Näppis: Eiköhän Lahdenkin olisi syytä harkita joukkorokotukset suurhalliin tai messuhalliin

Eiköhän Lahdenkin olisi syytä harkita joukkorokotukset suurhalliin tai messuhalliin, ei olisi parkkiongelmia ja tilaa olisi riittävästi.

Osakeyhtiölain 5. pykälä ei ole luonnon laki? Miten tähän yhteiskuntavastuuyhtälöön sopivat Lahden kuntakonsernin lukuisat osakeyhtiöt? Eikö niillä kierretä suunnitelmallisesti yhteiskuntavastuuta?

Nastolan Ristolan alueen kevyenliikenteen väylä huippukunnossa. Kiitos.

Jos Salppurin kisoihin ei suurille ulkoalueille tai jäähalliin tilaan peleihin voida ottaa katsojia niin ei todellakaan voi mitään poliitikkojen vaalitapahtumia torille järjestää. Samat säännöt kaikille.

Lahdessa latuja 180 km. Aurattuja jalkakäytäviä ja pyöräteitä satoja kilometrejä. Metsät täynnä tallattuja polkuja. Ei ole tasa-arvoista. Lisää latuja. Kiitos.

Kirjataanko Salppurin kisoissa sairastuneet urheilijat ja toimihenkilöt hyky:n koronatilastoihin? Tarjoaako PHKS tarvittaessa tehohoitopaikat kisaporukalle? Koronaryhmää ei kisojen tuoma koronariski kiinnostanut, ja ESS vaikenee.

Lahden kaupunkikulttuuri tapettu, juuri se, mitä turistit hakevat kaupunkimatkailusta.

Naiivia debattia Markku Ruotsila.

Dos. Markku Ruotsila on harvoja suomalaisia, jotka ymmärtävät Amerikan arvokonservatiivien sydänääniä. USA:n tapahtumat näyttäytyvät uudessa valossa.

Hiihtäjällä on aina jakkara mukana. Sukset pystyyn puolen metrin välillä ja sauvat siteiden päälle poikittain. Hyvin istuu ja huilaa.

Ei mukamas tv-liitettä kyllä minun tiistaina ilmestyvässä lehdessä on viikon tv-liite mukana.

Mistäs otat niitä yleissivistyneitä nuoria hallitukseen, jos taloyhtiössä asuu vain näitä mummo- ja pappakerholaisia. Eikä pidä heitä aivan aliarvioida, heillä on iän tuomaa viisautta.

Korona on vienyt viimeisenkin järjen. Nykyisin "tulkitaan" ohjeita, mutta maalaisjärki puuttuu – kaikesta. Esim. se miksi Pelicansin peleihin ei voida ottaa aitioihin katsojia, mutta ravintolaan voidaan? Olemme valitettavasti nykyisin sääntöyhteiskunta, jossa kukaan ei uskalla ottaa mitään vastuuta mistään. Luetaan siis ohjeita ja tulkitaan...

Pertti Salminen, niin samaa mieltä OyL 5 pykälää -tekstistäsi. Kiitos!

Et sitten ole huomannut, että hallitusjäsenet taloyhtiöissä pysyvät siksi, ettei uusia saada. Entisten on suostuttava kerrasta toiseen jatkamaan. Moni osakas ei käy yhtiökokouksissa välttääkseen vaaran tulla valituksi.

Itse olen käynyt Isku-areenan aitiossa kymmenkunta kertaa, mutta kertaakaan en ole sinne peliä mennyt katsomaan, vaan nauttimaan virvokkeista. Kuten moni muukin.

Nyt koirien kakkapussit käyttöön ja äkkiä! Älkääkä pissattako lemmikkiä kenenkään portinpieleen!

Olipa harvinaisen asenteellinen kirjoitus dosentti Markku Ruotsilalta.

Onko ihan pakko näyttää niitä koronapiikkejä joka mutkassa. Meille piikkikammoisille sen pitkän piikin näkeminen tekee rokotuksen tosi vaikeaksi.

Olen samaa mieltä, että tv:n kokit sormukset pois ruuanlaiton aikana sormesta. Sormukset kerää paljon pöpöjä.

Kyllä Lahden kaupungin johdolla olisi muutakin työtä kuin patsastella kaiken maailman julkaisuissa vihreydestä kertomassa. Vai onko linjattu niin, ettei enää katuja hoideta. Karjalankatu-Aleksi kuin perunapeltoa lauantaina 23.1 klo 10.00.

Haastattelussa Ylen aamussa EU:n terveisinä, keskusteltiin LHDT-kannanotoista. Asiaan perehtyneen puheessa toistui jatkuvasti "ikään kuin" "niin kuin", mikä sai miettimään: Olikohan esitetty jargon tosi vai jotenkin itselleenkin epäuskottavaa...eli ikään kuin?

Marinilla on huono esikunta, ei hänessä itsessään ole mitään vikaa!

Ei ole korona YT Ylelle. Asiantuntijoita riittää joka paikkaan. Urheilussa varsinkin.

Eikö luonnon kunnioittaminen ole ympäristöpääkaupungin keskeinen tehtävä? Vuodenajat ovat osa Suomen luontoa, joten voisiko kaupunkilaisten rahat sijoittaa johonkin järkevämpään kuin vuodenaikoja vastaan taisteluun sulatetuilla pyöräteillä?

Koska Lahteen saadaan mäkiautoja. Lahti täynnä kunnon mäkiä. T: Kojootti

Olen samaa mieltä, että meillä ruotsinkielinen koulu Lahdessa! Sekä myös, että maassa uutiset ruotsiksi ja venäjäksi! Yhteiskunnan avoimuus hyväksi!

Nuori! Älä ole dorka. Käytä maskia.

Mielipide/Markku Ruotsila 23.1. Hyvä kirjoitus, asiat eivät ole yksioikoisia. Sama kapina muhii meilläkin, sitä mukaa kun "väärät" mielipiteet kielletään. Se siitä "suvaitsemisesta".

Myöskin Ruotsilan mainitseman Rasmussenin gallupissa 22.1.21 presidentin hyväksyntä (approval rate) Bidenille vain 48 % virkakauden alussa. Vrt. Obama 67 %, Trump 56 %. Miksi?

Ehdotan että kaikki Lahden liikunta- ja vapaa-ajanviettopaikat siirretään yksityisten firmojen ja seurojen hallintaan, koska ne ovat nyt koronavuoden aikana näyttäneet, että hommat kyllä hoituu, kun on halua suunnitella ja nähdä vaivaa. Kaupungin vastaavilla vain yksi idea: kaikki ovet vaan lukkoon kyllä, palkka tulee vähemmälläkin hosumisella.

"Pitäisi olla joku latu lähellä." Voi hyvä mies, latu on juuri siinä, mihin suksesi sivautat! Pitäisiköhän jonkun myös sitoa monosi nauhat? Terveisin hiihtäjä 81 v

Ennen kun Liisua edes suunnitelmina jatkatte, niin lukuisat tyhjillään pitkään olleet ja rahaa nielevät rakennukset pois kaupunkikuvasta.

Hyvin hoitui kauppapalvelu kotia tuotuna. Kiitos! Mummo sai viikon ostokset kotiin kannettuna. T. Tytär

Mitä ryhmän 4 rokotuksesta, kun rokotteet viipyy. Kuollaan pois. Eipä tarvii sitten kärsiä koronasta. Nim. Hyvää joulua sitä ennen

Minuakin ärsytti suunnattomasti Ylen tapa lähettää USA:n presidentin virkaanasettajaisia! Pääosassa toinen toistaan "viisaammat" studiossa höpöttäjät. Luovutin ja katsoin lopulta CNN:ltä.

Mitäpä, jos hiihtopomojen ja valmentajien palkat puolitetaan kunnes tulokset paranevat. Tulis tulostavoitteita. Sama kaiketi myös tuloksen tekijöille.

Lauantai-ilta n. klo 17, yritän saada apua "päivystysavusta". Jonotan kännykkä korvalla 35 minuuttia, kuuntelen tiedotteet kymmeniä kertoja, äkkiä kuuluu miesääni: Palvelussamme on ruuhkaa. Soita myöhemmin uudelleen! Puhelu katkeaa. En ehdi painaa takaisinsoittonappia. Olen sairas, tarvitsen apua! Mitä voin tehdä?

Kyllä kaikki huoltoaseman kahvilat kiinni, kapakat, yleiset paikat, niin kuin oli viime keväänkin. Ei se kaada nurin näitä paikkoja. Niistä ihmiset vaikka katutöihin.

Kiitos Anttilanmäki, näin monta nallea ikkunassa kävelles päivällä ja ilahduin! Mummeli 84 v.

Älypyöräteihin ja niiden sulatuksiin riittää Lahdessa rahaa, muuten tiet ovat kuin kynnöspeltoja. Mihin ovat kadonneet tiehöylät?

Latua käyden ladun vanki, vapaa on vain ladulla kävelijä

Hyvä debatti Jani Kokko, ESS 24.1.21.

Joo, nyt on ollu pelkästään hauskoja ajokelejä, kakspuollitranen bensaneliveto.

Kivijalkamyymälät ja torikauppiaat. Turha ihmetellä, jos kauppa ei käy, kun tupakoitte myyntipisteen vieressä ja tupakan tumpeilla roskaatte ympäristön. Noin 85 % potentiaalisista asiakkaista kun ei myrkytä itseänsä, ja siksi tuskin asioivat kanssanne. Tupakka-askiin heti 50 euron veron korotus.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut