Näppis: Miksi noita hammassuojien purijoita pitää näyttää joka päivä?

NEONEO -

Miksi noita NHL:n hammassuojien purijoita pitää näyttää TV:ssä joka päivä moneen kertaan ja esim. Suomen maastojuoksu kisoista ei halaistua sanaa? Ei järkeä.

Suomessa voidaan oikeasti lopettaa eduskuntavaalit, koska suurin häviäjä kosiskellaan hallitukseen ja voittajat viskataan oppositioon!

Eikö enää rakenneta kerrostaloasuntoja ilman tupakeittiötä? En jatkuvasti kokkaile vieraille ja seurustele samalla. Katselisin tv:tä, mutta mihin sen sijoittaa? Tiskipöydällekö?

Historia osoittaa, että osa ihmisistä kaipaa vaikeuksissa asioita yksinkertaistavaa populistista johtajaa, joka puhuu kansan kielellä. Historia osoittaa myös sen että se johtaa ennen pitkää löysien tuloon housuihin.

Hollolan kuntakeskuksen aukio ei viihtyisä, kaipaisin kunnon jäätelökioskia, jossa hinnat kohdallaan ja palvelu ystävällistä, ettei myyjä ota kännykkää ennen kuin saan tötterön käteen. Käymme Hollolan kirkolla jätskillä, mieluimmin kävisimme omassa kylässä.

Hallitusneuvottelujen "ensimetreiltä": Rehula sanoi; "Isänmaan etu ensin...". Jokinen: "Vasemmistoliiton kanssa emme olisi mahtuneet samaan hallitukseen". Siis kenen etu?

Hallitusneuvottelijat harkitsevat verotuspohjan laajennusta. Lemmikkieläinten haittavero eli ns. koiravero olisi tasapuolinen tuottava vero. Suomessa on mm. 700 000 koiraa.

Kevään myötä tulivat muuttolinnut, mutta myös lisääntyvä määrä ammattivarkaita. Etenkin omakoti- & rivitaloasukkaiden kannattaa varoa outoja kulkijoita.

ESS 10.5. kirj. Päksin remontista kuvasi otsikosta lähtien, mikä on ongelma, ikääntyvät. Kehitysjohtaja sekä Rautiainen kuvasivat ongelmaa käsiin räjähdyksellä. Jospa meille yli 75 v jaettais vaikka maksua vastaan lopetuspiikki, helpottuisi ongelma, eikä meidän tarvi kokea tätä ongelmajätteenä oloa.

Ihminen on saanut näkökyvyn, niin hän mielellään seurailee elämänmenoa. Ei mitään kyttiä ole olemassakaan. Se on vain luulosairautta.

Miten kävi Venäjällä, kun mentiin kesäaikaan, piti perua, kun ihmiset eivät jaksaneet.

Sijoitusasunnon vuokraaja, ole hyvä ja tiedota talon säännöt vuokralaisillesi. Ymmärrän, että vain vuokranmaksupäivä sinua kiinnostaa, yritä kuitenkin tajuta, että osakkeessaan itse asuvat saavat kärsiä.

Sairaiden, vanhusten ja vammaisten hoitoon eivät rahat riitä. Mutta nyt ollaan valmiit laittamaan 2 milj. euroa Iitin moottorirataan. Ei tarvita.

Suomen kirkko on aina lokeroinut ihmisiä. Sisällissodan jälkeen vankileireillä ammuttuja punaisia ei siunattu eikä haudattu kirkon hautausmaille.

Ranta-Kartanoa ei saisi kehitellä autopaikoille. Mielestäni paikka kuuluu ihmisille, lapsille jotka rakastavat luontoa yli kaiken. Ei tarvita niitä tekoleikkikenttiä. Valittaisi autottomia perheitä ja vanhempia ihmisiä asuntoihin.

Aurinko paistaa etelästä klo 12, missä? Kiteellä vai Uudessakaupungissa, tunnin ero...

Palestiinalaiset ampuvat sadoittain raketteja Israeliin, jopa päivittäin. Millaiset ovat kustannukset? Käytetäänkö tähän kansainvälisiä avustusrahoja?

Hyvät ihmiset, haudatkaa lemmikkinne syvempään. Mahdoton haju ympäristössä, kun ajan lemmikkieläin hautausmaan ohi.

Kiitokset minultakin uudelle päätoimittajalle! Etlari on muuttunut ja on nykyään asiallinen ja laadukas lehti, jota on ilo lukea.

Julkisen terveydenhuollon vastaanoton pidennetyt pääsyajat ohjaavat potilaat yksityiselle puolelle. Näin siis toimii se valinnanvapaus.

Päätoimittaja hehkutti Hartolaa, koska tämä on koiraystävällisin kunta. Koiria ulkoilutetaan Lahdessakin missä ja miten vain useita kertoja päivässä. Ovat verotuksen ulkopuolella, mutta niihin käytetään runsaasti verojamme. Entäpä vanhukset, eipä lehti paljon heistä huolta kanna. Lopetin lehden tilauksen syksyllä, kun suuri artikkeli esitteli koirien syystakkien malliston. Arvot lehdellä kohdallaan.

Kuka tyhmä kellojen ollessa kesäajassa menee töihin tuntia aikaisemmin? Minä menen aina samaan aikaan.

Toimittajienkin olisi syytä tiedostaa, että Lahtea johdetaan strategialla Fake it till you make it!

Se on demokratiaa, 3 suurinta puoluetta hallitukseen, kansa on puhunut, mitä se Rinne pienpuolueita ees kyselee.

Kyllä pääomasijoitusyhtiot saavat henkilökunttaa kotihoitoon ja palveluasumiseen, kun maksavat terveydenhuollon sopimusten mukaisesti palkkaa yö-, ilta- ja pyhäkorvauksineen.

Rela Hierojat Valo ja Minna P. Todella ammattimainen ja loistava asiakaspalvelija. Kiitos.

Lahti voisi keskittyä hoitamaan koulut ja terveydenhoidon kunnolla ja jättää nämä poikien märät unet (kilpa-autot) yksityisille yrityksille.

Kiitos, Kristiina Joensuu 7.5., että valotit, miten tätä Lahti-nimistä hölmölää oikein johdetaan!

Valehtelen, jos sanon, että demarit lupasivat pieneläkkeille 200 euron kk korotuksen. Luulen, että poistavat toisenkin puolen indeksikorotuksesta ja eläkkeet jäädytetään.

Timo Soini hoiti hienosti viimeisen tehtävänsä arktisen neuvoston kokouksen puheenjohtajana!

Eihän kesäaika pitennä yhtään valoisaa aikaa. Samat 24 h on, ei yhtään enenpää.

No ei ole ainoa paikka Renkomäenväylä, missä lujaa ajetaan. Siellä on vaan joku, jolla ei ole muuta tekemistä kun kytätä.

Äitienpäivä. Muistakaa lapset myös arkisin äitiä/mummoa eikä vain yhtenä päivänä vuodesta. Äiti on joka päivä Äiti.

Ruotsissa seks. hyväksikäytöstä lääkärille 10 vuoden tuomio, mittavat vahinkokorvaukset ja elinikäinen karkotus maasta. Mitähän hän saisi Suomessa? Olisi kiva verrata.

Moottorirata on aika hyvä, kun se lisää hiilidioksidin määrää ainakin siinä lähiympäristössä. Kasvit tarvitsevat sitä kasvaakseen ja tuottavat kasvaessaan samalla happea meille ihmisille ja muille eläimille. Aika hyvä juttu ja saattaapi tulla rahaa lahtelaisillekin.

Universal musik ja kumpp. tunkee "ulinaa" ja "pimputusta" puhe, luonto - ym. ohjelmiin. Ohjelmapäälliköt töihin!

Euromepiksi haluavalla. Toivoisi olevan hyvä koulutus. Oman edun tavoittelijoita sinne ei kannata äänestää. Jos maailmaa parannat, aloitapa se kotitontiltasi.

Ihmisarvonsa menettääkseen ei tarvitse olla lintsari-luuseri. Työttömiksi sysätään nyky-Suomessa myös ahkeria ja ammattitaitoisia yli 50-vuotiaita.

Haastattelusta toiseen Antti Rinne toistaa vaaliohjelmassa mainitun asialistan ja propagandan. Vaalit meni jo. Missä on pääministerin arvokkuusja valtiomiesmäisyys.

Pakko ottaa kantaa arvosteluun Lahden saattohoidosta. Mieheni kohdalla en voi kuin antaa suuren kiitoksen ambulanssihenkilökunnalle, palliatiivisen kotisairaalan porukalle ja J12 osaston hoitajille. Kaikista näistä palveluista tuhannet kiitokset.

Koiran ulkoiluttajat, kenen luvalla viette koiria paskomaan vieraiden ihmisten tontille! Luuletteko sitä joka miehen oikeudeksi. Poliisi voi puuttua asiaan, jollei asiat muuten mene perille!

Kiitos Juha Tapiola rohkeista mielipidekirjotuksista. Me Asikkalassa tarvitaan valtuutettuja, joilla on särmää puuttua kunnan tekemiin päätöksiin. Ryhdistäytykää muutkin valtuutetut avaamaan päätöksiä. Me kuntalaiset haluamme kuulla, mihin kuntalaisten varoja käytetään.

Launeen päiväkoti peruskorjaustarpeessa. On tiedetty 20 v sisäilmaongelmista, lapset ja henkilökunta saastutettu. Nyt vasta tehdään jotain. Tuleeko Launeen päiväkodista Launeen koulu 2?

Itä-Hämeen Marttojen ohje broilerin koipien paistoajasta oli aivan pielessä. Ei koivet kypsy 175-asteessa vajaassa tunnissa niin, että lihat irtoaa hyvin luista. Vasta kaksi tuntia muhittuaan on parhaimmillaan ja todella maukkaita. Nim. Kokemusta on

Useat tutkimukset osoittavat, että monipuoliset suolistobakteerit ovat keskeisiä terveytemme kannalta. Mutta mikäpä taho tutkisi sitä, mitä mahtaa xylitol tehdä bakteerifloorallemme paksusuolessa? Antiseptinen aine? Kokonaan vaiettu fakta yli 40-vuotisen hypetyksen yhä jatkuessa?

Hyvä Kristiina Joensuu! On aika paljastaa lyhytnäköinen ja pienen joukon etuja ajava politiikka. Rahaa ei enää riitä kaupunkilaisten hyvinvointia tukeviin hankkeisiin.

Hei Kaupungin sedät! Olen 2,5-v poika Sydänkankareelta. Lähetin teille viestin aiemmin. Kiitos, kun siivositte hiekat jalkakäytäviltä. Nyt on hyvä pyöräillä.

Mihinkäs se vihree aate unohtu heti, kun rallirataa rakennetaan suurella intohimolla. Rahaa laitetaan lapselliseen rataharrastukseen, joka saastuttaa ympäristöä ja ilmakehää. Miehet on ikuisia kakaroita hamaan hautaan asti!

Mahtaisikohan vähän auttaa taloyht. remonttien tekemistä ajoissa, jos suomal tasa-arvo yltäisi myös kerrostaloihin eli taloyhtiöremonttien maksuosuuksistaankin saisi kotitalousvähennyksen? Nythän omakotitalon katsotaan tarvitsevan mm. ulkokaton, seinät, ikkunat, mutta kerrostalon ei, vai olenko ymmärtänyt jotain väärin?

Kiitos Jarmo Virtanen tekstistäsi 10.5. Ajat sitten herännyt kysymys: eikö yleisen puolen palkoillakin kuitenkin lääkärin sietäisi paneutua työhönsä? Mitä säästöä sitä paitsi kunnalle tuottaa potilaan juoksuttaminen turhan päiten moneen kertaan? Hukataan aikaa ja samalla rahaa.

Mietin, kannattaako työntekoa enää jatkaa. Jos hallitus muodostuisi ps, kok, kesk ja kd, olisi tilanne toinen. Velanotolla ja kasvatetulla verotuksellä järjestetty vastikkeeton rahanjako johtaa tuhoon. Inhimillisyyttäkään ei pidä unohtaa, mutta ei työpanoksensa jo antaneiden eläkeläisten leikattu eläkeindeksi ja muita korkeampi veroprosenttikaan osoita inhimillisyyttä eikä oikeudenmukaisuutta.

Ilmastopäästöt sen verotus se koskee pienitulosia. Elämä kurjistuu. Kyllä nää rysselii meniät selittää, ei koske heitä rahaa, on ettei p...kalle taivu. Tämä hötkyily naurettavaa.

Valomainostaulut kuuluvat yritysalueille, ei kauniiden viheralueiden eteen!

Iittiläisille kelpaavat nyt Lahden liitokset ja rahoitukset – kun omat rahat on loppu! Vuosia sitten sain kuulla, että ette ole iittiläisiä kuin vasta kolmannesta polvesta, jos muutatte Pohjanmäkeen perheineen.Tontti oli jo varattu.

Luottamusta ei luo lavertelu Näppiksellä ja muualla.

Ed Sheeranin konsertti Malmin lentokentällä uhkaa uhanalaista lajia. Nyt on taas hyvä aika mitata, kumpi merkitsee enemmän: oma hupi vai luontoarvot!

Roskat roskikseen! Roskat roskikseen! Roskat roskikseen! Ei se nyt niin ylivoimaisen vaikeaa voi olla!

Päiväkirurgia PHKS. Kiitos upeasta hoidosta koko henkilökunnalle. T. Mumma

Mikähän järjen riemuvoitto on väkisin siirtää Päijät-Hämeen seurakunnat Mikkelin hiippakuntaan? Aprillipilako?

Useissa kaupungeissa on isoja rakennushankkeita vireillä. Lahdessa todetaan näppiksellä, että on parempi, ettei tehdä mitään. Sammutetaanko valot lopullisesti? Muutetaan sitten Uuteenkylään.

Aiheuttaako Kymiring riskin pohjavesille? Jos aiheuttaa, niin, ei, ehdottomasti.

Uudessa eduskunnassa ja syntyvässä hallituksessa on jo se hyvä puoli, ettei Grahn-Laasonen pääse enempää kiusaamaan nuoria.

Salpatien kevyenliikenteen puomista puutuu edelleen jousi herätys viherpalvelut.

Lahti Events lupaa istuttaa mailleen "anekauppapuita" KymiRingin vuoksi. Sumutusta, ois ne taimet muutenkin istutettu metsänhoidon takia!

Eläinrakkaana ihmisenä olen sitä mieltä, että poliisin koiran ampumiseen oli syyllinen yksin koiran omistaja, joka päästää vaarallisen koiran irti hyökkäilemään ihmisten kimppuun eikä saa sitä itse kiinni.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Nastolan tarunhohtoinen Ruuhijärvi-laiva ylitti maakannaksen mutta ajoi kiville sääntö-Suomen pykäläviidakossa
 2. Poliisi kerää kaikkien kiinteistöjen valvontakameratiedot yhteen paikkaan – kamerakartasto nopeuttaa rikoksen tutkintaa
 3. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 4. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 5. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä
 6. Kivimaan koulussa Lahdessa Suvivirsi raikaa tänä vuonna videolla – katso koulun kevätjuhlakooste
 7. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella
 8. Koko viime kauden huilannut hiihtosuunnistaja Siiri Saalo häkeltyi Lahden lyseon urheilulukiolta saamastaan tunnustuksesta
 9. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 10. Villähteen Korin jatsit pienentyy ja siirtyy sisätiloihin
 11. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 12. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 13. Eläketurvakeskus: Eläkkeistä ei tarvitse olla huolissaan
 14. 29.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä ei edelleenkään uusia koronavirustartuntoja
 15. SYL:n puheenjohtaja Risto Murron debattikirjoituksesta: Ilmastokriisiä ei saa unohtaa

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Fingerpori 29.5.2020
 2. Fingerpori 28.5.2020
 3. Fingerpori 30.5.2020
 4. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 5. Katso video: Lahtelaiset muusikot taltioivat Suvivirren, solistina Dimitri Keiski - katso esitys täältä
 6. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 7. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 8. Pääkirjoitus: Hoitajille jäi käteen vain luu
 9. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 10. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 11. Uutissuomalaisen debatti: Varman Risto Murto varoittaa: Suomelle voi käydä kuten Italialle ja Kreikalle – talouskriisien lasku jää nuorille työikäisille
 12. Tuomo Nieminen oli juuri aloittamassa uudessa työssä johtajaylilääkärinä, kun pandemia levisi Suomeen – Lahden loistavat maastot auttoivat tuulettamaan päätä hektisinä aikoina
 13. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 14. Kimmo Kankaan Esalainen: Kauppojen ja ravintoloiden pelikoneet saisi sulkea pysyvästi
 15. Jokimaan palopaikalta leviää yhä savua - "Jos oireita tulee, niin asukkaiden pitää ottaa yhteyttä Akuutti24:een"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.