Näppis: Epistä! Lahden matkakeskus on vain ruma katos

Epistä! Lahden matkakeskus on vain ruma katos. Kuopiossa ja Jyväskylässä on hyvät.

Urheilun selostajat ja asiantuntijat kielikurssille, että osaavat sanoa kilpailijan nimen. Jos yksi I tai a, ei venytetä sanaa. Eikä ranskalainen nimeä sorauteta, kun suomalaisille selostetaan.

Olisipa hienoa, jos saatais Jenni Haukio ehdokkaaksi presidentinvaaleihin. Menestys voisi olla runsasta.

Miksi Suomen koko joukkue oli maalialueella Salppurilla, kun kisa oli vielä kesken ja maaliin tulijoita paljon. Voihan törmäys johtua tästäkin. Maalialueella vai sinne tulevat hiihtäjät kisan aikana!

Rakennustyömailla on kyllä porrastetut tauot, sosiaalitilojen siivousta tehostettu. Itse työmaalla pakkaudutaan kymmenenkin rinkiin ja yleensä kulkuaukkoihin. Kielimuuri.

Hilden päivitti eduskuntavaaleista tutun vappusatasen kuntavaaleihin (ESS 29.1).

Ei ryhmä 4 mitään piikkiä tarvitse. Kuollaan pois niin säästyy nekin piikit.

Iso kiitos Viherlaaksontien auraajalle ma-iltana 25.1. Viherlaaksontiellä. Hienoa työtä. T. Omakotitalon asukkaat.

Jalo Paanaselta erittäin hyvä kirjoitus, ja täyttä asiaa 26.2.

Sirkulla 11 milj. e vaalimainos ja tietenkin meidän muiden maksettavaksi.

Sinä joka kirjoitit osa-aika maskinkäyttäjästä, itse vahvasti likinäköisenä, kun bussipysäkillä seison ja jos maski on silmälasien kanssa samaan aikaan, linssit ovat niin huurussa, että en nää busseja, siksi laitan maskin vasta bussissa. Ei kannata syyllistää, kun ei tiedä faktoja! Minä sentään käytän, huomauttele heille, ketkä eivät käytä.

Maksullinen bonuskortti, on siinä jotakin omituista.

Ei voisi mauttomampaa sormiporinaa olla kuin 29.1. tämän aviisin nettiuutisissa julkaistu sarjakuva.

Kiitos sinulle, joka olet lapioinut portaat Möysän uimarannalle vievän polun päähän Viipurin valtatien reunassa olevaan lumipenkkaan. Koukkupolvi avantouimari kiittää.

Hollolan kaatopaikkaa vastustavassa adressissa on muualla asuvia Hollolasta lähteneitä, jotka suunnittelevat paluumuuttoa, jos asuinympäristöt pysyvät terveellisinä ja viihtyisinä.

On se ihmeellistä demokratiaa täällä Päijät-Hämeessä, kun väkisin sijoitetaan kaatopaikka Salpakankaan viereen asukkaiden vastustuksesta huolimatta.

Entinen urheilutoimittaja, KV, kirjoittaa Kirjailijaelämää Lahdessa jälleen mieleenpainuvasti ja yhteiskunnallisesti merkittävästä asiasta rakentavasti. Voi kun urheilutoimittajat pystyisivät samaan, kun työskentelevät urheilutoimituksessa, eikä vasta sen jälkeen.

Kyllä sitä työtä ja toimeliaisuutta riittäisi nuorille, jos suurten ikäluokkien porukka antaisi työpaikkansa heille suosiolla eivätkä jäisi puoliksi tai kokonaan eläkkeelle esim. tehden 40 h/vko töitä aina 68-vuotiaaksi asti?

Voihan elämän kevät. Eläkeläiset pistää ovet auki ja toimii sääntöjä vastaan. Näin Lahdessa. Seis kaikki, ennen kuin olet tartuttamassa muita nuorempia ja heikommassa asemassa olevia.

Kyllä pitäs Mäkäräisen olla hiihtämässä naisporukassa näyttöä hänellä oli.

SDP, kokoomus, vihreät ovat Lahdesta tehneet katutyömaan, jossa kolmaskaan muutoskierros ei ole ensimmäistä parempi. Tällä kaupungilla on sokkeloinen, monin osin turha kaupunkikonserni. Kaupungin konsepti ympäristökaupunkina olisi pitänyt moneen kertaan miettiä täysin uusiksi.

Stop-merkit ja kolmiot on monella hukassa, oikeasta ja vasemmasta puhumattakaan.

Voisiko koronakuolemien rinnalle saada luvut influenssaan kuolleiden määrästä tänä vuonna ja viime vuonna. Myös kaikista kuolleista luvut viime vuodelta ja tältä vuodelta näkyviin, nähdään onko kuolin luvut nousseet merkittävästi. Ei kerro mitään pelkkä koronakuolemaluku itsessään ilman vertailupohjaa. Voimia kaikille sairastaville ja heidän läheisilleen.

Media ylisuorittaa, kun tekee kyselyitä vuoden 2024 vaalien presidenttisuosikeista.

Nyt itketään itäradasta. Reilu vuosi sitten suunniteltiin oikorataa Tampereelle ja toista Jyväskylään. Sitä saa, kun ei pidä Itä-Suomen suuntaa julkisuudessa.

Sulkekaa ne juottolat. Onko selkärankaa tehdä se.

Matti Jantusen debatissa asiaa. Tosin tukahduttaminen olisi pitänyt tehdä jo viime keväänä Uuden-Seelannnin mallin mukaan niin kuin monet THL:n ja STM:n ulkopuoliset asiantuntijat kehottivat.

Kyllä jokainen, joka haluaa, saa hoitaa lastaan kotona, mutta onko yhteiskunnan se maksettava. Päiväkodit ja perhepäivähoitajat ovat työssä käyviä vanhempia ja työantajia sekä muita kodin ulkopuolella toimivien lapsia varten.

La 30.1. Etlari. AstraZeneca antaa n. 70 % suojan koronaa vastaan, mutta silti ostetaan EU:n toimesta 3,7 milj. annosta, kenelle? En ota, suoja olematon.

Lauantaina Kärkkäisellä yskiviä ja röhässä olevia lapsia, vanhemmat ei kipeitä lapsia kauppaan!

Miten uudet eläkeputkisäädökset vaikuttavat ikääntyneiden työntekijöiden tulevaisuuteen ja eläkekertymään? Irtisanovatko jotkin yritykset eläkeiän kynnyksellä olevat yhtiöitä kymmeniä vuosia palvelleet, erityisen sitoutuneet työntekijänsä entistäkin todennäköisemmin?

Toiminta Tapanilassa osoittaa, että maassamme olevat turvattomat vierasmaalaiset menevät kaiken muun edelle.

Messilässä ei tietoakaan koronasta, baarit tupaten täynnä.

Oliko suomalaisten hiihto Iivonen ilo ennen aikainen Lahdessa.

Ensihoito Asikkala, PHKS ensiapu + CCU, iso kiitos upeasta työstä.

Mikä näissä autoilijoissa on, lunta tuiskuttaa ja auton takaosaa ei näe ja ei osata laittaa valoja autoonsa.

Suomalaishiihtäjät olivat vastahankaan muovisuksille, vapaalle hiihtotavalle ja nyt vielä sprinttihiihdolle. Nykymatkat ovat niin lyhyitä, että sprintin kautta saisi pohjaa kaikille matkoille.

Yhdistetyn kisoissa pitäisi hiihto suorittaa samoilla housuilla mäkiosuuden kanssa.

Vuoden ajan on nyt kuunneltu telkkarista pelkkää koronaa, koronaa. No, nyt on muutama kuukausi näytetty rokotusta, aina vaan piikki isketään käsivarteen. Näyttäisivät vaikka maisemia.

Miksi täällä Vuolenkoskella ei kaupassa käydessä käytetä kasvomaskeja? On aika surullista, koska suositus. Miettikää ite. On aika välinpitämätöntä käytöstä. Kuulummehan jo Päijät-Hämeeseen, jossa vahva suositus. Nyt järki päähän ja maskit kauniille kasvoille.

Persut uhkaa kaataa Liisun. Tuo nyt ei ole muuta kuin vaalitäky, jolla ei tule olemaan minkäänlaisia perusteita. Älkää menkö halpaan!

Kumpaan uskoa Saksan vai Suomen asiantuntijoita AstraZenekan rokotteen sopivuudesta yli 65-vuotiaille. Riskiryhmäläisenä jaksaisin odottaa parhaan suojan antavaa!

Seppo Korhonen ja persut ovat löytäneet toisensa Liisu-asiassa.

Seksuaalisen häirinnän syitä voivat olla mm. huono itsetunto, mielenterveysongelmat ja heikot ihmissuhdetaidot. Korkean moraalin kriteereihin se ei missään tapauksessa sovellu.

Sinä joka hyväksyt parvekepolton, varmaan et myöskään käytä maskia. Jokaisella on oikeus olla omalla parvekkeella savuttomassa tilassa, ei muitten savussa.

Tämä uus Fimlabin paikka on susi jo syntyessään, kyllä vanha paikka oli parempi, siellä toimi näytteenototkin tosi hyvin. Sitten kasvomaskittomat pitäs olla ulkona, ei sisällä. Laittakaa vartija, joka pitää vähän väljemmin ihmisiä sisällä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.