Näppis: Kävelyretkellä tapasimme oudon näyn

Perjantaina Nastolan raitilla lasten kanssa kävelyretkellä tapasimme oudon näyn. Iloinen mies keräsi roskia tien vierestä. Tulin hyvin iloiseksi näystä. Olemme opetelleet, että pidä ympäristösi siistinä. Kiitos esimerkistäsi, jonka annoit lapsille.

Mahtavaa tämä Lahden sivistystoimen johdon toiminta! Vaivihkaa virastoon on taas saatu perustettua uusi täysin turha virka: opetuksen suunnittelija. Aluepäälliköt pitäis vielä vakinaistaa...Joku roti nyt tähän toimintaan!

Hollolan teknisen lautakunnan älyvapaa päätös sammuttaa katuvalot yöksi kesäaikana. Miettikää seurauksia.

Kaupunkipyörähanke on turha hanke pikkukaupunkiin, lahteen. Taas pelleilyä verorahoillamme. Täällä ei ole etäisyyksiä, kuten Hesassa, Treella, Lontoossa. Täällä pääsee hyvin kävellen, ja sepä on terveellistäkin, että terve järki missä olet? T. Nimim. Näpertelyt seis

Ainakaan minä en välitä kylässä käydessäni katsella olohuoneessa kuivuvia sukkia ja kalsareita. Siksi en niitä myöskään omille vierailleni esittele.

KRP päätti, ettei al-Taeen kirjoituksissa aihetta esitutkintaan. Jos joku persu olis kyseessä, aihetta aihetta ois takuulla löytynyt!

Poliisi toimi oikein, koiran seuraava uhri olisi voinut olla pieni lapsi. Kaikki koirat, joita omistaja ei osaa hallita, pitäisi ottaa heiltä pois tai lopettaa.

Rescue-koirat saattavat kantaa vesikauhuvirusta, joka voi itää viisikin kuukautta. Aggressiivisuus voi johtua siitä. On tappava ihmiselle jo sylkikontaktista.

Lehdessä kerrottiin Heinolaan tulevasta kalakasvattamosta. Jopa 50 työpaikkaa. Nyt se asia. Ei ole ollut yhtään vastustusta, onko jäärät väsyneet?

Nastolan kangasvuokkoalue jäi rivitalojen alle Rakokivessä.

Kun ihmiset vaihtaa asuinpaikkakuntaa, niin kehuvat, kuinka on ystävällisiä ihmisiä. Selittyy sillä, että siellä ei ole sukulaisia ja heidän ystäviä eikä omia entisiä naapuria. Voi aloittaa puhtaalta pöydältä.

Televisio opettaa, miten voi rahaa vipata. Ja niillä elää. Oi näitä aikoja.

On se merkillistä, että ihmisten tajuntaan ei mene, että kaikki sote-palvelut Lahden seudulla tuottaa hyky, joka vastaa sekä terveysasemien että Akuutin toiminnasta.

Oksaharju ei taida tietää sitäkään, että köyhimmätkin maksavat veroa asuessaan, syödessään ja kaikissa muissakin elämään liittyvissä toimissa. Saihan kokoomus aikoinaan tahtonsa läpi: maksa veroa "kulutuksen mukaan". Palkkavero näet ei ole ainoa vero!

No nythän se selvis, kun julkistettiin "kansanedustajien" ulosotot. Eihän sinne pyritä hoitamaan yhteisiä asioita saati muita vaan plussaamaan omat tulot. "Eihän tästä mulle mitään jää".

Ei Kymiringille veronmaksajien rahoja vaan lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn!

Kuinka monta ihmistä koiran pitää raadella, jotta poliisi saa kansalaisten mielestä sen ampua? Toivottavasti tämä rescue-koira ei kanna vesikauhua.

Juurikin niin, että jokainen ihminen on laulun arvoinen ja jokainen elämä on tärkeää...

Naurettavaa että Terveyskioski kahteen paikkaan. Ensin kysymme neuvot ja sitten kaupunginsairaalan sokkeloihin etsimään apua. Hyvä urheileva Lahti.

Mikä on se tekninen vika, joka estää Phhykyä maksamasta palkkoja? Tunnit on tehty ajat sitten ja rahat lepää hykyn tilillä. Ottaako kuntayhtymä korotonta lainaa henkilöstöltä? Säästötavoite 6 miljoonaa euroa.

Hyvä selostaja Salppurin mäkinousukisassa lauantaina.

Pallaksen aurinkorannan rikkaille ei mikään riitä! Nyt ne vaatii kaup upeimmasta puistosta puita pois, eivät muka näe järveä. Oijoi!

