Näppis: On se nyt helvetillistä, ettei enää saisi itse hoitaa lastaan kotona

On se nyt helvetillistä, ettei enää saisi itse hoitaa lastaan kotona. Mihin tämä maailma on menossa? Kohta ne lapsiparat viedään kehdosta johonkin laitokseen kehitettäväksi tätä yhteiskuntaa varten ja äidit on pelkkiä synnytyskoneita ja yhteiskunnan pystyssä pitäjiä.

Ei mitään järkeä Itäradassa! Silkkaa äänestäjien kalastusta ja karmeaa rahan haaskausta, vain muutaman minuutin tähden! Onko meillä veronmaksajilla varaa ja tahtoa tähän.

Surullista, latukone ajanut ladut perjantaina klo 8:00, tänään on sunnuntai klo 9:00 latukonetta ei näy.

Lumiaurat myöhästelevät toisinaan lumen paljouden takia. Bussit ovat päivittäin myöhässä, koska osaamattomat liikennesuunnittelijat puuhastelevat toteuttamiskelvottomia ajoaikatauluja.

Onnea Aleksi Mäntylä tulevaan.

Jaahast, populaaripuolue alkaa nostella uskontokorttia (Ronkaisen kirjoitus), kun se Ameriikassakin niin hyvin toimii. Mutta Suomessa ollaan moderneja.

Ei ole kovin kaunista katseltavaa nuo pitkänmatkanhiihdot, kun tasatahtia lykitään alusta loppuun. Sama kun maratoonarit loikkisivat vauhditonta pituutta koko matkan.

Kun hiihdetään perinteisellä, niin hiihdetään vuorotahtia, eikä mitään tasuria. Tasuri on rumaa katsottavaa pitäs lailla kieltää.

Ahtialantien pyörätiehanke saa valtiolta avustusta: valtio rahoittaa puolet ja Lahden kaupunki puolet. Valtion rahoitus on 3,2 miljoonaa, käytettävä ensi vuoteen mennessä. Löytyykö Lahdelta taloudellisesti vaikeaan aikaan 3,2 miljoonaa uuteen pyörätiehankkeeseen? Entä jos satsataan nykyisten kunnossapitoon? t. Aktiivipyöräilijä

Virkamieskunnan kyvyttömyys ja johtajuuden puute koronan rajoitustoimissa kohdistuu vain lapsiin ja nuoriin. Täysikäiset matkustelee ja touhuaa omiaan. Jos maskit auttaisi, niin miksi Saksassa on niin paha tilanne? Maskipakko ollut jo syksystä.

Mitä tekemistä ulkoilun kanssa on nuorten tavoitteellisessa harjoittelussa? 5 lajiharjoitusta sisätiloissa viikossa, tukevaa omatoimista harjoittelua niiden oheen, mahdolliset kilpailut ja lepopäivä. Jos ei ymmärrä, mitä harjoittelulla tarkoitetaan, niin ei kannattaisi esittää mielipiteitä kovinkaan laajalti.

Ympäristökaupunki Lahdessa vihreys toteutuu stadionin vihreällä tekonurmella!

Samaa mieltä: rokotetaan ensin työikäiset eikä tuhlata rokotusainetta tosisairaisiin vanhuksiin. Järki käteen.

Ai, kun ilahdutti Trumpin virkasyytejutussa kerrankin toimittajan virheetön kielioppi: "Keskusteli pääministeri Trudeaun ja presidentti Obradorin kanssa." Tittelit eivät todellakaan taivu tässä yhteydessä, suositti kielitoimisto sitten mitä hyvänsä. Hereillä suomen tunneilla

Salppurilla saa kisata, jääkiekkoa, koripalloa ja lentopalloa saa pelata ylimmällä sarjatasolla. Lapset ei saa harrastaa? Kyllä on hölmöläisten touhua.

Valmentaja Ville terkut: painokontrolli käyttöön, voisi tehostaa Suomi-hiihtäjien tulosta. Toiset joukkueet hoikempia. Nuoremmat nyt peliin!

Hyvä ESS, lopettakaa ihmeessä tämä palsta. Kylvää vaan negatiivisuutta. Mutta vähintäänkin vaihtakaa nimi: Valitukset.

Covid-rokotukset voi järjestää vaalien tapaan? Tai puh.kutsu +pvm+klo-aika Varmiste: Kutsu+ nimi näyttäen. Vastuu kansalaisille. Poisjääneille uusi aika kesällä, jos rokotetta on. Nuorennettava järjestelyvastaavia digiaikaan! Onko EU:n rokotejako tarkistettu. "Raja"maalleko jaetaan vain niukkuutta?

