Näppis: En ymmärrä tätä jatkuvaa ruikutusta uudesta ohitiestä. Se on hyvä.

En ymmärrä tätä jatkuvaa ruikutusta uudesta ohitiestä. Se on hyvä. Raskas liikenne ei tule keskustaan, kaupungin ohi pääsee sujuvasti, jos ei ole asiaa keskustaan. Uskon sen tuovan myös pitkässä juoksussa teollisuutta ja työpaikkoja ohitien yhteyteen. Lopettakaa siis siitä ruikuttaminen. Hyvä juttu se on.

Oletteko vielä kaventamassa katuja? Miten menee niinku omasta mielestä?

Koulukiusaamista on alettu sanoa henkiseksi väkivallaksi. Mitä sanaa voi käyttää, jos työntekijää on useita vuosia haukuttu, alistettu ja nöyryytetty?

Miksi Lahdessa ei koskaan osata informoida asioista ajoissa. Uimahallien sivuilla vanhaa tietoa aukioloajoista.

Ohitustien rakentamisen yksi päätarkoitus oli ja on vaarallisen raskaan liikenteen ohjaus pois keskustan tuntumasta. Eli ei nopeus vaan turvallisuus.

Phks os. 32 henkilökunta. Kiitos erittäin hyvästä hoivasta ja huomasta, kun jaksoitte pitää minusta niin hyvää huolta. Matti

Sinä, joka kaikista rajoituksista huolimatta matkustelet ulkomaille ja tuot tullessasi koronan, maksatko itsekkäät toimistasi johtuvat murheet ja taloudelliset kustannukset?

Eivätkö jutut Mannerheiminkadun kavennuksesta ole ennenaikaisia, kun aprillipäivään on sentään kosolti aikaa?

Miksi Lahdessa ei ole kävelykatuja kuten esim. Joensuussa? Keskustassa olisi kiva kävellä ilman autoja. Miksi täällä ajetaan päin punaisia valoja? Mihin on niin kiire?

Ei pelkkä polku kävelijälle riitä, siinä kuljetaan molempiin suuntiin, mitenkä kohtaamiset hoidetaan koronaturvallisesti?

Pyörällä ei voi kuljettaa suksia, laskettelukamoja, jääkiekkokassia, pilkkivehkeitä, isoa ruokakassia, rollaattoria, pyörätuolia. Tiedoksi suunnittelijalle.

Jos uudenkarhealla mersulla tullaan ruokajonoon, olisiko jakajilla osittain väärät avustuskohteet?

Sääntökirjan turvin 2 sija Suomelle miesten viestihiihdosta Salppurilta. Joni Mäki sai mitä tilasi, kun loppumatkasta soitti suutaan Bolshunoville ja esti rehdin loppukiritaiston.

On mahtavaa, kun tuli tuo Lahden ohitie. Voipi suhauttaa tylsän, kulttuurittoman ja mitäänsanomattoman keskustan ohi huoletta. Miksi kaikki kaunis ja idyllinen pitää hävittää ja unohtaa?

Suomen miesten viestihiihtojoukkue osoitti tv-haastattelussa, että he herjaavat venäläisiä, miten haluavat. Huonoa esimerkkiä Suomen nuorisolle kyseinen kielenkäyttö.

Valitettavasti Mäki kiilasi, vaikka haluaisin toisin uskoa. T. Sepe

Lahdessa 11 koirapuistoa, mutta eihän se riitä, kaikki luontopolut ja muut metsäiset lenkit kuuluvat heille. Puhumattakaan jalkakäytävistä.

Mitä suksi- tai voidemerkkiä edustavat maastohiihdon tuomarit Salpausselän kisoissa!

Kuinka voi olla, että ambulanssi ei tullut monisairasta vanhusta hakemaan Akuuttiin. Luvattiin ottaa yhteyttä takaisin. Soittoa ei tullut. Näinkö ambulanssi hoitaa vanhuksen hädän. Tämä ei voi näin jatkua. Missä on vastuu? Olisi pitänyt tulla arvioimaan tilanne. On avun tarpeessa oleva monisairas vanhus.

Harjulan Setlementti vuokraa sauna-allastilaa edullisesti. Onkohan mopo karannut käsistä, miksi pitää antaa koko sotu tehdessään varausta? Outoa, harvoinpa mitään tilaa vuokratessa sotu on annettava. Mihin näitä tietoja kerätään, mutta laskussa se kirjataankin Y-tunnukseksi! Olisiko korjausliikkeen paikka?

Jos Vedenin löi ladulla sauvansa Mäntyrannan eteen, niin Bolshunov ei tehnyt sitä Joni Mäelle, mutta Mäki esti tältä maalisuoran rutistuksen. Sodalle ei siis näy loppua. Sotahenkisistä urheilijoista ei ole valtiojohtajiksi.

Niin viinaan kuolee 1 700 ja koronaan 600 vuodessa. Tarviskohan sitä koronatestejä rajoittaa ja säästää yhteiskunnan varoja muuhun. Tiedoksi räkä lähtee niistämällä ja yskä yskimällä jne. Ei kaikki voi olla koronaa. Nimim. Ei psykologi

Kokoomuksen kuntavaalikampanja lähti näyttävästi käyntiin jääkylmän sydämen voimalla. Lämmin sydän on aina punainen!

Miksi muissa maakunnissa jopa kolminkertainen rokotusmäärä? Mikä mättää PHHYKY:ssä? Liikaa kädettömiä päälliköitä? Hommiin pomot!

Toivottavasti sataa vielä paljon lunta, niin saa taloyhtiön puutarhatontut aurata pikku-pikku polkusia. Se kehittää myös koordinaatiokykyä.