Onko totta, hyky ollaan kaappaamassa Lahden ja Hollolan nokkamiehille. Luulisi että näillä olisi KymiRingiin laitettujen miljoonien vastineeksi luvattujen puiden istutuksissa riittävästi hommaa.

Lihan alkuperä pitää olevinaan ilmoittaa – mutta pitääkö ilmoitus paikkaansa. Kuka valvoo tai analysoi sen.

En tiedä, onko PHKS henkilökunta vaihdettu ja toimintamalli täysin uusittu, kun yleensä niitä vai moititaan. Jouduin ensimmäistä kertaa käyttämään Akuutin ja PHKS-tutkimusosaston palveluja, kun myyräkuumetartunnan mahdollisuutta tutkittiin. Entisenä rehtorina annan saamastani hoidosta 9+. Täyteen kymppiin olisi päässyt, jos osastolla olisi ollut päiväkahvit. PS. Ja vielä kahden päivän päästä kotiutumisesta soitettiin ja kysyttiin vointia.

Kylpylähotellin ja uimahallin vastustajille. Tiedän paikan armahan, rauhallisen ihanan. Se on Nastolan Uusikylä. Sinnekään ei ole rakennettu mitään uutta, mutta ei ole myöskään "savusumua" eikä heinäsirkkaparvia.

Eiköhän näihin hyppimismäkiin ole mennyt pätäkkää, ja seisovat tyhjänpanttina suurimman ajan. KymiRing on nykypäivää. Sadat tuhannet katsojat tuovat köyhään Lahteenkin euroja.

Kyllä oli upea laulaja Aarne Pelkonen puoliseiskassa.

Lahti siis on ns. ympäristökaupunki! Viheralueiden siisteys yms vai? Huh huh.

Ay-liikettä ei kukaan ole äänestänyt hallitukseen!

Miksi missit, mallit ym. julkkikset ovat nykyisin kaikissa kuvissa jalat harallaan? Kuvaajasetäkö haluaa? Tosi typerän näköistä!

Ihana, liikuttava The Sound of Music -musikaali! Kiitos, Lahden kaupunginteatterin taitava väki!

Järkyttävän täyteen ahdettu Lahden satama, ettei järveä juurikaan näy, ja voi kauhistus sitä lokkien määrää. Miksi tuollainen lokkiparatiisi tehty?

Johanna Salo puolsi pysyvää kesäaikaa ja samalla haluaisi, että oppilaitokset aloittaisivat tuntia myöhemmin. Siis aloittaisivatkin talviajan mukaan. Onpa loogista?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Mehiläispesien vuokraus kiinnostaa Lahden seudulla – pörriäisten puuhia voi tarkkailla omalla pihalla
 2. Mukkulan poika lähtee haastamaan salibandyväkeä tyhmillä kysymyksillä ja pöllyttämällä ajatusmaailmaa
 3. Uudessa lahtelaisessa autopesulassa asiakkaalle luvataan alle minuutin jonotusaikaa
 4. Palokunta sammutti maastoa Lahdessa, taustalla ehkä nuotioleikit
 5. Entinen kauppiaspariskunta pyörittää Padasjoella tofutehdasta ja kampaamoa, kesällä avataan tehtaanmyymälä ja kahvila
 6. Poliisi mittasi reiluja ylinopeuksia Lahdessa ja Orimattilassa – viikonloppuyö oli poliisin mukaan kiireinen
 7. Niinistön isännöimissä Kultaranta-keskusteluissa framilla oli EU – Marinin mukaan jokaisen jäsenmaan on kyettävä tulemaan vastaan
 8. Korona-arki näkyy myös Lahden jätemäärissä – sekajätteen määrä kasvoi, energiajätteen väheni
 9. Harhaanjohtava aleilmoittelu halutaan kuriin – säännösten rikkominen voi johtaa seuraamusmaksuun
 10. "Tämä voisi olla paikka, missä viinaa on keitetty" – Jättiläisten temppelin löytäjä etsi pirunkuoppaa ja löysi makkaratikun
 11. Vaihtopenkki: Suomalainen jalkapallo on "letkuissa", tätä puitiin A-studiossa
 12. "Alkututkinnosta tuli kahden ja puolen vuoden pääsykoe" – Yliopistoon pääsivät kaikki ylioppilaat, kunnes tilat tulivat vastaan
 13. Pyöräilyliitto listasi parhaat reittivinkit jokaisesta maakunnasta
 14. Lahden maauimala avataan yleisölle varovasti - näin polskitaan juhannukseen saakka
 15. Löytyykö sinunkin olohuoneestasi tämä ei-toivottu sisustuselementti? Asiantuntijat kertovat, mitä pyykin kuivatuksessa on syytä muistaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.