Näppis: Lahdessa latujen kunto on huippuluokkaa. Vaan kuinka on niiden kunnon ajantasaisen tiedotuksen laita?

Lahdessa latujen kunto on huippuluokkaa. Vaan kuinka on niiden kunnon ajantasaisen tiedotuksen laita? Mikä hitto latu-infon päivityksissä mättää?

Jippii, myös täällä eläke nousi 6 euroa vuokra 23.

31.1. lehdessä oikein kädestä pitäen neuvotaan, kuinka vanhoista autoista varkaat saa irrotettua katalysaattorin ja missä se autossa sijaitsee. "Neuvotaan" myös mitä työkaluja irrottamiseen tarvitaan. Liekö ollut viisasta näin seikkaperäisesti asiasta kertoa.

31.1. ESS artikkeli lyijystä. Se on myrkkyä kaikille ja varsinkin joutsenille. Lyijyhaulit täyskieltoon!

Hämeenlinnantiellä pyörätietä harjataan ja levitetään neste, joka päivä. Urheilukeskuksen risteyksessä lumipenkalle irronnut jo harjan osia, onko kannattavaa toimintaa? Palataan entiseen toimintamalliin.

Miksi lumenauraajat työntävät lumikasat alikulkutunneleiden suulle? Keväällä on kahlattava puolisääreen olevassa vedessä, koska kaivoja ei ole.

Puhutaan laturaivosta, auraajille raivosta, nyt näyttäisi olevan myös koronarokoteraivo: ketkä pitäisi rokottaa ensin. Mikä meitä ihmisiä vaivaa? Odotetaan kiihkoamatta, kyllä kaikki sen rokotteen saa. Nyt tarvitaan sitä kuuluisaa suomalaista sisua. Onko sitä?

Huom! Isojen koirien omistajat varsinkin! Miksi se kakkapussi ei tartu käteen. Saastutatte esim. Tiilijärvien ympärykset ja mikä on katsella joka päivä samoja kasoja poluilla. Terv. Itsekin koiran omistaja.

Kiitos hyvästä näppiksestä 31.1. Rokotusjärjestys: Nuoret ensin, heissä on meidän tulevaisuus!

Sanotaan, että esivaltaa pitää kunnioittaa, mutta ei kunnioitettu Trumpia. Ja miksi maamme sekaantuu naapurin asioihin, Kekkonen toimi viisaasti!

Iitin terveyskeskukseen kun soittaa ja pyytää kiireellistä soittoa takaisin, ne ei soita ollenkaan takaisin.

Kyllä oli huono vastaus, tai ei vastausta lainkaan, Fimlabin aluejohtaja Sari Paukku-Sanilta ESS 31.1. kysymykseen miksi vanhukselle ei löytynyt aamuaikaa.

Ajelin viikolla Tampereella ja Mäntsälässä ja näin huolella auratut kadut ja tiet. Lahti kuin perunapeltoa. Miksi?

Onko viher-Lahden kukkaro jo niin tyhjä, ettei Launeen pellolle ole varaa tehdä kunnon latua?

Lammin Osuuspankki Lahden konttori hehkuttaa mainoksessaan Etlarissa erinomaista palveluaan ja asiakastyytyväisyyttä. Samalla pankki on supistanut kassapalveluja uskollisilta vanhuksilta, jotka eivät tunnu saavan rahojaan enää nostettua pankista. Heitä kyykytetään ja seisotetaan jonottamassa korona-aikana pienessä tuulikaapissa ja jos ei halua ottaa riskiä, niin lukittujen ovien takana ulkona pakkasessa.

Hennala Halkopellon kevyenliikenteenväylän auraajaa pyydetään auraamaan etelästä pohjoiseen. Nyt hiekoitussorat lentäneet ladulle!

Eikö rakennettaisi rikkaille senioreille oma kaupunginosa?

Liiallinen alkoholinkäyttö tekee miehistä naismaisia ja naisista miesmäisiä.

Hei Lahden Kokoomus pitäisikö vähän piristyä? Tällä tahdilla äärioikeisto pyyhkii teillä pöytää kunnallisvaaleissa.

Harjun Terveys tarkastaa ei-opiskelevat kutsuntaikäiset 30 min (sis hoi/lvo)=0 A-palvelusluokka taattu. Puolustusvoimat kiittää!

Lahti Events oy kertoo sivuillaan olevansa tapahtumayhtiö ja Koko Lahti oy kertoo samaa. Eikö omistajaohjauksen periaatteena ollut, että on vain yksi toimija samalla toimialalla? Ja mites Eventsin hallituksen tasa-arvo?

Eivätkö opettajat määrää ipanoille enää mitään läksyjä, kun näillä on aikaa vetelehtiä päivät pitkät pitkin kauppakeskuksia?

Voisiko ne auramiehet kääntää se auran porttien kohdalta toiseen suuntaan, ettei jäisi isoa kovaa kasaa porttien eteen, eihän siitä aamuposti pääse kulkemaan eikä kyllä kukaan muukaan.

Todella, yritykset ne työpaikat, vaikka porvarihallitus toisin voittikin. Näin vaalien alla faktantarkastus paikallaan. Pelottelu ei sovi vaaleihin. Ihminen ei pelottele (eikä valehtele).

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.