Näppis: Isä, älä jätä.

Isä, älä jätä.

Sinulle joka kerroit miehesi hyvästä hoidosta j12 osastolla ja muistakin asioista. Itse kävin saman asian läpi vajaa vuosi sitten. Sain itsekin hoitajilta siinä sivussa paljon apua. Erittäin iso kiitos kaikille.

Sairaiden, vanhusten ja vammaisten hoidosta valitetaan jatkuvasti ja samalla pyritään estämään investoinnit ja suurtapahtumat, joilla saataisiin verovaroja asian hoitamiseksi.

Nykyään pitää viedä rahaa yrityksiin mukana että työtön pääsee töihin orjapalkalla (palkkatuet, kesätyösetelit jne). Yli 50-vuotiaat TE-toimiston ongelmajätettä. Hakemuksia yrityksiin laitettu kymmeniä, eikä edes haastatteluun päästy. Että se siitä työvoimapulasta.

Kymiring yes, Kymiring yes!!

Vasemmistohallitus syntyy ja pörssi laskee!

Voi hyvää päivää. Joku nyt ei ymmärrä, että haju lemmikkieläin hautuumaan kohdalla, tulee Kolavalta. Paljon ei edes haudata, nykyään tuhkataan.

YLE näyttää muuttaneen Lahden radion toimituksen Hämeenlinnan toimituksen sivutoimipisteeksi. Toivottavasti olen väärässä. Vakkari kuuntelija, joka haluaa oman alueen juontajan takaisin iltapäiviin.

Mepiksi pyrkivä. Kerro kielitaitosi. Ehdottomasti

Onpa huimaa touhua Tonttilassa, huumehörhöt on jo häädetty, mutta siitä huolimatta nää terrorisoi taloa. Rikkovat varastot, suunnilleen kaiken mikä eteen tulee, pyöriä häviää parvekkeen kautta sisään. Näitä p...päitä ei saa kukaan kuriin, virkavalta pyörähtää pihassa.

Lemmikkieläinten hautausmaan vastakkaisella puolella on jäteasema, haju on ollut ympäristössä vuosi-kymmeniä. Tosin nykyaikaiset menetelmät ovat lieventäneet hajua.

Sinulle joka valitit lehdenjakajan liikkumisesta kerrostalossa. Hän tekee työtään aamuyöstä jotta sinäkin saisit lehden hyvissä ajoin, kyllä siinä täytyy ripeästi liikkua ei hän voi sukkasillaankaan hiippailla portaissa. Mieti vähän mitä suustaan päästat

Lahti on ja pysyy rupusakin kaupunkina. Ei mopovaiheeseen kehityksessään jääneitä päättäjiä kiinnosta sivistys, vaan sirkushuvit. Ei koulutusta mihinkään tarvita. Pörrätään vain.

Tiedoksi. Viitaten ESS 14.5 artikkeliin koirakurin heikkenemisestä. Joka ikinen irtioleva koira joka ottaa minuun fyysisen kontaktin, tulee kokemaan epämiellyttävän yllätyksen. Samoin kuin omistaja, jos on lähistöllä. Turha nassuttaa jälkeenpäin.

Miten Lahti Events on tähän mennessä osoittanut kyvykkyytensä veronmaksajien rahojen sijoituksissaan?

Keksisikö joku hyvä ihminen valitusreitin tuon uuden herrojen huvin torppaamiseen. Menkööt Monacoon opintomatkalle. Sekin tulisi veronmaksajille halvemmaksi.

Voi Luoja miten tyhmillä aivoilla meitä johdetaan!

Asunnossa on ikkunat ulos katsomista varten, luulosairaitten kannattaa hoitaa lääkitys kohdalleen, jos ei auta, suosittelisin metsään muuttamista.

Sairaiden, vanhusten ja vammaisten hoitoon eivät rahat riitä, mutta turvapaikka-surffaajiin voidaan upottaa 3,3 miljardia vuodessa silmää räpäyttämättä

Vielä kyttäämisestä. Miksi joku ihminen kuvittelee olevansa niin ihmeellinen, erikoinen tms. että luulee jonkun olevan hänestä kiinnostunut. Se tosiaan on luulosairautta.

Meidän rescue koira eli miltei 16v.Ihananpaa ja kiltimpää koiraa saa hakea. Että ei pidä yleistää ja pelotella ihmisiä. Niin ja ollaan ihan tavallisia ihmisiä, ja silti pärjättiin. Kouluttajat hakee vain työtä.

Päijät- Hämeen hyvinvointiyhtymä ryöstö laskuttaa, hammasröntgen 8,40 euroa, lisättynä käyntimaksu 10,20 euroa. Laskun summa 18,60 euroa.

KymiRing - järjetöntä luonnon tuhoamista.

On se kummallista kun nykyään pitää joka asiaan ihmisiä opastaa. Eikö ole aloitekykyä enään kellään? Voi tätä holhousyhteiskuntaa.

Myös minä etsin kauan sitä perinteistä huonejärjestystä, missä keittiö on erillinen pieni keittiö. Ristin Kirkon kupeen vanhoissa taloissa niitä on.

Pöyristyttävää nähdä yritysten autopaikat turvonneina.Työläisten hanurit voisi opetaa tekemään lähempäa tuttavuutta puhvelinnahka pyöränsatulan kanssa.

Asiaa puhut, sivistystoimella turhan päiväisiä nimikkeitä ja toimia. Turhia kuluja ja meno eriä. Järkeä tuohon touhuun

Miksi Länsiauton asentajat eivät käytä mitään penkkisuojaa, kun työhaalateissaan siirtelevät autoja?

Kerrostaloja Lahdessa kunnostettu tyylikkäiksi paljon. Milloin rumilus Mustan Kissan talo? Pinnat voisi pressuttaakin jos ei varoja.

Miia Padasjoelta, kyllä koirien pitää olla maallakin kytkettynä, huomioi metsän eläimet ja muut koiran lenkittäjät

Kun ajat lemmikkien hautojen ohi, nuuhkaisepa kaatopaikan puolelta.

Mitä var ten Yle Lahti lähettää 20-30 vuotiaiden musiikkia? Aamusta-iltaan.

EU-vaalit ovat pelleilyä. Osa ehdokkaista sanoo suoraan, että valinnan jälkeen haluavat olla hajoittamassa koko laitoksen. Menevät siis EU-parlamenttiin tekemään myyräntyötä.

Miksi Ylen iltapäivälähetys tulee nykyään Hämeenlinnasta? Aika erikoista Lahden radiokaupungille!

Lemmikkien hautausmaan ohi ajaessa haisee Kujalan kaatis kilometritolkulla tuulen suunnan mukaan, ei ne lemmikit ainakaan Lahdessa.

Suomen kommunistit eivät usko kristilliseen jumalaan eivätkä vanhoilla päivilläänkään halua pappia haudalle. Nykyään on muitakin kirkosta eronneita jotka kyllä haudataan ns kirkkomaahan, mutta ilman papin siunausta.

Viipurintie 5 vieraita autoja koko ajan. Eivät asu täällä mutta pitävät autoja. Taloyhtiö on munaton.

Sinä joka ajat Hennantietä joka aamu ja ilta pakettiautolla voisitko hellätä kaasujalkaa, siinä kulkee muitakin esim. lapsia pyörillä.

Vesijärvenkatu to 14.5 klo 16.55. Henkilöauto on pysähtynyt suojatien eteen. Bussi 17 ajaa pysähtymättä vierestä! Eikä ollut ensimmäinen kerta.

Pertti Vartiainen kirjoitti niin hyvän jutun 14.5 että on ihan pakko leikata se talteen.

Lahden änkyrät vastustavat taas ympäristöystävällistä energiaa. Biokaasu on tulevaisuutta.

Ristiriitaista. Ilmastonmuutosta katsotaan klobaalisti, mutta syntyvyyttä vain Suomen kannalta.

Tasapuolisuutta ESS! Vihervassarit saivat EU-vaaleihin ilmaista buffimainontaa. Aika härskiä puolueellisuutta!

Impivaarantien ja vesilinjan välinen kevyenliikenteenväyläei ole mikään huoltotie viereisen kadun talojen takapihalle eikä sen viereinen viheralue mikään tontin lisäalue.

Pitäisikö ensin saada kuntoon taloyhtiön lattialämmitykset ja sitten kamera hankintoja

Mielenkiintoista vandalismia aseman takana penkillä istuskelleilta tyttö-poikaparilta: löystytti venttiilin kiristysrenkaan. Hah: tunnen rengaspaineen.

Onko koko PHKS henkilökunta vaihdettu ja toimintamalli täysin uusittu, kun yleensä niitä vain moititaan. Käytin Akuutin palveluja, kun tutkittiin myyräkuumen mahdollisuutta. Annan arvosanaksi 9+.

Louhinta-aluetta vastustan, mutta Uudenkylän asemanseudun liikekeskus ?? Enpä ole moista havainnut!

Padasjoen mönkijä, ehdit harrastuksiisi pienemmälläkin vauhdilla.T.Pienten lasten vanhemmat

"Epätoivoinen lähimmäinen" mielipidesivulla, ymmärrän sinua täysin, samassa tilanteessa vuosikaudet. Ihmisen itsemääräämisoikeus yms menee kaiken edelle, vaikka on sairas eikä ymmärrä parastaan. Koeta jaksaa!

Kirpputoreilta löytyy kuohuviini- ja kristallilaseja puoli-ilmaiseksi, tuikkukippoja ja kynttilänjalkoja kevään ja kesän juhliin.

Hyky todella tuottaa palvelut ostamalla ne yksityisiltä. Taitaa olla Lahdessa yksi terveysasema enää Hykyn "oma" ja vanhustenhoito taitaakin olla ostettu yksityiseltä, paitsi Jalmari.Onko totta?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Tavallisesta pankkituotteesta tuli lomautetuille kriisiapu – kahdessa kuukaudessa haettu yli 210 000 lainanlyhennysvapaata
 2. Mehiläispesien vuokraus kiinnostaa Lahden seudulla – pörriäisten puuhia voi tarkkailla omalla pihalla
 3. Mukkulan poika lähtee haastamaan salibandyväkeä tyhmillä kysymyksillä ja pöllyttämällä ajatusmaailmaa
 4. Uudessa lahtelaisessa autopesulassa asiakkaalle luvataan alle minuutin jonotusaikaa
 5. Palokunta sammutti maastoa Lahdessa, taustalla ehkä nuotioleikit
 6. Entinen kauppiaspariskunta pyörittää Padasjoella tofutehdasta ja kampaamoa, kesällä avataan tehtaanmyymälä ja kahvila
 7. Poliisi mittasi reiluja ylinopeuksia Lahdessa ja Orimattilassa – viikonloppuyö oli poliisin mukaan kiireinen
 8. Niinistön isännöimissä Kultaranta-keskusteluissa framilla oli EU – Marinin mukaan jokaisen jäsenmaan on kyettävä tulemaan vastaan
 9. Korona-arki näkyy myös Lahden jätemäärissä – sekajätteen määrä kasvoi, energiajätteen väheni
 10. Harhaanjohtava aleilmoittelu halutaan kuriin – säännösten rikkominen voi johtaa seuraamusmaksuun
 11. "Tämä voisi olla paikka, missä viinaa on keitetty" – Jättiläisten temppelin löytäjä etsi pirunkuoppaa ja löysi makkaratikun
 12. Vaihtopenkki: Suomalainen jalkapallo on "letkuissa", tätä puitiin A-studiossa
 13. "Alkututkinnosta tuli kahden ja puolen vuoden pääsykoe" – Yliopistoon pääsivät kaikki ylioppilaat, kunnes tilat tulivat vastaan
 14. Pyöräilyliitto listasi parhaat reittivinkit jokaisesta maakunnasta
 15. Lahden maauimala avataan yleisölle varovasti - näin polskitaan juhannukseen saakka

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.