Näppis: Olipa ihana kokemus Pikku-Veskun valo-ääniesitys!

Olipa ihana kokemus Pikku-Veskun valo-ääniesitys! Kiitos kaikille sen toteuttajille.

Villähteen kelkkailijoista valittaneelle. Jos siellä 1–2 kelkkailijaa on ottanut omat reitit käyttöön, niin tällaisella valittamisella lyöt leiman lajia harrastavien otsaan, kun muutenkin kelkkailun harrastaminen on marginaalista ja haastavaa näillä leveysasteilla. Pysäytä seuraavalla kerralla ja huomauta, jollei poliisi ehdi paikalle sitä tekemään!? Suurin osa meistä on vastuullisia kelkkailijoita. Kiitos!

Eikö se ole pyöräilijälle aivan sama, näkeekö jalankulkija naaman, vai selän ohittaessa?

Olipa kerrassaan ihastuttava kirjoitus Marja Vilkamalta. Myönteinen viesti toi ilon koko päivään. Kevät ja aurinko tulee. Marjalle ja puolisolleen sekä kaikille lahtelaisille rauhaa sekä onnea eloon ja oloon. Jaksellaan.

Kärkölässä ei ole mitään ongelmia kävelijöiden, koirien ulkoiluttajien ja hiihtäjien kanssa. Kukonmäen ja Suomen alueelle vallitsee hyvä yhteisöllisyys. Täällä esim. tervehditään kohdatessa. Kukonmäen yläreitti on kävelijöille pyhitetty reitti.

VR:n konduktöörit alkavat periä 80 euron tarkastusmaksun liputtomilta. Mikseivät he enää myy junalippuja? Miten älylaitteeton, köyhä, vammainen, liikuntaesteinen, vanhus, kielitaidoton ym. voi nousta esim. G-junaan, kun automaattikin on rikki/rikottu ja lähin lippuja myyvä R-kioski on Lahdessa?

Eikös vain Päijät-Häme koreile kärkipäässä vähiten rokotuksia antaneiden maakuntien joukossa. Hämeen hitaat vasta suunnittelee, kun muut jo tekee. Hyvä me.

Aamu-tv:ssä näytettiin, miten Lahdessa hiihdetään keskellä kaupunkia hiekka-lumisohjossa. Menkää ihmeessä metsään. Oisitte näyttänny pyörätietä, kun miljoonia mennyt siihen.

Kyllästyttää tuo kulttuuri- ja urheiluväen jatkuva valitus koronasta. Jokaista tuo koskee, ei rutkutus auta.

Jalmarin ovessa lukee Kuntoutussairaala. Puolivuotta makasin, ei juuri kuntoutettu. Nykyään kävelen rollaattorin avulla itse osittain maksaman kuntoutuksen avulla. Oikean puolen hemi.

Urkkijalle, oli Asko Tavaratalo, nyk. Sokos kolmas kerros.

Huoli rokotuksesta ja terveydestä. Hyvinvointiyhtymä ei tiedota aikataulusta! Soittaa ei saa, kun puhelimet ruuhkaantuu! Vaikea ymmärtää Hykyn toimintaa!

Katsoin Tampereen Nysse-ratikan koeajon. Liisu2030 silppuriin ja tilalle ratikka välille Hiekkanummi-Hollola. Yhteistyössä ympäristöystävällinen, rahaahan Lahdessa on!

Kävelytiellä pyöräilijä tulee takaa pimeästä kulmasta (kelloa pitäisi soittaa), kävelit sitten kumpaa laitaa tahansa. Vastaan tulevat pyöräilijät näet yhtälailla molemmilta laidoilta. Oikeanpuoleinen liikenne, siksi jalankulkijat oikeaa laitaa, pyöräilijät keskellä (kävelijöitä molemmilla laidoilla).

Parempi kohdata äreä pyöräilijä kasvotuksin. Paha jos pääsee takaapäin huutamaan. Siksi vasenta puolen, ehdin vaikka väistämään.

Jos älyä ei vielä ollut, kun Laaksokatua kavennettiin, niin laittakaa ihmeessä ainakin se pyörätie jommalle kummalle puolelle erikseen, kun nyt sillä nykyisellä pyörätiellä kulkee niin paljon autoja.

Milloinhan Lahteen tulee kaupunkipotkukelkat? Kesäisin niihin voisi sitten asentaa pyörät alle.

Jos ladulla kävely olisi olympialaji, niin Ahtialassa olisi monta olympiaurheilijaa. Sillä niin paljon on laduilla näkynyt harjoittelun jälkiä.

Nastola–Lahti, linja 4. Olipa kuljettajalla ihana hymy, muutenkin kohtelias. Piristi päivän.

Töhnällä suolatun pyörätien vastapainoksi täällä Nastolassa on p-tiet kuin mummon saunapolkuja...

Hienoa jääntekotyötä, kisapuiston kenttämestarit, pikakiitäjä Makkula voi mennä Oulunkylään tai Norjan Hamariin treenaa.

Kiitos kaikki lumimiehet ja kaikki auraajat! Ilman teitä oltaisiin pulassa täällä lumisilla pihoilla & teillä!

Tuhansia vanhuksia on kuollut Ruotsissa yksityisissä hoivalaitoksissa, joiden henkilöstöltä ei edellytetä ammattipätevyyttä eikä ruotsinkielentaitoa. Mitään tämän kaltaistakaan ei voi nyt eikä edes tulevaisuudessa Suomessa tapahtua, eihän?

Vesijärvenk. huoltoasema. Siihen poliisin toimisto ja taukopaikka. T. Jykä

Kiitos Marja Vilkama ihanan positiivisesta kirjoituksesta ESS 20.1.2021! Kunpa meistä jokainen (myös minä) oppisi näkemään ne hyvät asiat elämässä ja myös iloitsemaan ja kiittämään niistä. Paljon kaikkea hyvää edelleen sinun ja miehesi elämään!

Jos kaikki alkaisivat puhua totta ja noudattaa sääntöjä, niin länsimainen kulttuuri romahtaisi vartissa.

Suomi on pulassa. Täällä on ilmeisesti liikaa eläimiä. Onneksi metsästäjät hoitavat ongelman. Esim. miljoona lintua ja monet tuhannet nisäkkäät saadaan pois päiviltä vuosittain.

Jalmarissa ei ole vuosiin saanut kuntoutusta edes normaalin toimenpiteen jälkeen. Potilasvahinkokeskus saa lisää valituksia, mutta ihmisiä ei saa enää henkiin.

Viipurintie 3 parkkipaikat on talon asukkaille. Koko ajan seisoo vieraita autoja, kieltomerkki on, jota kukaan ei valvo.

TV1:n piti näyttää Yhdysvaltain presidentin virkaanastujaisjuhlan, mutta kuvaa tuli hyvin vähän itse juhlasta. Rönkön johdolla 3 viisasta höpötti koko ajan kaikkea muuta. Pieleen meni.

Hyvät kansalaiset. On meillä niin hieno ja hyvä jääkiekkojoukkue, että ostakaa nyt ihmeessä niitä osakkeita, että Pelsun lento jatkuisi edelleenkin.

Suunnattoman suuri kiitos sille nuorelle naisella, joka oli huolissaan, kun vedin autoni penkalle, ojan pohjalle, Pennalan jälkeisellä suoralla Orimattilaan päin. Pysähdyit, kyselit olenko kunnossa yms. ja tarjosit kyydin Orimattilan keskustaan vaikka itse olitkin Lahteen menossa.

Näitä taloyhtiössä pummilla asujia piisaa. Ollaan muualla kirjoilla ja asutaan pimeästi toisessa osoitteessa.

Sinulle, joka aurasit Kukkilassa viimeksi tiet, suuri kiitos, kun aurasit myös taloillle vievät tienhaarat. Olimme iloisia ja kiitollisia sinulle.

Onko tehtailla velvollisuus ilmoittaa muille työntekijöille covidiin sairastuneista työkavereista? T. Pelkäävä työläinen

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.