Näppis: Lahti voisi maksaa Orimattilan Lokkilammen uimarannan vuosivuokran

Nyt Lahti voisi kyllä maksaa Orimattilan Virenojan Lokkilammen yleisen uimarannan vuosivuokran, 5 000 e, sehän on meidän rahoissa kuin hyttysenpaska.

Loistavan oivaltava autourheiluotsakeveto: "Kalle Rovanperä vaihtaa kypärää." = Menee armeijaan. Hienoa.

Puhelinosakkeista Lahden kaupungille tulossa rahaa, älkää heti törsätkö kaikkia turhuuteen.

Kellojen siirrossa kaikki puhuvat vain omasta puolesta. Kari Korhoselle: ei sinne töihin mennä tuntia aikaisemmin, joka päivä samaan aikaan.

Miksi virkamiehille maksetaan PHP-tuloksen perusteella. Kuka virkamies antaisi köyhille palkoista osan. Miettikää, miltä tuntuu syödä kaurapuuroa vain joka päivä.

Ihmettelen eläkeopena, että palkataanko joissakin kouluissa sijaisia suhteilla? Mielestäni lukiolainen ei ole pätevä sijaiseksi. Nykyajan luokat ovat sen verran vaativia.

Valtuutettu Seppo Korhonen ainoa, joka enää jaksaa vastustaa valtuuston järjettömiä päätöksiä, kuten Kymiring.

Lapsuudessani mitään elintarviketta ei kääritty muoviin. Käytettiin paperia/vahapaperia, kartonkia, lasia ja metallia. Ja hyvin toimi.

Ei ole ollenkaan väärin sakottaa jalkakäytävälle pysäköiviä moottoripyöräilijöitä. Se kohta on sataman kapeimpia ja siinä kulkee pyöräilijät ja jalankulkijat väistellen motskareita, onhan siellä niitä parkkiruutuja jo valmiina.

Tosiaankin. Kevään juhlat. Lasimaljakoita löytyy kirppikseltä ja edullisiakin vielä.

On maailma mennyt malliin. Just syntyneelle vauvalle pitää kuulemma lukea satuja ja ilveillä kasvoilla. Joku taho markkinoi jo opuksia siihen. Heh-heh. Kuulin radiosta.

Voiko unennäkemiseen liittyä muita aistimuksia– kuuleminen, maistaminen, haistaminen, vaistoaminen, tunteminen...? Vastatkaa, minua viisaammat! vg

Näin unta, että la-aseman katolta on viety sinne kasatut kamaluudet pois ja katto on kaunis ja puhdas kuin ennen. Miksi tämän "Iisakin kirkon" rakentaminen katolle on sallittu? On joka kerta ikkunasta vilkaistessa silmissä. Se oli kaunis uni.

Tyytyväinen Etlarin entistä oikeammalla olevaan uuteen linjaan? Minkä ihmeen vuoksi Vierailija-kynässä jopa useamman kertaa kuukaudessa annetaan palstatilaa natohaukalle, joka "kaksin käsin" haukkuu kaikkea, mikä ei istu hänen yhden totuuden arvomaailmaansa? Olisi todella mielenkiintoista edes joskus lukea toisen äärilaidan tai edes vähän neutraalimpia mielipiteitä :). Positiivisuutta kehiin linjasta riippumatta. Kielteisyys ei mitään hyvää rakenna.

Tiedän ihmisten ajavan 0–2 kilometrin työmatkoja. En todella ymmärrä. T. Autoton

Lämpöiset kiitokset Hollolan postille kadonneen kännykkäkotelon ja asiakaskorttien löytämisestä. T: Vaari Hollolasta

Terveydenhuolto, vanhustenhoito, työllisyyttä lisäävät toimet, koulutus, kansalaisten turvallisuus. Äänestäjänä olisin toivonut näiden olleen ensisijaisena hallitusneuvottelujen päätöslistoilla. Nyt ensimmäinen jättipotti rahanjaossa on ohjattu Rinteen Helsinki-painotteisille ratahankkeille. Auta armias, mitä tulossa onkaan.

Hämmästyttää, kun Lahti tukee KymiRing-moottorirataa 2 milj. ja samalla lopettaa oman moottoriurheilukehdon Pippossa, vaikka jatkaminen vaatisi vain maankäyttökaavan pitämisen ennallaan.

Etlarissa on se vika, että se on naimisissa sidosryhmiinsä, joita ovat Lahden kaupungin nokkamiehet ja kevyellä puolella kaikki koirien kanssa puuhaavat ryhmät.

Paavolan Citymarketin kassa totesi ostaessani 80-vuotiaalle äidilleni ruokia: "Hän syö aina samoja ruokia". Kauppias sai terveiset asiasta.

Ei ole mitään talviaikaa.