Jos hallitus poistaa kotitalousvähennyksen, tulevat palvelujen tarvitsijat maksamaan saamansa palvelut pimeänä. Järjetöntä touhua.

Lopettakaa ihmeessä tuo täysin järjetön pyöräteiden/jalkakäytävien keinotekoinen sulana pito. Pakkasella sulatuslitku ei toimi, vaan muodostaa sinne tänne yllättäviä jääpaanteita, jotka ovat vaarallisia sekä pyöräilijöille että jalankulkijoille. Auraus/hiekoitus riittää!

Eikö 2000-luvun alussa hallitus supistanut lääketutk.laitoksen valvontavirastoksi. Tieteen lahjakkuudet ostettiin ulkomaille. Miksei reagoitu silloin?

Nyt, kun kaikki mediat valistaa, että kiusata ei saa, niin mitä tekee tämä meidän Joni. Kehuskeli, että kiusasi kilpakumppaniaan koko 7,5 km matkan. Mikä mättää?

Nyt kaikille esimerkkiä Salppurilta. Älkää antako latua takaa nopeammille tuleville. Nopeammat sitten voivat huitoa sauvoilla ja tönäistä kuusikkoon. Näinkö?

Kotitalousvähennys tulee säilyttää ainakin eläkeläisille ja lapsiperheille!

Persaukisen maakunta. Maksuhäiriöitten koti Päijät-Häme. Olen ollut pitkään Pohjanmaalta käsin toimivien yritysten hallituksissa. Siellä on aivan eri meno kuin täällä uneliaassa Päijät-Hämeessä. Se ero selittää pitkälti, miksi Pohjanmaan maakunnat Ahvenanmaan kanssa ovat vähiten maksuhäiriöitä tuottavia. Myös sen, miksi maksuhäiriöitä on Hämeessä eniten. Voitaisko vaihtaa maakunnan tunnuseläimeksi etana. Ilves sopii kärppälauman rinnalle Pohjanmaalle.

Tässä se nähtiin, kun herrakansa on saanut rokotteensa, niin eipä tuolla rahvaalla niin suurta väliä ole.

Suomen viestijoukkueelle toinen sija, häpeällinen kolmas olisi ollut kunniakkaampi, epäurheilijamaista käytöstä molemmilta.

Mutta kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että kun tuntee itsensä kiusatuksi, on oikein vetää johtopäätös pysyä kiusaajasta kaukana, kun siihen kerran on mahdollisuus. Se saattaa myös olla kiusaajan aivan ainoa motiivi. Suosittelen ottamaan tämän ihan vakavasti.

Kotitalousvähennys verotuksessa on suurituloisia varten, sanoo kokoomus mitä tahansa.

Saadaanko julkinen terveydenhoito tehtyä kalliimmaksi epäpätevillä ostajilla vai onko se tehty tarkoituksella, jotta saadaan yksityistettyä. Rahaa palaa ja hoitajille ei voi maksaa korotuksia. Haloo!

Niinhän sinä ihmettelet jäälle menemistä, koska mielenkiintosi on muualla. Itsellä takana 50 v. jalan, kelkalla, autolla ja harrastus senkun jatkuu.

Enää en usko muiden sanaan kuin Etlarin Näppikset ja Radio Voima.

Kun tulet Lankilantieltä stop-merkin takaa Pennalantielle. Sinulla on stop-merkki. Niin koitas jo tajuta, että sinun pitää pysähtyä. Oliko vaikea ymmärtää?

Voisiko joku ihan maalaisjärjellä selittää, miksi jonkun turhanaikaisen turistimatkan tekijän yksilönvapaus/oikeus on hänen muille aiheuttamaansa terveys/kuolemanvaaran uhkaa tärkeämpi.

Ps-puheenjohtajan puheet hallituksen kaatamisesta osoittavat vastuuttomuutta koronapandemian keskellä.

Koronan hoito ja arvojen/toimien yhteisvastuunotto; suositeltavaa pestä kädet, sulkea suu ja pitää etäisyyttä. Malliksi tulevaisuudelle eli lapsillemme.

Päijät-Hämeessä on otettu 68 000 koronanäytettä ja todettu 1 150 tartuntaa. Vain! Minun matematiikan mukaan % jää todella pieneksi. Ja silti rajoitustoimet jatkuvat. Hei haloo päättäjät!

Mikä on koronaan liittyvä kuolema? Onko henkilöllä muita sairauksia, jotka johtaisivat muutenkin kuolemaan? Tällaisia kuolemia on minusta väärin rekisteröidä koronakuolemaksi.

Miksi tuo nuori meteorologineiti huitoo aamu-tv:ssä toimittaja Hermunen aikoinaan. Ehkä hän vielä kahmaisee käsillään palan sääkartasta?

Hyvä, Pekka Lehtinen. Olet niin oikeassa liikenteen suunnitellusta hankaloittamisesta. Ei liikenne vähene, jos se siirretään vain väkisin pienemmille kaduille. Ihmisten pitää kuitenkin liikkua vaikka jotkut kuvittelevat, että klikki polkevat töihin tulevaisuudessa.

Hyvä näppis ti 19.1. Lahti syrjii köyhiä, joilla ei ole älypuhelinta – vain sen omistaja saa omistaja saa alennuslippuja linja-autoon! Syrjintä on rikollista! Haloo!

Hyvä kirjoitus Jalo Paanaselta yrittämisen tärkeydestä taloudelle! Koska vasemmisto tajuaa, ettei yhteiskunnan varallisuus kasva vain rahaa jakamalla?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut