Näppis: Voisiko kansa äänestää upeiden kuvien joukosta kivan lelun?

Ti ESS oli juttua Horneteista. Voisiko kansa äänestää upeiden kuvien joukosta kivan lelun? Ei voisi sitten valittaa isosta ostosta. Valinta lehden tai netin kautta.

Pidät budjettisi kurissa, kun et mene ruokakauppaan nälkäisenä, etkä viinakauppaan selvin päin.

Mäki meni kiilasi niin pahasti Bolsun eteen, ettei Bolsulla ollut mitään mahdollisuutta mennä ohi. Bolsu olisi voittanut Mäen.

Lahtelaisena veronmaksajana olen tyytyväinen, että Kymiring-miljoonat tulee kaupunkiimme. Kisat käydään ja myös korona aikanaan loppuu. Moni vain ei ymmärrä, mikä turistimagneetti MotoGP on.

Lahden Ahkeran nuoret jatkavat treenejä yhä sisällä; Lahdessa ilman valmentajaa, mutta isolla nuorisoporukalla ja Pajulahdessa valmentajan kanssa! Ulos tai etäilemään sieltä nyt!

Yhteisvastuukeräys. V. Miettinen sanoi uutisen mukaan, että sodan jälkeisiä suurten ikäluokkien ihmisiä olisi 800 000. Virallisesti heitä syntyi vuosina 1945–49 n. 520 000, ja kuollut on jo yli 30 %. Ketä kaikkia tuo 800 000 käsittää kuin nuo virallisten tietojen mukaiset?

Miksi me ollaan niin arkoja vilauttamaan maantiellä kaverille valoja valottomalle, se on huomaavainen teko. Varmasti jokainen miettii vilauksesta, mikä vikana ja laittaa valot päälle. Jokainen voi myös opetella takavalojen päälle laiton, kun on tarve. Se ei monesti toimi, vaikka kuinka vilauttelis hämärissä/ tuiskussa.

Kyllä olen kovasti kaivannut kakkossivun alalaidan 'lainauksia'.

Luotettavaa uutisointiako? ESS pääkirjoitus 30.1.2021. "työssä käyvät rahoittavat eläkkeellä olevien eläkkeet". Minä kun luulin 40 -vuotisen työurani aikana kartuttavani omaa eläkettäni. Taitaa sekin olla siellä yli 200 miljardin euron pelikassassa. Vai miten on? Saisko tästä luotettava media aikaan luotettavan pääkirjoituksen?

Yhteisvastuukeräyksen tuotosta 60 % ulkomaille ja 40 % jää kotimaahan? En ymmärrä!

Otto Peltonen, Mielipide ESS 1.2.21. Minä en ainakaan rupea muuttamaan pukeutumistani vain sen vuoksi, että joku ei sitä tajua, tai mieltää sen vääränlaiseksi viestinnäksi.

Miksi vanhainkotien asukkaat ovat koronarokotusten kärjessä? Hehän eivät pääsääntöisesti liiku mihinkään. Eikö olisi järkevämpää rokottaa 20–30-vuotiaita nuoria ensin? Varmasti vaikuttaisi leviämiseen enemmän.

Kiitos, aivan mahtava elokuva "Aika, jonka sain". Olga Temonen upea roolisuoritus! (MTV 31.1.21)

Silloin, kun lasten harrastuksista ei ollenkaan hössötetty, kasvoivat kuitenkin ikäluokat, jotka käytännössä rakensivat nykyisen yhteiskunnan.

Pienet on murheet, jos penkkareiden ja tanssien puute saa maailman raiteiltaan. Koronasta viis, kunhan nuoriso saa kaiken haluamansa tyyliin "mullekaikkinytheti". Siihen ovat tottuneet.

Ei ne yrittäjät Suomen taloutta yksinään pelasta, vaan tarvitaan myös palkansaajien panosta. Ja jos palkat samaa tasoa kuin 10–15 vuotta sitten, niin jossain on silloin vikaa.

Totta: ällistyttää, ettei ympäristöpääkaupungin sairaalassa lajitella roskia! Toivottavasti keskussairaalassa tämä itsestäänselvyys on hanskassa.

Mainiota, Tokmanni! Hienoa, ettei kassakuittia tulosteta automaattisesti vaan kysytään ensin, haluaako asiakas kuitin. Ottaisipa Alkot, Ässät, Koot ja muut suurliikkeet esimerkkiä Tokmannista.

Asikkalalainen (ESS 1.2 ) pitää Asikkalan palveluista, "kaikki on hyvin", mutta veroprosenttia hän pitää korkeana. Kuinka aikuinen ihminen voi laskea, ajatella ja vieläpä sanoa noin? Jonkinlainen pakollinen yhteiskuntaopintunti kaikille olisi paikallaan!