Omaiset! Viekää palvelutaloasukkaita lääkäriin toisaalle kuin talon omalle.

Miksi kaikki leivän päällysteet pitää savustaa. En todellakaan pidä makkaroista tai muistakaan savusteisista leivän päällysteistä. En ole yksin. Makkaratehtaat lopettakaa savustus. On ne ilman savustusta toimineet.

Miten Veikkaus arpoo Keno-numerot, kun 16.5. Hanna-Leena toivotti oikein ihanaa äitienpäivää?

Siis Lahdessa ei ole yhtään päivystävää apteekkia!? Varsinainen käpykylä! Mutta moottorirataa tarvitaan! Haloo!

Jo neljäs kerta tänä keväänä, kun joku kävelijä heristää sormeaan ollessani auton kanssa Aleksanterinkadun ja Kauppakadun valoissa menossa Möysään päin. Voisitteko maalata suojatienviivat, niin jalankulkijat tajuaisivat, missä suojatie seisoo. Se on autonmitan verran lähempänä risteystä kuin kuvittelette. Suojatiemerkin jälkeen alkaa suojatie.

Ihanaa kesä, aurinko ja lämpö. Talven ihannoijat voi muuttaa etelänavalle allergioineen ja ähkyhikoiluineen.

Voisiko keskustan liikkeet pestä ikkunat.

Rakennustekniikassa inclusion tarkoittaa liikuntasaumaa. Kasvatustieteissä se ei näytä toimivan samalla tavalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lakkiaisten ja lukukauden päättäjäisten juhlinta alkoi Lahdessa iltapäivällä maltillisesti – "Veikkaan, että tänään on enemmän meininkiä kuin eilen"
 2. Nastolan tarunhohtoinen Ruuhijärvi-laiva ylitti maakannaksen mutta ajoi kiville sääntö-Suomen pykäläviidakossa
 3. Poliisi kerää kaikkien kiinteistöjen valvontakameratiedot yhteen paikkaan – kamerakartasto nopeuttaa rikoksen tutkintaa
 4. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 5. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 6. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä
 7. Kivimaan koulussa Lahdessa Suvivirsi raikaa tänä vuonna videolla – katso koulun kevätjuhlakooste
 8. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella
 9. Koko viime kauden huilannut hiihtosuunnistaja Siiri Saalo häkeltyi Lahden lyseon urheilulukiolta saamastaan tunnustuksesta
 10. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 11. Villähteen Korin jatsit pienentyy ja siirtyy sisätiloihin
 12. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 13. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 14. Eläketurvakeskus: Eläkkeistä ei tarvitse olla huolissaan
 15. 29.5. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Päijät-Hämeessä ei edelleenkään uusia koronavirustartuntoja

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Fingerpori 29.5.2020
 2. Fingerpori 28.5.2020
 3. Fingerpori 30.5.2020
 4. Purkupiha oy:n tulipalon sammutustyöt päätökseen Lahdessa, pelastuslaitos tarkkailee palopaikkaa omatoimisesti – "Tilanne vaatii ammattilaisen silmää"
 5. Katso video: Lahtelaiset muusikot taltioivat Suvivirren, solistina Dimitri Keiski - katso esitys täältä
 6. Nuorehko mies kaahasi Heinolassa Lusin suoralla ja ohitti poliisimoottoripyörän
 7. Mies anasti moottoripyörän Nastolassa ja kurvasi kohti Kouvolaa – poliisi puuttui peliin
 8. Malja keväälle virtuaalisesti – katso Vääksyn lukion kevätjuhla tästä
 9. Pääkirjoitus: Hoitajille jäi käteen vain luu
 10. Uutissuomalaisen debatti: Varman Risto Murto varoittaa: Suomelle voi käydä kuten Italialle ja Kreikalle – talouskriisien lasku jää nuorille työikäisille
 11. Enni Ahtiainen, 29, luki salaa ylioppilaaksi ja löi koko sukunsa ällikällä – "Ostin äidilleni lahjaksi lyyran ja videokuvasin reaktion, kun hän avasi paketin"
 12. Tuomo Nieminen oli juuri aloittamassa uudessa työssä johtajaylilääkärinä, kun pandemia levisi Suomeen – Lahden loistavat maastot auttoivat tuulettamaan päätä hektisinä aikoina
 13. Korona aiheuttaa osalle potilaista pitkäkestoisia oireita, joihin ei ole selitystä – "Monella on ollut vähätteleviä kokemuksia lääkärissä", sanoo liki 3 kuukautta sairastanut Joni Savolainen
 14. Saunamökki tuhoutui tulipalossa Padasjoella
 15. Camping Messilä päättää Enonsaaren avaamisesta myöhemmin kesällä, keväällä tyhjentynyt mökkivarauskalenteri on alkanut taas täyttyä

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.