Näppis: Polku hiihtolatujen viereen, niin kaikilla mahdollisuus ulkoilla

Polku hiihtolatujen viereen, niin kaikilla mahdollisuus ulkoilla. Hyvät maastopolkureitit urheilukeskus–Tapanila. Näitä ympäri Lahtea latujen viereen. Ei haittaa ketään, eikä tarvitse kunnossapitoa.

Maskit mukaan, jos menette Pikku Veskulle katsomaan valotaidetta. Se on tapahtuma ja ihmisiä enemmän kuin on lupa kokoontua. Varsinkin ne ilmoitetut kellonajat tasalta ja puolelta aiheuttavat tungosta!

Voisiko uudelle älypyörätielle ja ehkä myös Aleksille hankkia polkupyörien pesuautomaatin? Muualla Euroopassa näitä on paljon käytössä. Autoille on pesupaikkoja, mutta pyörille ei yhtään.

Mitä haittaa ja kenelle on Aleksin yli rakennettavasta sillasta? Arkkitehtikilpailun avulla varmistetaan sopivuus kaupunkikuvaan.

Punaisia päin tahallaan ajava on itsekäs ja muista piittaamaton. Vilkutan valoja protestiksi joka kerran, jos perään satun. Kolarissa olet syyllinen!

Pääministerin perustelu itäratahankkeelle – "on hallitusohjelmassa". Aika huono perustelu – voi, voi sitä rahanjakoa.

Sunnuntai-iltana Green Cityn Elämysten puistossa ei ollut tietokaan koronasta, kun satoja ihmisiä kiersi jonossa lampea ja jotain esitystä katseltiin vieri vieressä. Ei turvavälejä eikä maskejakaan. Miksi urheilutapahtumiin ei pääse katsojia, siellä olisi kuitenkin maskit ja turvavälit.

Taitaa ympäristön vihreä olla veron vihreää.

Tahallisesti suosituksen vastaisesti ilman maskia liikkuvat henkilöt ovat muille riski. Miten tällainen viruksen todettu tuottamuksellinen teko rangaistaan ?

Sairaanhoitaja saa ilmoituksen koronavilkkuun mahdollisesta altistumisesta, ja ottamaan yhteyttä terveydenhoitoon. Töihin vaan, jos ei ole oireita, oli vastaus. Entä, jos hän onkin oireeton, ja onkin korona. Muut ihmiset joutuvat 10 vrk karanteeniin. Onko hoitoalalla koko suomessa sama kanta kuin HUSin alueella? Toimintahan on kuin keväällä lentokentällä.

Korona on sentään auttanut luontoa elpymään massaturismin ikeestä.

Salpakankaan terveysaseman laboratorio ma 18.1. aamulla : jonoa, ei turvavälejä, näytteenotto tosi hidasta. Onneksi sentään kaikilla asiakkailla maskit, kaikilla työntekijöillä niitä ei ollut.

Koiraomistajat, jotka olette sotkeneet koirienne ulosteilla Söyrilän-Metsänneidontien ja Kaivolankujan. Kaivolankujaa voisi nimittää Likakaivolankujaksi nykyään. Siivotkaa virtsa- ja ulostekasanne!

Mannerheiminkadulle merkit: tästä se bulevardi alkaa ja tässä se loppuu. Välille jätetään 1+1-kaistat, jotka nyt talvella aurataan lumesta. Kokeillaan puoli vuotta, miten sujuu ja montako henkeä jää pelastamatta, kun ambulanssit jäävät ruuhkaan.

Konserttitalon torniin on vissiin tullut asukkaita, kun on illalla muutamissa ikkunoissa valoja

Mikä oikeesti mättää liikennevalojen vihreän aallon toimivuudessa? Liekö liikennesuunnittelijoiden ammattitaidon puutetta vai joko sujuvan kulkemisen ajoitukset on tehty pyöräilijöille?

En ole ruuhkaa pyöräteillä kesäisin havainnut, talvella vielä vähemmän. Nykyisille väylille mahtuvat kaikki liikkujat oikein hyvin ilman kalliita erityistoimenpiteitä – kesät talvet!

Miksi ympäristöpääkaupunki, jossa jopa kolme jäteautoa ajaa samaa katua lähes peräkkäin?

Kenen älynväläys kevyenliikenteen väylien marinointi? Kengät koiran tassut pyörät ruskeassa mönjässä. Auraus ja hiekkaa kiitos!

Tutkikaapa hyvät ihmiset Hämeenmaan suunnitteleman Aleksin sillan vastustajat/ puolustajat, ketkä kaikki poliitikot ovat Hämeenmaan edustajistossa vaikuttamassa asioihin, ei yllätä.

PHKS:n päivystysosastolle on valikoitunut erinomaisen ammattitaitoista, sisukasta ja empaattista henkilökuntaa, samoin osastolla verinäytteitä ottanut korona-suoja-asuinen kokenut laboratoriohoitaja.

Tarpeettomat herätehankinnat ovat sekä henkilökohtainen että yhteiskunnallinen ongelma.

Wellamo-opisto. Koronan takia toiminta tauolla. Viime syksynä piti maksaa kausimaksu, laskussa luki, että lasku on suoraan ulosottokelpoinen ilman tuomiota ja päätöstä. Mitä teette? Palautatteko liiat maksut? Muualla opetukset jatkuvat online. Miksi ei Lahdessa? Tia

Hienoa Lahti, hölmöläisten kylä! Kun vihdoin on saatu valmiiksi eteläinen sisääntuloväylä nelikaistaiseksi, niin suunnitellaan toisen sisääntuloväylän kaventamista. Vinkki: Lahdenkatu on vielä ainakin nelikaistainen, kavennetaanko sekin, saadaan oikein kivat ruuhkat aikaiseksi.

Veikkaus kuppaa nyt nettipelaajien rahat, ahneus huipussaan! Koska pelikoneet kiinni, on hyvä kupata!

Salppurinkisat viikonloppuna ja kotikadulleni sataa lisää lunta. Saapas nähdä, miten oranssit norjalaiset hoitaa hommat. Ei ne meille pärjää.

Hyvä perustason hoitaja. Olet osallistunut kehitysprojektiin, joka on ehkä pysäyttänyt työnantajasi velkaantumisen. Jatkakaa samaan malliin, niin jossain vaiheessa työnantajalla on kyky maksaa paremmin, ja pätevimmät työntekijät alkavat hakeutua teille töihin ja itsekin kuulut samaan sakkiin. Loistavaa.

Sanna Marin, kerroit laajentavasi asioita ulkopolitiikkaan. Suomen ulkopolitiikan hoitaa meillä presidentti Sauli Niinistö.

Voiko kukaan järkevä ihminen pitää mielekkäänä kemikaalien kylvämistä pyöräteille, eivät varmaan edistä tai ole tarpeellisia ympäristökaupungille.

Tähän asti valtio on saanut tuloja autoilusta ja nyt valtio alkaa maksaa kun ihmiset liikkuu autolla? Mitä valtio nyt alkaa "lypsää"?

Putin on pyhäkoulupoika verrattuna Josif Staliniin, joka tappoi miljoonia omia kansalaisiaan. Siitä huolimatta häntä ihaillaan ja arvostetaan tämän päivän Venäjällä etenkin nuorten keskuudessa, kertoo tuore tutkimus.

Eikös koronatilanteesta voitaisi ilmoittaa lähinnä sairaalassa olevien ja kuolleiden määrät? Tartuntahan käy kaikki läpi, tavalla tai toisella. Rajoituksia jatketaan liioitellusti.

Hiihtämään pääsi viime talvena 6 kuukautta marras–huhtikuu. Tänä talvena hiihtäjät muistaa/puhuu vain 2–3 kuukaudesta. Näinkö hiihto vaikuttaa muistiin?

Älkää sulattako pyöräteitä, polkupyörät menee rikki ja likaiseksi mönjästä. Rapa lentää ajaessa ja sotkee pyörät ja vaatteet. Perukaa huono päätös vai onko niin vaikea myöntää olleensa väärässä?!

Mukkulan rannassa paljon pulkkamäessä laskijoita sunnuntaina, olisipa siellä yksi paikka, mistä saisi juotavaa lämmintä tai kylmää. Ja wc olisi auki.

Tuo nyt on ihan älytöntä pitää Lahden kokosessa kaupungissa kauppa koko yön auki, kyllä ihmiset kerkiää nytkin käydä normaaliaikaan. Toivottavasti ei tuo hullutus kestä kauan.

Nyt pitäisi julkaista myös rokotuksiin kuolleiden määrät.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut