Näppis: On väärin alkaa sakottaa satamassa moottoripyöräilijöitä

NEONEO -

On väärin alkaa sakottaa satamassa moottoripyöräilijöitä, ajeleminen kuuluu Suomen kesään. Oikein on laittaa niille paikoille, missä pidetään moottoripyöriä, kapea ruutu, joka on maksullinen kuten muutkin paikat. Näin säilyy yhdenvertaisuus!

Miksi Hollolan ruokapalvelu palkitsee lapset/aikuiset karkeilla?

En osta tupakkaa, en viinaa, en huumeita, saan pientä eläkettä, käytän lääkkeitä, jotka on määrätty, eipä jää säästöön eikä huvituksiin.

Hallitusohjelman rakentamisessa puuhastelee ulkoparlamentaarisia henkilöitä ja yhteisöjä joilla ei ole vaaleissa saatua valtakirjaa. Miksi SDP, miksi.

Lahti on säästänyt rahaa vanhusten vaipoissa, nytkö se raha annetaan KymiRingille?

Mikki Nieminen, katso oman kirjoituksesi yläpuolelle. Kyllä se jouston puute löytyy muualta kuin persuista pelkästään. SDP ilmoitti etukäteen, ettei tee yhteistyötä niiden kanssa, siksi mahdottomat ehdot. Suvaitsevaisuutta kerrakseen. Kansan silmille pissittiin, kun ottivat vaalien häviäjät mukaan.

SDP ja muutos = paluu menneisyyteen. Ja muutenkin, mikä ihmeen muutos kun kepu jatkaa hallituksessa ? Onneksi äänestin ekaa kertaa kokoomusta.

Petteri Orpo on unohtanut, että edellistä hallitusohjelmaa lobbasivat Elinkeinoelämä EK ja yksityiset sote-firmat. Ja läpi meni lobbaus. Kyllä muisti on lyhyt.

Onko liian sininen parempi kuin liian punainen! T. Lila

Vanhempien ihmisten kannattaisi ottaa rahansa pois pankeista, jos ei pankilla ole järkeä palvella asiakastaan. Rahat vaan pois ja patjan alle tai muualle.

Kuinka kehtaat moittia aamuöisiä lehdenjakajia. Olet pilalle passattu. Taloyhtiöille neuvoksi: postilaatikot ala-aulaan tai pihalle. Loppuu kolinat ja narinat!

Hei, haloo! Mulle tulee lehdet iltapäivällä 3 km:n päähän! Pientä suhteellisuudentajua!

Miljoonat Iitin Formularataan 2,5, mäkimontun rinteisiin 1,3 ja älypyörätiehen risa-milli! Mutta lahtelaisten terv.huollosta Pois= 6,3 milj. Näitä vaikuttajia äänestäneet = siis syyllisiä Lahen rahavajeeseen!

Etlarin mukaa ylämäkijuoksu oli loppuunmyyty ja kuitenkin katsomo tyhjä, vain 2 500 katsojaa! Ja miljoonakorjaus pitäisi tehdä? Oliko juttu lobbausta?

Mauri Pekkarisen (kesk.) tytär valittiin lapsiasiamiehen virkaan. Lehdistö vaikeni kuin muuri tästä nepotismin kukkasesta! Suomessa kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet, vai mitä? Atte

Kaikista eniten tykkään Lahdessa, että täällä voi lähteä vain kattoon, että onko jossain jotain kivaa. Aina on, tänään iso kevätsipulinippu 0,20 e kpl!

Haravointijätteet ja kuivat lehdet voi kompostoida tai silputa ja laittaa pensaiden juurelle lannoitteeksi!

Kyllä näistä politiikan lobbareista nyt keuhkotaan? Niitähän on ollut aina ja varsinkin kokoomuksella.

Asuntojen edessä olevaa puustoaluetta haravoidaan omin voimin siistiksi! Ihanaa. Ei roskaamista, ei slummiutumista. Hyvä niin, ympäristökaupunki Lahti!

Rantakartano on ilmeisesti ollut 100 v. sitten Fellmannin peltoaluetta. Se on muistettava.

Talviajan puolustajat ovat kirjoituksillaan paljastaneet, kuinka pihalla ovat! "Pitää herätä loppuelämä tuntia aiemmin ja väsyttää." Naurattaa oikeasti!

En koskaan pysäköi autoani Parkkipate-firman kyttäämiin pihoihin. Siksi olen välttynyt sakoilta. Tehkää samoin niin Patetkin kuolee pois.

Olipa ristiriitainen kirjoitus kesäajasta su lehdessä. Pitäisi siirtyä pysyvään kesäaikaan ja lasten pitäisi mennä myöhemmin kouluun. Eihän ne mene myöhemmin, jos kello on aikaisemmassa. Eikä ne jaksa yhtään sen paremmin. Nehän valvoo pitempään, jos aamulla saa nukkua kauemmin.

Kuka jaksaa joka vuosi katsoa lätkän MM-kisoja, jotka jo pelataan B-miehistöillä! Muuten lätkä kärsinyt inflaation, koska tulee joka kanavalta tuutin täydeltä! Kuningas-jalkapallon MM-kisat joka neljäs vuosi! Pelkkää rahastusta koko homma! Katsojamäärät laskussa Ruotsissa ja Suomessa!

Mitä minun wanhat kansakoulunopettajan silmät näkevätkään: Paasikivenk. nuppukivien as.hiekat laitettu kekoon lehmusten juurelle. Puut kuolevat pian!

Eipäs hutkita ennen kuin tiedämme lopullisen hallituksen. Se "oikea" keskusta on ennenkin ollut hyvä kaveri demareille. Sipilä oli liikaa orpolainen, katsotaan rauhassa.

Kyttääjiä on aina, asumismuoto ei ratkaise. Istutin aikanaan talomme pihaan Terijoen salavan niin, että haittasi naapuria "näkemiseltä". Pari tuijaa mukaan, hyvä tuli.

Onko Etelä-Suomen Sanomat Vasemmistoliiton lehti, kun joku Lientola saa eurovaalien alla sivutolkulla mainostilaa?! [Toimittaja vastaa: Lehtemme tekee eurovaalien alla jutut eri puolueiden paikallisista eurovaaliehdokkaista. Elisa Lientola on yksi heistä.]

Oksennus meinaa tulla, kun näkee Kymppitonni-ohjelman! Meni sekin ohjelma täysin pilalle. Hyi he....ti!

Millä vuosikymmenellä rautatieaseman portaikot on viimeksi pesty tai edes lakaistu? Entä mitä onkaan hissivessojen tahmea aine, johon kengät tarttuvat?

No voi hyvä ihme, eikö siellä tosiaankaan ole muita murheita kuin naapureitten ikkunoista kurkkimiset? On kai ihan laillista katsella omista ikkunoistaan ulos, ei se ole kiellettyä! Keksikää jo muita juttuja!

Kyllä se raitis ilma ympäröi keskustaa ihan joka suunnasta, mistä nyt tuuli sattuu käymään. Ranta-kartanon korkeus ei "tukahduta" mitään. Naurettavin väite ikinä. Äly hoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Mehiläispesien vuokraus kiinnostaa Lahden seudulla – pörriäisten puuhia voi tarkkailla omalla pihalla
 2. Mukkulan poika lähtee haastamaan salibandyväkeä tyhmillä kysymyksillä ja pöllyttämällä ajatusmaailmaa
 3. Uudessa lahtelaisessa autopesulassa asiakkaalle luvataan alle minuutin jonotusaikaa
 4. Palokunta sammutti maastoa Lahdessa, taustalla ehkä nuotioleikit
 5. Entinen kauppiaspariskunta pyörittää Padasjoella tofutehdasta ja kampaamoa, kesällä avataan tehtaanmyymälä ja kahvila
 6. Poliisi mittasi reiluja ylinopeuksia Lahdessa ja Orimattilassa – viikonloppuyö oli poliisin mukaan kiireinen
 7. Niinistön isännöimissä Kultaranta-keskusteluissa framilla oli EU – Marinin mukaan jokaisen jäsenmaan on kyettävä tulemaan vastaan
 8. Korona-arki näkyy myös Lahden jätemäärissä – sekajätteen määrä kasvoi, energiajätteen väheni
 9. Harhaanjohtava aleilmoittelu halutaan kuriin – säännösten rikkominen voi johtaa seuraamusmaksuun
 10. "Tämä voisi olla paikka, missä viinaa on keitetty" – Jättiläisten temppelin löytäjä etsi pirunkuoppaa ja löysi makkaratikun
 11. Vaihtopenkki: Suomalainen jalkapallo on "letkuissa", tätä puitiin A-studiossa
 12. "Alkututkinnosta tuli kahden ja puolen vuoden pääsykoe" – Yliopistoon pääsivät kaikki ylioppilaat, kunnes tilat tulivat vastaan
 13. Pyöräilyliitto listasi parhaat reittivinkit jokaisesta maakunnasta
 14. Lahden maauimala avataan yleisölle varovasti - näin polskitaan juhannukseen saakka
 15. Löytyykö sinunkin olohuoneestasi tämä ei-toivottu sisustuselementti? Asiantuntijat kertovat, mitä pyykin kuivatuksessa on syytä muistaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.