Näppis: Pitääkö koronan takia tulevat kuntavaalitkin järjestää etänä vain kaupungin nettisivuilla?

Pitääkö koronan takia tulevat kuntavaalitkin järjestää etänä vain kaupungin nettisivuilla? Vaalit ovat lähellä ja koronarajoitukset voimassa!

Jalkakäytäviä voisi hiekotuksen ja sulatuksen sijasta tarpeen tullen jäädyttää. Potkukelkat esiin taittopyörillä varustettuna! On tosi vihreä vaihtoehto ikään katsomatta.

Missä osoitteessa oli Askon cityhuonekalumyymälä 1971, josta lehdessä kerrottiin? T. Urkkija

Aivan samaa mieltä Lasse Latvatalon 17.1. kanssa pienten lasten hoidosta. Etenkään alle 3–4-vuotiaat eivät kaipaa vielä ikäisiään leikkikavereita, vaan se sama, mielellään yksi hoitaja, vanhempien lisäksi, on parempi ja turvallinen aikuinen sen ikäiselle kuin isot päiväkotityhmät!

Luonnon suurissa saleissa riittää tilaa liikkua niin hiihtäjille, lenkkeilijöille, pyöräilijöille kuin koiranomistajillekin. Kunhan vaan vähän mietitään itse kukin sopivia reittejä. Pääasia, että liikutaan, onhan se yksi tehokkaimpia keinoja säästää yhteisiä veroeurojamme. Mervi Pasaselle ja toimitukselle palautteena, että oli harkitsematonta antaa vinkkejä jäynän tekoon, josta voi aiheutua turvallisuusriskejä kaikille reitillä liikkujille. Rakkaudella, himohiihtäjä ja koiranomistaja samassa persoonassa.

Ensihoitohenkilöt ambulansseissa päteviä työssään.

Kävelen ja pyöräilen aina oikeata puolta, enkä poukkoile kuin minäitse aropupu. Nopeimmat pääsee ohi vasemmalta.

Mitä etua jalankulkijalle on kävellä kevyenliikenteen oikeaa reunaa? No, ei mitään. Jää vielä takaa tulevan yliajamaksi.

Kun päästään tästä koronasta eroon, niin toivoisin, että samanlaisella tarmolla ja uutisoinnilla ryhdyttäisiin etsimään suomalaisille työtä ja toimeliaisuutta.

Ei kait Mervi Pasanen tarkoittanut, että pitäisi saada kävellä latu-urilla. Vaan miksi kaikkiin kuntopolkuihin pitää ajaa ladut. Jotkut voisi aurata ihan vain kävelijöille.

Kuntatekniikan aikaan oli tiekarhut hereillä, nyt ne makaa talviunta, kadut kuin kynnöspeltoja, sitä ne poliitikot saa aikaan !

Pölläkkälän metropolin tiedote. Pyöräilijöille ikuinen kesä kustannettakoon. Hiihtäjille ikuista talvea vakavasti harkitsemma. Tavan kansa ottakoon osaa näihin tärkeisiin menoeriin ja noudattakoon varovaisuutta, jäisillä kävelyteillä ja puolipimeissä töhrityissä alikulkutunneleissa, tavan kansa loukkaa itseään ja vaaranna omaa veronmaksukykyään. Teidän panostanne tavan kansa, yhä enemmän Pölläkkälässä arvostetaan. Jospa me jo purjehtijoille ja golffareillekin piakkoin se ikuinen kesä saataisiin...

Kaupunginjohtaja ihmettelee poliittista logiikkaa rata-asiassa. Kannattaisikohan nyt oppineenkin pohtia ja ymmärtää tällä kertaa ihan bisneksen logiikkaa? Kun Lahti sai väännöllä oikoratansa, tehtiin selväksi, että tämä on nyt tässä, mutta oikoratahanke Helsingistä itärajalle jäi elämään. Se on insinöörin ja ekonomin logiikkaa, matematiikkaa.

Lopetetaan lehden tilaus Lahden ulkopuolella. Ei paljoa kiinnosta lukea kaupungin pyöräteistä.

Iso kiitos ystävälliselle miehelle, joka antoi lämmitellä autossaan, kun olimme ajaneet ojaan Tuuloksessa sunnuntai-iltapäivänä. Automme hinattiin tielle ja matka jatkui.

Marina Erhola on palkkansa ansainnut. Hyvistä johtajista on huutava puute. Tsemppiä! (lähetetty läjäyksellä)

Lahti on tänä vuonna Euroopan keskipisteenä ympäristökaupunki-valinnan jälkeen. Suunnilleen näin kaupunkimme päättäjät ovat hehkuttaneet. Ihmettelin, kun kohtuullisen sivistyneet tuttavani Italiassa, Saksassa, Hollannissa tai Englannissa eivät olleet kuulleet koko uutista saati koko ymp.kaup. asiastakaan. Nyt Green Cityn väki kaivamaan uutisia ja niitä isoja otsikoita Euroopan valtalehdistä meille tavallisille lahtelaisille tutustuttavaksi.

Demareille näyttää olevan tärkeä saada ratahankkeet rahoitettua EU-rahoin. Hankkeita, joita virkamiehet toteavat kannattamattomiksi. Tuottavia hankkeita pitäisi löytää.

Mistä tiedät, että takavalot ei pala, kun autoa ei näy, kun sillä on valot pimeänä? Auto kyllä näkyy, valot ei vaan turhaan pala.

Pyöräilin v. 2020 n. 1 000 km kaupungissa. Leveille väylille haluaisin rajauksen/merkinnät kävelijöille ja pyöräilijöille. Pyöräily sopisi ajoradan puoleiselle reunalle.

TV:ssa todettua, että kun ei päästä matkustamaan ulkomaille, niin kodinkoneiden myynti on nousussa. Minä laitan nekin rahat säästöön! Ei rahaa ole pakko käyttää!

Urheiluruudun esitysaika tulee puolittaa: urheilu-uutisia ei koronan takia riitä, iso osa ohjelmasta on urheiluelämän surkeuden esittelyä.

Lahden kevyen liikenteen väylille, jotka ovat autoteiden vieressä tarvitaan pikaisesti päivitystä. Hämäriä ja kapeita iltaisin.

Oikeanpuoleisen liikenteen maassa on pelkkää kiusantekoa kävellä kevytväylällä vastakarvaan vasemmalla. Laki mahdollistaa molemmat reunat, siis myös oikean millä ottaa huomioon muut liikkujat. Liikenne on yhteispeliä.

Sunnuntaina aamulla Hollolan Prismassa monta asiakasta ilman maskia. On se sitten vaikeaa ymmärtää vallitseva tilanne ja huomioida kanssaihmiset!

Lasse Koskiselle: Mannerheiminkatu sopii paraatien vastaanottoon 4psv:a rinnakkain tai keskustan kilpa-ajojen pääsuoraksi. Ajata myös Merskun jäälle ladut!

Miksi Heinsuon koulun kuljetuksia hoitavat taksit poukkoilevat terveyskeskuksen pihan kautta? Menkää suoraan uimahallin liittymästä pois.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.