Husin tj. Juha Tuominen ESS 1.2. puhuu asiaa rokotusten ajoituksesta. Tää on just niin tätä! Kaikki tasataan. Vasemmistohallituksen touhua joka asiassa, eikä kukaan tee mitään. Keskusta, kokoomus ja persut antaa vaan mennä.

Eipä ollut pe 29.2. turvaväleistä tietoakaan Aleksin uudessa Fimlabin labrassa?! Asiakas/neliö. Et sillai. Toista oli Launeella, siellä oli autolle ja kuljettajallekin tilaa?

Latukone ajoi Ahtialan ja Herrasmannin ladut maanantaina ja heti oli mieshenkilö vasta-ajetulla ladulla kävelemässä! Miksiköhän ei näitä kävelijöitä kesällä näy siellä?

Kysyvä ei tieltä eksy, vaan Hollolassa eksyy. Vanhempi mies sanoi, että kuuluu sivistyssanastoon katujen numeroinnit. Yleissivistykseen kuuluu tärkeämpänä osana myös sosiaaliset vuorovaikutustaidot, hyvät käytöstavat mitä tältä neuvon antajalta valitettavasti puuttui nuorta kohtaan.

Lukekaa brittitutkija Keir Gilesin kirja Moskovan opit. Siinä kirjoitetaan hyvin Venäjän tulevaisuudesta.

Aivan turhaa vaahdota, ettei koiria saa tuoda ladulle, jos kerran hiihtäjä tuo sinne itselleen parikin koiraa vetoavuksi!

Ei toimi Harjun terveys. Väkisin piti ajaa läpi. Lääkkeet loppuu. Pitäisi soittaa Harjuun. Tuli viesti, että soitetaan takaisin n. 14.30. Kello 17 eikä mitään kuulu! Menen sitten sokkarin kulmaan ostaa pimeesti.

Sitä luulee saavansa apua ja ongelmaan ratkaisun, kun asioi terveyskeskuksessa. Ei vähättelevää ylimielistä kohtelua. Vähän palvelualttiutta.

Kevät tulee! Kevään airueet Pohj. Afrikan suolajärviltä ja Niilin varsilta nousevat siivilleen keskimäärin 22. helmikuuta. Nämä läntisen kevätmuuton kurjet Balkanin ylitse Porkkalan kärjen kautta alk.10.4. aikaisintaan klo 10 aamulla. Päämuutto n. 25.4.– 15.5. Tampereen korkeus kurjilla saavutetaan iltapäivällä.

Liikenteeseen lähtevät vain autot ja kulkuneuvot. Miksi sanaa käytetään, vaikka pitää puhua liikkeelle lähtemisestä.

On se kumma, et urheilun selostajat ja asiantuntijat ei osaa sanoa urheilijan nimeä oikein ja miten se suomeksi sanotaan. Nimet venytetään monen uun t iin pituisiksi. Molempien pitää sanoa samalla lailla!

Hienot polut Selällä. Pidetään kunnossa käyttämällä niitä! Iso kiitos heille, kenelle se kuuluu!

Viipurintie 3 parkkipaikat on talon asukkaille. Koko ajan seisoo vieraita autoja, kieltomerkki on, jota kukaan ei valvo.

Kilpailuta isännöinti niin säästät! Urakoista isännöitsijälle palkkioita! Tuntuuko tutulta?

Kyllä varmaan bussikuljettajat voivat odottaa pari sekuntia, että matkustajat ehtivät istuutua. Niin kiire ei saa olla, että riskeeraatte matkustajien hengen! Ja myös omanne!

Kyllä osuit asian ytimeen. Koti on paras paikka lapselle kasvaa tasapainoiseksi. Äiti on lapselle tärkein maailmassa ja isä tukee äitiä. Lapsen etu edellä, kaikki voittaa.

Mikä älämölö siitä olisikaan syntynyt, jos demarit olisi oppositiossa eikä sairaanhoitajien palkkaa olisi tälläkään vaalikaudella nostettu. Niin kuin ei tehty, nyt kun ovat päättämässä ja lunastamassa lupauksensa, kaks tuntia ja nimi paperiin, se on niin yksinkertaista.

Pitäsköhän muuttaa Venäjälle, niin ei tarttis miettiä, mitä puoluetta äänestäis tulevissa vaaleissa. Pamppu kun lähellä heiluu, niin tietää olevansa väärää mieltä.

Miten näin korona-aikana keskustan baarit auki yöllä 01–02, eikö valvontaa.

Ei kerro mitään pelkkä koronakuolemaluku itsessään ilman vertailupohjaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.