukset .

Haluaisin kysyä liikunta- ja kulttuurilautakunnalta, että ollaanko Kispiin rakentamassa kunnon futisstadionia lahtelaisen jalkapalloyhteisön tarpeisiin? Vai ensisijaisesti pukukoppirakennusta viereen tulevaa tekojäätä varten?

Koronarajoitukset jatkuu. Eläkeyhtiöt herätys! Vapautuksia yel-maksuihin. Kohta ei ole maksajia! Ahneella paskanen loppu. Mutta tuskin tajuatte.

Mihin suuntaan oli tämä Mehiläisen digiloikka, kun reseptien uusiminen ei onnistu omakannassa.

Ei ollut selkärankaa sulkea juottoloita.

Koronatartuntojen määrällä ei ole mitään merkitystä, kun ei kerrota testattujen määrää.

Sama täällä Paimelan Noitalassa! Ei mitään vastinetta kunnallis- ja kiinteistöveroille! Ei vesijohtoa, viemäriä, teiden ylläpitoa, katuvaloja! No monopolisähköä juuri sikamaisin siirtohinnoin! Pohjois-Hollola voisi liittyä vaikka Asikkalaan tai Lahteen!

Palkansaajien panoksesta talouden pelastajana. Totta kai heitä tarvitaan. Meillä niukkuustekijä on kuitenkin yritykset. Palkansaajista on ylitarjontaa, mitä työttömyys on.

Valtio voisi järjestää koronarokotearpajaiset. Arpoja a 10 eur kymmenkertainen määrä, esim. 50 000 rokoteannoksella tuotto lähes 5 miljoonaa.

Pienet liikenneympyrät järjettömiä. Vasemmalle käännytään vilkkua näyttämättä suoraan menevän eteen. Ja oikealle ei ehdi vilkkua näyttää, kun poistumiset niin lähellä toisiaan.

Katsokaa Yle Areenasta "MOT tutki Hus hankintoja". Laitonta toimintaa, veronmaksajia (myös P-Hämeen) puijataan mm. Koronatesteillä. Rahaa palaa satoja miljoonia. Meno on kuin banaanivaltioissa.

Eikö niitä Nikkilässä olevia narukeinuja, jotka ovat kunnan puolella, saada pois! Lapseni satutti niissä itsensä! Kuka korvaa?

Keskussairaalan Fimlab aina myöhässä, eikä kukaan ole neuvomassa asiakkaita.

Minkähän takia puhutaan niin kovasti Jumalan rakkaudesta? Jumalalla on myös kääntöpuolensa. Jumalan julmuus on vertaansa vailla. Jos nyt Jumala yleensä on olemassa.

Greencapitalin arvostus on huipussaan Lahden Seudun joukkoliikennelautakunnassa, tässä joukossa ei ole yhtään vaaleissa valittua valtuutettua.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.