Kaupungin siivous- ja ateriapalvelujen väestä voisi kouluttaa hoitajia ja työllistää maahanmuuttaneet heidän tilalleen?

Hyvä kirjoitus Jari Ronkaiselta 24.1. Onko valtak.syyttäjä Toiviainen oikeuden, vai vihervasemmiston asialla? Räsänen vs. terroristitutkinnat kertovat, että meillä on politiikka vallannut jo oikeuslaitoksenkin.

Sunnuntaina vallitsi Urvakkeessa upetto sää. Ei haitannut sillä tiesi että norjalaiset hilluu kärjessä. Kisojen jälkeen alkaakin sitten lumet sulaa kuten aina ennenkin ja kevät koittaa.

Kauhistui minäkin pm. Marinin valtiosihteerin heppoista urataustaa.

Peräänkuulutamme suhteellisuuden tajua poliitikoilta. Suurempi osa eläkeläisistä maksaa kovennettua veroa. Kehityssuunta, jossa terveydenhuoltoa siirretään julkisten varojen kera yksityisille terveysjäteille, on huolestuttava. Ikääntyneellä väestöllä ei ole varaa joutua monikansallisten yritysten rahasammoksi.

Entinen tv-liite takaisin, toivoo ehkä entinen tilaaja.

Omavarainen energiantuotanto hyvin hoidettuna on edullista ja turvallista myös mahdollisina kriisiaikoina. Kalle Aaltosen lausunto ESS:ssä 24.1. on täysin oikea. Lahti Energian tehtävänä on tuottaa Lahtelaisille varma ja edullinen energian saanti. Sen tulosta on jatkuvasti hyödynnetty harkitsemattomiin ja haitallisiin hankkeisiin, kuten katujen kaventaminen, jne.

Eduskunta on aina ollut täynnä apusisaria ja hantteja. Sitten on kuuluisuudet kuten Hurja-Hilja, Kostonenkeli, Muumimamma, Jääprinsessa. Suuret ikäluokat tuntevat Aku Ankkansa: pääministeri on ilmiselvästi Milla Magia.

PHHYKY, Jalmarin johto. Tehkää jotain Jalmarin parkkiongelmalle! Varsinkin iltavuoroon tulevalle henkilökunnalle ei löydy mistään paikkaa autolle, monet tulee kaukaa töihin, ei pääse bussilla. Jäädäkö kotiin vai ottaa sakot?

Miksi ympäristöpääkaupunki, jossa jopa kolme jäteautoa ajaa samaa katua lähes peräkkäin?

Ei se ole herkkähipiäisyyttä, vaan kyllä presidentti johtaa ulkopolitiikkaa. Sopii se ministerien muistaa.

Kulttuurikaupungissamme Lahdessa näyttää olevan mahdotonta painattaa omakustannekirjaa. Onko kyseessä salaliitto- vai selväliittoteoriat?

Kunnallisvaalien alla – älkää menkö vipuun hienosti tehdyistä vaalivideoista. Tutustukaa ehdokkaiden kokemukseen, aiempiin näyttöihin ja todelliseen kykyyn vaikuttaa osaamisellaan ja vuorovaikutustaidoillaan Lahdelle tärkeisiin asioihin. Naamaa tai kiillotettua videota äänestämällä emme saa oikeita päätöksentekijöitä. Se, että on asunut Lahdessa pitkään ei ole peruste.

Mitään ei haittaa, vaikka muutama liigaseura menis nurin. Määrän voi supistaa 12:sta ja viimenen putois Mestikseen, nousija tilalle!

Ensimmäistä kertaa kävelemässä sulatetulla kävelytiellä, jalassa pitopohjalenkkarit. Parin kilometrin jälkeen kaaduin, mustajää yllätti. Onneksi ei käynyt pahasti. Mieluummin kävelen lumella ja jäällä nastakengillä, turvallisesti ja rennosti.

Miksi Suomi ei vaadi maahantulijoita koronatestiin ja sen mukaiseen karanteeniin? Hallitus kuitenkin koronarajoituksia suomalaisille lisäämässä.

Kun koirat kuseksivat portin tolppiin, niin sivelkää niihin väkiviinaetikkaa runsaasti! Mieluimmin suojakelillä.

Koiran kakitus porteille on ajattelemattomuutta, tyhmyyttä ja laiskuutta. Meidän koiran pökäleet kerätään pois ihan joka ikinen, joka tulee lähellekään kulkuväylää. Toivon todella, että muutkin koiranulkoiluttajat tekisivät niin.

90-luvulla suurin osa tiekarhuista myytiin Viroon. Ne yritettiin korvata kuorma-autojen lavan alle asennetuilla surkeilla höylillä. Nyt Virossa soratiet ovat erinomaisessa kunnossa kesät talvet!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.