Näppis: Vedelläkö rokotat, kun rokotetta ei saa riittävästi?

Vedelläkö rokotat, kun rokotetta ei saa riittävästi? Toimipa siinä sitten jokaisen mieliksi. Odotetaan rauhallisena. Jospa joskus.

Ihmeellistä vatulointia rokotusten suhteen. Rokotetta odotellessa ei päättäjät tehneet minkäänlaisia suunnitelmia, vaan nyt ollaan housut kintuissa. Jos joku ryhmä ei paikalla ole, rokottakaa ne, jotka ovat. Joka ikinen rokote, joka makaa varastossa on turha. Kaikki käyttöön heti. Lahdessa 120 000 asukasta. Olisiko noin 2 000 rokotettu jos sitäkään.

VR lopetti IC-junan, nythän voi joku kilpailija aloittaa liikennöinnin.

Koiranulkoiluttajat huom! Kun käytät koiraasi ulkona tarpeillaan tai muuten ulkoilet koirasi kanssa, niin huolehdi myös, että et teetä niitä tarpeita kenenkään portille. Tai teetä ne ennemmin omaan pihaasi.

Mihin on unohtunut Vasamakadun auraus? Katu on kuin perunapelto täynnä pysäköityjä (väärin) autoja!

Mervi Pasaselta ilkivallan tekijöille roskaamista yllyttävä (Esalainen) kirjoitus: "Paljon roskia laduille ja sitä rataa." Ajoittain laduilla ollut ilman toimittajan yllytystäkin ilkivaltaa ja tapaturmia sattunut. Törkeää kiihottamista toimittajalta.

Kysymys hykyn ja Jalmarin johdolle: Mikä tekee Jalmarista kuntoutussairaalan? Saako ko. nimeä käyttää ilman mitään kriteereitä? Potilaat makaavat sängyissään eikä fysioterapiaa saa. Läheiseni menetti Jalmarissa liikuntakykynsä muutamassa viikossa!

Jatkuvasti uutisoidaan aikeista myydä kunnallisia energiayhtiöitä ulkopuoliseen omistukseen. Ostohalukkuuksiakin ilmoitetaan olevan. Sijoittajat haluavat sijoitukselleen kannattavan tuloksen. Kuntalaiset maksavat lisääntyvät kustannukset.

Nykyasunnot. Pieneen tilaan tungetaan kolmio. Keittiönkaapit heitetään olohuoneen seinälle. Makuuhuoneeseen mahtuu just sänky.

Nyt ministeri ja kansanedustajat neuvotteluun VR:n kanssa, jotta aamujuna IC102 saadaan taas kulkemaan. Syynä korona ja ympäristöpääkaupungin palvelut.

Ajattelematon ja ala-arvoinen kirjoitus Mervi Pasaselta. Ei tarvi paljoa kykyjä, kun talvellakin löytää tallatut polut Lahdesta.

Hollola ylijäämäinen ja silti kouluja suljetaan. Hälvälän koulu pitää säästää! Kuinka paljon muuttanut nyt perheitä alueelle?

Sinä, joka poltat puita öljylämmityskattilassa kitupoltolla, savuhaitta on tosi ikävää. Suosittelen menemään nettiin ja tutustumaan kitupolton haitoista.

Rokotukset maaseudulla kirjastoautossa, säästetään polttoainetta eikä ole tungosta. Kela-kortista ja roketeaineesta kuva, syötetään tietokantaa myöhemmin.

Ensilumen suksikaupan suksien sovitukset poikittain ladun päällä, voitteko huomioida hiihtäjät! Tilaa siellä on kyllä sovittaa sivussa.

Kun lähden etsimään ostettavaa asuntoa, katson hinnan lisäksi ensimmäisenä yhtiövastikkeen summan ja autopaikan (halli tai talli). Näillä leveyksillä etenkin uusissa asunnoissa tulisi olla autohallipaikka.

Pelkäsikö koirasi rakettien pauketta. Nyt sinulla on vuosi aikaa opettaa lemmikkisi, että ei tarvitse taas ensi vuodenvaihteessa valittaa. Paukkupelottomuus on melko helppo opettaa. Kannattaa aloittaa nyt eikä joulun jälkeen.

Suurkiitos Arja Korisevalle saamastani soivasta postikortista lauantai-iltana.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut