Näppis: Rälssin metsät vaimentavat ohitien melua, uusia rakennuksia emme kaipaa

Rälssin metsät vaimentavat ohitien melua, uusia rakennuksia emme kaipaa.

Kuvitteleeko Lahden johto ihan aikuisten oikeesti, että helsinkiläinen muuttaa Lahteen tunnin matkan päähän ahtaaseen kerrostaloon jonkin ympäristöimagon takia?

Miksi kauppakeskuksissa ym. sallitaan maskittomien koululaisryhmien ja miesporukoiden asiaton oleskelu, joka vaarantaa maksavien asiakkaiden terveyden?

Lehden autotoimittaja voisi ottaa asioista vähän paremmin selvää :). Eipä ole ollut Opelilla saksalaisvalmistajaa enää reiluun pariin vuoteen. Ainoastaan Astrat ja Insigniat ovat ehtoja saksalaisen suunnittelun tuotteita, muissa malleissa ja uusissa vaunuissa saa tyytyä pösö- ja sitikkalaatuun. Mallien runsaus johtuu GM:n rippeiden ja PSA:n eli uuden isännän köydenvedosta, jonka tuloksena mm. aito täysin valmiiksi suunniteltu saksalainen Corsa muuttui valitettavasti pököttikorsikaksi eli uusi kulmikas pikkuauton malli on oikeasti kaksnollakasi.

Miksi jälleen Padasjoki palvelee lehden kansikuva niin synkkä? Viimevuoden kuvaa verrattiin suruadressiksi eikä tämäkään siitä poikkea.

ESS 20.1. Kiitos Marja Vilkama! Positiivinen kirjoituksesi sai miettimään, ja antoi hyvän elämänohjeen, päivän piristyksen ja voimaa tulevaan! Hyvää vointia sinulle ja miehellesi kiitosten kera!

Lahden vihreät arvot? Lahti hakkaa vihreää sen kun kerkeää. Villähteen tammet, Tapanilan metsää, Kariniemenkadun upeat hopeapajut jne. Tuhoaminen jatkuu.

Eikös Lahti Energian pitäisi tuottaa lämpöä ja sähköä eikä ostaa miljoonilla lakimiespalveluita? Homma haisee, kun on vielä tilattu palvelut kamuilta.

Haluan lukea Eteläsuomen Sanomista mieluummin lahtelaisten tekemisistä ja asioista, kun kuopiolaisten tai jyväskyläläisten. Yt. Pitkäaikainen tilaaja

Miksi koirien omistajat aina ensin? Lahdessa 11 koirapuistoa, mutta vain yksi hiihtokeskus.

P-H Kiinteistöliitto joutui perustamaan säätiön, kun rahaa tulvi ovista ja ikkunoista. Kuitenkin nyt tilanne on niin paha, että nostivat jäsenmaksuja liki 6 prosentilla.

Eikö kukaan tarkasta näitä viestejä, ku lähettäjät ei tunne liikennesääntöjä? Vasen laita on jalankulkijan oikealaita. Tarkasta tll kirkasta, ja lopettakaa tuo p-kan jauhanta. Liikenteessä autolla yli 50 v.

Kulttuuria ja perinnekulttuuria täytyy edistää. Alkon pitäisi palauttaa lasisen laulukirjan ostajille paperista tehty ruskea kulttuurikassi.

Missä Muut lehdet -palsta? Ettekö ehdi?

Onko moraalisesti oikein, että lahtelainen Kemppi Oy on anonut mittavaa (100 000 euron) kehittämistukea, vaikka viime verotietojen mukaan esim. kaksi omistajista tienasi yli neljä miljoonaa euroa (noin 4,5 ja 4,4)? Lisäksi yhtiö irtisanoi sekä lomautti henkilöstöään.

Miten niin asuu pummilla? Avaa hiukan.

Miten tämä teinityttöjen hullutus, nilkat paljaina, saanut kukoistaa monta vuotta? Onko heillä päätösvalta kotona ja koulussa? Ovatko vanhemmat ja terveydenhoitajat aseettomia?

Kiitos Riitta Särkiölle hienosta mielipidekirjoituksesta! Minä kunnioitan mahdollisuutta kotihoitoon. Aika pienten lasten kanssa on korvaamattoman tärkeää ja rikasta ja niin ohikiitävää.

Tutkimusten mukaan kiusaajilla on useimmiten hyvä itsetunto.

Suomi ei saa maksaa Euroopan elvytysrahastoon Italian velkojen maksuun mitään ennen kuin Italian ja Espanjan veroaste on sama kuin Suomessa ottaen huomioon myös sähkö-, auto-, polttoaine-, alkoholi-, tupakkaverot.

Lunta ryöpsähti ja samalla on alkanut lumenajo ja kolaus yksityisiltä kiinteistöiltä ja pihoista julkisille alueille ja katujen varsiin, jopa toisten tonteille. Laittakaa ne kiinteistönhuoltoyhtiöt kuriin. Loppujen lopuksi taloyhtiö on vastuussa siitä, mihin ne lumet pihasta aurataan.

Maskipakko kaikkiin julkisiin paikkoihin ja rajat kiinni kaikilta, joilla ei ole luotettavaa todistusta koronattomuudesta. Ellei ole, pakollinen koronatesti ja riittävän pitkä karanteeni koronattomuuden varmistamiseksi. Suosituksia eivät läheskään kaikki ihmiset noudata. Nyt vaaditaan määrätietoisuutta. Tartunnat ovat jo karanneet.

Upeaa Lahdessa oli hieno kyläkoulu Anttilanmäki suomenkielisillä lapsilla, jonka kaupunki suhmuroi ruotsinkielisten säätiölle.

Nyt se tapahtui! Olin ostamassa yksityisestä liikeketjusta tuotetta. Emme vastaanota käteistä. Tätäkö on tulevaisuus? Vanhanakin ostaisin vielä jotain.

En ole ay-aktivisti enkä vasemmistolainen vaan oikeudenmukaisuutta suuresti arvostava juristi. Näin ollen paheksun suuresti Erholan palkan korotuksen perusteita eli sairaiden hoitotason ja henkilökunnan aseman heikentämistä.

Milloin Tapani Kansa kutsutaan Vain elämää -ohjelmaan? Hän on todella lahjakas laulaja ja lauluntekijä!

Kiitos sinulle, joka käyt levittävässä Rantaraitin mutkat, että mahdutaan kohtamaan sillan molemmissa päissä!

Kysyin Lahden koronaryhmältä, mihin Salppurin ulkomaiset urheilijat (noin 300) majoittuvat? Käskettiin kysyä kisajärjestäjältä. Se taho ei voinut asiaa paljastaa. Käännyin taas koronaryhmän puoleen: ei vastausta, mutta kisajärjestäjältä tuli yllättäen lista paikoista, jotka eivät ole virallisia kisahotelleja. Keskustan hotelleja ei mainittu, joten niissäkö siis majaillaan? Miten "kupla" hoituu kaupunkilaisia vaarantamatta? Perjantaina uutisoitiin ensimmäiset tartunnat kisakuplassa. Edelleenkö vastuuta siirrellään? Nimim. Hotellivieras tahtomattaan

On se hyvä, että opin jo pienenä pitämään puoleni. Kun minua lyötiin alakoulussa, en pillahtanut itkuun, kuten tytöiltä odotettiin, vaan kumautin takaisin. Siihen loppui.

Hallituksen toiminta hidasta koronarajojen hoitamisessa.

Lahti Energian sähkön myynti siirtyi Oomille. Älä käy turhaan etsimään asiakaspalvelua Kauppakatu 31:stä. Sitä ei enää ole! Netin kautta ei voi kaikkea hoitaa! Asiakaspalvelupiste Lahteen takaisin!

Erinomainen selvitys Ruotsilalta Yhdysvaltojen tilanteesta. Vähän muuta mitä Suomen media meille pakkosyöttää.

Kommentoi