Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Voi miten ihania luettavia, koululaisten viisaat sanat mielipidepalstalla!

Voi miten ihania luettavia, koululaisten viisaat sanat mielipidepalstalla! Olette ihan parhaita! Hyvää kevättä!

Miksi suurin osa opettajista tulee myöhässä luokkaan? Kyllähän heidän kuuluu olla luokassa ajallaan ja ottaa oppilaat luokassa vastaan. Ei myöhästelevät opettajat voi ainakaan antaa myöhästymismerkintöjä myöhästeleville oppilaille.

Lahden valtuustolle kaupungin väestön kokemat vaikeat sosiaaliset ongelmat ovat olleet toisarvoisia verrattuna hyväkuntoisten katujen uusimistarpeeseen ja Green City -tuhlaukseen. Kaupunkilaiset eivät ole tyhmiä. Vaaleissa he vaihtavat valtuuston.

Miksi kaupunki sallii risteysalueiden, pihateiden ja jalkakäytävien risteysalueiden sivuihin lumipenkkojen kasaamisen? Toivottavasti ei kenenkään pikku ihmisen matka katkea kinoksen takaa tulevan autoilijan eteen, kun ei ole näkyvyyttä!

Koronan rajoitukset turhauttaa. Onneksi on Skype ja Zoom ym. nettiyhteydet, joiden välityksellä voidaan pitää yhteyttä ja osallistua moniin harrastusryhmiin, kuoroihin yms. ja pitää sillä tavalla sosiaalisesti hauskaa. Tämä on nykypäivää, ehkä tulevaisuuttakin.

Vihdoin on alettu puuttua ulkomaalaistaustaisten yrittäjien harjoittamiin laittomuuksiin, hyvä niin. Järjestelmällistä työsyrjintää, henkilöstön epäasiallista, alistavaa, nöyryyttävää ja jopa laitonta kohtelua voi kuitenkin olla myös hyvämaineisissa suomalaisomisteisissa yrityksissä.

Nyt vasta todella tajuan, kuinka vaarallista ja yksioikoisen tyhmää linjaa populistit edustavat. Kuka haluaa 80-luvun Lahden takaisin?

Jos jätteidenkuljetusten kilpailutus sosialisoidaan kiinteistöiltä jollekin virkakyöstille, ollaan pian samassa tilanteessa kuin katujen aurauksessa. Valittaa saat, mutta mitään ei tapahdu.

Hyvä kirjoitus, Riia Kokko. Kannattaa lähettää opetusministeriölle.

Phhyky, ei koulutuksilla saada hoitajien hyvinvointia paremmaksi, vaan lisäämällä koulutettuja hoitajia, palkka paremmaksi ja henkilömitoitus korkeammaksi.

Kasvisruokaa kouluissa! Hyvä Eetu, kirjoitit asiaa.

Hyvon yllä, hyv on olla, kahden vuoden takuu uumanauhalla. FSB yllä, paha olla, ei takuuta huumanauhalla.

Kymiring vaatii lentokentän lähelle. Hotellit lähelle. Hiekkainen, upottava saviympäristö kuntoon. Satsatkaa siihen satoja miljoonia. Kaikki tulee korkojen kanssa takaisin. Pikkurahoilla pelailu vain tuhoaa yhden lähihistoriamme parhaan suunnitelman. Se on maailman hienoin ratahanke. Nimimerkki Keimola opettaa!

Kiitos Marja-Leena Koivikko hyvästä ja asiallisesta mielipidekirjoituksestasi Hollolan Sanomissa. Voimia!!

Suomeen ei Sputnik-Novitshok rokotetta hyväksytä. En ainakaan minä ota sitä!

Harvinaisen tyly bussikuski Riihelän päätepysäkillä. Näin nuoren juoksevan ja kerinneen jo bussin viereen, kun kuski päätti lähteä. Täyttä tylytystä – ei voi ymmärtää! Lähtiessä on peileistä katsottava ympärille, jolloin asiakasta ei voinut olla huomaamatta. Silkkaa kiusantekoa ja pakkasta –10 astetta.

Kyl siel tunnelis kaivot on, mut diplomi-insinööri on ne suunnitellu väärään paikkaa.

Mukkula-Kilpiäinen alueella ammattimies auran puikoissa. Ehdottomasti jatkoon!

Työpaikkoja lisätään yritys/työn verotuksen keventämisellä. Eläkkeelle pääsyn helpottamisella. Miksi ihmisten, jotka koko elämänsä ovat olleet töissä, pitää olla vielä pitempään?

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän työntekijöillä on monenlaista kuormitusta, kyllä, näin on. kotihoidossa ei edes ennätetä tehdä tällaisia kyselyjä. päivässä n. 20 paikkaa ym. kirjaukset ym. ym.

Nosta hyvä ihminen hattua sellaiselle, joka käy työssä vielä 70-senä. Hänellä voi olla muutakin jännää elämässä.

Mitä maksaa älypyörätien kunnossapito? Ensin auraus ja monta kertaa päivässä harjaus, jos vähänkin sataa lunta ja sen litkun levittäminen, on menty ojasta allikkoon.

Huoneessa on elefantti. Sitä voi kutsua myös EU:n "kertaluontoiseksi" koronaelvytysrahastoksi, ja se näyttää ihan liittovaltiolta. Se myös kävelee ja ääntelee kuin liittovaltio. Tuomioja uskalsi sanoa asian ääneen, mistä arvostukseni. Miksi tästä kannasta liittovaltioon venkoillaan? Olisi äänestäjän kunnioittamista kertoa puolueen kanta kiertelemättä ja toimia sen mukaan.

Kiitos, Suomi, perintöverosta. Sukupolvien ajan maksettu veroa, ja nyt en voi vastaanottaa perintöä, kun en pysty maksamaan perintöveroja. Enkä saa lainaa, koska olen köyhä työtön. Ei muita perillisiä. Kiitos Suomi.

Miksi yrittäjät ajavat paikallista sopimista työpaikoilla? Siksi, että työnhakija on aina altavastaaja työnhakutilanteessa.

Oho, Erhola ja kumpp uhoavat muuttavansa lakia saadakseen Harjun Terveydelle lääkärien erikoistumisoikeudet. Miksi ette tässäkään asiassa uskoneet asiantuntijoiden ja hykyn lääkäreiden jo keväällä esittämiä varoituksia. Ylpeys käy lankeemuksen edellä!

Järkyttävää katsoa, kun pakkasella vesi virtaa pyörätiellä. Lahti mokasi kyllä pahasti tällä kemikaalin levityksellä!

Nyt rakennustöissä ilmenee aikaisemmat virheet. Ammattiin opiskelevat Suomessa ovat heitteillä, ei ihme, jos alan kiinnostus on alimmillaan. Isoilla firmoilla on ollut jo kymmenen vuotta rekrytointikielto omille kirjoilleen!

Miten Lappeenrannassa on uimahalli avoinna ja meillä Lahdessa kiinni koko ajan? Vaikka Päijät-Hämeessä tartunnat vähissä ja sairaalassa ja teholla ei ole ollut juurikaan potilaita? Mikä tää vouhotus on?

Samaa mieltä Aika jonka sain -elokuvasta oli huippu. Hyvä näyttelijävalinta ja Olga Temonen ihan paras, kyynelten arvoinen suoritus.

Miksi Suomessa AstraZenecaa väen väkisin yli 65-vuotiaille? Onko tilattu hätiköiden?

Miksi AstraZeneca-rokotetta ei jaeta nyt alle 65-vuotiaille, kuten suurella osalla Eurooppaa?

Ei mikään muutu/ poistu ilman myöntämistä. Samaa "juurta" kuin muutkin riippuvuudet. Työstä käy.

Kuten maskiasioissa keväällä Suomi on nyt AstraZeneca-rokotteesta viisaampi kuin muu Eurooppa.

Kiitos sinä ihana rehellinen ihminen, joka löysit ke 3.2. illalla pudottamani kännykän Hollolan Tokmannin oven edestä! Voit varmaan kuvitella helpotukseni, kun sain sen takaisin kortteineen kassalta.

Vihdoinkin tulossa jopa 40 asteen pakkasia. Jipii. On sitä jo odotettukin.

Holtittomuuden suosiminen on tässä yhteiskunnassa menossa (anteeksi ilmaisu) päin persettä. HIV:n ennalta ehkäisevän rokotuksen antaminen yhteiskunnan kustantamana ei mahdu maalaisjärkeen.

Vai vihreä kaupunki Lahti. Pyörätiet ruskeaa loskaa ja pöperöä. Koominen näky.

Kiitos Orimattilan liikuntatoimen laduntekijöille hyvin hoidetuista laduista. Toivon, että kävelijät noudattavat liikuntatoimen kieltoa latubaanalla kävelystä!